dan före dopparedan !

Jaa idag har ja jobbat, å jädrar vad folk det har varit ! Men kul har de varit i alla fall :D
Ni sitter jag i lägenheten och kollar på uppesittarkvällen, men det blir väl inte så sent eftersom jag ska jobba imorgon, jag vill hem nu och mysa med familjen :(

Fick reda på att ja ska börja jobba lite i Hällefors, men det var nog bara nu i januari skulle ja tro..

Nää
Gooooo Jul på er !

söndag

..... Som känns som en lördag, faan va töligt ! Imorgon ska jag jobba på Norab..
Sitter hemma och kollar på film med mamma , pappa och emma . . Heartbreak hotel :D Såå jäkla rolig film ju !
Förkyld som en gnu  är jag oxå, ni som känner mig vet att jag inte är jättesjuk ofta, men ta mig tusan att nu när det är jul så lir jag det !!!

Mamma har köpt en sån där uppblåsbar säng som hon ställt in på mitt rum så jag har något eget när jag kommer hem :D så ikväll ska jag inviga den ! Hoppas den är skön, och så ska jag spela SEGA tv spel lejonkungen, så roligt ju :P
hahahaha. .

Nää goo natt !

go kväll !

Nu sitter jag här i min ikeasoffa och myser med tända ljus och ett glas bubbelvatten :D
Tänkte skriva lite om min dag ..
Vaknade innan klockan ringde imorse så jag gick upp och tog en dusch, där testade jag min nya sugar strawberry sak som man skull ha på kroppen.. Den var gudomlig ! åååh den kan jag rekomendera, fast jag vet inte var man köper den, eller jo här i filipstad på Magnolia men annars vet ja inte :P

sen promenerade jag  till jobbet i SPÖREGN !! :( Vill ju ha snöö nu ..
Hade en mkt trevlig dag på jobbet med Tina och Anna , skulle ha jobbat till fem men efter 3 blev det dööölugnt så ja fick knalla hem.. Men först tog jag en runda på konsum och köpte lite julklappar :D

När jag kom hem hjälpte jag martin med maten, Göran , Lilian och Jenny skulle komma och säga hej .. Så då blev det mat och kaffe . . efter det lite julklappsinslagning och nu sitter jag här :D

Ska upp och jobba imorgon med, dock inte lika tidigt . . Sen bär det av hem till Hagfors och sedan tillbaka hit på Tisdag morgon för att jobba tisdag och onsdag, och sen hem igen på julafton efter jobbet :D Inte länge kvar nu !!!!


Go nattt ! *

Helg =)

Idag är det fredag och jag har varit ledig hela dagen =)
Det kan vara skönt det ibland oxå .. jag ställde klockan på 09.30 för jag ville upp och kolla på Top Model, det är så roligt att titta på tycker jag.. Sen var jag väl allmänt slapp fram till ca klockan 13 då vi åkte och handlade mat och lite julklappar , inte många jullappar kvar nu för min del ! SKÖNT :D men jag tycker faktiskt att det är skit kul att köpa klappar =)
Nån som håller med ? =)

Nu ska vi börja laga mat, på menyn står fläskfilé med potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad, bejja och cocacola :D Visst låter det smarrigt, aa jag vet :D

imorgon blir det jobb här i Filipstad mellan 09.00 och 17.00 =)

Hejda !
 


None

Torsdag den18 december

Inte länge kvar till jul nu ni ! :)
Snart ett år sedan älskade Ella ryktes ifrån oss med andra ord.. Shit vad tiden går fort !

Sitter i lägenheten i Filipstad nu, de ringde från butiken och ville ha hjälp idag mellan 15-18 så jag ställer väl upp :)
Ska även jobba där lördag, söndag, tisdag och onsdag, alltså julafton . . : / men men thats life .. Missar ju inte hela dagen i alla fall eftersom jag bara jobbar tills klockan 13.00 ...

