Hemma

Blev visst akuten för mig i förrgår, läkaren i Filipstad sickade ner mig akut till Karlstad.. Så jag tog väl bilen och åkte ner.. Väl där kom jag in och de skulle ta prover och andra rutinkontroller, sen fick jag sitte och vänta i tre timmar.. Då kom en läkare och berättade att mina prover inte var så bra för de var för höga. Så de ville att jag skulle sova kvar för obsevation. Sen vart det andra undersökningar & blodprover.. Usch jag som är såååå rädd för stick och sjukhus, men jag intalade mig själv att ta en sak i taget där nere och då gick det bättre! Men kul var det inte, men jag tror jag har lärt mig en sak, det gör inte ont att ta blodprov, hmm så nu funderar jag även på att bli blodgivare! Men jag får se hur det blir med den saken :)

De hittade i alla fall inga fel på mig så igårkväll fick jag komma hem :) Och då möttes jag av tre rosor på bordet, det värmde, Tack Martin<3 Och idag känns det bättre, men inte helt bra.

Ska packa väskan och åka hem mot hagfors nu, måste till skolan imorgon oxå, vi har förberedelse inför VFU:n så det måste jag på!

Anna kommer hem i helgen!! <3 då blir det myspys! ! ! (Med New moon) .. hihihi!

Magbesvär :(

Har haft ont i magen ända sen igår vid 15.00 tiden och imorse när jag vaknade så lade jag märke till att jag är väldigt öm på högersidan... Har ringt rådgivningen och de vill att jag ska ringa till vårdcentralen här i Filipstad och få en tid så snabbt som möjligt eftersom jag har haft ont i typ ett dygn nu, och det är aldrig bra.. Så jag hoppas verkligen inte att det är blindtarmen .. :( Men det tror jag inte .. Det är nog något annat lurt..Hoppas det i alla fall! Ingen lust att operera mig!! Det vågar jag inte, så jag hoppas på det bästa!!

Har seminarium imorgon också och det vill jag inte missa! Sen har vi också en annan redovisning, som vi skulle ha tränat på idag.. så vi ska höra med vår lärare om vi får ta den efter praktiken.. Annars får jag improvisera imorgon!

Nää nu ska ja läsa lite tills klockan blir 13 och kan ringa till vårdcentralen..

/ Elin

Torsdagkväll är det nu..

Fasiken vad dagarna, veckorn och månaderna rullar förbi.. Livet går alldeles för fort :-/
Föreläsningen idag var bra, men jag kände igen allt från hans bok så jag skulle kunna varit hemma och pluggat, men men det var i alla fall värt att lyssna på, smet iväg lite tidigare så jag hann med 15.30 bussen.. Så det vart inte så sent i alla fall :-)

Nu sitter jag här famför denna dumburk och slöar.. Jag har massa jag skulle kunna göra.. Måste till exempel börja packa väskan som jag ska ha med imorgon eftersom jag åker bil direkt till skolan och sen hem till Hagfors från Karlstad.. Jag skulle även kunna läsa lite mer i Flyga drake.. Men jag känner inte för det just nu så jag gör det senare ikväll.. Efter att jag sett på Sveriges värsta bilförare :) Kan man verkligen vara så kass på att köra bil?? Jag tror många "spelar på det" för att få uppmärksamhet ja..

Idag har jag även fått förklaring på varför jag var så sötsugen igår!! Fan det slutade med att jag begav mig till Ica och köpte Ben & Jerrys & en annanas! Men nu vet jag varför.. Hmm jag är kvinna, det säger nog en hel del :) Har även ätit lite glass ikväll med, usch jag får sån ångest efter att ja ätit typ glass.. Men men man lever ju bara en gång.. Och mitt nyårslöfte har jag hållit än så länge, inge dricka & inge godis, chips eller ostkrokar :) Något måste man ju få äta som är gott !!

Nää nu ska jag kolla mera på Tv ! 
God natt på er och ha en trevlig kväll :)
// Elin

Att sätta på musik är inte bra!

