This Is ME !

SNYGGVE jag är , eller vad tycker ni ? :D

Planer :D

Jag har framtidsplaner på G ja ! Men de tänker jag inte skvallra om här än för det är pinfärskt än så länge..
Ska prata med pappa ikväll så får vi se hur det bliver :D Hoppas hoppas hoppas att jag får som jag vill :D Skulle vara så förblånat kul :D

HAr så jävla ont i fötterna just nu asså, tur att man är ledig imorgon ! :D då ska det städas här i lägenheten eller om jag åker hem och jobbar, men det återstår att se :D
Idol ikväll oxå, men ikväll blir det inge massa chips å dipp inte ! Nänä snart blir det mat istället, mums!

// E

God Morgon alla Glada :D

Sitter här i morgonrocken, hmm kanske äe dags att klä sig och göra sig iordning inför dagen.. Börjar ju om 40 minuter..  Jobbar till fem idag så jag ska kanske, observera kanske gå till simhallen och ta ett dopp om jag hinner :)
Nää nu har jag lite bråttom känner jag .. Men ha en bra dag !

Nyhet

Jag och MArtin testade sugrör som sätter smak på mjölken :D
hahaha det var rätt häftigt ! Vi har smakat den med jordgubb, den var skit god ..
Nää nu väntar den förblånade disken på mig, usch vill inte diska det är såå tråkigt så herregud !

Myskväll

Sitter och latar mig i soffan med chps & dipp + Idol . .
Hmm vem tycker ni ska åka ut? Ja har ingn aning om vad jag tycker, men imorgon däremot vill jag at Johan Palm ska UT!  Och att de ska ta sitt förnuft till fånga & fixa in Alexander igen..

Ska jobba på klädaffären imorgon oxå, och kanske även på Torsdag och Lördag :D och jag som inte skulle få jobba en enda dag där denna månad, men jag tackar och tar emot.. Jag tycker att det är så Grymt kul alltså! Kläder är ett stort intresse och därför trivs jag som bara den :)

På Lördag ska jag på hockey oxå, hoppas att Färjestad vinner , Annars är det ju inte så kul att vara där .. Men jag har ju inte betalat biljeten själv så det får gå som det går ..

Nej nu ska jag fortsätta att gotta mig och se på Tv det är ju I Ditt Ansikte ikväll med Magnus Betnér ! Kolla på det vet ja!

Lunch

Jepp, sitter nu hemma på lunch :) Potatisgratäng och fläskfile fick det bli .. Mums!
Ska alldeles strax gå tillbaka så jag inte kommer för sent..
Idag har jag gått med i facket , hmm är det bra eller dåligt ? jag fattar ju liksom inget ja så ikväll blir det att slå en pling till pappa och höra vad han säger :)

Nää nu ska jag dra, Hörs senare :D

Home :D

Ja nu sitter jag hemma i lägenheten med Martin :) Vi har nyss ätit fläskfilé med kroketter och bejja, Gud det var gott kan jag lova er :D

Nu ska jag plocka ihop lite och sen ska jag nog lägga mig, jag är skit trött verkligen!
Börjar 11 imorgon, hade sett fram emot att vara ledig, men man kan ju inte tacka nej till jobb !

Guud igår hade jag en ny top på mig när jag var ute, tror ni att jag hade glömt att klippa bort prislappen då? ööh ja men visst, så om ni såg det så hade jag verkligen glömt att den satt där :P åh pinsamt eller vadå ? hahaha

Nää Natti Natti på  er  !

Söndag

Utgång igår då =)
Hade en riktigt trevlig kväll med vänner :D
Sedan bar det av till Folkan där man träffade ännu mera gott folk. . .
Och nu sitter man här å degar, hungrig, trött och allmänt sleten som det brukar vara dagen efter dagen :D
men men nu ska jag åka ner och packa ur alla saker från marknaden ur bilen, jippi vad jag känner för det ni, NOT! sen blir det att åka till Filipstad där en allt mindre välmående pojkvän är..
Jobba på klädaffären imorgon ska jag oxå göra :D

Kul inlägg det blev, men jag klämmer in ett till ikväll skulle jag tro ! :D
Och Grattis till Bella som fyller år idag , Önskar dig en trevlig dag med mycke tårta och annat gott :D

// E

Danke !

Tack för designen Andréa <3 Lite kul med en ny, och jag tycker den blev fin !
Dagen lider mot sitt slut och jag ska nu ställa klockan på 07.30 .. men först ska jag se klart på i ditt ansikte med magnus Betnér .. Kungen!! Ska på han i Örebro den 5 december, det ska bli riktigt riktigt skojsigt :D
En annan sak är att imorgon nakas det feest med girlsen :D Och det ska också bli riktigt riktigt kul :D
God natt på er, Sov gott och vakna torrt !

hahahahahahahah JA mår sö GÖTT !

