Skitrumpa!

Gick åt helsike i hockeyn... Fan som fan sa jag!
Aja nua tag nästa match!

Träningen idag gick bra! Skivstångspin heter det, 45 minuter skivstång och sen 45 minuter spinning... Fast på spiningdelen är det ju nedvarvning och stretch med så man kanske cyklar va 30-35 minuter, men det är nog så jobbigt! Skönt pass, men gud så segt det gick på cykeln hemöver! Nu är jag helt slut och kommer somna gott tror jag, men först ett avsnitt av Greys anatomy!

Imorgon blir det som sagt jobb! Så det blir en TIDIG morgon......
Natti natti!

God förmiddag!

Herregud det är onsdag redan!? Om en vecka åker jag till L.A, GALET!!!!! Resfebern har varit lugn ett tag nu, men snart ska ni se att den sakta men säkert kommer tillbaka! Har massor att fixa med! Måste framför allt kolla måtten på hur stor resväskan får vara! Mamam har ju en megastor och det vore ju toppen om man fick ha den! När vi flög till New York ifjol fick man nämligen betala om man hade för stor väska! Och den avgiften vill jag INTE åka på!

Nu ska jag alldeles strax bege mig upp mot Universitetet, ska läsa lite litteratur med studiegruppen och sen har vi matte/svenska gymnastik, spännande! Slutar 16 och då drar jag ner till Friskis för ett skivstång/spinnpass, vad har jag gett mig in på känns det som?!?! Aja, ska väl kunna ta mig igenom det passet occkså!

Hejdå!

Gött!

Uuu va skönt man mår efter att ha tränat! :)
Spinningen suuuger när man väl sitter där på cykeln, men guud så gött det är efteråt :)
Så nu sitter jag här och är nöjd med mig själv! Väntar på att Linn ska komma hit, hon är på Konsum och köper lite nyttegöttesaker ;) Morötter & dipp & ramlösa blir det! Ramlösa Hallon & Björnbär är min nya favorit! Testa den! Muuuums säger jag bara! ;)


Solen lyser

Vi blev klara väldigt tidigt på universitetet idag! Så nu har jag faktiskt varit hemma ett tag, rensar garderoben, för herregud hur den såg ut! Kläder huller om buller och hej & hå! Nu ser det mycket bättre ut och jag ser vad jag har för kläder! Snart ska jag köpa mig en flyttkartong och VRÄKA ner ALLA stickade kläder!! Nu är våren här och stickat är inte lägligt längre ;)

När jag har fixat färdigt med garderoben och schasat bort alla dammråttor så ska jag fixa mig lite mat, Fajitas får det bli idag! Mmmmm så hinla gott! Sen ska jag ta och cykla till Friskisför ett spinningpass :) Sen blir det mys med Linn ikväll!

Ska försöka sätta mig och sooooola lite på balkongen idag också! :)

Mera Vuxenpoäng?

Här sitter jag och lyssnar på RADIO! Färjestad spelar första matchen mot Brynäs och jag är nyfiken! Haha usch va gammal jag känner mig, radio liksom?! Men men jag håller mig i alla fall uppdaterad om matchen :)

Inatt har jag sovit dåligt och vaknade med en väldig huvudvärk, orkade inte pallra mig upp till universitretet för massa praktiska övningar, så jag stannade hemma.. Sov fram till halv tolv! Sen blev jag upphämtad av Linn, vi åkte till friskis och tränade lite styrka, och sen skjutsade hon mig till standvägen där jag hade min cykel, så nu har jag äntligen fått hem min pärla igen! är helt beroende av henne ;)

Imorgon blir det skolan, vi ska planera en aktivitet! :) Det tar nog inte hela dagen, men vi har bokat ett rum 9-16 alla fall :) Efter det blir de spinning och sen verkar det bli lite kvällsmys med Linn! 