Neeej det är verkligen inte bra! Haha jag stannar vid datorn och sitter och sjunger istället för att göra mig iordning! Bussen till Karlstad går om en timme så jag måste ju börja fixa till mig lite nu! Jag får vrida upp volymen istället så jag kan springa runt och göra saker samtidigt! ;-D

Fick se min biljett till Lady Gaga igår :) Lycklig jag blev, ser verkligen fram emot den helgen.. Blir ju inte bara Lady Gaga utan även massa bus med Malin & Andréa! <3

Näpp, nu ska ja som sagt vrida upp volymen, hitta några kläder, fixa håret & facet :)
Ha en trevlig dag !
/ Elin

Saknar hundarna !!

Om jag skulle ta och sätta igång?

Jaa gud jag vaknade nio imorse, för bra för att vara sant tänkte jag så då tänkte jag att jag skulle gå upp äta frukost & Sätta igång med lite plugg.. Hmm Jag råkade somna om till 10.40 .. Men men sovmorgon är gott! Haha..
Och nu har jag hamnat här framför datorn.. Spelar farmvill & läser bloggar och lyssnar på musik.. För det är mycket roligare än att plugga! Men jag måste sätta igång NU helst imorse klockan 9 .. men först ska jag bara duscha :)

// Elin

Lady Gaga here I Come !

Jepp jepp, den 8 maj bär det av till Globen och Lady Gaga tillsammans med Andréa & Malin.. Känner på mig att det kommer bli underbart & galet roligt :-) Och det ska bli så kul att se Lady Gaga för det är nog verkligen en av mina stora favoriter inom musiken just nu, diggar henne stenhårt! Tror det blir en jävla bra show alltså!

Har haft redovisning i skolan idag också, och det gick väl bra så nu har vi det gjort :) Och imorgon & på torsdag är jag ledig så då ska jag försöka komma igenom boken flyga drake :) Och snart är det praktik också, kul med lite variation i utbildningen, och praktik är något man lär sig otroligt mycket på! Så det ska bli kul!









Nää nu blir det natta i kölhus !
/ Elin

Liten uppdatering :)

Igår var jag ju till Gustavsviksbadet i Örebro, Jag Therese & Helena och faderittan va roligt det var :) Vildforsen är inte att leka med säger jag, men otroligt rolig! Tack för det Tjejer <3

När jag kom hem igår blev det movenight med Martin, Daniel & Jocke Äntligen midsommar tror jag den hette.. Kul, men lite flummig .. Ingen film jag vill se igen precis.. Sen vart det sängen och shit vad jag somnade gott, det gungade i hela kroppen efter vågorna och strömmarna i badet, läskigt hur kroppen reagerar på saker!

Imorse bestämde jag mig för att ta en riktig sovmorgon, sova tills jag vaknar och inte är trött, vaknade halv elva, utvilad & redo för att ta tag i dagen. Har fixat klart arbetet inför imorgon och tränat lite på vad jag ska säga. Har även sett färdigt filmen flyga drake och även börjat läsa i den :) Sen var jag ner till bibblan och hämtade böckerna som jag lånat. Jag har också lagt ut lite böcker på Lycknis och hoppas verkligen att någon vill köpa av mig, skönt att få igen lite pengar! För pengar är ett STORT problem i mitt liv just nu i denna stund.. Shit, kan det inte vara den 25 idag? Helst igår ??! Haha men men det är hela 10 dagar kvar! Så jag måste klara mig nu!

Nu ska jag ta tag i snabeldraken och dra ett varv med den, en av nackdelarna när våren kommer är allt grus man drar in.. Men det kan jag faktiskt stå ut med :) Bara solen är framme och graderna stiger :) Så härligt det har varit de senaste dagarna när det varit så fint ute.. I LIKE! Mera såna dagar tack!


Helst vill jag ha SOMMAR som det är på denna bild :) Gröna träd & soliga dagar :)

Therese<3

Sitter och väntar på min underbara vän Therese :) Vi bestämde oss för att åka till Äventyrsbadet hon & jag för det blev inte som det var tänkt.. :( men då kom vi på att vi två kan ju åka dit & ha en mysdag med massa plask och prat :) Härligt , tror det kommer bli en bra dag!!

kvällen igår var rolig, lite för mkt alkohol, meeen det var roligt :) Inge bakfull heller, bara sliten! Men jag ska nog inte ta ut segern i förskott :P



Ha en nice dag alla !