Min cykel som blev stulen i sommras har jag ikväll stulit tillbaka !
Bror min ringde å berättade att min cykel stod på filaren :D JAg tog bilen ner och hämtade den med det samma !
Rätt åt den jäkeln som snodde den först !
Det roliga är att de har lagat den åt mig ! :D
Men skärmarna som de satt på aka ja skruva av och ställa där cykeln stod :D haha Guud så kul jag är :D

Påkörd !

Idag har jag shoppat i Karlstad :D Kul Kul !
Mindre kul var det ju att min bil blev påkörd på parkeringen, precis när Martin kom ut så såg han att min bil hoppade till, så han tog honom på bar gärning ! Som tur var så blev det bara en liten buckla i regestreringsskylten. . . så det är inget som behöver fixas, men det är tråkigt ändå..

Shoppingen idag resulterade i ett par nya skor och en ny höst/vinterjacka :) och två tröjor från Gina..
Ikväll blir det hemmakväll med mamma & pappa & syster, skulle ha varit chaffis men mamma & pappa vill ha mig hemma =) vilket gjorde mig glad, trodde väl inte att de ville det heller :P

så nu blir det chips & dipp , Den & jerrys och film :D

IDOL -FIASKO!

Guud så lett lett jag är då, ÄRLIGT hur kan de låta Johan gå vidare istället för Alexander ?!?
Johan kan ju inte sjunga! Han låter ju som ett barn.. Nej nu är jag sur !

Bloggtorka eller vadå ?

Nu ska jag börja blogga igen :D
Denna vecka har bestått av jobb hemma på Norab.. Och det känns skönt att ha jobbat lite för jag åker ju utomlands nu i oktober så det försvinner en veckas jobb..fast imorgon är det Fredag och denna Fredag innebär LÖN vilket i sin tur leder till en dag Shopping i Karlstad imorgon ! :D Sen bär det iväg hemmåt för att hjälpa mamma på Råda marknaden på Lördag !

Träffade Helena idag över en liten fika :) Trevligt Trevligt .. Sen gick jag till Banken för att klaga på mitt kort å då blev det även bestämt att jag ska på samtal med dom om pensionssparande, hmm kul, näää ! man kanske inte ens blir så gammal ju ! Åsså har man sparat massa pengar i onödan, men men det är ju iofs bra att ha om man får gå i pension :D

Nää nu ska jag fixa å trixa lite här i Lägenheten :D

Hörs senare ikväll eller imorgon :D

Onsdag

Idag har jag varit och jobbat i Hagfors :D och när jag slutade klockan sex drog jag till Ikea :D
Så åkte jag hem till Filipstad och överraskade Martin :D
skulle ha jobbat i Hagfors imorgon oxå men jag fick nyss ett sms av Tina på tomas kläder och de ville att jag skulle jobba där imorgon från 11 till 18 så då blir det att jobba där istället :D  men det är kul och imorgon får jag nog pengar för det oxå :D och det gilllar vi ! Nää God natt !

Tisdag

Tisdagen lider mot sitt slut och jag är helt slut jag med för den delen !
Har jobbat i Hagfors idag och förberett för alla nyheter som kommer att rasa in i butiken snart :D  Jag tycker det blev riktigt bra!! ska ringa och höra om de har några platser kvar på Råda marken  så vi kan åka dit och sälja lite :)
Imorgon ska jag också åka till Hagfors och jobba så då sover jag kvar hemma och jobbar på torsdag oxå, en annan har ju massa rökningar å skit som måste betalas! Det gillar vi inte !

Nej nu ska jag äta melon och se på Tv :D

IKEA !

Idag har jag och Martin varit till Ikea :D
Vi köpte två sängbord, en lampa, hatt & skohylla, värmeljus, galgar och värmeljus... Så nu fick vi lite nytt till lägenheten och det är alltid lika kul.. Till mig själv köpte jag två linnen 3 trosor och en bh .. sen när vi kom hem till Filipstad så satte Martin igång med sängborden och jag gick ut på en shoppingrunda haha :D då fick jag gardinklämmor och en pärm , medan jag var inne i centrum passade jag ävrn på att gå in på arbetet och köpa kläder så det blev en stickad tröja, en myströja och en jeans-skjorta :D ska dit och jobba på söndag mellan 9 och 17 så om ni är här kan ni komma in och hälsa på mig :D

Vi fick våra böcker idag också :D hör och häpna men vi läser som tokar jag och martin :P nu läser jag lämna inga spår , den är skit spännande !

Nää ni blir det TV :D
RSS 2.0