om man skulle ta och klä sig och gå upp ?

Jaa klockan spirar iväg nu, börjar på Norbergs kläder klockan 12.00
Ska hinna in till banken innan dess oxå så nu får jag lägga på ett kol !

Kul väder vi har idag  ! BTW liksom !

Onsdag den 27 maj !

Hallå !
Idag är det den 27 vilket innebär LÖN ! ! !
Den var efterlängtad kan jag ju säga  ! OCh nu är alla räkningar och andra fasta utgifter betalade så nu kan ja typ leva livet för resten, dock inte många tusenlappas men någon i alla fall ! Slipper ha 0.21 kronor på kontot, aa så illa var det nu på slutet !!

Har jobbat på Norbergs kläder idag, Stackars Therese är genomförkyld så då är det klart man ställer upp och hjälper till, det är ju så roligt !! Så imorgon är jag också där inne ifall ni vill mig något :-)

Sen imorgonkväll bär det hem till Filipstad, ska jobba där fredag lördag !! ÅÅÅH vad jag älskar att jobba !!


Saknar min Martin<3


Jag är VRÅLHUNGRIG !!

Hallå Jag är inte död, bara allmänt dryg !

... På att uppdatera !!
Varit på premiären i Sunne, Kolsnäs :-) Det var trevligt, men kallt som faan !
Har gjort slingor i håret, tack Emma ! <3

Är i Filipstad nu, har jobbat idag :-) imorgon ska jag till Hagfors  jobba där . . .
Tillbaka hit på Torsdagkväll för att jobba fredag & Lördag !

Sen på måndag börjar ja på bolaget :-)

fredakväll !

Fick med mig Mamma på Marknaden och vi tog med oss Molly mus som ja kallar henne :-)
Alla tyckte att hon va r så söt, det är så kul att höra det från folk som man liksom inte riktigt känner !
Men hon är ju söööööt !

Fick förfrågan att bli med på fotboll med Jessica :-) Trevligt trevligt så hon kommer och pickar upp mig nu så det är bäst att leta fram vinterjackan å allt ! :D Det är iskallt ute ju !!

förbannade tråkväder !

Jag har tråkigt, kom hem från martin förut..
Jobbade på Norab i ca 2 timmar och nu sitter jag här och har så jävla tråkigt ! Varför i hela friden följde jag inte med Martin och Kim till Karlstad ??

Nu kom mamma upp, ska DRA ner henne till Hagfos och kolla marknaden, ska prova att ta med Molly också:D

Onsdag

Jaa dagarna bara flyger iväg ! Herregud säger jag bara !
Har nyss spelat the sims, det är så jäkla kul !! Nu ska jag ta och packa ihop det sista och sätta mig i bilen och fara hem mot Hagfors, där vettu tusan vad det blir, lite jobb på Norab tror jag och sen blir det väl promenad med hundarna :-)

Imorgon är det röd dag, hoppas verkligen att det är fint väder för jag har en del att stå i :-)
Ska försöka höra med mamma om ja kan tjäna lite pengar, typ kanske tvätta bilen, klippa gräsmattan, städa, tvätta, VAD SOM HELST för jag har 68 kronor på kontont !! Det är en vecka kvar till lön !!! Och Kolsnäs på lördag !! Wiiii hur ska ja klara mig ekonomiskt genom detta liv, ja det undrar jag det.. Hmm bli lite mer sparsam kanske, typ inte köpa  så mkt kläder, typ inte köpa filmer, typ inte gå på bio, typ inte festa så mkt.. Aaaaa jooo det finns som sagt en hel del man kan skära ner på !!

Nää nu ska ja dra mig !
Ha de toppen !

Ny vecka , vad fan ska man hitta på ??

Idag är det måndag för er som inte vet :-P
Jag sitter i lägenheten och vet ni vad, idag blir det en stor jäklar feeet städdag !! :-) För jag är på sånt humör och det behövs verkligen !! Och vädret suger balle oxå så vad spelar det för roll om man är inne hela dagen ??

I lördags jobbade jag , och för första gången var jag men om att en tjej försökte snatta ! Hon var DRETFULL rentutsagt och hon fattade ju nada, camilla sprang efter henne och fick tag på tröjan som tur var :-) Efter jobbet bar det hem mot hagfors, eller ja ekshärad där de hade nån hemmagrillfest och det var trevligt töligt att jag var såååå tröt bara, men men ja överlevde. Var även medbjuden till Karlstad och det hade varit skitkul, men samvetet sade nej och jag stannade därför på hemmaplan..

