Biljävel!

Goder kväll!
Imorse började jag tidigt på praktiken! Kom hem slängde i mig mat och väntade in Linn, vi skulle på skivtång/spin idag. Men Linn hade glömt sina skor hemma så vi tog min bil och åkte till henne och hämtade dem. Medans hon gick upp och hämtade sakerna, så stängde jag av bilen eftersom man inte får stå på tomgång inne i garaget! Och sen när hon kommer ner så vägrar biljäkeln att starta, helt död var den... Blev alltså ingen träning, blev en fika hos Linn istället. Fick hjälp av hennes pappa när han kom hem från jobbet, då fick det bli en åktur så batteriet fick ladda! Men till sist kom vi iväg på lite kondis & gymträning i alla fall :)
 
Imorgon är det torsdag och Martin kommer hem <3 Så härligt!!!
 
Nej klockan ringer halv sex! Goddi natti!

Den Typiska Tjejkroppen

Jaaa, enligt rubriken så är det min diagnos ;)
Putande rumpa & putande mage... Så nu blir det sjukgymnasten nästa! Äntligen kanske man får lite koll på ryggen! Efter läkarbesöket drog jag in till stan för att hämta ut en ny tvättstugenyckel eftersom min försvann spårlöst förra söndagen när jag tvättade... Så jävla skumt, för att jag var inte ut på hela dagen! Och jag lovar att bara jag har pröjsat ut för den nya så kommer den gamla fram!
 
Sen drog jag till gymmet, blev en timme på den lite jobbigare crosstrainern, mitt längsta pass på den hittills, fan va jobbigt det var inemellan, men fan så skönt det kändes efteråt när den visade att jag hade bränt ca 778 kalorier! Imorgon blir det gym och mys/pluggkväll med Linn <3
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, praktik imorgon så klockan ringer sådär kusligt tidigt enligt min dyngsrytm!
 
Och Imorgon får vi PENGAR! Välkomna in på kontot kära sedlar, synd bara att ni inte är där för att stanna!
 
 

Läkarbesök

Hej hopp!
Hemma från praktiken idag, för jag ska nämligen på läkarbesök för min rygg! Idag känns den ju dock nästan helt bra, är det inte typiskt? Men jag vet att jag kommer ju få ont snart igen så det är lika bra att gå iväg och se vad läkaren säger.. Förmodlign att jag ska vila eller motionera mera ;) Är i alla fall så in i bomben trött på min rygg så nått hoppas jag att jag kan få hjälp med :-) Men huuuua så nervös jag är då! Klockan sniglar sig fram, kan den inte bara bli 13.00 så jag får det gjort?
 
 

Ljusparty !

God kväll :)
Imorse ringde klockan 04.30, måste jag säga att jag var trött? Men jag kom upp och iväg till praktiken! Slutade14 så jag var ju hemma runt halv fyra! På bussen fick jag sms av Linn, hon bjöd in mig på ljusparty! Så där har jag spenderat min kväll :) Så nu är jag 60 värmeljus rikare och 297 kronor fattigare!
 
Neej, klockan är efter 22 och sängen kallar, för klockan ringer tidigt imorgon också, men inte riktigt så tidigt som idag ;)
 
God Natt!

Trött

Go kväll!
Första dagen på praktiken kändes bra :) Första veckan får gå till att känna in och lära känna barnen! När jag kom hem slängde jag i mig mat och slöade lite, sen åkte jag till friskis för att träna kondition, och fy det gick så dåligt, så jag "straffade" mig själv med att gå på ett corepass också.. Men det gick fan lika dåligt det, allt gjorde ont i kroppen idag :-/  har blåsor i munnen också, så kanske ska jag bli sjuk!
 
Nej jag ska upp tidigt så jag lär sova !
 
 

Helgen är över

Söndagen är kommen och imorgon börjar jag min 5 veckor långa slutpraktik :) Ska bli roligt, men känns liksom pirrigt också för jag tycker inte om att bli granskad, men men ja får göra mitt bästa, ska i alla fall bli riktigt roligt att komma tillbaka till en av mina före detta praktikplatser :)
 
Har haft en bra helg också :) I fredags så umgicks jag, Bella & Martin här hemma! Lagade mat, såg på Nobels testamente och sen så somnade Martin i soffan när jag och Bella tittade på gamla bilder, magmusklerna fick sig en redig omgång... Guuud sö mycket stöllit en har gjort under åren!
 
Igår var vi tre ut till Norra fältet och kollade in Tjurruset, gud man blev att lite taggad på att vara med! Såg kul som fan ut, men även jobbigt lär jag ju tillägga! ;) Får se om man har stake nog att delta nästa år! Som det ser ut idag så klarar jag inte av en mil... Hur tränar man upp så man orkar att springa längre och längre?! Tips någon?!
 

