Feeest !

Idag blir det premiär i Munket :D Får väl la se vad man tycker om detta efter kvällen :-D Jag hoppas i alla fall på en Toppenkväll ! Ska ta bussen kl 17.45 och då hamnar jag hos Malin , Sen får vi väl se vart det bär av ! Vill ju gärna vara med resten av gänget oxå =) Tråkigt det där när man vill vara med alla men alla ska inte vara på samma ställe : -/ men men det blir säkert bra ändå, man ses väl i parken .. !

Nu blir det att packa och sedan åka hem till Hagfors och fixa lite , Sen blir det som sagt munket :D

Ha  en trevlig kväll Alla !
// Elin

Sent

Hej Hopp !
Mingelkvällen gick bra, förutom att det var svårt att slå in varona i kassan ! Vissa grejer var det 20% på, andra 60 % och på en del 50% så man var tvungen att slå massa konstigt för att det inte skulle bli fel !  Men det gick bra för de flesta köpte bara de som det var 20 % på :-)

Jag säger som Therese det är extra roligt att jobba i klädaffär nu när alla vackra vår och sommarkläder börjar glida in, dock är det inte lika roligt för ekonomin och garderoben :P hahahahahahaha ! Måste verkligen Rensa !

 Dessa vill ja ha fast i svart ! ! Give it tooooo me !

Mingelkväll :-)

Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra mig i ordning :-)
Ska nämligen ner och jobba nu mellan 18 och 21 typ kanske ? hehe vet inte riktigt :p
Och jag är jättenervös ! Jag kommer säkert få hålla något tal eller så, för min chef vet man aldrig med ! USCHA om ja får lov att öppna munnen, då blir det nog något knasigt , ni som kännerm ig vet ju att det kan komma ganska rooliga saker ur min mun om ja blir nervös och ska säga saker :D hahaha men men håll tummarna för mig !

Imorgon är Det Björn oxå , kul med lite party, tråkigt att alla kanske inte ska på samma förfest, men ja får väl offra mig kanske , får se  vad jag känner för imorgon :) Vill ju trädda Malin och Andrea oxå , Sorry andrea men ja orkar inte att skriva med den där saken över ditt E :D Men men vi får la se vad som händer imorgon , ska väl ringa några samtal sen :)

Nää Önska mig lycka till inför ikväll vettja !
// en Nervös Elin

...

En rolig grej

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Elin

2. Ett ord på 4 bokstäver? Elak

3. Flicknamn? Elsa

4. Pojknamn? 
Erik

5. Yrke? Elingengör

6. Färg? Elefantgrå :D hahaha

7. Klädesplagg? KOMMER INTE PÅ !

8. Mat? Entrecote

9. Sak i badrummet? Elvitals schampo

10. Plats/stad? Eskilstuna

11. Orsak att vara sen? En liten olycka

12. Något man skriker? Eyyyy !

13. Film? Erin brockovich

14. Något man dricker? Enbärsdricka (?)

15. Band? E.M.D

16. Djur? Elefant

17. Gatunamn? Ekolodsvägen (Norrköping)

18. Bil?  KOMMER INTE PÅ !

19. Sång? Eternal flame

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare?  KOMMER INTE PÅ

Aaa ooo det gick ju hemskt bra , jag utmanar
Therese , Andrea , Malin Åberg och Helena Bäckman :D

God Kväll !

Nu sitter jag här i min ensamhet igen.. Alla utom jag och pappa har lagt sig ..
Och vet ni vad ? Jag kollar på parfymen, tro det eller ej :-D hahaha .. Var så lett på den efter att vi läste den i svenska B så herregud.. Men nu sitter jag och pappa och ser på den.. Faktiskt ingen skit dålig film om ja får säga ..