Nej nu ska jag städa lägenheten, duscha och sen springa iväg och jobba .. :) ha en trevlig kväll :D

Stockholm here we come :D

Japp nu är allt snart klart ska bara lägga in lite nya låtar på Ipoden sen ska jag nog sova för imorgon blir det tidigt !
Gud jag duschade förut och Martin har en palljävel där inne som han sitter på, och jag har vart anti den ända sen han satte in den där.. men idag så skulle jag sätta mig och fila fötterna, tror ni inte att när jag ska sätta mig på den så glider den iväg och jag sätter mig pladask på golvet och den där saken som skyddar så att vattnet inte ska rinna ut flög iväg, tur att jag inte drog ner draperiet !! Martin skratta som en galen Idiot ! Där satt jag och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men till slut kom gapskrattet ! :P men men shir happens ..

Nää nu ser jag fram emot en underbar helg i STHL :D
Ha en trevlig lucia på er !

Onsdag, snart torsdag

Har nyss kommit hem ifrån Anna, träffade några av girlsen där =) hade en mkt trevlig kväll .. Härligt arrbara sitta å tjattra tycker ja =) haha . . . De får vi göra om snart igen. .

Tiden går ganska fort när man är hemma och jobbar. . . Imorgon är det torsdag och jag ska åka hem till Martin :)
Men efter helgen kommer jag hem igen och då ska jag försöka hinna med att träffa Andréa , men de ska ja nog lyckas med :)

Vet ni en annan sak, jag är sååå trött på människor som tror att de ska kunna få allt billigare på Norab så jag spyr snart rakt ut, försök göra detta i Karlstad ni då skrattar de er nog rakt in i facet ! uuuaah .. bläää ! Inga fler såna folk imorgon , dessutom håller jag på att drunkna i alla julklappar som ska rullas in, alla förbannade sodastream och dammsugare och matassistenter, de är så jobiga för man måste ju lappa ihop det! köp små eltandborstar istället :D det är roligare..

Nää nu skajag spela på hamsterpaj och sen sova :D haha
Natti natti på er !

God Natt

Damn vad jag har ont i ryggen idag efter massagen .. men men men strunt samma . .
Idag har det varit en häktig dag på jobbet, massa folk som ska införskaffa nya saker till hemmet, eller julklappar :D men jag klagar inte, det är såå mkt roligare när det är mycket folk ! :D

Så imorgon väntar ännu en dag på norab med massa plock och försäljning .. Och så ska även jag försöka fixa lite julklappar :D Har faktiskt fixat så mkt som tre stycken idag, två till mamma och en till Jessica (larsson ) :)

Nää nu ska jag försöka sova , klockan är rätt mkt såg ja . . : /

Måndag

Ja då har första dagen på denna vecka glidit förbi .. Jäklar vad dagarna går fort !
Till helgen är det fasiken Lucia ! ! Hallå två veckor kvar till JUL !
Så nu i helgen när jag är i Stockholm så ska jag passa på att köpa klart alla julklappar , fast jag tror jag är klar med de flesta . .  . . .

Åkte ju från Filipstad hit till Hagfors imorse å fy faan vad jag satt och svärde i bilen .. !
Blir så jävla sur på att vägen är så dåligt behandlad, tänk om de kunde slänga på lite salt, eller i alla fall lite Grus eller PLOGA ! Bilen verkligen bara gled åt alla håll. . nåja jag kom fram hel i alla fall, men ja såg en lastbil som kört i diket . .

Efter jobbet väntade en härleg, men dock lite smärtsam massage , Jises vad jag hade ont ..

men men nu ska jag väl lägga mig och kolla på en film eller så .. :)

God natt !

...

Bloggar inte längre .. Vet ni varför ?
För att mitt liv är så värdelöst . . Jag har liksom inget kul att skriva om!!
Det händer liksom inget kul ..

ska hem till Hagfors imorgon och jobba tills på Torsdag , för på Fredag ska jag och Martin åka till Stockholm och bo på hotell hela helgen, bara vi två <3 de behövs .. gud va skönt att få komma bort från denna tråkiga vardag och få göra lite roliga och annorlunda saker tillsammans :)
RSS 2.0