Fest

Ikväll är det fest :)
Sitter själv hemma och dricker lite, det är bäst att vara själv har jag kommit på :) Då kan man vrida upp volymen och sjunga, till vilken låt man vill :) ska supa bort lite sorg idag, är så tråkigt att det inte blev som jag hoppades med kryssningen.. :-/ Men men det är inget att göra vid, Jag & Therese ska förhoppningsvis lösa detta och ha SÅ FÖRBANNAT KUL tillsammans med Helena och hennes två kompisar :)

Imorgon blir det nog Äventyr, om jag inte blir allt för bakfull, men det märks imorgon.. Hoppas verkligen jag kan bli med för det vore roligt :) det määärks :)

Nää nu ska ja ta mig en klunk till och digga till Dirty danicin - hungry eyes <3


SKÅL DAH !

Härliga dag!

Första fredagen på 5 veckor som jag slipper vara nervös inför Quizz, härligt det känns! Vaknade halv tio imorse och då klev jag upp och kände mig på städhumör så jag började storstäda & fick hjälp av Martin så vi har varit riktig duktiga idag. Så skönt när man får det rent & Snyggt!

De ringde från Nordea säkerhetstjänst till Martin imorse också, några i Usa har tydligen försöka handla på hand kort :( Skumma typer! OCh det är inte kul när det kommer såna samtal, usch usch, som tur va så hade han inga pengar på det kontot!! Idioter!

Idag blev det även klart att vi ska på Kryssning den 24-26 april :) Guuud va roligt det ska bli, rocka loss som faan ska vi göra :) så nu ska det bokas.. Kul att ha något att se fram emot!

Nää nu ska jag fortsätta städa klart och sen fixa lite mattills ikväll, det blir nog tacomys ;)

/ Elin

God morgon :)

Fint väder även idag, och det passar utmärkt för mina Solbrillor från USA har äntligen kommit, haha så jävla fula, men men de var ju cooola i alla fall, får se om jag vågar använda dem in public så att säga ;) Men men tänkte i alla fall inviga ett par i bilen ner till Karlstad idag..

Har nyss ätit frukost, Müsli & yoghurt, men müslin smakade äckligt, såg att den hade gått ut i datum, så den får jag nog bära till soporna. snart ska jag ta på mig kläder och sminka mig lite så man ser vaken ut, hehe. Sen ska jag chilla lite och plugga lite tills jag ska åka... :)

Ha en bra dag!
/ Elin

Vårjacka & tygskor - Nu vankas det vår!

Idag bestämde jag att jag skulle ta vårjacka & tygskor till skolan, och det gjorde jag rätt i, vårkänslorna bara rusade genom hela min kropp, och jag kände att nu är den verkligen påväg till oss! Det var inte ett dugg kallt :-)
Föreläsningen idag var jättebra, äntligen får man något man har användning av och utbildningen känns så mycket mer värd de pengar man lägger ner på det! Hoppas verkligen att det fortsätter såhär :-)

Nu ska jag sätta mig och läsa några sidor i Lärarens värld, och hoppas på att jag förstår något!
Imorgon börjar jag 14.15-17.00 så det får bli bil för mig, orkar med alla bussar som man måste passa tiderna till..



// Elin

Omelett, mormors saft & Sovmorgon :)

Japp, idag börjar jag inte förens klockan 13.15 i Karlstad. Så jag ska åka med Ida klockan 12, så det blev en riktig sovmorgon idag :) Har nyss duschat & nu sitter jag och äter omelett och dricker mormors svartvinbärssaft, gud så gott!

Tittade på Luftslottet som sprängdes igår, gudameja va bra den var! Det är nog faktiskt de tre bästa svenska filmerna på länge, jag gillar dem starkt! Skönt att få koppla av lite och kolla på en film ibland :) Men nu blir det hårt plugg med boken lärarens värld i två dagar för att på torsdag kunna återberätta det vi läst med en kort sammanfattning, men det ska nog kunna bli bra :)

Ska kanske ut på roligheter i helgen också :) Hoppas det!

/ Elin

Det är min dag idag :)

Jag fyller 21 år idag så Grattis till mig :-)
I helgen har jag blivit firad av alla mina släktingar och av mina svärföräldrar och av Jenny .. Har fått massa fina saker, bland annat smycken, ljuslykta och ett presentkort på en energigivande behandling i Ekshärad, det tror jag kommer bli väldigt skönt :) Men den bästa presenten var nog den från Martin, en berlok eller vad det heter(?) som ska sitta på mitt guldhalsband. Etti guld, med riktiga diamanter, kärlek det<3 Älskar min Martin!