Idag har det varit en slappdag, tvättat och rensat lite i förrådet, men annars har det inte blivit mycket gjort! Har tränat, cirkelfys blev det idag, uuu sicken goooo träning! :) 
 
Neej nu blir det lite förberedelser för imorgon och sen ska jag nog slappa resten av kvällen! :)

Typiskt!

Åååh, är så himla lett, igår på skivstången så gjorde jag något fel så idag är min rygg paj!! :( Så typiskt när man äntligen kommit igång.. Lär försöka vila någon dag nu i alla fall, så jag har fått avboka kvällens spinning.. Ska se om jag kanske kan ta mig en promenad sen..! Vädret är ju härligt i alla fall :)
 
Först blir det lite mat i magen, kyckling, ris & currysås får det bli :)
Annars då? Jo skulle varit i skolan idag, men verkar som att ingen ska gå för de som vare där nu på förmiddagen sa att det var riktigt dåligt! Så jag skippar nog den.. Chillar lite och tar det lugnt istället! Får se om de ringer från någon förskola idag också, har ju skrivit upp mig som tillgänglig imorgon :)
 
 

Ändrade planer

God kväll!
Seminariet idag var väl inte så läskigt som jag hade trott :) Så nu hoppas vi på att få godkänt, men det är nog inga problem ;)
 
Skulle ju ha varit på afro idag, men farmor och farfar ringde vid 18 och sa att de var i Karlstad så de kom upp på Te och en pratstund. Söt farmor är hon gav mig 200 kronor och sa att hon fick betala in sig eftersom hon inte hade med någon blomma eller något till kaffet, Sö go sö! <3
 
Och, eftersom det inte blev någon afro så ringde jag Therese och vi drog till gymmet.. 20 minuter CT, sen lite styrkeövningar i gymmet och sen 10 minuter nedvarvning på promenadbandet! Känns gött att få lite träning gjord i alla fall, och det känns som att det är viktigt att variera sig :) Det blev rätt sent, var hemma precis innan nio, så nu har jag druckit min shake och snart blir det sängen! Skola 9-12 imorgon!
 
Sen kommer mormor & moster på besök, morfar kanske är med han också :) Det blir mysigt, har inte sett dem på ett tag!
 
(Tränade biceps idag, syns dä? Haha)

Seminarium!

Ska alldeles strax knalla ner till stan och hoppa på bussen mot universitetet, seminarium står på schemat idag! På två engelska artiklar, får väl se hur det går! Hoppas på ett Godkänt i alla fall!
 
Träningsvärken idag är inte lika illa som jag trodde att den skulle vara, och det tackar jag väl för! Ikväll blir det tydligen afrodans (?!?!?!?) Va fan har jag gett mig in på liksom? Jag kommer ju garva ihjäl mig eller skämmas ögonen ur mig!? Jaja vi får väl se, dans har liksom aldrig varit min grej riktigt!
 
Nepp, lär fixa det sista och dra mig mot bussen!

Måndag

Hallå!
Ny vecka nya utmaningar! Imorse ringde klockan 09.00 och jag gick upp åt frukost och pluggade in den andra engelska texten tills imorgon, men lär kika lite till på dem ikväll så man är väl förberedd! Vid 12 drog jag iväg på träning, ett skivstångspass, jävlar i min lilla låda va hon körde idag Cissi.W! Men det var skönt,, Träningsvärken från gårdagens pass börjar smyga sig på rejält och jag vet inte om jag vill vakna imorgon efter dagens pass!
 
Har ringt och fixat med VFU också, var lite strul men efter många om och men så blir det nu att jag ska tillbaka till en annan förskola där jag var för typ 2 år sedan! Ska bli riktigt skoj det! Där trivdes jag, så det kommer nog bli toppen! :)
 
Nu gör jag köttfärs & potatisgratäng! Gött sö!

Härlig söndag

Meeen Tjeeeena :)
Härlig söndag, plugg, träning, och nu söndagsmys med Martin & tacos till solsidan!
 
I fredags var det fest som stod på schemat, och fan sicken fest det blev! Hade dretkul och inhalerade väl kanske någon droppe för mycket alkohol, men det gick bra, och igår mådde jag bra men var riktigt trött och sliten bara! Så gårdagen spenderades till mesta del i soffan framför några avsnitt av Sons of anarchy! Sen på kvällen blev det film med jocke, Martin, Lollo & Therese. The cabin in the woods, kan möjligen ha varit det sämsta vi sett på länge!
 
