Hahahaha

Big Brother alltså, vilket jävla program! Jag ÄLSKAR det :)

Måndagen lider mot sitt slut

Träningen gick bra, gött det är att börja veckan med träning!! :) Kör på imorgon igen, blir ett längdskidspass med Ida, hon har ju gått utbildning så hon kan ju får lära mig lite :) Hoppas bilen vill starta imorgon, annars blir det inga skidor!! Och startar den inte imorgon då kommer jag bli så jäkla less!

Sitter och tittar på Ullared nu, en familj från Filipstad som är med, haha klockrena ju! :) Och för övrigt så vill jag åka till Ullared, jag har aldrig varit däe ju! Får nog bli en tripp dit när vi flyttar, köpa massa nytt och slänga massa annat :) Längtar och hoppas hoppas hoppas på att det blir flytt till Karlstad... Men det får vi se, Känns lite läskigt att inte veta vad som kommer att hända när Martin slutar skolan.. Men ändå är det spännande på något sätt :)

Ska försöka äta lite nyttigt denna vecka, idag gjorde vi kycklingsallad, fy va gott det är med Egen! Man kan lixom trixa och mixa och blanda i vad man vill idag hade vi i detta:

- Stekt kycklingfilé
- Sallad
- Gurka
- Majs
- Melon
- Stelt bacon


Mmmmmmm ..... Blev över också, så det blir det till mat imorgon, skönt att slippa tänka på vad man ska fixa imorgon :)

Nu började CSI New York, det är så häftigt när man känner igen sig på platserna som visas i serien!!! :)
Måste duscha också, Big Brother ikväll ju!







Måste framkalla bilderna också!!! Fast jag saknar några som Anna har, så jag får vänta lite till :)

Träning

Måndag, vilket innebär veckans första träningspass, får bli Bodypump med Ida.. Så ska alldeles strax byta om och springa iväg till Träningsvärkstan :)

Martin har fått igång bilen också, men vi fick ta hjälp av en kompis... Så nu hoppas jag att den inte krånglar mera :( Vi körde runt lite så batteriet fick ladda, sen tankade vi även i Bensin. Vi har etanol i nu och det gör den mer segstartad...

Nej träning blir det nu!

Blir så trött

Bilen startade inte imorse, gud va trött jag blir! orkade faktiskt inte att ta bussen, för ja skulle komma för sent och jag får betala massa extra onödigt utgifter! Tror nog jag lyckas skriva min VFU-uppgift utan denna föreläsning. Jag vet hur man observerar, intervjuar & hur man gör enkäter.

Ska scrappa två kort idag hade jag tänkt, ett som ska skickas till farmor, där i kommer jag även att lägga en jättefin kylskåpsmagnet som det står att farmödrar är speciella, speciellt min :) Tror hon kommer bli jätteglad! :) Pratade med henne förut för hon undrar vad jag önskar mig när jag fyller år... Kom på den ultimata saken som jag önskar mig!! EN CYKEL! Kanske kan de lägga ihop och köpa en kärringracer åt mig! Skulle bli skitglad :) En cykel är bra att ha! :)

Söndag

Måndag imorgon, ny vecka.. igen..
Tog bussen hem från karlstad förut, satt och åt cheeseburgare & drack coola, perfekt bakfyllemat! Har dock inte vart bakfull idag, men seg blir man ju! Kom hem och lade mig på sängen och sov en stund, sen blev det duschen och på med min jumpsuit från Gina Tricot :) Hur skööön?!

Har nyss sett Solsidan med Martin, gud va roligt det är! Strax blir det Big Brother också! Och efter det lär jag sova, ska ju upp till skolan imorgon! Går måndag & Torsdag denna vecka, så jag är lite ledig, skönt!

Sov gott allesammans!

utekväll i karlstad med ett härligt gäng!

Ligger i tältsängen hemma hos Linn och chillar, hon gör frukost åt mig, är som att bo på hotell när man kommer hit :) kvällen igår var skitkul! Vi började kvällen hemma hos Linn med mat och sen fortsatte den med lite starka drycker och hade det riktigt trevligt :)

Senare ringde vi taxi, men den kom aldrig så det fick bli promenad in till stan :) Vi gick till Harrys, och gud va kul jag hade! Han som spelade Daniel i skilda världrar var där och var DJ, och han spelade så bra musik! Dansade hela kvällen!!

