En uppdatering?

Drygmaja är det jag det? Uppdateringen är inte den bästa, men det beror på att det händer så mycket runt omkring mig nu! Har varit på massa roliga saker. Gröna Lund var toppen! Jag och Martin åkte tidigt på lördagmorgon ner mot Stockholm, där träffade vi Emelie och hennes familj,  och det blev massor av karuseller och vi såg på Sommarkrysset, det var helt underbart :) På söndag strosade vi runt i stockholm city och åt på en mysig restaurang! <3

Sen har det varit fryksdalsdansen, var där igår! Hade trevlig, men ack så dyra de var på Inträdet ;) Fyameja! Men men man lever bara en gång!

Tänka va fyra veckor har gått fort, Martins semester är slut och idag åkte han till Götet igen.. Men jag tycker det går riktigt bra, visst jag saknar honom massvis, men det blir mycket mysigare när man ses för man har längtat så! :) Sen har jag massor att se fram emot nu. Snart modemässa i Stockholm med bästa Therese, samt att vi får lägenheten, IMORGON! :D Så massa arbete med den ska det bli, åååh roligt!! Sen så börjar skolan snart, och jag saknar alla klasskamrater så ni anar inte! Saknar faktiskt även studentlivet ;) Och ni kan tro att det kommer bli mycket roligare nu när man blir Karlstabo ! ! ! :)

Nej nu ska jag sova, upp och ringa till Riksbyggen imorgon för att se så allt är okej så att man kan åka ner och hämta nyckeln :))

Sov gott, gott folk ;)



<3

Fest

Drar till Sunne :D

Nageltrång

idag har jag bestämt att jag aldrig i mitt hela liv vill ha nageltrång! Fy fick följa med Erik in idag som stöd, och nej usch! Spruta i tån såg inte ut som en hit! Usch usch usch! Om jag skulle få nageltrång och jag ska opereras då kommer ja stendö! Bläää!

Men men, från det ena till det andra. Ligger i sängen och väntar på Martin, han har varit i Karlstad och tonat rutorna på Saaben :) Hoppas det blev snyggt! Imorgon blir det jobb hela fagen lång på Norbergs, ååh it feels good to be back :) Inga mer sjukdomar i sommar nu tack :) Vill jobba och tjäna pengar :)

Hejdaaaa!

Parken Zoo

Hade en trevlig dag på Parken Zoo i Eskilstuna :) Vi åkte härifrån klockan 07.00 och sen blev det frukost på Donken, skinksmörgås och varm chocklad, mysigt :) Kom till Parken Zoo precis tills det öppnade och där gick vi och mööööös riktigt.. Tittade på djuren och skrattade åt  dem, speciellt åt aporna, de är så roliga :) Sen spelade vi på lotterihjul och vann 2000g choklad :D Det var ju superkul, ja som aldrig vinner! Men de var Martins Numer som vann, men vi var ju där tillsammans så jag anser att vi vann den ihop ;) hahah..

Sen blev det klart idag att vi ska till Gröna lund på Lördag, åka karusell och se på sommarkrysset :) Sova på hotell och mysa! så Får vi träffa emelie och åka karusell med henne :)

Ikväll har jag gjort premiär på Bryggan, har aldrig varit där men ikväll blev den mat och dryck med ett härligt gäng flickor<3

Nej sova nu, ska med Erik till Torsby imorgon, han ska operera sin nageltrång! Glad att det inte är jag!


Apa som står och stylar ;)


Miniflodhäst


Krokodiler och sköldpaddor ;)


Miniflodhästar :) Den lilla på land är bebis och hete oliver,
hur söt var inte han :) 


En Gepard :)


Vår vinst :) ååh älska choklad <3



tutbingo, men inget tutande :(

Då var allt med lägenheten i filipstad avslutat :)
Nu längtar jag tills den första augusti när jag får åka och hämta nycklarna till lägenheten i Karlstad :))
Wiiie va kul det ska bli!

Ikväll blev det tutbingo med syster, men vi vann inget, det var inte ens roligt för vi var inte nära ens.. Men men man kunde ju ha vunnit, men icke!