Har sett klart säsong 1 av Greys anatomy idag också! :)

Nu blir det Greys för hela slanten!

Helgen har gått i ett kör!
I Fredags Jobbade jag 8-16, sen hem och iväg på middag med ett härligt gäng på Mongolian steakhouse här i stan!
På lördag blev det lite träning och sen kalasering :)

Idag är jag så trött så trött, det bytte ju till sommartid inatt också, snacka om att jag inte fattade ett dugg,  kom ut från krogen och bara meeen hallllåå? När blev klockan halv fyra liksom??!

Jaja, idag blir det inte mycket mera gjort! Ska nog spendera resten av kvällen framför säsong 1 av Greys anatomy :) Blir fint söndagsmys det!


Spontant, det gillar vi :)

Men Go kväll på dig Bloggen!
Precis efter att jag hade uppdaterat mitt förra inlägg så fick jag ett sms av Bella, ett förslag på en fika inne i stan! Satte mig på cykeln illa kvikt och for ner till henne! Blev en promenad in till stan och Carli, där det blev Latte & en mellan glssbägare! Banan, vanilj & kokos blev det för min det! Mums! Vi tog take away och satte oss vit båten, käkade glass, drack latte och snackade politik! WFT?! Hahahahaha nu gick det sådär äckligt långt igen, alldeles för många vuxenpoäng!

Jaja, satt där och njöt sen fick det bli lite spring i affärer, hittade ett par shorts på H&M och en Bikiniöverdel på Gina! Sen promenerade vi hem till Bella igen, tjööööta om denna väldiga hockeymatchen som vi så gärna hade velat sett. Och hör & Häpna vi lyckades koppla datorn till TV:n, hitta rätt kanal, skapa ett konto på Csport och köpa matchen! Bra gjort va?! Hahahaha, vi var stolta över oss själva och ringde till Emmsen och bjöd upp henne på match :)

Match och varma smörgåsar, fiiiiina grejer :) Och Färjestad lyckades vinna också, semi här kommer vi! Wihoooo!
Har precis kommit hem och kom på att jag kanske borde gå och lägga mig.. Ska ju jobba imorgon :)

God natt, god natt hasseltratt!

Bara 1 uppgift kvar

Aktiviteten med barnen är färdig, och så även uppgiften som hörde till! Nu är det bara en enda uppgift kvar i delkurs 1, och den ska fixas på tisdag nästa vecka! Härligt! Sen börjar delkurs två, och sommarlovet närmar sig :) Wihooo!

Imorgon och på fredag har jag bllivit bokad på jobb också! I Skattkärr på ännu en ny förskola, så roligt så, och hon jag pratade i telefonen med verkade jättegullig! Så det blir nog toppen, skulle dock varit ledig på fredag eftersom älskade Martin kommer hem imorgonkväll.. Men åh, jobb är ju alltid jobb och pengarna behövs och det var ju en 8 timmarsdag också, så nu fick det bli jobb.. Murtta får klara sig själv :)

Idag då, va händer? Någon slags träning lär det ju bli.. Fast jag har ont i knän å ben.. Vill inte vila, någon slags träning iaf, men kanske inte så länge och så hårt? En prommis i det fina vädret kanske? Det sliter väl inte så hårt tänker ja :) Äh klockan är bara 14 och jag hinner nog komma på något!

Forshaga centrum :)

Eftersom mina benhinnor gör ont så tog jag en cykeltur idag istället :) Fick bli en tur ända in till Forshaga city!
Borde bli ca 4 mil tur & retur! Nu sitter jag här i soffan, slut som människa! Och nu gör knäna och rumpan ont! Ska nog i princip bara duscha nu och sen lägga mig.. Blev riktigt sliten, tror jag gjorde mig av med all energi ;)

Imorgon ska vi ha en aktivitet med barn i skolan, spännande! Men jag blir ALLTID så nervös när det kommer barn! Vet inte varför, det är väl någon slags prestationångest kanske. Jaja, men min fina studiegrupp så kommer det nog att gå galant!