Tack för en riktigt rolig kväll tjejer! <3






Saga fixade frillan :)



Premiär i skidspåret!

Har kommit hem från en svettig runda i skidspåret! Min första någonsin kan man nog säga, åkte någon gång när jag typ var 5 år, men det räknas inte! :P Men men det var kul, jobbigt men kul. Och fy va läskiga backarna var, jag gick på sidan ner för dem, sen när det var liiite kvar av backen då vågade jag kliva i spåret :) Ramlade väl typ 10 gånger men det bjuder jag på :P Nästa vecka tar jag nya tag :)

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, sen sätta mig på bussen till Karlstad för ikväll blir det lite kalasering med tre underbara töser från klassen

Oj råkade komma åt en knapp!! ?? Haha orkar inte ändra! Det kommer bli en bra kväll i alla fall med mat, fest, dans, tjejsnack och tokigheter :)

Ha en bra lördag!

Äntligen helg :)

Nu har jag jobbat klart för idag, blev en och en halv timma längre än vad det skulle ha varit, men vad gör väl det? Jag tror jag har snoozat sönder barnen idag :) Duuud vaa mysigt det är på förskolan, det ska ni veta :)

Nu ska jag byta kläder och fixa till mig, sen blir det en tripp till Karlstad som sagt.. Vet inte riktigt vad killarna ska dit och göra, men kul att sitta hemma själv en fredag då? Nej, så jag följer med dem! Karlstad är väl aldrig fel liksom?

Ikväll får vi se vad som händer och sker, mys med Martin skulle jag kunna tro, sen kanske Emelie kommer hit när hon slutat jobba, och då blir det kanske film eller något.. Men jag har inte en aning än, det märks :) Imorgon blir det i alla fall fest :)

Morsning korsning!


Jag vill ha vååååååår!!

Bloggdesign ..

Är det någon som skulle vilja typ ändra lite på min blogg?
Några nya färger och bilder skulle jag vilja ha :) Och jag är direkt värdelös på detta, så därför tänkte jag om någon av er som läser är duktig och skulle vilja hjälpa mig för att ni tycker att det är kul :)


Simhallen

Dagens träning blev 40 längder i simhallen tillsammans med Emelie, härligt :) Efteråt blev det bastu och frukt!
Nu har jag kommit hem och mättat min hungriga mage med äggröra, eller omelett kanske man kan säga? Gott är det i alla fall! Nu ska jag göra iordning inför morgondagen, ska vikariera på förskolan, Så roligt!

Blir förmodligen en tripp till Karlstad imorgon också med Martin & Daniel.. (Det luktar shopping!!) Får se om jag kommer hem med något nytt, hmm förmodligen!

Vet ni? Jag har fått tillbaka mitt nässpraysberoende nu när jag varit förkyld :( Det är så himla tråkigt och jobbigt. Vill inte vara beroende, kämpar varje dag ut i det sista innan jag tar mig.. På dagarna tar jag inget, men på kvällen och natten är det som värst och jag kan inte sova :( Ingen som har några tips? Har testar renässans saltlösning men det hjälper verkligen inte...

En något gladare Elin

Är på lite bättre humör nu :)
Skolan är slut och jag har kommit hem!

Ska alldelse strax kila ner till Stan för att fixa valla, ska nämligen ut och åka längdskidor med Emelie någon dag framöver är det tänkt, kanske till och med redan imorgon :) Det ska bli riktigt kul!

Fick min lönespecifikation från Förskolan idag, hahaha hela 222 kronor ;) Hmm vad ska man göra för de?

nej måste kila, svärföräldrarna kommer hit på fika snart!

Jävla skitdag!

