Söndag 23 November

Helgen lider mot sitt slut och jag sitter hemma i lägenheten tillsammans med Martin <3
Dagen började med att vi vaknade halv 12 av att mamma ringde och var pratsjuk ..
Så då gick vi väl upp . . . Och så kom vi på den briljanta iden att vi skulle tvätta lite kläder så det gjorde vi :) vuxenpoäng eller vadå ? :D sen ville jag göra något så jag ringde och bjöd hit mamma, pappa erik och Emma på middag här .. Så det blev en gratäng med potatis och köttfärs .. Sååå GOTT !

Imorgon ska jag hem och jobba i Hagfors och stannar där tills på torsdag .. Ååååå bara 4 dagar kvar tills det är LÖN ! !

Lördag 22 November

Idag är det Lördag och jag ska på 80-tals fest .. Hmm undrar hur det kommer bli ? =)
Jag kunde även ha valt att åka hem till Hagfors och festa med vännerna i byn, men jag har haft sån beslutsångest så uscha meja .. men jag har i alla fall valt att stanna här för att slippa all åking som blir fram och tillbaka . . Men nästa helg blir det fest med brudarna i alla fall tror jag för då blir det nog Folkan :D och då har jag fått lööön !! :D

Igår blev det en lugn kväll och jag & martin kollade på Hajen :D en klassiker !

Nää nu ska jag börja planera klädseln inför ikväll, rosa och turkost tror jag det får bli :P ska försöka lägga in lite kort !

Tjabba Tjena hallå !! :D

Håkan - Vart ska vi ?
Sune - Vi ska ingensrtans, jag ska!
Håkan - aa Men då måste ju jag få något!
Sune - Okej kom på något då...
Håkan - Att du ska bädda min säng varje dag ända fram till jul :)

Hahaha ja diggar Håkan :D

Nää vet ni nu ska jag krypa ner i sängen ilag med min snoooz <3
Hörs imorgon :D
Sov gott !

None

Fredag :)

Äntligen helg =)
Ikväll tror jag att det blir en riktigt slapp kväll med mat och mys framför TV:n :) Härligt !!
Imorgon bär det av till Karlstad också , ska bli roligt :)

Ingen träning har det blivitt idag heller. hmm det kanske får bli en promenad sen efter maten .. men men det märks:P
Köpte en mössa idag på Norbergs kläder .. Så mjuk och go så den måste väl invigas !

Ha en trevlig käll !

Go kväll på er !

klockan är runt tio och jag ligger helt slut i sängen!
Shit vad jag är trött asså, snart ska jag försöka ta mig igenom Sunes sommar, haha jag har fått stänga av varje kväll pga trötthet! men ikväll så ska jag försöka.. Det är ju sista kvällen jag sover hemma i Geijersholm nu.. Imorgon ska jag tillbaka till Filipstad igen :) Saknar Martin nu, har inte sett han på fem dagar ..

Dagens fysiska aktvitet blev 15 minuter på crosstrainern innan frukost och efter jobbet blev det en timmes simmning :) Jag är på G när det gäller träning :P men det vet man ju aldrig hur länge det håller i sig! Hoppas det sitter i hela livet denna gång .. :) haha..

Var iväg till ica förut och köpte kyckling, sallad, gurka och morötter så imorgon blir det kycklingsallad i matdosan :D Mumma dä! Känns jävligt töligt att det är fest till helgen, för då kommer typ all träning och allt vara ogjort :( men men det ska i alla fall bli riktigt kul att träffa några av mina underbara vänner <3 så Okej vi tar ett kalas ändå tror ja :P

P.S JAG VILL HA EN HUND !

Hello !

Tjenna !
Nu är denna dagen förbi .. =) Dagarna går väldans fort tycker jag! De bara flyger förbi ..
Idag har varit en mkt rolig dag, först jobbade jag och sen fick jag åka och passa Lilla Ebba <3 och det är såå roligt! Älskar verkligen den ungen :) hon är ju så kul! Vi lekte kurragömma och sen lagade hon mat åt mig på sin spis och så läste vi böcker och tittade på TV =)

När jag kom hem blev det träning, 20 minuter på crosstrainern blev det .. Satan va svett man blir :P hahaha ..
Nu kollar jag på insider.. Hmm fan vilka sjuka människor det finns alltså! Det handlar om tidelag .. !

Hörs imorgon :)

Natti Natti !

Jao nu ska jag dra på en film som jag ska somna till ..
Kvällens film blir Sunes sommar ! Ååh är den inte skit kul ?
- Åh lakritsbåtar, får man ta ?