Har skrivit in mig för jobb på Torsdag också, hoppas någon förskola ringer mig och vill ha hjälp! Behöver massvis med pengar nu när vi ska flytta igen! Då vill man ju ha massa nytt! Och kan ni gissa hur mycet jag längtar efter 1 juni?!?!!? Vill flytta NU NU NU NU!!!

Nej duschen och sängen var det va? Tror fan det får bli en omgång med kung fu massage också!

Nattis Nattis


Här vände jag, och då var det att 2,1 lååånga mil hem!
Men nu måste jag säga att jag är stolt över mig själv! Utmaningar är härligt!

Resfeben smyger sig på :-/

Usch, Resfebern har börjar smyga sig på och den ger mig blandade känslor.. Ett pirr imagen som får mig att se
fram emot resan, se fram emot allt roligt vi ska hitta på tillsammans under dessa två veckor i Los Angeles, alla minnen som jag kommer få... Samtidigt som mitt kontrollbehov och flygrädsla får mig att fyllas av ångest
och nervositet.. Tänk om flygplanet kraschar, kommer det göra ont? Kommer jag vara rädd? Kommer det gå snabbt? Hur kommer det kännas? Jag vill inte , inte nu.. Neeej fy, dessa tankar måste bort.. Bort, bort, bort!
Jag kan flyga jag är inte rädd...


Säkert går allt bra, men tänk om?
Någon mer flygrädd själv som vill dela med sig av lite tips på hur man kan bota ångesten? ;)

På bättre humör

Jag lyckades fixa till hemtentan och nu är den inskickad ... Bara att invänta resultatet... Hoppas verkligen att jag blir godkänd, annars är det omtenta i Augusti som gäller, och det känns inte bra! Så nu håller vi tummarna och hoppas hoppas hoppas!

Drog iväg på träning förut, fick bli ett gympa-pass med Bella och sen 20 minuters rask promenad på bandet.. Sen cykeln hem, är lagomt trött och Gooo i kroppen nu, även här har fyllan tagit ut sin rätt! Det gick tungt idag!
Får se om jag hinner med någon träning imorgon! Lär ju vara färsiga rätt sent..

Nu ska jag tvätta färdigt och plocka lite här hemma, sen blir det chill och en tidig kväll för min del!

God natt på er kära läsare :)

Faan som faan också!

Ingen bra dag idag känner jag, allt går emot mig!
Hade precis satt ihop hela tentan förut när jag märker att jag på en fråga har skrivit med storlek 11 istället för 12.. Ändrar det och arbetet blir plötsligt en halv sida för långt! Och det står att varje fråga får vara max 2 A4 och då är det onödigt att riskera att få underkänt bara för en sån sak.. Så jag fick sätta mig och försöka korta ner så gott jag kunde.. Synd att massa "bra" text försvann :( Men men så är det ..

Sen har lärarna missat att skriva i schemat att vi går till 16 istället för 12 imorgon, och det skrev de ut på its för typ 2 timmar sedan.. Vår grupp har ju planerat att vara kvar och förbereda oss inför onsdagens examination.. Jävligt kul att sitta kvar efter 16 liksom, speciellt för de stackarna som pendlar! Men det är väl bara att gilla läget!

Och som ni säkert redan vet så HATAR jag när det blåser ute, jag verkligen hatar det! Och nu är det fasiken storm här i Karlstad.. Sugen jag är på att sätta mig på cykeln och åka till frisiks då, lär få trampa som en gnu för att komma frammåt! Är väl helt slut när jag kommer hem...

Nej uuuuu va bitter jag är!

