Redan helg :D

Seminariet gick bra idag tycker jag, fick någon kompletering, men det fick väl alla :-)
Tog en burgare med Emmelie efteråt och sen satte jag mig på bussen hem :-)
Läste då ur en ny bok ja börjat i , 14 år och till salu.. SKITBRA !

Nu ska jag lägga mig för jag ska åka till KArlstad och vara barnvakr imorgon till Ebba, För Jessica har sitt seminarium imorgon.. Så det blir nog mariebergsskogen :) Snooooz ä varrä ää !

Ångest för seminarium

Har seminarium imorgon .. Mitt första så jag vet inte riktigt hur det går till .. Men jag hoppas att det går bra :-)

Idag är alltså min sista lediga dag, den har varit mkt enformig, Dataspel, dataspel & dataspel :-) Men det är så roligt att få ta sig tid till sånt ibland :-D Jag har även sett en Johan Falk film tillsammans med Martin & Jocke, den var bra.. Jag rekomenderar verkligen de filmerna!!

Efter vi hade sett filmen så kollade jag ut genom fönstret, Då fick jag mig en glad överraskning, Det låg massa snööööö på marken ! MYSIGT !!

Nää nu blir det sängen :-)

GODKÄND !

Fick mitt tentaresultat idag :-)
Jag var Godkänd ! 1,5 poäng från VG, lite halvsugit men men jag är så lycklig ändå!!
Slipper tänka på den skitkursen igen !!:-)
Snart är det även dags för resultat i den kursen vi läser nu, usch usch...

På måndag börjar vi en nu kurs som heter BUS - barn & Ungdomar i samhället och den verkar riktigt intressant måste jag säga, handlar om barnmisshandel, anmälningsskyldigheter och liknande, så det ska bli spännande.. Väntar på att kurslitteraturen ska komma, beställde den förra torsdagen, så den borde komma nu under veckan. 1300 kronor gick det på, sen fattas det även en bok för mig .. Men den fixar vi en annan dag :-)

Har varit ledig från skolan i en vecka nu, men vi har ju haft uppgifter att syssla med och på Trsdag har vi seminarium, ett avslut på den nuvarande kursen :-) Ska ta tag i det imorgon så jag vet vad jag sja säga :)
Har inte lyft ett finger sen i fredags typ, det värsta när man blir ledig under en längra tid är ju att man bli såå slö!

Nää nu ska jag lägga mig och kolla på TV :-)

RSS 2.0