Fy fan jag är så jävelusiskt trött på denna kyla, den bara förstör! Tror ni bilen startar?! Ööööh, NEJ!
Jag har redovisning på universitetet och MÅSTE dit... Faan att vi ska ha massa grupparbete för om jag stannar hemma och skiter i allt så drabbar det ju mina studiekamrater och det vill man inte... Men hade detta varit individuellt då kan jag lova att jag hade krypit under täcket igen och skitit i ALLT!! Är så jävla förbannad!

Nu måste jag alltså ta en buss...... Fy fan jag höll på att frysa ihjäl när jag gick till bilen och tillbaka.. Nu ska jag gå till bussen ...... ÅÅÅH!


Snart är den min ! <3

Beställde mig att en OnePiece ikväll :)
Hade fått in lite extra cach denna månad så jag unnar mig en.. Har velat haft den så länge :)

Nu blir det sängen och Big Brother !

God Natt !!

spinning

Fy, sitter i datastolen, helt död ..... Jag beundrar alla som regelbundet går på spinning! Fy va jobbigt det var, men men jag klarade att typ trampa hela passet på 30 minuter i alla fall, fast jag körde inte alla positioner samtidigt som henne, eller försökte, men orkade inte ;) Jobbigt, svettigt, mjölksyra, törst är de ord jag kan beskriva passet med! Får se om det blir någon mer gång!
En sak är säker: Jag kommer ALDRIG att göra ett spinningpass på 60 minuter!

Imorgon blir det en tur till simhallen med Emelie :) Simma & bada bastu ! Härlig träning det :)

Nu ska jag duscha, äta äggröra & fixa allt inför skolan imorgon! Vi ska spela teater, jag vill inte! HATE IT!

spinning

Fy, sitter i datastolen, helt död ..... Jag beundrar alla som regelbundet går på spinning! Fy va jobbigt det var, men men jag klarade att typ trampa hela passet på 30 minuter i alla fall, fast jag körde inte alla positioner samtidigt som henne, eller försökte, men orkade inte ;) Jobbigt, svettigt, mjölksyra, törst är de ord jag kan beskriva passet med! Får se om det blir någon mer gång!
En sak är säker: Jag kommer ALDRIG att göra ett spinningpass på 60 minuter!

Imorgon blir det en tur till simhallen med Emelie :) Simma & bada bastu ! Härlig träning det :)

Nu ska jag duscha, äta äggröra & fixa allt inför skolan imorgon! Vi ska spela teater, jag vill inte! HATE IT!

Onepiece!

Är SJUKT Sugen på att beställa mig en Onepiece!
Vad tycks om denna? :)


Tävlar

Jag är med och tävlar om en ring på Lovisas Blogg :)

Gå in och tävla du också :)

http://lavitadilovisa.blogg.se/

Vikarie

När jag kom till förskolan imorse så fick jag hoppa in som vikarie istället, så roligt! :) Så nu har jag nyss kommit hem! Har i alla fall tagit reda på alla kläder som jag tvättade igår, torkskåpet var trasigt så jag fick låta fantasin flöda här hemma för att hitta på olika saker att hänga kläderna på så de torkade :)

Ikväll blir det träning med Emelie & kanske Ida, core - spinning, man kör core i 30 minuter och spinning i 30 minuter.. Hmm jag har ALDRIG vart på en spinningpass förut... Kommer nog dö.. Och med tanke på det fruktansvärda träningsvärken jag har från måndagens bodypump så vill jag inte ens tänka på va ont det kommer göra under detta träningspass! Men men de får la gå so mdet går :) Träna ska jag i alla fall!

Kollade ju på Dear John igår, Mycket bra film :) Nu måste jag komma på någon mer som jag vill se..

Nej, ska iväg halv sex så jag lär börja fixa iordning allt som ska göras!