// Bitterfittan!

helgen sätter sina spår

Herrejesus va jag är trött! Skulle lätt kunna ha sovit några timmar till tror jag!! Tur att vädret är fint, för annars hade jag nog aldrig tagit mig upp! Ska i alla fall fixa sista frågan på hemtentan nu! Lättare sagt än gjort känns det som! Men men det ska väl kunna gå att ordna! Längtar efter känslan som infinner sig ikväll när j ag skickar in den <3

Saknad <3

Usch ikväll är en sån kväll när jag saknar Martin så himla mycket, ni vet sådär mycket så det riktigt värker i hjärtegropen? Saknar söndagkvällarna tillsammans med han så mycket, när man hade söndagsmys med tända ljus, god mat och mys i soffan till en Söndagsfilm, slappade och laddade inför en ny vecka..

Dagarna går bra, de flyter på med skola, träning, vänner, jobb och allt som hör till vardagens sysslor .. Men på kvällen blir allt så tyst och det är då jag saknar dig som mest! Att ha någon att äta kvällsmat med, borsta tänderna med, titta på tv med, kramas med och säga god natt till, och sen krypa tätt intill för att sedan somna intill<3




Älskar dig och kunde verkligen inte ha någon bättre att spendera mitt liv tillsammans med <3
Du är mitt allt <3

Sliten tööös!

Söndagen är kommen, helgen har varit toppen! Film, mys, fest, efterfest, träning och solbränna!
Helgens diss är min fina röda färg i ansiktet! Vi solade solarium igår, jag tänker ALDRIG mer sola samma dag som jag ska ut på galej, för gudars hur jag såg ut! Röd som en nykokt kräfta! Idag är det bättre, men inte helt bra! Uuu va ont jag hade, och är att lite öm i hyn än! Farligt Elin, nästa gång ska jag sola smart! Och det lär dröja innan jag solar igen ;) Någon mer gång innan vi drar till L.A blir det väl i alla fall :)

Nu är jag så trött så jag vill bara lägga mig och sova! Tack för att jag är Ledig imorgon! Eller ja ledig och ledig, ska ju fixa sista frågan på hemtentan, men det hinns ju med ;) Idag ska jag då inte lyfta ett finger till tror jag!

Hejdaaa!

Uuuuuu Va gött!!!

Fixade dilemma-uppgiften :) Åh kan inte förklara va skönt det känns i magen nu! För varje uppgift man får Godkänt på så känns det så himla skönt! Nu kan man liksom lägga all energi på nästa för man kan lägga denna bakom sig :) Tack Tack Tack Elin för att du fixar uppgifterna! :)


Nöjd Cheeeeey :)

Fråga 2 - Check!

Ja, då känner man sig klar med fråga två då! Two down, one to go! Men den får vi se om jag orkar med idag! Känner att jag inte behöver boka in mig på jobb på måndag, det kan vara skönt att slippa stressa med detta och ta det lite lugnt! Det är också viktigt! :)

Nu ska jag städa ihop lite här hemma och fixa någon mat, tror det får bli fiskpinnar och mos! Det är underskattat!
uuuu va gött det är :)


God morgon

Hade ställt klockan på 09.00 men uuuaa så trött jag var, så klockan var närmanre halv elva när jag tog mig upp!
Så nu gäller det att köra igång med hemtentan! Gjorde inget mera igår efter träningen, var helt död.. Blev 5 kilometer på löpbandet och lite styrka i gymmet.. Cykelturen dit och hem räknas väl också som träning, d et är ju ändå typ en mil tur & retur!

Ikväll kommer Martin hem också, ser det ut som i alla fall, så jag måste ju kanske röja upp lite här hemma, haha jag lever liksom i min egna lilla värld underveckorna ibland, så vaknar jag upp på torsdag och bara SHIT hass det ser ut ;) Nääära, så illa är det inte!

Men här har jag inte tid att sitta i alla fall!!

Del 1 - check!

