Hello mr förkylning

Mina onda aningar besannades, nu sitter jag här genomförkyld. Blir hemma från jobbet resten av veckan för att vila upp mig. Usch, får så dåligt samvete när jag är hemma, men jag hade verkligen inte orkat med jobbet så som jag har mått idag. Och inte mår jag det minsta bättre ikväll heller så det är tur att jag är hemma imorgon också..
 
Det fina med att vara sjuk är att man får ligga hemma och se på film hela dagen & kvällen! Idag har jag klämt tre Harry Potter filmer. Ska strax duscha och sen blir det kanske en film till innan läggdags.. Det negativa är att man får ont i ryggen och resten av kroppen av att bara ligga.. Jaja, hoppas det vänder snabbt!
 
 

Äntligen!

Idag komexamensbeviset på posten! Så nu kan lönen höjas lite och jag kan bevisa för alla att jag faktiskt är utbildad förskollärare :) Så himla bra är jag, så en elouge till mig själv!
 
Kände igår kväll att jag började få ont i halsen, och imorse när jag vaknade kändes det värre och nu under dagen har det bara blivit ännu värre och nu mår ja inte skönt alls. Näsan killar, halsen sticker och känns torr, tjockt slem i halsen och lite snorig.. Men det vore ju konstigt om jag inte blev sjuk såsom barnen snorar på förskolan!! Men jag hoppas att det bara är lite ömhet och sen vänder det. PallarINTE med att vara sjuk i flera veckor nu inte! När jag äntligen är igång med träningen igen :( 
 
Så ikväll blir det luuuugnt, slappa i soffan hela kvällen!
 

helgen är passerad

Helgen är slut och imorgon är det arbete som gäller igen :) Men det är ju så kul så det gör inget att det är måndag! I fredags blev det after work på korriander. Blev rödvin och supergod mat, men hem tidigt och somnade som två som barn.. Vaknade klockan två och hade världens huvudvärk, rödvinshuvudvärk... Men lyckades somna om och vaknade utan huvudvärk men rätt slö ändå.. Träningen i lördags gick segt och det kändes att alkohol verkligen påverkar kroppen!!
 
I lördags blev det även hockey och mat med familjen efteråt :)
Sen hem och myste i soffan. Idag har jag gått en långpromenad med Anna. Blev lite över milen och gud så skönt det  var! Den rundan ska jag gå fler gånger. Idag har jag också läst färdigt femtio nyanser av honom.. ÅÅH jag har önskat mig de andra två böckerna i födelsedagspresent!!!! Hur ska jag orka vänta i TVÅ veckor?!?! Huuuua Jag vill ha mera Mr Grey & Ana nuuuuu!
 
Neej nu ska jag krypa ner i sängen!
 
G-Night!

Jaha, då ska det börja krångla igen

God kväll!
Öppnade förskolan imorse och jobbade till klockan 16, så jag är rätt gött trött nu! Så jag ska strax krypa ner i sängen och läsa lite i 50 nyanser av honom :)
 
Idag har jag städat hela lägenheten och skrubbat kaklet inne i badrummet. Så nu är det så nystädat och fint så :) Igår på skivstången kände jag att jag hade ont i mina benhinnor när vi hoppade runt.. Jäkla dret, när man äntligen kommer igång då ska något ALLTID sätta stopp! Så idag fick det bli vila, varav städandet ;) haha.. Jaja imorgon hoppas jag kunna gå på spinning i alla fall!
 
God natt
 
 

Skivstång på G

Slutade tidigt idag, så när jag kom hem fick det bli lite scrapbooking :) Får lite små beställningar ibland, roligt :) Senaste tillskotten var dopkort & 70 års-firande. Nu har jag precis slurpat i mig en smootie och ska alldeles strax pallra mig ner till gymmet för ett skivstångspass! Skönt med lite träningsvärk imorgon!
 
 

Morgonpromenad och två nya favoriter!

God kväll
Imorse började jag klockan 09.00, och igår berstämde jag mig för att jag skulle ta en morgonpromenad. Så jag ställde klockan på 07.00 och klädde på mig. Fyra kilometer blev det, och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och åt frukost i lugn och ro innan jag knallade ner till jobbet. Underbart skönt var det. Vill försöka få in morgonpromenad som rutin de dagar jag börjar senare :)
 
Har haft egen planering idag och då förberedde jag en tipspromenad inför vår projektavslutning som har gått ut på att samla in "utbrända" värmeljuskoppar :) Tipspromenaden handlar om material och lite kompostering och skräpkastning. Så himla kul att skapa material tycker jag! Mitt nästa projekt är att göra fiskar med "kluringar" på till barnen. Fiskarna laminerar man in och sätter ett gem på, och metspöt sätter man en magnet på och sedan får barnen fiska upp en fisk och försöka besvara frågan. Frågorna kan vara allt från frågor om sagofigurer till frågor om till exempel hur många ben en spindel har :) Kul och förhoppningsvis lärorikt!
 