Igår vaknade jag och hade VÄRLDENS jävla huvudvärk, ujujujujuj säger ja bara skjut mig :-P
Men när vi väl kom upp och träffade Petersson så försvann min bakfylla , för han va såå dålig och ja skratta åt han hela dagen.. Han ringde runt till folk och bad dem säga till han att allt skulle bli bra igen :-) Nej de va fasiken en upplevelse, han ville hem till mamma oxå :-) nej gudameja de var kul !

Nää nu ska ja ta tag i städinga :-)

kväll

Idag har jag varit aktiv :D hahaha
Imorse skjutsade jag ju Jessica till skolan och då passade ja p åatt ta en promenad genom stan me molly <3
Sen hem och packade badväskan och åkte iväg för att äta lunch och hämta Ebbis.
Vi drog till badhuset och där plaksade vi och lekte i typ lite mer än en timme, herregud, det är inte BARA att ta med sig ene 3 åring till badhuset, det ska hoppas från kanten, det ska åkas rutchkana, leka med ALLA leksaker som finns och springa fram och tillbaka mellan alla saker som finns att göra , Dock gillar hon inte bubbelpoolen, Vilket ju jag gör men men... Det gick bra i alla fall.. Vi gick ju självklart och fikade efteråt.. Sen åkte vi hem..

Jag drog till Råda för att hämta urnan med Gammelbubben Nisse, men den hade hon som jobbade GLÖMT i Torsby, klantigt !! Men men så kan de gå när inte haspen är på !!
Sen iväg hem, ut med Molly i 50 minuter på promenad/joggingtur och sen hem och sätta på sig klär för att dra till Tallhult. Jessica tyckte att jag typ var tokig som hade så mkt kläder på mig, men vem fick lov att gå hem och hämta mera kläder sen då? Jo Jessica :-D Så jag har faktiskt gått en hel del idag !! OCh det är bra ..

Kom hem från Speedwayen, Valsarna vann förresten :D Då gick ja ut med hundarna så de fick nattkissa, och nu sitter ja här och slöar, de är att gött det oxå !

imorgon ska jag åka till Filipstad för att jobba på Thomas kläder :)

Hejddå & Go natt !

Jävla fågeljävel !

Det sitter en jävla fågel i trädet utanför, den har hakat upp sig !! Får ärligt damp snart !! Kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt kvitt !!!! Gaaaaah !

Tur att jaf inte ska vara hemma så länge till, ska nämligen åka till uddeholm, kusin Ebba, ska käka där sen ska jag och Ebba åka och bada, det kommer bli dagens fysiska aktivitet det ! OMG säger jag bara ! Men det är kul när man får se så glad hon blir :-) Hon älskar verkligen att bada !

Har hunnit med en promenad i hagfors oxå, skjutsade ner jessica till skolan och då tog jag med molly och gick en bit :-) Bra träning för henne !

Igår köpte jag Twilight :-D kollade på den direkt ja kom hem, med Jessica ! :-) De var trevligt, och jag säger som henne, den verkar bara bli bättre för var gång man ser den !! LOVE IT !

Samma fågel sitter kvar än ska ni veta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fram me hagelbössa!

morgonstund har guld i mun !

Not, uscha jag tycker inte om mornar, för det mesta är jag så trött så jag håller på att dör !
Men men imorse vaknade jag av att de klippte gräset utanför fönstret ! Det SUGER det är fan värre än att bo i ett järnvärk och det lovar jag !! Shit va det låter högt !

Ska åka hem till Hagfors idag, ska jobba några timmar och träffa familjen, det är kul :-)
Hade tänkt att gå ut och gå med vovsingarna också, för uuu så ja saknar dem när ja är i Filipstad ! En dag ska jag ha en egen hund !!

Orkar inte riktigt sätta mig i bilen och köra dessa sex mil än, ska i alla fall börja göra mig i ordning, annars blir väl martin stölli när han kommer hem och ser att ja sitter här i morgonrocken och klockan är kvart över elva !!

Så ha en bra dag , Tjillevippen !

blablabla

kollar melodifestivalen , Finlands var ju riktigt poppig enligt mig :-)
Tror faktiskt det kan bli svårt för Marlena, men ja håller väl tummarna..

Nää ja har inge vettigt att skriva här nu :D
Hejda !

Go kväll

Nyss kommit hem från en promenad på 40 minuter, det var skönt :-)
Har varit lite mer aktiv idag än igår i alla fall! Har varit till bolaget och beställt mig kläder, 2 par byxor, en scarf, ett skärp & två skjortot :-) hoppas verkligen att det passar !