Nu har jag nog lyckats få ihop svaret på del 1 av hemtentan skulle jag kunna tro .. Men jag tyckte det var rätt svårt.. Fick bara skriva 2 sidor och jag hade då lätt kunnat skriva någon sida till! Sen känns det inte som att jag kan ta bort något heller .. Men men! Jag ska be några kompisar läsa igenom det och se vad de tycker..

Strax ska jag ta cykeln ner till Friskis och Svettis för ett pass med Bella! Skönt att få göra något annat en stund, men sen ska jag nog fortsätta för jag vill inte dras med denna under helgen faktiskt! Och blir man klar så kan man ju kanske fixa lite jobb tills på måndag :)

Härra!

Hemtentan är öppnad

Hej Hej!
Idag startar hemtentan och jag har precis satt igång med första frågan och jag hoppas det flyter på!
Önska mig lycka till för nu kör jag!

Åh, jag rekomenderar!

Heeelt underbar! Testade den nu ikväll och shit pommesfrits! Prova du också! Finns på The bodyshop 195 kronor!

Okej, kaos!

Nu vet jag inte vad jag har gjort .. Skulle försöka byta design, meeen som ni ser gick det inte så bra! Men men jag får väl ha det såhär då! Tills jag orkar lära mig mer om hur man gör! Usch va krångligt det är...

Jaja, tog i alla fall cykeln ner till Friskis förut, där det blev ett spinningpass och sen cykeln hem, är lagomt mör i benen och rumpan nu kan jag lova! Imorgon blir det kondition/styrka!

Imorgon öppnas även vår hemtenta, behöver jag säga att jag är nervös?! Men äsch, det ska väl kunna gå vägen? Hoppas på det i alla fall, har inte bokat in mig på något jobb så jag kan ju sitta i lugn och ro! Hoppas det liksom flyter på och att man fattar dirket vad man ska göra! Annars blir det väl att man sparar allt tills på måndagkväll timmarna innan den ska lämnas in :(

Nej nu ska jag vänta på att Big Brother ska börja och sen ska jag nog sova :)

Dagens Outfit is pink! And I LIke it!



Idag fick det bli nya rosa tröjan tillsammans med det nya rosa nagellacket! Och till det mina fina rosa örhängen från Pilgrim och en vårfin sjal från Norbergs kläder, sist men inte minst mitt fina rosa iphoneskal :) Kände mig vårfräsch liksom! Härligt :)

Dagen i skolan gick snabbt, vi pratade om tid och hur svårt det är för barn att få begrepp om alla tidsbegrepp som vi använder oss av, begrepp som till exempel, en sekund, en minut, en timme, en dag, en natt, en vecka, en månad, en liten stund, en lång stund och så vidare... Intressant, och en utmaning till mig som förskollärare :)

Idag blir det träning, spinning med Bella står på Schemat! Fy spinningångesten börjar krypa sig på känner jag, men men det ska väl gå att ta sig igenom! Det är ju ett baspass som tur är :)

Nu ska jag fixa käääääääk! Fajitas står på menyn :) MUMS!




Idag kom också vårt kontrakt på den nya lägenheten på Herrhagen! Jippi Jippi Jippi! Så Hejdå Kronoparken och Hallå där Herrhagen! :)

Trött!

Hej!
Idag har jag ju jobbat och det gick bra, fick sluta lite tidigare till och med :)
Tog bussen in till stan och lämnade in ett par byxor på Gina som hade gått sönder så jag fick pengar tillbaka, eller ja tillbaka och tillbaka, det blev väl en kasse från Gina med hem! Var också till skopunkten och lämnade tillbaka de bruna klackarna som jag köpte, kändes onödigt att ha två lika par fast olika färg... Och för de pengarna gick jag till The Bodyshop och köpte den efterlängtade Chokladskrubben! <3

När jag var färdig nere på stan gick jag till Friskis och Svettis och körde ett 25 minuterspass på den superjobbiga crosstrainern :p sen fick det även bli en promenad hem! För ojojoj vilket härligt varmt vårväder det var idag! Mera sånt!! Gud va glad man blir!