Imorgon ska jag och Martin åka på en liten spontantripp till Eskilstuna, parken Zoo :) Jag tycker det ska bli riktigt mysigt! Men ja vettu tusan va Martin tycker ;) Jag hoppas han får kul, vi får se till att göra det till en rolig dag :) Hans födelsedag är det till råga på allt också ;) Så han får ju lite presenter i alla fall, så lite glad kanske han blir ;)
Hoppas vädret är på vår sida, inge kul om regnet öser ner, men enligt väderleksrapporten så ska det bara regna pyttelite, och det får man väl stå ut med ;)

Så nu blir det kvällen!!
Nattelinatt <3


KärLek <3

Ledig måndag - dretväder

Ledig idag, självklart är det skitväder :( men men..
Börjar bli frisk också, tack och lov! Bara lite ont i munnen nu, bara det släpper så är jag väl frisk som en nötkärna  :)
Idag ska jag med Martin till Filipstad för att fixa det sista med betalningen på lägenheten :) Sen är kapitlet i Filipstad avslutat och ett nytt i Karlstad/Göteborg tar sin början :) Spännande!

Imorgon är jag också ledig, men vädret verkar vara samma så får väl se vad man hittar på!

Csk

Hej hopp!
Idag fick jag åka till centralsjukhuset i Karlstad på grund av min onda hals :(
Trots pencelin så blir halsen bara värre och värre.. Så de gjorde en ordentlig undersökning. fick någon slags luftbedövning i näsan så att de sen skulle kunna gå ner och kolla i halsen, fy va det var läskigt! Men det gick bra! Sen fick det bli blodprover och halsprover igen.

Vet dock inte vad det är än, men fick smärtstillande tabletter för halsen tack och lov! Så ont har jag aldrig haft förut :( Men tabletterna hjälpte och jag har fått i mig två pannkakor idag i alla fall! Sen har mamma hyrt film åt mig, Svinalängorna får det bli :) Så har hon köpt glass, mammor är bra <3 men min är bäst ;)

sjukling

Usch är sjuk :( Feber och ont i öronen, halsen och typ resten av kroppen! Var till sjukhuset och tog prover imorse, väntar på svar ... Hoppas verkligen jag får svaren idag! Hon skulle ringa i eftermiddag sa hon! Vill ha medicin, tror jag har halsinfektion :( Mår skit!

Igår var vi till lägenheten i Filipstad och packade, och idag var martin där och skrev på kontraktet, så nu är det klart :) Sköönt, så sen ska vi dra kopia på vårt kontrakt på lägenheten i Karlstad och skriva på det och lägga det på lådan :) Kul, det händer saker !

Nu ska jag vänta på Martin, han fixar pizza :)

Myskväll i Karlstad

Kom inte upp imorse som jag hade tänkt, blev akut trött när jag varit upp och käkat frukost så jag la mig igen, vaknade kvart över 12 ... Fan va skööönt det var vill jag lova :) Imorgon ska jag klippa mig och sen blir det jobb hela dagen lång!

Efter jobbet idag drog jag ner till Millie i Karlstad, kraken har äntligen blivit piggare :) Vi mööös, åt tacos, fast utan köttfärs och med kycklingfilé istället, guud sö gött det va! Det ska jag göra massa gånger framöver! Sen blev det vaniljglass och jordgubbar.. En riktigt lyckad kväll blev det helt enkelt! Hoppas på mer sånt framöver, och det blir det nog när jag flyttar till karlstad :)

Nej nu ska jag spela lite hjärter på datorn och sen söööva!

Natti natti!

Så trött daaa...

Hade ställt klockan på halv tio, men gud för trött jag var! Så jag ställde om den på kvart över tio och då var jag piggare :) Har lite som jag måste fixa med idag, så jag lär försöka komma upp ur sängen ...


Ha en bra dag :)

Fullt ös

Ojoj bloggen hinns inte med riktigt ;)
Har hänt en hel del, vi har fått lägenheten i Karlstad och vi har även fått våran såld, bara massa pappersarbete kvar både på våran och på den nya i Karlstad! Så sköönt!

Har varit ledig idag så jag har passat på att packa sakeri Filipstad, blev ett litet lass idag! Men gud vilken tid det tar och upp & Ner för alla dessa trappor! Blir tokig! Men men lite gjort nu i alla fall!

Ikväll blev det lite tjejmys hos Anna :) Härligt!

Imorgon har jag massa saker som ska fixas samt att jag ska jobba också, börjar lite senare så man får väl ställa klockan för att hinna med allt ;)

NAtti NAtti!

RSS 2.0