Soffhäng

Nyss kommit hem från Förskolan, jobb & praktik idag alltså :)
Imorgon ska jag göra den sista dagen, känns sorgligt för gud så jag kommer att sakna barnen & personalen! Jag får hoppas att jag får komma och vara vikarie ibland :) Imorgon ska jag få vara med på femårsgrupp, det ska bli jätteskoj! Och eftersom det är min sista dag så ska jag stå för mellanmålet, plättor med glass och sylt ska det bli, hoppas det går hem hos dem! :)

Nu ska jag faktiskt chilla lite i soffan, ska äntligen se på Dear John! Sen klockan 17.00 är det dags för tvättid, drygt! men men, det tvättar sig inte själv! Och ikväll blir det träning på gymmet, kondition & styrka :)

Sen ikväll är det Tv som gäller:

20-21 - Sofias änglar
21-22 - Erik & Mackan 99 saker man måste göra innan man dör
22-23 - Big Brother

Bodypump

Jepp, då var första passet på flera veckor/månader gjort nere på träningsvärkstan. Lär ha grym träningsvärk imorgon, på onsdag och torsdag! Har ju tränat en del på gymmet nu de senaste månaderna, men efter idag känner ja att jag saknar passen, så på onsdag blir det Core! Imorgon hade jag tänkt gå till gymmet i alla fall, och kanske en promenad med Emelie om vi hinner och om det inte är för kallt!

Imorgon blir det lite jobb, bara i två timmar, men va tusan, två timmar är två timmar och jag älskar att få vara hos barnen. Är på småbarnsavdelningen också, och det är ju kul eftersom jag bara haft praktik på avdelningar med barn mellan 3-5 år :) Sen stannar jag kvar och tar igen ännu en missad praktikdag! Så imorgon blir det alltså förskolan hela dagen lång! ROLIGT :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa med lite saker, och klockan 22.00 blir det Big Brother.. Haha vilka stolpskott en del är, tror det kommer bli kul att följa :) Jag skulle lätt vilja vara med! Eller i alla fall testa på det! För jag tror de har grymt kul där inne.. Lite besviken är jag på att de inte har med någon värmlänning! Eller någon riktigt snygg människa, för de var väl inga höjdare, eller?!


Tänk att Alice varit så liiiten, smööla det.. Saknar henne, saknar att sitta i soffan och gossa med alla tre på en gång <3

Måndag igen

Ny vecka, igen ... Denna vecka ska jag äntligen få börja ta tag i träningen igen :) Är riktigt taggad känns det som! Ikväll blir det bodypump, som det ser ut nu i alla fall :) måste hitta mitt kort bara, annars får jag betala och det känns onödigt när jag vet att jag har ett kort! Hittar jag det inte så får det bli gymmet :)

Imorse när jag gick upp så tittade jag på vår något konstiga termometer och tyckte att det stod -25 grader! Fy tänkte jag och drog på mig dubbla leggings och den varmaste jagckan och de varmaste skorna samt massa annat så jag inte skulle frysa. När jag kom ut tyckte jag att fan, det känns inte så kallt... Startade bilen och fick se att det bara var -12, haha, men men jag frös inte i alla fall, hade liksom ställt in mig på att det skulle vara snorkallt!

Snöade gjorde det också, och att åka bil till Karlstad var inte så kul! säger bara en sak, SNÖRÖK!! Livsfarligt att köra i ju! Men det gick bra :) När jag kom till Karlstad så var jag något sen kände jag så jag letade efter en parkering i närheten av ingången. Hittade en och skulle gå och betala, hittade inte plånboken... Den ligger kvar hemma på bänken, lyckat! Fick starta bilen igen och åka lääääängst bort till gratisparkeringen, drygt som fan var det! Men läraren var lite sen så jag hann innan vi började!

Vi i studiegruppen valde att sitta kvar idag och planera för uppgiften tills på torsdag, fy va gött nu slipper jag dit en dag till för att göra studiegruppsarbete! Jag gillar min studiegrupp, vi är toppen!

Nej nu ska jag fixa och dona lite här hemma :)

Just ja, shoppade ju förra veckan, hämtade det idag :)




underbara söndag :)

Söndag idag och jag & Martin har varit riktigt duktiga!
Vi ska ju faktiskt inte bo kvar här särskilt länge till, i juni är Martin klar och då får vi se vart vi tar vägen! Så idag har vi rensat som bara den, både i lite skåp här uppe i lägenheten och nere i förrådet :) Blir ju inte lika mycket att ta reda på den dagen vi ska flytta :)

Jag har också passat på att rensa och vika kläderna i garderoben.. Insåg att jag har för mycket kläder ;) Så nu är det några plagg som ska få åka till Geijersholm för att tingas av min syster :)

Martin har dammat & dammsugit och jag har storstädat och rensat på badrummet (insåg även där att jag äger alldeles för mycket prylar!) Men nu är det lite mindre i alla fall, slängde lite som jag vet med mig att jag typ aldrig använder..