När jag kom hem nu så somnade jag faktiskt på soffan, tror det är helgens bravader som kommer ikapp! ikväll får jag nattbesök av Jossi <3

Nu ska jag duscha, hoppa i mjukiskläder och mysa massor :)




Helguppdatering

Ja då var helgen slut och jag är nu ett år äldre :)
I Fredags var jag i skolan och pysslade hela dagen och fick massor av bra tips på vad man kan göra i förskolan! En riktigt rolig dag i skolan var det verkligen! Sen hämtade jag upp Bellsen och vi åkte till  Bergvik och lämnade in henens trasiga telefon och dvd och sen blev det lite spring i affärer och en liten tripp till Ikea :) Sen fortsatte fredagsmyset på långvägen!

Igår var vi till Boda borg och gud så roligt jag hade :) Jag, Bella, Emma och Martina mot Martin, Jocke och Berggren! Det blev oavgjort! :) Sen blev det schlagerkväll hos Jocke med god mat och lite starka drycker! Ojoj så kul jag hade! Underbart sällskap!

Idag kom tjocka släkten på besök, födelsedagskalas för mig stod på schemat :)
Fick pengar till resan, blommor, en stekpanna, en ljuslykta och lite ljus, presentkort på Mogolian, presetntkort på Ikea, och lite mer smått & gott! Tack för allt <3

I Torsdags jobbade jag ju, och där trivdes jag också jättebra! Imorgon blir det också jobb, på ännu ett nytt ställe :) Sen ska jag göra lite ärenden ute på stan och sen ska jag på gympa :) En bra måndag ser det ut att bli :)

Martin har åkt mot Göteborg och jag ska tvätta och städa och plocka här hemma, och ikväll blir det chill :)

Melodifestivalen 2012

Uuu nu har jag varit duktig idag :)
Har tvättat och dammsugit,pluggat och lämnat in vårt litteraturseminarium! Nu sitter jag här och lyssnar på musik, och personligen tycker jag att melodifestivalen har bidragit med ett härligt gäng nya hits :)
Här är några av dem:
















Sean banan är väl för jäkla härlig, tror lätt att det kommer bli en sommarplåga!! :) Jag har den redan på hjärnan i alla fall! :)
Sen tror jag att Loreen ligger riktigt bra till :)


VEM TROR DU VINNER ?! :)

Lång dag

Hejsan hoppsan!
Efter en lång dag på universitetet så blir det nu lite mera plugg och sen ska jag städa lite, man drar in så mycket grus nu på våren! Och på tal om våren, än är den nog inte riktigt här för fy va kallt det var ute idag! Och det ska ju bli snö inatt också, ogilla! Jag vill ha sol & värme! Men men jag får väl vänta ett tag till!

Imorgon fyller jag år, herregud 23 år! Uuuuah, det räcker nu tycker ja! Kan inte tiden bara stanna upp?
Aja egentligen så är väl 23 ingen ålder kanske! Men men lite ångest får man att!

Trötter

Tjenare!
Har precis kommit hem från träningen, fick bli 4 kilometer på löpbandet idag, sprang lite idag och det kändes skönt, men jobbigt! Men snart vet jag att det kommer kännas lättare och gå bättre :) Blir så förbannad för jag får ju ta mig fan skavsår av ALLT och jag menar verkligen ALLT! :( Dessa skorna har jag ju liksom haft länge så de borde ju vara bra nu, men alla träningsskor får jag ont av, vilket resulterar att jag inte orkar fortsätta för att det gör för ont, inte för att jag inte orkar fysiskt.. Aja har i alla fall utfört fysisk aktivitet idag med!

Att jobba idag gick väl bra, får se om det eventuellt blir jobb där på torsdag också :) Det märks, pengar pengar! För ni vill jag spara spara, först och främst till resan och sen till lite inredning i den nya lägenheten, som vi för övrigt fått papper på idag :) Wiiie! Kan det inte bli 1 juni!