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska åka och passa kusin Ebba i 2 timmar :) Det ska bli kul att träffa den lilla smölan !
Sen ska jag jobba i tre timmar på Norab och sen drar jag mot Filipstad där jag ska jobba på klädaffären för det är mingelkväll :) Ska bli riktigt trevligt ! Sen kan jag även berätta att jag formodligen ska jobba varje dag mellan 15.00 till 18.00 på Klädaffären hela april och maj och sen börjar alla semestrar :-) så jag kommer ha fullt upp :)

Nää nu ska ja se klart filmen, sen blir det förmodligen sängen ..
God natt på er !

Hej Hopp :-)

Idag är det Onsdag och det innebär att nu är mer än hälften gjord innan det är helgen :-)
IDag gick jag upp och åkte till Munkfors för att hämta kusin Sofie.. Vi var därefter in och köpte glass och maränger som vi skulle ha när vi fikar :) Sen tog vi med oss Maja och Wilma ut och gick på Hagfors .. Fast där var det inte många levande själar som man kände...

Sen åkte jag ner och jobbade, och nu sitter jag här hemma och tråkar, ska nog gå en promenad med hundarna sen =) Det är så mysigt tycker jag =)

Vad lir det ikväll då ? Mjaaoo Det blir nog Tv , Hoppas det går bättre för mig idag !
Igår gick det inte så bra ju som sagt !

Goo natt !

Kom på att jag ska hämta kusin Sofie i munket imorgon så jag måste väl lägga mig snart !
Men först blir det my perfect life as Viktoria silvstedt :D

Goo natt !

Kom på att jag ska hämta kusin Sofie i munket imorgon så jag måste väl lägga mig snart !
Men först blir det my perfect life as Viktoria silvstedt :D

ååååh Flyt ja har !

Tror ni tv4 film funkar då ? Neej det hackar hela tiden...Sånt här kan få mig på så jävla dåligt humör !
Så nu får det väl bli antingen hannibal eller hannibal rising .. Men nu ska ja gå ut med hundarna så de får kissa innan natten så det inte sker en liten olycka !








Tänt eld på kåken ! Eller aa nästan i alla fall ! Fan va läskigt !

Idag kom jag upp och kände att det luktade otroligt friskt och gott i lägenheten, nästan som om vi hade ett doftljus tänt..
Så jag liksom kom på att vi hade ju ljus tända igår, men de släckte vi väl, Eller ??
Jag svär att jag såg när Martin blåste ut alla ljusen, speciellt dem.. Och jag gick två varv igår innan jag lade mig för att se så att allt var släkt ... och det var det ..
Men nog faaaaan brann ett ljus imorse ! Faaaan va rädd jag blev alltså, såg liksom framför mig hur allt kunde ha gått ! ! ! Antagligen har MArtin blåst ut det så det stod och glödde och sen har det tagit sig igen senare under kvällen ! USCHA !

Men men pallrade mig upp, kollade på Top model och var allmänt dryg imorse, sen pallrade jag mig till arbetsförmedligen och pratade med dem, så nu ska jag dit på tisdag igen .. Massa krångel hit och dit .. JAG VILL GÅ I SKOLAN OCH INTE HA NÅGRA BESVÄR !

Sen åkte jag i alla fall hem till Hagfors och jobbade..
Kom hem och kom på att det är ju fettisdagen idag ,  så ner till Hagfors och köpte Semlor åt familjen..
Och nu sitter jag här å slöar ... Mamma och pappa jobbar, men pappa kommer väl snart hoppas ja. Syster har lagt sig och Bror min är hos farmor ..

Faaaan kom på nu att ja skulle ju se en film kl 20 nu på tv 1000, we own the night .. men den har jag ju totalt missat.. Åhh LETT ..

Sappade lite nu och såg att det är Vid din sida , Den blir det, och den ska ni se om ni vill se en bra film !

måndag den 23 februari

Ja då var det måndag igen då. .
Den börjar med en ledig dag, det är skönt men ändå får jag dåligt samvete på grund av att jag inte gör något, eller det är nog mer ångest över att man går och inte får några pengar :( Vaknade av att telefonen ringde imorse, det var min chef som hade lite bra nyheter som jag skvallrar om längre fram när jag vet lite mer =)

Vi har varit och handlat idag också, lite basvaror så att säga.. Sen började martin skolan klockan ett och nu har jag diskat och plockat med massa saker :) kännerm ig lite duktig, funderar på om jag ska ta en promenad och kolla efter en liten krya på dig present till kusin Sofie som har opererats idag pga att hon lyckats bryta näsan på sig själv! Rätt bra gjort ändå om ni frågar mig :D haha .. aa oo men det får nog bli en liten promenix...

Imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och sen ska jag åka hem och jobba på tisdag , onsdag och en liten stund på torsdag för det har mingelkväll på klädbutiken så jag ska vara där och hjälpa till lite tänkte jag :) och sen är det typ helg igen och då blir det Björn Rosenström med vännerna skulle jag tro :D Weeeej !  SAKNAR ANNA !



Sen hoppas ja att fler av mina vänner blir med :D

En ledig dag :)

Idag är Elin ledig och det är så skönt att bara vara :)
Sov tills jag vaknade, klev upp och åt frukost och läste tidningen och sen mosade jag ner mig i sängen med datorn :D
Sen kom jag på att eftersom jag är ledig ska jag passa på att göra lite saker som behövs !
Så jag anmälde mig på arbetsförmedlingens hemsida, eftersom mamma har tjatat om det sen i september! Sen sökte
jag jobb som en person som hjälper andra nån timme i veckan, typ är social med dem, äter mat, ser på film och har roligt ihop, det är en liten extra inkomst i alla fall, om jag nu får det :) Sen väntar jag på svar från hemtex oxå, det var ju sista ansökningsdagen i fredags ! Faaan va jag hoppas att de ringer !

Sen pallrade jag ner på stan och gjorde mig skuldfri på jobbet och skulle in på arbetsförmedlingen, tror ni det var öppet ? nej när man för en gångs skull orkar gå ner och ta tag i det ... Imorgon var det öppet, men då vettu fasiken om ja orkar !

Nää nu ska jag roa mig med The Sims ! :D Det är så kul, okej jag vet att jag snart är 20, men vadå ? ? :P

 Å förresten jag vill ha VÅR !

Söndag

aa idag är det söndag.. En ganska trevlig dag förutom att jag upplever den som dagen efter  :) haha vi var ju ute igår, och jag hade trevligt..

Martin har nyss dragit iväg till skolan för att plugga så jag sitter och nördar mig här, men jag funderar på att kanske städa lägenheten (?) han skulle nog bli glad då för det behövs .. funderar på om jag ska hänga ut alla kuddar och täcken på balkongen det är så skönt att sova i dem ikväll då =) Sen funderar jag även på att ta en promenad !

// E

IKEA :D

Japp vi for till ikea istället för att sitta hemma och ha tråkigt ..
Där handlade vi lite smått och gott :
Galgar, Blommor, kaktusar, krukor till kaktusarna, tillbringare, nån sak att lägga papper i, lådor och ställning till min garderob, ljus som luktade glass :D och lite mer småskit .. Ja gillar att gå på ikea, mindre roligt var det ju att den sängramen jag skulle köpa har utgått !! Så nu har jag ju två sängbord som inte kommer att kunna gå att använda till någon annan ram, töligt för jag frågade när jag köpte borden ifall sängen skulle finnas kvar , och det skulle den! Men icke !

Nu blir det duschen, sen feeeest !
Hejdå // E

God morgon !

jaa då har man nyss vaknat då, eller ja för en timme sen ungefär ..
Orkar inte bestämma mig för vad ja/ vi ska göra idag, tänkte åka till Ikea men så blir det nog inte, kom på att det är ändå två veckor kvar tills lönen kommer och det kan vara bra att hushålla lite nu känner jag.. Så vi kommer nog ligga och slappa här hemma hela dagen, tror jag ska vara lite nörd och spela lite spel på datorn.. Sen ikväll blir det ju fest som sagt  :) Blir nog inge alla hjärtans dags mys här inte , martin hade ju som sagt glömt bort ..

Va ska ni göra idag på alla hjärtans dag ?