Nu ska jag sätta mig och hejja på Marlena Ernman eller vad hon heter , inte för att jag bryr mig det minsta, men det är ju kul om Sverige är med i Eurovision song contest :-)

tisdag 12 maj

Tror i alla fall att det är den 12 idag :)
Gick upp lite innan klockan skulle ringa idag, skönt det är när man vaknar innan den ringer och är pigg :-) Så jag hoppade upp och åt frukost & läste tidningen, lade på mig ett face och pallrade mig ner till Systembolaget för att beställa kläder och köpa ett vin åt mamma som ska på Ålandskryssning snart :-) Sen in på Thomas kläder och gick 4 extra timmar där, det tackar vi för ! :-D

Nu har jag nyss ätit mat och funderar på vad jag ska göra härnäst, kanske ska bädda sängen och fixa lite så att martin inte tror att jag bara latar mig när jag är hemma ! ! Sen tror jag banne mig att det får bli the sims i nån timme eller två .. LÄNGTAR Tills spel nr 3 kommer !! Åh så kul !!

Orkar inte bestämma mig för hur jag ska göra på lördan heller !! Ångest , men jag har ju i alla fall två dagar till att bestämma mig :D

dagen lider mot sitt slut

Jaa då var denna långtråkiga dag snart gjord.. Faan inge jobb imorgon heller ! :-(
Ja, dagen idag har bestått av dataspel, tvätt, Tv, Blogg, Facebook och en promenad med martin i 30 minuter.

Nu sitter jag i soffan och kolla på München, underar om den är bra eller ej . . Det märks ..

Ska skära upp min annanas nu och dricka bubbelvatten . . Funderar även på att springa in i dusche, och göra en riktig snabbdusch ! Det kan vara skönt innan man lägger sig :-D

Imorgon blir det kanske städ, ska i alla fall till systemet och prata om sommaren och beställa kläder :D

Tråk !

Ja här sitter man själv i soffan, martin är i skolan..
Jag har spelat the sims, men ja får fan dåligt samvetet för att jag inte gör något !
Nej nu blir det ta mig tusan utbildning till hösten så man har en utbildning i alla fall !

sitter och kollar på TV4 fakta, jävlar vilken bra kanal !!  Verkligen min favoritkanal !!
Neej nu ska jag försöka göra någon nytta, typ diska kanske, eller gå ut och gå, bädda sängen, göra iordning tvätten osv, ja ni ser det finns hur mkt som hellst att göra !

Kanske ska ringa och fråga farmor och farfar om de vill kommapå besök ?

God morgon !

Är ledig idag :-( Det är tråkigt tycker jag för jag vill hellre jobba och tjäna mig pengar !
Fuck finanskrisen säger jag bara !!! Nu får det fan ta och vända !

Ja så vad ska man göra idag då? Än så länge har jag inget planerat, när man ändå inte jobbar så kunde det väl i alla fall vara fint väder så man kunde sitta ute och sola och må gott ! Men icke, Fuck pissväder, det får också ta och vända nu tycker ja !! Men men ska väl i alla fall försöka ta mig ut en liten stund i alla fall !

Sen har vi tvättstugan idag, så det ska tvättas, så jag funderar även på att passa på att städa hela lägenheten, men den känns liksom inte så smutsig :-) Kan ingen komma på kaffe ?? Så jag kan få baka något, iofs det kan man väl göra ändå..
Dålog ekonomi har jag oxå, annars skulle jag ju lätt dra till KArlstad idag och shoppa loss, men icke det heller.

Det får tusan bli The Sims nu ! Det är i alla fall jävligt kul ! :-D
Saknar snuttisen där hemma !

natti natti <3

Ligger och kollar på Söndagsparty med Filip & Fredrik, jag tycker det är bra :-)
Har nyss ätit en kiwi och borstat tänderna..
Imorgon blir det nog också en slapp dag, har inget arbete imorgon tyvärr .. Så vi får väl se vad jag hittar på :-)
Jag ska i alla fall försöka få mig en promenad om vädret tillåter, nu får det vara bra med regn ett tag!!

Natti Natti * * *


P.S Jag vill ha sommar och åka till nyköping !

om man skulle..