Vi drog också till Ica och handlade och pantade, och Vi har hunnit fixa 4 matlådor till veckans skola, :) och våra magar har fått i sig kvällsmat i form av plättar!

En bra söndag har det varit! Och den fortsätter, för nu ska jag gå in i duschen och sen sätta på mig min gossiga pyjamas och tofflor.. Sen blir det solsidan och senare Big Brother!! Älskade det programet när jag var yngre så jag tänkte ta och kolla om jag gillar det lika mycket nu ;)

Imorgon är det skolan som gäller också, såg att vi har en gestaltningsuppgift igen denna vecka, Pust & Stööööön .. Jag skriver hellre en rapport eller något slags annat arbete varje vecka än att spela teater :(

IMORGON SKA JAG FÅ TRÄNA IGEN :) - Förkylningen är så gott som borta känns det som så nu jäklar är jag taggad till max!




Fredagsmys

Härlig kväll på ankan igår :)
God mat och trevligt tjatter med klassisarna!

Skolan idag var lidrig! Efteråt blev det en tur till bergvik, skulle köpa present till svärmor... Slutande med att jag kom hem med lite saker..

- 2 par jeans från H&M
- En onepice från Gina tricot
- En tröja från H&M
- Trosor

Ikväll blir det fredagsmys med Emelie & Millie! Vi ska se på tv och äta lite godsaker, sen blir det nog massa girltalk :)

Imorgon ska vi till Ekshärad och fira svärmor, får se om vi blir kvar där eller om vi åker hit igen, det är så skönt att vara hemma :)

Nej nu ska jag städa ihop lite tills tjejerna kommer hit :)

Hoppas ni har massa fredagsmys ikväll nu!

tre-rätters på glada ankan med klassen :)

Nyss kommit hem från förskolan, en dag mindre att ta igen nu! :)
Nu ska jag slänga mig i duschen, och sen fixa lite saker. Runt halv fem åker jag och hämtar Anna som ska åka med mig till Karlstad, skönt för henne att alippa buss & härligt med lite sällskap för min del :)

Ikväll är det middag på Glada Ankan med klassen som gäller! KUL!
Roligt att vi hittar på lite saker tycker jag, och jag tror att nästan alla kunde vara med :)
För min del ser matsedeln ut på följande vis:

- Förrätt blir vitlöksbröd
- Varmrätt blir biff med klyftpotatis & Sås
- Efterrätt, Marängsviss :)


Blir hungrig bara av tanken på va gott det kommer vara!
När vi är klara där så beger jag mig hem till Linn och sover hos henne, så slipper jag åka hem inatt och sen åka tillbaka till skolan imorgonbitti, Tack Linn <3

Btw, Jag ÄLSKAR Lady Gagas nya singel Born This Way :)

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Blev inte Dear John för mig idag heller, Martin skulle dra till Berggren och se film så jag hängde på! kollade på
Wild Target, rätt kass faktiskt! Skulle ha stannat hemma och sett filmen som jag hade planerat istället! :) Får ta den en annan dag helt enkelt!

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag ta igen ännu en praktikdag! Bara två kvar sen, tror jag ska försöka hinna med dem till veckan om vi inte har allt för mycket i skolan. För vecka 10 är det dags för 5 veckors praktik igen, och då kan det verkligen vara skönt att inte ha några efter sig! Värt att notera är att jag fick vara vikarie ett x antal gånger när jag hade praktik sist, och de timmarna får inte räknas som praktik!  ( Så ni inte tror att jag skiter i det ;) )

God Natt !

En ledig dag :)

Sov till klockan 10 imorse, härligt!
Sen satte jag mig och byggde på mitt pussel som jag började med igår!
Har suttit med det rätt mycket idag, är snart klar, bara det svåraste kvar nu typ ;) Men det ska bli kul när det är klart.. Kanske skulle önska mig ett till när jag fyller år? För shit, jag tycker det är skitkul, bra för hjärnan är det också!