..

Hatar verkligen rubriker !
Hmm det har i alla fall inte hänt mig något idag, men det är ju trots allt 20 minuter kvar tills det är nytt datum och det vill säga alla <3 dag :D men men jag har ju en pojkvän som inte riktigt håller reda på alla desa dagar , så ja får nog inget imorgon ja.. men men jag har köpt åt han i alla fall !

Var till kåren och kollade på film idag med martin och Per , de har projektor där så det var väl häftigare än att sitta hemma i soffan..och imorgon blir det fest där , så dit ska vi.. Hoppas på en trevlig kväll i alla fall :D



                                                                          God natt på er !

Fredag den 13

scary va ?
Jag är inte speciellt rädd för fredag den 13 , men vi får väl se om jag klarar mig från några olyckor, än så länge har det gått bra i alla fall.. Ska knalla ner till jobbet nu, får väl se om ja kanske halkar och bryter benet :P haha ..
Vi tog ju studenten fredag den 13 och det gick ju bra, förutom att det blev liiiite mkt alkohol hos Elle :P men annars var det en toppen dag !

Nää nu måste jag rusa så jag inte kommer för sent! Idag kommer min skjorta :D uscha idag blir det dyyyyyrt !
// E

GO KVÄLL

Hur är läget ?
Här är man förfyld ! Faan !
HAr varit hos Anna i helgen med mina underara vänner <3 har haft super kul ! Tack för det :D

Har även jobbat här i Filipstad måndag ocg tidfag och det blir även imorgon :D Det tackar vi för ! !

Såååå SLÖ !

Gud jag kom hem från jobbet jämt innan klockan 15.00 och bara slängde mig i sängen :) Där somnade jag som en stock ! Hahaha .. Fattar inte hur trött man kan bli egentligen !

Martin åkte och handlade förut, mmmm det blir tacos ikväll :D damn va jävla gott ! Jag älskar tacos !
Fast vi varrätt sugna på Annas älgkött som  ja har här i frysen oxå :P thihi..

/ E

Morron !

Ska snart springa ner til jobbet och jobba fram till typ halv tre ..
Martin kom hem halv fyra imorse så jag är rätt trött faktiskt, ja kan verkligen inte sova om jag ligger och väntar på någon.. Man ligger och funderar på om det kan ha hänt något, men så vill man inte ringa för man känner sig jobbig!

Ska prova mina nya stövlar idag och se om de går att ha eler om jag får ont !? Det märks senare idag..

Nu ska jag sminka mig och platta håret !
Härra / E

Jobbsök !

Sitter hemma i lägenheten nu, fasiken va jobbigt det var att köra hit nu, simmade förut i lite mer än en timme så det är nog därför jag är så trött.. När jag nästan var klar kom jessica och då var jag ju bara tvungen att simma med henne och stri lite :) Trevligt att träfffas sådär utan att man gör upp :)

Såg att de sökte en säljare på hemtex i karlstad förut :) Så jag var in och sökte, jag har ju trots allt en hel del erfarenhet när det gäller att stå i butik... Hoppas på det bästa så håll alla era fingrar och tår !

Martin är på kåren oxå , han står i baren, så han kommer hem sent inatt.. Så därför ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på TV... Ska upp och jobba här på Thomas kläder imorgon, Tina ringde förut och sa att de ville ha hjälp mellan halv elva och halv tre så jag ställer väl upp!  Så efter att ja slutat ska jag gå och simma tror jag ! I så fall blir det tredje dagen ja tränar =) haha Yääääh :D

Neej ha en bra kväll :D

Faan!

Sitter och jobbar nu, eller ja, jobbar & Jobbar :P
Har nyss ätit lunch..
Fasiken jag tror jag börjar bli sjuk igen ja, mår inge bra.. Trött som en gnu och på nätterna blir ja super tjock i halsen !
men men ja hoppas på det bästa, om jag inte blir sämre så ska jag nog som sagt ta mig en tur till badhuset ikväll..

Nää nu måste ja jobba !