Idag var det cirkelfys som stod på träningsschemat. Ett pass med 10 olika stationer där man gör tre varv! Och gudars skymning så illa jag mådde under andra och sista vavet, det var grymt jobbigt, men nu sådär efteråt när man kommit ur duschen och fått i sig en proteinshake så känns det lätt värt! :)
 
Hejda!

trött!

Usch va trött jag känner mig :-/ Både i förrgår och idag när jag kom hem från skolan så blev det en powernap i soffan och sen har jag fått värsta suget efter något sött!! Går inte att stoppa det utan att få i sig något heller, så Center har fått blivit min drog i två dagar! Hatar det, för jag vill inte äta med kroppen liksom måste känns det som, jag mår fan dåligt innan jag får något sött?! Någon som har tips på vad jag kan göra för att slippa detta?! Har märk att det är i samband med de dagar jag går tidigt i skolan..
 
Jaja, ikväll blir det spinning, får väl tänka på att man tränar bort något av det sockret man slängde i sig iaf!
Snart kommer Martin hem också, tror att han blir med och tränar i gymmet när vi tjejer sitter och kämpar på cykeln :)
 
Har fått jobb imorgon också, har inte jobbat på förskolan på flera månader! Så det ska bli så roligt :) Men det känns lite pirrigt! 11.45 till 15.45 så det blir ju en kort dag, men det käns bra! :) Då kan jag förbereda lite inför kvällen bravader! Imorgon är det ju välkomstfest på Nöjes för alla studenter och den svenska björnstammen spelar! Så innan blir det lite tjejfest här hemma, tror det blir galet roligt :)
 
Neej plocka lite här hemma, hoppa i träningskläderna och sen blir det väl mys med Martin för hela slanten ikväll <3

Kvällstaarjing

God kväll!
Skolan idag var ungefär lika tråkig som igår tyvärr, handlar mest om skolan och då tappar jag liksom lite motivation, men men bara att hänga i och försöka ta lärdomar av dessa föreläsningar också! Vår grupp skrev i alla fall ett åtgärdsprogram idag, riktigt lärorikt faktiskt! Tur vi hade två som hade skrivit förut, annars vettu katten hur det hade gått! :) Men imorgon ska vi fortsätta och förhoppningsvis blir vi klara och examination 1 av 5 är klar :)
 
Efter skolan stressade vi hem till mig och bytte om jag & Linn, sen kom Therese hit och vi mötte upp Bella och knallade ner till Friskis & svetttis för ett gympa/puls-medel pass, och shiiiiiit det var riktigt jobbigt! Men ganska kul, lite mycket svåra koordinationövningar bara, men det är väl bara och hoppa runt lite då ;) imorgon blir det ett spinningspass, det ska bli gött, kroppen känns rätt slut efter veckans tidigare träning!
 
Ikväll kom min fina vän Bella över, vi hade knööökväll (Läs Massagekväll) Uuu ont i både rygg och axlar, muskelknutar, senor, och annat bööööös! Vi såg på lite TV & streee lite skit också. En helt okeeeej onsdagkväll med andra ord <3
 
Nää, ska se klart Breaking news sen sova! Föreläsning imorgon om styrdokumenten!
 
 

Uppdatering

Halojjjj!
Skolan har dragit igång igen, sista terminen, nu jävlar kör vi! :)
Med skolan har jag även försökt tagit tag i träningen igen på allvar, hittills har det gått bra! Promenader och pass på Friskis! Förra veckan blev det fyra pass + en promenad på söndagen och nu i veckan kommer det förmodligen också att bli minst 4 pass! Tränade core igår och gick även Hammaröleden på cirka 1 mil :) Idag blev det skivstång med Linn & Bella! Tänk så mycket lättare det går att ta sig iväg när man är några stycken!

Imorgon blir det gympa/puls-medel och då ska nog Therese vara med också! Kul!! :)
Nog om träning för idag da!
 
Hade sett fram emot dagens föreläsning som skulle handla om IUP, utvecklingssamtal & samverkan, men tyvärr var det en av de sämre föreläsningarna eftersom det till mestadel handlade om skolan..
 
BTW, Var i stockholm i helgen.. Lady Gaga är ju liksom bara för jävla GRYM! Hon gjorde Entré på en häst, hade köttklänning, satt i en köttsoffa, malde ner sina dansare och sig själv i köttkvarnar, åkte motorcykel på scen, och massa massa mer tokigheter, hon bjöd helt enkelt på en jävla show! :) På Lördag gick vi på gröna lund och sen på kvällen  åt vi middag på drottninghof! Uuuuah sö gött det var da! Plankstek med oxfilé och till efterrätt glass med jordgubbar & kex! Och så blev det några sommersby päron och en mojito också :)
 
Nää Nu blir det kvällsmat, chill och lite plugg!
 
RSS 2.0