Var och åt mat på lilla draken med Emelie idag, mmmm lunchbuffé, det är så gott!
Men maten som jag och Martin har gjort ikväll slår not allt.. Fy va gott det var..
Vi gjorde egen klyftpotatis (Våra hemmagjorda delikatessklyftor, haha) med strimlad kycklingfilé som vi kokade i grädde och cremefraise med fetaos och torkad tomatsmak :) mmmmm görgött var det!

Har inte hunnit kolla på Dear John än heller, men hade tänkt göra det ikväll :) Sen har jag fått tips på filmen love and other drugs, tror den hette så :) Så den ska jag försöka se någon kväll framöver!

Martin ser på House nu, jag fryser så dörbannat så jag funderar på att ta en varm dusch och sen sätta på mig pyjamasen, tofflorna och morgonrocken.. :)


LOVE  <3

Sofias Änglar

Mitt favoritprogram nu för tiden måste väl vara Sofias änglar?
Man blir så glad när människor som har det svårt får hjälp, för man ser att de blir så lyckliga...
När jag ser på detta program påminns jag även om att jag ska vara glad för det jag har! Man ska inte klaga på småsaker, för hur det än är så finns det alltid människor som har det värre! Just nu är jag glad, jag är frisk, jag har en underbar pojkvän, underbar familj, och underbara vänner, räcker inte det för att man ska vara nöjd?

Imorgon har jag lite sovmorgon, skönt och behövligt känner jag! Ska ut och luncha med Emelie och det bli kinamat! Sen ska jag väl läsa kurslitteratur antar jag.. Sen har jag även börjat att lägga ett pussel med 500 bitar ikväll. Fick det i julklapp, och guud så svårt det var! Det är något filurigt med detta.. För det finns nämligen ingen beskrivning på hur det ska se ut!! Fatta att det är klurigt ;) men har fått ihop några biter ikväll i alla fall och imorgon kommer jag nog att fortsätta :)

Nu ska jag krypa till sängs och sova brevid min underbara!
Sov gott Kära läsare :)

Dåligt samvete?

Martin kom hem med blommor och paket förut han ... Hmm kanske sög det lite i ångesttarmen ändå?
Sör är han i alla fall <3




Blommor och ett halsband från pilgrim <3



Flitiga Elin

Flitiga Elin har varit i farten!
Tänkte att nej va fasiken, ingen idé att ha massa uppgifter släpandes efter sig!
Så nu har jag gjort tre uppgifter idag, och skickat in dem, känns NICE vill jag lova! Jag kan bara jag vill!

Har även hunnit med att ha tacomys, på en tisdag, det kallar jag vardagslyx i högsta grad :) Jag älskar Tacos, en tacomaaaaan är vad jag är :)

Martin ska iväg och träna han, och eftersom jag fortfarande är förkyld så får jag stanna hemma.. Ska lägga mig och kolla på en film, Dear John tror jag den hette, har för mig att någon har nämnt att den är bra (?) Det återstår att se. Såg på The Town häromdagen, bra film tycker jag! Och igår kollade jag på Lilja 4-ever, en gammal film som jag inte har sett förut, men nu har jag klämt den också!

Någon som har några filmtips kanske? Gärna kärleksfilmer ;)



På förskolan

På förskolan är det alltid mysigt :)
Har vikarierat lite idag, på småbarnsavdelningen, mysigt det! Nästa tisdag blir det lite mera jobb ---> ROLIGT!