Gillar den filmen starkt .. !

BRA ELIN :D

aa Idag har jag varit duktig och berömmer mig med att säga att jag är bra =)
Tränade på crosstrainern imorse i 15 minuter, mer hann jag inte med... Men det är ju bra för det som blir, och det var jobbigt,, Ni som inte tycker att det är jobbigt att stå på en sån där sak, ni är knäppa! Eller så ger ni inte gärnet :P hahaha ( Eller så är ni väldigt tränade :P )

Sen bar det av ner till Nora för jobb .. Kul kul .. Och idag blev det lunch med farmor på Värmullern så där blev det en kycklingsallad... =) Sen blev det mera jobb ..

Och dagens höjdpunkt var väl att få träffa Andréa :-) Vi simmade och solade tillsammans guud inte så lite skööönt det var! Varmt å gött i solariet :D Så det får nog bli en soltid även på Torsdag kanske :)

Jag är nöjd med mitt nya liv än så länge, eller inte nya haha, mitt sundare liv :P Det har ju tusan gått en vecka snart!

Längtar tills på Lördag <3

Im back !

Yes jag är tillbaka i Hagfors :) Fast bara för en veckas jobb ! Pengarna måste börja rulla in nu känner jag.. Guuuud ja har såå många tråkiga utgifter nästa månad ! ! Hyra, Skatt på bilen, A-kassan och annat skit ! Plus att jag ska till Stockholm med Martin 12-14 december . .hmmm . . . Hur ska jag få min ekonomi att gå ihop ?  :( SUCK :(

Men men imorse klockan nio ringde klockan och jag drog med mig min underbara Martin ut på en morgonpromenad även fast vädret inte var det bästa .. men det var skönt : ) Sen drog jag till Hagfors och jobbade .. Sen gick jag en långpromenad med hundarna när jag kom hem.. Undrar vad morgondagens fysiska aktivitet blir ? :) Det återstår att se ..

Nää nu blir det natta !

Helg :)

aa nu har helgen börjat, men för min del blir det ju jobb imorgon :) men det gör mig inget alls ! money money money !
Ikväll blir det en lugn kväll, ja och Martin ska dra på Hockey med några andra boys sen, haha Tro det eller ej men jag har börjat digga martins kompisar :P haha lite speciella men men kul har man i alla fall :D

Nää nu ska vi dra oss =) ha en bra fredakväll !

Torsdag

Ja idag är det torsdag ! Och jag har börjat mitt nya liv igen för 55100 gången ! Hahaha ..
Nej jag ska inte försöka börja ett nytt liv för det funkar ändå aldrig, däremot ska jag försöka motionera mera :D
Så idag gick Elin Norberg upp innan nio och tog en morgonpromenad! på 45 minuter! HERREGUD kan ni tänka er ? Men jag tyckte faktiskt att det var riktigt nice, vaknade till ordentligt.. Efter det blev det en (enligt mig) nyttig frukost, All braun flingor och en lingongrova :D hahaha bättre än vitt brö å vanliga kellogs i alla fall .. Sen bar det iväg till Jobbet här i Filipstad .. Och där fick jag rörfrågan om ifall jag vill jobba även på Lördag oh yes I want to ! Så nu blir det jobb även på Lördag .. Jippie!

På lördag ska jag även följa med martin till Ekshärad vi ska sova där :) gud så mysigt !

Men men imorgon är jag ledig och då blir det städ !
Och kanske en tur till simmhallen :D

Hejdå !

Tråkigt

Jag har så fruktansvärt tråkigt !
Så nu ska jag lägga mig och kolla på en old movie , det får bli Festival tror jag !
Igår kollade jag på Crossroads , det är sånt jag gör när jag sover hemma :P Ligger och kollar på gamla filmer :D

Nää God natt Läsare !

Jobb

Har jobbat på Norab idag :) Kul har det varit för jag har varit på sånt där jobbhumör :) Ni vet när man vill fixa å trixa för att få det fint ? Håller ju på med alla julgrejor nu så det ska planeras mkt hur det ska stå å så .. ALLT måste ju få plats !
Men imorgon åker jag tillbak till filipstad för att jobba där .. Wiiie, å säkert har de fått in massa nya kläder ! : / kul men ändå inte för jag MÅSTe verkligen spara pengar !!

Funderar på om jag ska träna idag ? Jag tränade 20 minuter på crosstrainern i förrgår .. Damn vad det var jobbigt !
Men skönt efteråt ! :D ska börja med dagens fysiska akivitet igen tror jag :D

RSS 2.0