Dagen idag firades i alla fall med att vi började en ny kurs i skolan, härligt med en ny tycker jag :) Det verkar bli en bra kurs.. Det blev också en fika med Jossi, hon bjöd mig eftersom jag fyller år, Tack för det<3

Nu har jag nyss kommit hem från skolan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, borde börja läsa, men jag är inte så sugen på det, däremot är jag sugen på att städa i lägenheten, men kan man göra det när man fyller år?:P hahaha.. Ska i alla fall försöka se på luftslottet som sprängdes idag/ikväll.. Så jag har sett alla tre..

Hejdå // E

..Orka komma på rubrik

Sitter och väntar på att Martin ska komma och hämta mig så ska vi åka till Ekshärad och fira mig & Jenny :-) Mat & Tårta, gud så gott .. Och så kanske jag får nått paket :) Men men det märks ..

Nu fick jag sms att de åker så nu måste jag gå ut!
Det vart ett kort inlägg!

Fy vad underbart!

Hade sista quizzen idag och jag fick VG på den också, fan så härligt! Så nu har jag fått VG på 4 av 5 och det känns underbart! Och nu är kursen slut, så denna helgen kommer bli underbar :-)

Efter quizzen åkte jag och Martin hem till Hagfors, vi var in på Norbergs kläder och fixade present till Jennie och jag fick även ett jättemysigt armband av Martin som jag ville ha :) Sen gick vi och åt på Wienerkonditoriet och han bjöd mig på mat & en Fika, underbar<3 Therese följde med oss och tog en snabbfika också, alltid trevligt när den människan finns i närheten! 

Nu sitter jag här hemma i Geijersholm och gör inget och det är härligt!
Så ha en trevlig fredag :)

www.Tätt i näsan.nu

Gud jag försöker sluta med nässprayen, för jag har använt det varje dag i typ 4 veckor nu och det är inte så bra, så nu försöker jag sluta! Började igår, men jag var tvungen att ta inatt i både för jag blev så tätt så jag höll på att inte få luft. Och nu är det likadant igen, jag får ju panik för ja blir så tätt.. Men om jag fortsätter använda nässprayen så kommer det ju aldrig bli bättre, utan sbarare tätt i näsan på heltid och gå på nässpray resten av livet. Får försöka klara mig utan på dagarna nu i alla fall, nätterna måste ja ju ta om det blir för illa.

Var ner till bibblan förut, kul det var 7 stycken före mig i kön på varenda bok jag skulle ha till nästa kurs! Kul liksom, så jag antar att det blir att köpa de som jag inte får tag på.. För vilka pengar då undrar jag..

Nu måste jag försöka plugga lite mera, har snart kommit igenom översättningen av kapitlet nu och sen ska jag snabbläsa det på engelska också, och sen tror jag faktiskt att jag ska kolla på luftslottet som sprängdes ikväll :) Och koppla av lite och ladda inför redovisningen imorgon, som jag för övrigt tar som den kommer.. Man kan ju inte få underkänt när hela gruppen går dit och redovisar det man har, enda är väl att man kan få krititk. För er som läser och inte vet vad vi pysslar med så har vi fått i uppgift att förbereda en lektion som handlar om att upprätthålla ekologiska system. Detta för barn i femårsåldern så det är faktiskt ingen enkel uppgift! Men men vi får hoppas att det går bra, jag är mer nervös för den sista quizzen på fredag däremot.. Gud vill inte ha den! BLÄ !

// Elin

Härliga dag :)

Man får ju nästan vårkänslor när man tittar ut genom fönstret, himlen är blå, solen skiner och det droppar från taket :) Hoppas hoppas att våren är påväg hit nu. Beställde ju glasögon ifrån USA förra veckan så nu får de snart komma för om det fortsätter såhär så blir det ju time för det liksom :-)

Idag hade jag tänkt plugga, har inte börjat än, men det kommer väl snart hoppas jag :) Ska äta lite nu sen fixa mig och sen knalla ner till Thomas kläder för att hämta en bok som jag ska låna av Anna, ska även kika in på bibblan och se om de har några av böckerna :)

Mamma ringde nyss också och den 20 mars ska jag med henne på hundutställning i Karlstad för hon skulle ha med alla 3 hundarna och ställa ut, så ifall att de går vidare så måste jag hjälpa henne att ställa ut dem och det kan ju inte jag ! Men men det får jag bli nervös för då och inte nu !