Nu ska jag sätta mig och fixa klart en uppgift, sen kanske man skulle ta tag i uppgiften som jag missade när jag var i New York? Så den slipper hänga efter mig som en svans av ångest! Ska läsa lite kurslitteratur också, men det tar emot... Har en skolsvacka nu, är så trött på det! Hoppas den ger vika snart så jag kommer igång igen! :)

Shoppingsugen är jag också! Men jag fick beställa lite saker från nätet igår, Ida skulle beställa lite från Baresso så jag hängde på henne. En plattång och två burkar dust it blev det :) Det får gärna komma omgående :) Sen vet jag ju i och för sig att om jag sparar pengar så kan jag köpa allt det fina som kommer till Norbergs Kläder snart! Åh jag kommer bli GALEN! Tänk nu när det blir ljusare ute, graderna stiger, snön smälter, solen skiner och vårfåglarna börjar kvittra... Då, då vill jag ha massa nya vårkläder! :) Har jag tur hinner det droppa in lite tills jag fyller år och då kan jag skicka in mamma så får jag massa fint i födelsedagspresent kanske :)

Nej plugga sa jag väl?

dålig uppdatering?

Har inte haft tid med bloggen på sista tiden! Har haft fullt upp med annat, men nu tror jag väl att jag ska kunna skriva några rader lite oftare :)


Modemässan i Stockholm med Therese var i alla fall toppen :) Massa fina kläder & Smycken! Så nu längtar jag tills det kommer!


Rally har det varit också, blev inte något rallytittande för mig, är direkt genomförkyld och då kändes det inte så lämpligt att stå ute i -20 grader! Men följde det lite på TV:n!


Alla hjärtans dag är det idag också, en dag som jag skulle vilja ha ut så mycket mer av! Den känns rätt värdelös när man vill vara lite romantisk och mysig men man kommer inte på något.. Dessutom har jag en sambo som är likadan, fast snäppet värre , jag har i alla fall köpt en present :) Men men, man gillar väl varandra ändå<3 Jag är inte bitter :)


Har varit i skolan idag, tråkig föreläsning, vi har haft den förut så det blev ju mycket repetition... Så fick vi väl som vanligt en vekouppgift. Denna gången fick vi välja att arbeta individuellt, vilket jag valde att göra! Lättare när man pendlar liksom! Ska ta tag i den imorgon. De ringde förut och frågade om jag kunde tänka mig att jobba några timmar imorgon så det ska jag göra :) Och då passar jag på att fixa uppgiften efter det :)


Ha en trevlig kväll gott folk!

Modemässa 2011

Tjoho!
Ska alldeles strax åka och möta upp mamma som ska ta mig till Hagfors :)
Imorgon åker jag & Therese på Modemässan i Stockholm! Ska bli så roligt att få komma dit!
Har ju varit på inredningmässan ett x antal gånger och det älskar jag, hmmm slår vad om att jag kommer älska detta ännu mer :)  Tack Tessan för denna möjlighet!

Annars då?
Jo jag har en riktigt dålig dag idag! Tror bestämt att jag vaknade på fel sida! Men det får jag väl se till att ända på tills imorgon!

Kanske ska ta och åka och sola ikväll om det är öppet? :)

Matkoma!

Fy blev så jävla trött efter maten! Riktig matkoma! Så nu är jag inte ett dugg sugen på att träna :( Men jag har lyckats få på mig träningskläderna i alla fall.. Försöker peppa med lite musik, men men.. Hoppas det ger sig när jag väl kommer upp till gymmet!

Höll på att starta en brand förut också! Riktigt läskigt var det :( Jag hade satt på fel platta, och på våra plattor har vi såna spislock ni vet? Så jag kom ut i köket efter att ha vikit tvätten och såg att det bara rök i hela köket! Fy det var riktigt läskigt, nu har jag faktiskt fått känna på hur fort det går också! Tur att det gick bra! Slänger kanske in en bild på plattan sen när jag kommer hem från gymmet!

DAGEN IDAG

Var på föreläsning tidiagare idag och läraren förstörde min dag! Fy fan .. De två sista seminarierna har varit så jäkla långtråkiga och enformiga så usch. Och lärarna tycker att vi i den ena gruppen inte pratar och diskuterar så mycket, och detta hade de satt sig ner och pratat om och kommit fram till att det inte vara lärarnas fel, utan det var vi som var oengagerade, och de blev rädda att vi skulle komma ut som dåliga förkollärare... Hon fick det även att låta som om vi vore en skam för universitetet om vi kom ut som oproffesionella. Fy faan, gör utbildningen lite roligare då så kanske man blir mer engagerad?! Usch blev så lett så det kokade i mig.. Den paneldebatten som vi hade höll på mellan 9-15 och alla skulle hinna med sitt.. Om man sitter och lyssnar en hel dag och inte gör något annat, är det konstigt att man ör trött och inte har så mycket att säga då? Gaaaah nu ska jag inte slösa mer energi på den kärringen! BLÄÄÄÄÄÄÄ!