Typ göra någon nytta?
Jag är redan trött på att slappa !
Tror jag ska ta och städa lite, sen ska jag duscha och typ ni vet göra massa saker för sig själv, smörja in sig med massa gojs från The Body Shop, ha i massa klet i håret, sätta på sig mysiga kläder, måla naglarna och så vidare :-) På tal om naglar, jag har ju slutat bita på dem, och igår fick jag för första gången i mitt liv uppleva hur det känns att bryta av en nagel !! Så jävla tråkigt, och hur SNYGGT är det egentligen ?? men men den växer väl la ut igen :-D

Sen ska jag fasiken åka och handla lite oxå, tvättmedel och sköljmedel, tror vi har tvättstugan imorgon :-/ Blääää..
Och så ska vi handla lite mat, tror det blir tacos ikväll :-D Vi lyxar till det lite extra ibland på söndagar, hahaha..


Jag gillar dessa lyxsaker ja :-D

Och damn va gott det är med tacos !! :-D




















Söndag

Hallå !
Gud va skönt med söndag :-)
Idag ska jag bara slappa och må gott tillsammans med martin ..
Tråkigt väder det är ! Jag vill ha sol & varmt !

Denna vecka har jag jobbat på Norbergs kläder med Therese, det har varit en upplevelse, det är så kul att få åka runt lite och jobba så man får se hur andra har det :-) Vi har i alla fall haft en kul vecka, tycker jag i alla fall :D

Igår var vi på bio i Karlstad, Wolverine eller något hette den, jag brukar inte gilla såna filmer, men denna var riktigt bra!

Nej vet ni nu ska jag spela the sims :D haha

Uppe med ugglan

Haha nytt ordspråk eller ? :P
Ligger i alla fall i sängen ska alldeles snart läsa lite och sen sova så jag är pigg imorgon när jag ska upp och jobba med Therese på Norbergs kläder :-) Det ska bli riktigt kul att få se hur det är där, vi kanske kan lära varandra lite saker om kläder & Sånt :-D

DET efterlängtade Paketet kom idag oxå :-D Wiiiiiiiie !

Nää nu ska ja läsa // Go natta på er !

Mycket att stå i

Nu sitter jag här ... Igen ...
Har varit ner till bolaget idag och jag har en snställning där från och med 1 juni :-) Trevligt trevligt !
Jag har även handlat lite mat, städat lite i lägenheten, och bokat tvättid som börjar om 5 minuter .. Så nu ska jag sätta mig och börja sortera kläderna.. Sen får martin ta och hjälpa mig :-) Han är och träänar nu.. Sen ska det lagas mat oxå, fiskbullar och potatis står på schemat idag :-) Trevligt va ??! Mmmm jag älskart i alla fall !!

Sen har jag lust att börja läsa i en bok som jag köpt, Pamela Andresons bok Star.. Hoppas den är bra.. Eller så vill jag spela the Sims, men men vi får se vad det blir :-D

Imorgon bär det iväg hem till Hagfors för att arbeta hela veckan .. Gött med pengar ! De är ju så jävla odryga och nu får det verkligen vara bra med kalas för att tag framöver, jag har inte råååååd ! Sen tycker jag att sakerna från partyt ska komma oxå ! Ska da iväg ett sms till hon som höll i det och fråga vad det är frågan om !

Ledig dag

Hello !
Det var ett tag sen ja skrev här känner jag !
Men idag blir det en liten uppdatering :-D

I Torsdags var det Valborg, min och Martins 4 årsdag <3
Det blev självklart fest, vi var hos Bella först sen drog vi till byn, så jäkla dretkul hade jag där :-)
Sen på fredan så blev det en väldans lugn dag med pizza, film, mys och skogspromenad med halva geijersholm på kvällen för det gick rykten om att det hade börjat brinna i skoen igen, och det hade det mer eller mindre, de släckte ju en brand förra helgen och det hade tagit sig igen, det hade legat kvar och pyrt i en myrstack !! Men det gick bra, brandkåren kom och gjorde sitt jobb .-)

På lördan fick ju jag min 20 års present av mina kusiner. Jag hade inte en aning om vad jag skulle få göra, med det var en upplevelse kan jag lova ! Jag fick rida på islandshäst i ca 2 timmar och träningsvärken är verkligen DÖÖÖÖÖÖDEN idag !!
Det blev även kalas på lördagkväll, en trevlig kväll, nästan hela tiden i alal fall :-)

Nu sitter jag i lägnheten i morgonrock, kanske dags att göra sig iordning och knalla ner till systemet för jobbsnack och lite sådant, men ajajajajaj kroppen har sååå ont så jag vill inget ellre än att bara ligga i sängen och inte röra påmig!!

Kollade Yesman igår, den var kuuul :-D

RSS 2.0