Näpp, ha en trevlig dag


Molly


Wilma


Alice

Dagen lider mot sitt slut

Snart blir det sängen för min del, ska bli så skönt att lägga sig :-) Först ska jag fixa med lite småsaker, typ läsa igenom min uppgift som ska skickas in imorgon och förbereda så jag endast kan engagera mig i PES boken imorgon, ska verkligen råplugga imorgon, hade jag tänkt i alla fall sen får vi väl se hur det går med den saken. Är ju ledig imorgon och det är ett stort +

Satt och kollade upp lite med alla böcker som vi ska ha i kommande kurs, shit vad många det var och dyra! Men jag har i alla fall lyckats komma åt några billigare och några får jag låna av mina snälla vänner TACK för det<3
Har verkligen inga pengar nu, var ju tvungen att lägga ut till en ny dator :-/ Hoppas man får några slantar när man fyller år på måndag :-) Tänk att jag blir 21 år, usch jag vill nog inte bli äldre nu faktiskt ..


Bild från mitt 19 års kalas :) Tänk att det gått 2 år!



Martin & Jag & Anders tror vi diggar till nån låt kanske (?)


Födelsedagskyss <3


Jaa, kanske dags att inse att man börjar bli gammal?? Usch ....
(På bilden är jag väl en sisådär 4 år kanske)


God natt på  er :)

Trött

Jag är så trött så jag är helt förstörd känns det som.. Har legat och vilat på sängen i en timme nu så jag hoppas på att bli piggare snart så jag kan börja göra lite skolarbete. Känns i alla fall skönt att vi är klara med typ allt nu, vi har redovisningen kvar på torsdag och sen quizzet på fredag, klarar jag quizzet på fredag ska jag vara så himla lycklig!

Jag vill på kryssning den 24-26 april också, men mina vänner är så sega på att bestämma sig så det blir nog kallops av alltihopa, men på något sätt ska jag nog få komma iväg :)

Imorgon är vi lediga också, då jävlar blir det plugg!!

Hahaha vilket brutalt skratt för att vara så liten :P




Haha herregud jag har fastnat på youtube istället för att plugga.. Hittade denna..  haha Herregud :)

Kört fast ..

Måndag idag och jag tog bilen till skolan för att slippa gå upp så tidigt :-) Härligt, trodde jag men det var verkligen allt annat än härligt! Fattade ju inte att det hade snöat inatt, kom ut till bilen som var full av snö och is, kul. Hade ingen mössa och inga vantar med mig, och så har jag ingen borste i bilen heller. Så jag fick dra in händerna i jackan och försöka sopa av de nså gott jag kunde. När jag kommit iväg insåg jag att jag var något sen, och senare skulle jag komma att bli... Edsgatan var ju helt oplogad, det var cirka 2 dm snö på vägen så det gick ju fan inte att köra mer än typ 40 km/timmen.. Vilken gjorde att jag blev ännu senare.. När jag väl kom fram till universitetet så skulle jag hitta en parkering också, och parkeringsplatserna var ju oplogade de också så jag körde fast när ja skulle parkera! Fick ringa Martin och fråga hur jag skulle göra för att på bästa sätt ta mig därifrån, sen fick ja ringa till några kompisar som kom oh hjälpte mig att putta upp den :) TACK!!

Så det var inte direkt någon underbar start på dagen. Föreläsningen sänkte dagen ännu mer vill jag lova för den var verkligen jättedålig, fick inte ut något av den :( Efter det så satti vi oss och jobbade för fulla muggar i vår studiegrupp och det gick väl i alla fall bra så vi kom en bit på vägen.

När jag kom hem gjorde Martin mat, köttfärssås och spagetti, det är så gott ju!
Han är underbar min man, han överraskade mig även igår, tydligen hade jag namnsdag så jag fick två trisslotter. Men självklart vann jag inget på dem som vanligt..

Nej nu måste jag plugga ..
RSS 2.0