Nu ska jag duscha, sätta på mig myskläder och plugga! För imorgon är det en låång dag i skolan, först föreläsningar till 14.30 och därefter ett seminarium med studiegruppen! Skönt att få det gjort, för nästa vecka är det hemtenta!
Det går i ett nu!

En månad kvar

Kom på att idag är det bara en månad kvar tills jag, Emma & Martina drar ner till Jenny i Los Angeles !! :) Uuuah, det närmar sig med stormsteg, och jag börjar få resfeber, och jag är ju flygrädd också! :-( Men men det ska väl gå bra!

Jag har i alla fall köpt mig skor som ska få följa med ner (om jag nu lyckas gå in dem!) Jag får ju så fruktansvärt ont i fötterna av allt och kan inte gå i klackar!! Men men denna gången ska jag verkligen försöka gå in dem! :) De kändes ju supersköna när jag gick i dem inne i affären, men nu när jag går i dem hemma så får jag ont i fötterna.. Men om man går lite i dem varje dag blir det bättre då?! Någon som plågat sig och vet om det går lättare?!





Nej nu ska jag plocka lite här hemma och sen krypa ner i sängen, jobb som gäller imorgon :)
Och eventuellt träning! Tror jag packar med kläderna och tar det på vägen hem :)

Träningen

Nyss kommit hem från Träningen på Friskis, fick bli ett konditionpass på en timme! Vågade inte springa något idag eftersom jag fortfarande är förkyld, men uuuah va sugen benen var på att springa! :) Får bli något pass till innan jag springer, så jag blir frisk någon gång :) Vi ska ju vara med på vårruset i maj så nu jäklar ska det tränas ;) 5 kilometer är ju inte så långt, men det är roligt att vara med och det ökar i alla fall min motivation till att träna ;)

Fick sms av Jessica Strand förut, så vi ska mötas och fika sen! Känns toppen, för det är typ 100 år sedan jag såg den människan! :) Så nu blir det duschen och lite mera plugg innan jag sätter mig på bussen för att möta upp henne :)

Glad :)

God morgon!
Det viktiga samtalet är gjort, och avtalet på nytt boende kommer på posten inom kort hoppas jag :) Wiiie!
Så om allt går som det ska och som jag har förstått så flyttar vi till Herrhagen den 1 juni!
Och det är inte heller den lägenheten som jag tittade på i onsdags, neej detta är en annan, en som var mycket fräschare och som till och med hade en liten balkong :) Lycklig Cheeey idag :)

Idag är jag ledig, och min lediga dag ska spenderas med Plugg och träning, samt städning och tvätt... Imorgon blir det jobb också, de ringde och väckte mig imorse, så 7.30-16.00! Gött med Pengar :) Nytt ställe är det också, spännande!

Nej bye bye!

Snipp snapp snut så var helgen slut

Jahapp, då sitter man här hemma själv igen då.. Helgen är över och den har varit lugn och skön! I fredags jobbade jag sista dagen ute på Ilanda och till veckan har jag inget bokat än så länge, får väl se om telefonen ringer imorgon :) Efter jobbet hämtade vi Jenny i Kil och åkte till Ekshärad, där vi har spenderat helgen.. Firat mig och Jenny som fyller år nu i veckan! Fick så fina saker!



En vas från Rosendahl Copenhagen, den mellersta storleken :)


En vinkaraff från Eva Solo :) Perfekt nu när jag lärt mig dricka vin! Fick ju även en vinflaska då, så den ska väl provsmakas framöver :)

Nej ikväll blir det mera chill, ska nog faktiskt lägga mig i sängen snart..
Imorgon väntar ett viktigt telefonsamtal :)))) Och jag hoppas på Goda besked!
Mer än så säger jag inte!
RSS 2.0