När jag kom hem gick jag in på Ica och handlade lite mat, ska fixa pasta & köttfärssås ikväll :)
Sprang även ner och bokade tvättiden som var nu så nu tvättar jag alla kläder från USA så allt blir rent! Ska även dra ett varv med snabeldraken nu :)

Ikväll blir de träning också !! :)

Bilder från NY !

Hej!
Tänkte göra en uppdatering om resan till New York :) Finns så mycket att berätta! Men skulle ja berätta allt här så kommer jag aldrig härifrån! Här är några av sakerna vi gjorde:

- Promenad i Central Park
- Byggde snögubbe i central park
- Såg statyer i Central park
- Såg på NHL hockey
- Var upp i Empire state building
- Åt på trevliga restauranger
-Träffade Emmelie!
- Såg frihetsgudinnan
- Var till platsen där World trade center stod
- Kollade på statyn som begravdes under WTC men som otroligt nog klarade sig
- Gick en sväng på Wall street
- Shoppade
- Besökte madame Tussauds
- Var på museum
- Var in på Apple butiken
- Shoppade på Victorias secret
- Gick och gick och gick runt på Manhattan
- Såg The naked Cowboy
- Drack drinkar på Hardrock Café



En riktig amerikansk frukost :) Typ massa smält ost, skinka och ägg mellan brödet :)


Martin & Anna gillar frukosten :)


Jag & Martin på trappan mitt ute på Times Square första dagen :)


Martin shoppade en t-shirt, som jag tyckte var riktigt kul.. För jäklar hur de kör dessa taxigubbar!


Vi träffade saknade Emmelie och hon guidade oss runt på Manhattan :)




Tessan, Jag & Anna byggde en snögubbe i Central park!


Minnesplats i central park för John Lennon


LOVE <3 :)


Puss!


En typisk amerikansk lunch skulle jag kunna tro :D


Vi gjorde ett besök på madame tussauds och mötte massa kändisar :)


Martin & Donald Trump




De stora idolerna från när vi var små :)


Ja & Lady Gaga :)


Coooola va? :)


På kvällen blev det några drinkar från Hardrock Café :)


Cupcakes var ju ett måste när vi var i USA :)


Biblioteket där de befinner sig i filmen The day after tomorrow :)


Uppe i Empire State Building


Utsikten var fantastisk!






Jag njuter av solen uppe i Empire state building


Vi fick gratisbiljetter till inspelningen av LAte night with Jimmy Fallon!
En riktigt kul upplevelse med kändisarna Bill Paxton & Adam Scotts :)


Jag tillsammans med M&M De hade en butik med bara M&M prylar, TRE våningar!






Mat från Restaurangen inne i Empire state building :)


I Chinatown eller Little Italy


Vi på Brooklyn Bridge


Jag och tjuren på wall street


statyn som fanns inne i world trade center, som oroligt nog klarade sig :)


Frihetsgudinna


Jag på båten och med frihetsgudinnan i bakgrunden


NHL :) Hejja Henka!






Frukost :)


Statyn föreställer Alice i underlandet :) (Central park)


Jag & HC Anderson i Central park


Apple store :)


The Naked Cowboy :)

Resan till New York var nog den häftigaste resan jag gjort :) Dit måste man bara ta sig tid och råd till att åka. Det finns så otroligt mycket att se! Jag är jättenöjd med allt vi har hunnit med att göra! Och vi har haft så roligt tillsammans! Tack Anna, Therese & Martin<3

En liten bildhälsning från New York


Jag och M&M


Cupcakes från Magnolia Bakery


Vi uppe i Empire State Building


Träffade på Lady Gaga  ;)
RSS 2.0