Vi hade också planering med hela arbetslaget :) Som jag sagt tidigare, jag tycker att det blir roligare för varje dag som går! Kom hem från jobber ca 18.20, då blev det tacos och en film. Friends with kids, den var bra med jag hade nog förväntat mig något lite annorlunda mot vad det var. Men helt klart sevärd!
 
Har fått två nya favoritlåtar
- Ho Hey med The Lumineers!
- Let her go med Passenger!
 
 
 

Candy crush

Har blivit beroende av ett spel på telefonen! Candy crush heter det och är sjukt beroendeframkallande. Prova ni också vet jag ;) Igår såg jag, Martin och Bella på hotell Transylvaninen, rolig film. Skrattade flera gånger, och nu vill jag se den igen fast med svenskt tal. Efter filmen blev det hemmagjors pizza och melodifestivalen. Haha jag diggade körberg & co! En riktig jävla schlager! Vi fick också besök av Emma, Jocke och Jolin under kvällen, så det blev en riktigt trevlig kväll :)
 
Idag har jag inte gjort så väldans mycket. Legat och degat i soffan och varit till gymmet med Bella en sväng.. idag blev det 3.5 km! Det GÅR frammåt ;) Haha. Så nu är målet att springa den sträckan några gånger innan jag sen försöker mig på ytterligare 500 meter! :) Grejen är den att det blir så fruktansvärt varmt inne på gymmet så jag vill ju svimma av värmeslag! Hoppas snön försvinner snart så jag kan börja prova att springa ute :)
 
Nu blir det tacosmys med min darling <3

Helg

Okej, mina uppdateringar här på bloggen är ju inte direkt vanliga nu för tiden. Har inget roligt att skriva om. Jobbar och tränar är det mesta jag gör känns det som! Men förra helgen var det rally och då hade vi gäster här i Karlstad och det bjöds på rally, fest, pizza, och mycket annat kul :) Så den här helgen blir väldigt lugn. Igår blev det mat & film och samma ser det ut att bli idag! Men idag får vi sällskap av vår kära fina roliga vän Bella :) Så det kommer bli en rolig lördagkväll!
 
Har varit till gymmet idag, fortsätter med mitt springande på löpbandet, huuua va trögt det går. Men jag har satt upp som mål att alltid springa minst 3 km innan jag ger mig.. Idag var det sjukt jobbigt, trodde jag skulle spy på slutet, men jag orkade, och till min förtjusning så blev det personligt rekord. 44 sekunder snabbare än det bästa jag gjort ;) Så det kändes bra! Vårruset närmar sig med stormsteg och då vill jag kunna springa 5 km "utan problem"! Får väl se hur det går med det! Haha!
Sen har Bella fått för sig att vi ska va med i statsloppet...... 1 jävla fucking mil! Visst en jävla utmaning skulle det vara, och jag skulle på ett eller annat vis ta mig runt det vet jag!!! Så jaaa..., kanske, varför inte? En sporre för att träna skulle det ju bli i alla fall.
 
Statsloppet 2013, blir du min utmaning?!

Helg

Idag gjorde jag en kort dag på förskolan, 8-13 :) Sen tog jag helg för imorgon är jag ledig! Var sjätte fredag är jag ledig, känns ganska bra. Vem vill inte vara ledig på en fredag liksom?
När jag kom hem drog jag på mig träningskläderna och gick ner till Friskis och Svettis, blev 5 km powerwalk/jogging.. Gött var det :) Igår fick det bli ett skivstångspass och gud så ont jag har i bröstmusklerna idag, och imorgon är det väl ännu värre! Imorgon får jag se vad jag hittar på.
 
Har även städat, pantat och handlar lite och nu slappar jag lite vid tv:n. Ska strax börja med en köttfärspaj för ikväll kommer Martin hem och då myser vi till det lite med mat & tända ljus, har blivit en torsdagstradition <3
 
 

Redigering

En liten redigering från förra inlägget, blev inget corepass! Istället blev det bio med Bella! Vi såg filmen Ego. Den var så himla bra, se den! :) Annars så rullar vardagen på, jobb och träning! Idag blev det en tur till simhallen ochi helgen blev det två kondis/styrkepass :)
 
Idag fick jag en glad nyhet! Jag är GODKÄND på mitt examensarbete! Wihooo! Skulle bara ändra en liten liten sak, sen publicera den på nätet, skicka in en kopia till universitetet och lite sånt smått! sen kan jag ansöka om examensbevis och därmed få lite högre lön! :)
 
Nu blir det natta! Jobbar 9-12.30 och sen har jag planering till kl 14, rätt soft dag! :)
RSS 2.0