God Morgon :)

Aa nu sitter jag här i min ensamhet i lägenheten.. Ska snart sminka mig och åka till Hagfors för att jobba :)
Ska sova hemma inatt oxå så jag slipper att åka tillbaka ikväll.. Hatar den där vägen när det är mörkt ute !

Martin ska stå i baren inatt oxå så jag blir ju själv här om jag åker hit så det är nog roligare att vara hemma ..
så jag åker hit imorgon istället, å då blir det att packa och fixa inför resan till Anna <3

Hejda / E

Träning

aa nu har jag börjatträna :P haha får se hur länge det håller i sig denna gång ! Ska sova i Hagfors imorgon så då tänkte jag ta en simmtur där med :) Har ju köpt brillor nu så idag var det riktigt jobbigt ! SKÖNT ! Eftersom jag styrketränade imorse så har jag nog världens träningsvärk imorgon när jag vaknar upp !

Idag blev det klart att alla ska med till Anna, Fan va kul det kommer bli tror jag, i alla fall kommer det bli riktigt trevligt att umgås och ha kul en hel helg!!


Nej nu blir det natta för tusan va slut man blir at att simma ! 

Go kväller !

Idag steg jag upp klockan halv åtta för att åka och träna styrketräning med Andréa :) Det var skönt att få göra någon slags träning !! Och alldeles snart ska jag hänga på martin och Daniel när de ska träna, fast jag ska då ta mig en liten simmtur ! tänkte se om de har glasögon så man kan träna lite bättre !!

Jobbade även på Norab idag, men åkte hem hit till Filipstad kl 16 för jag blev så trött , då hade martin glömt att jag skulle komma hem idag ! Så han gjorde köttfärssås med champinjoner i !!!! Hur kan man glömma att ens tjej ska komma hem ? :p hahaha . . men men jag petade väl bort de där svamparna..

Har handlat lite idag :) Ett par örhängen på Azalea , ett par ringar som man kan byta berlocker på :)
sen har jag även köpt mig en björn borg necesär eller vass det stavas :P och en nagellack och en sak att fila/ ta bort smuts under naglarna med eftersom ja börjar få liiite långa =)

Chefen från Thomas kläder ringde ifag ox, skit pinsamt jag hörde ju inte att det var han först ! :P haha men han ville att jag skulle jobba själv i Hällefors 9 och 10 mars :) kuul att de ringer efter mig tycker jag !! Då tycker de nog om mig i alal fall :D Så då skulle jag nog få eget larm och egna nycklar :)

Nää nu ska jag hitta några bra låtar och bränna mig en skiva att ha i bilen när jag far och flänger så fram och tillbaka !

Hejdå  !

Tråkigt

aa jag har så fruktansvärt tråkigt så jag håller på att döö !
Sitter och kollar på Raw, ett nytt program på femman ..

Imorgon bitti ska jag träna med Andrea, det ska bli sköönt !!

Faan va jag längtar tillbaka till skolan :(

Måndag

Jaa då har en ny vecka tagit sin början, en vecka som består av jobb och besök hos Anna <3 Hoppas alla kan bli med så det blir like old times :) Det skulle jag gilla ..

Idag har jag som sagt jobbat på Norab, finns en del att göra jaaaa ! Har även varit in på Norbergs kläder där jag köpte mig en klänning och pratade med Therese :)

Ikväll blir det en lugn kväll, funderar på att spela The sims :)

Trötter

Hej & God morgon :)
Idag är jag sleeeeeten, fasiken det tar hårdare på en att vara chaffis än att ta kalas !
Först satt jag barnvakt åt kusin Ebba mellan 16-01 och det gick bra vi kollade på djungelboken 2 typ 3 gånger!! så nu kan jag väl den utantill !

Sen bar det iväg till Munkfors för att hämta martin, daniel, mamma och Ann-britt :)

Och nu sitter jag i Ekshärad, vi ska väl åka till munket igen sen för att se på Kim.F när han står i mål :)
Sen ska vi tillbaka till Filipstad ..
RSS 2.0