Småbabbel

Go kväll!
Idag har det varit full rulle på jobbet! :-) Gör inget annat än slår in julklappar känns det som! Men gudars så roligt jag tycker att det är! Haha! Kan man annat än älska julen?!

Ikväll efter jobbet blev det julskinka och glögg och Vin hos Bert. Så mysigt så :-)
Imorgon står det mera jobb på schemat och massa annat smått plock här hemma innan jag börjar :) Har några små julklapar kvar att fixa, men det hinns med hoppas jag :)

Imorgon får jag somna intill världens bästa Särsambo <3

Fy vilken lättnad!!

God förmiddag!!
Kollade precis på its, och jag är GODKÄND på mitt arbete som jag var så orolig för! Åh va skönt det känns! En av de bättrte julklapparna i år faktiskt ;)

Nu ska jag göra mig i ordning och dra ner till Hagfors för att fixa bolaget tills på söndag! :-) Sen ska jag åka hem och slå in de sista julklapparna hade jag tänkt :) Och klockan 13.00 bär det av till Norbergs kläder för ännu ett pass med massa julklappsinslagning :)))

Ha nu en riktigt bra dag! ( Även fast det är årets mörkaste, men se ljust på saken, nu vänder det!!!)

Förköpsbiljetter

God kväll!
Har inte så mycket att skriva idag.. Sovmorgon och sedan jobb hela dagen :) Mycket folk och många julklappar har jag slagit in idag! Ikväll slog jag in några klappar här hemma, och sen har jag bara chillat! Ska faktiskt lägga mig och sova nu hade jag tänkt. Är trött...

Nu finns det i alla fall förköpsbiljetter till juldagen på Norbergs kläder!

Uppdatering

Hejsan Svejsan!
Här kommer en liten uppdatering om de senaste dagarna! Dagen innan Lucia var sist jag skrev, Och som jag skrev då så var jag iväg och tittade på syster när de lussade. Sen senare under dagen blev det jobb på Norbergs kläder och På kvällen blev det ännu ett luciatåg, fast denna gång i kyrkan :) Så mysigt så! Avslutade kvällen med att åka upp till Valhall och titta på min bror när han spelade hockeymatch! Blev förlust men det var roligt ändå :)

Onsdag bestod av jobb och på torsdag var jag ledig och då blev det lite julbak med mamma och syster och sen fick jag och systeryster åka ner till Karlstad för att köpa en gran till mamma, ingen här i närheten duger åt henne! Så då passade vi även på att gå på Bergvik för att fixa lite julklappar :)

Fredag blev det mera jobb, och sen chill hemma i soffan på kvällen! Det är att skönt med såna fredagar också!

På lördag, ännu mera jobb och sen bar det iväg till Länsmansgården för att käka julbord med Martin och hans släkt! Guuuud så god mat! Åt så jag tror jag sprack, och vilka goda köttbullar!! Mums! Och kvällen avslutades i karlstad med älskling <3 Tror vi somnade precis efter klockan 22! Haha, herregud.. Men Sova är att bra gött :D

Idag har vi städat lite i lägenheten och tvättat allt :) Sen åkte vi in till stan och fixade lite julklappar! Och nu ikväll åkte jag åter hem till hagfors.. Och imorgon blir det mera jobb på Norbergs kläder!



jullov ;)

Ligger efter många om och men hemma i Geijersholm i mitt gammla rum :-) (Fy väglaget hit var inte att leka med, samt att ena ljuset var trasigt och torkaren var inte hundra!!) Tänk sö fint man hade det när en var yngre.. Varför är det så att när man är ung vill man bli äldre och ju äldre man blir nu ju yngre önskar man att man var!! Haha hur det kan vara! Men men det är bara att gilla läget!

Nu är det i alla fall dags för lite julledighet, eller lite och lite, en hel månad närmare bestämt! Härligt! Blir massa jobb, mys med familj och vänner, Mys med Martin och hans familj, och sen ska ni nog se att det blir en massa kalas också ;) Sälen är i alla fall inplanerat på Nyår med ett soft gäng!

Imorgon blir det att gå upp tidigt och göra sig iordning för att se på syster när hon går lucia :) Sen blir det jobb hela dagen! Med Therese tror jag, om hon har frisknat till den kraken :)

God natt god natt *

helgen

helgen är över ... Imorgon är det måndag, sista dagen i skolan :) Fan så skönt! Nu blir det en massa jobb på Norbergs kläder framöver! För imorgon efter skolan tar jag mitt pick och pack och flyttar hem några veckor!

I Torsdags var det tjejkväll på Löfbergs lilia Arena och Färjestad krossade AIK :-) Var där med Emma, Bella och Elle som var och hälsade på <3 Det blev massa tokerier i bilen hem så vi skratta så vi nog kissade på oss tror jag :) Haha!

I Fredags blev det lite julbak  och julklappsbyte med Linn, Jag fick en sak att hänga nycklar på, en jättefin :)

I lördags åkte jag hem och mööööös med Mamma & pappa och idag var jag på julbord och sen åkte jag hem hit igen :) Ikväll blir det lite plugg inför imorgon och packa lite väskor :)

Natt natt

morfar <3

Hej Hopp!
Väntar på att klockan ska ticka iväg lite så att jag kan börja med maten, Ryggbiff med potatisklyftor & senapssås!
Jobbet idag gick bra, ska till samma ställe imorgon :) Efter jobbet blev jag upphämtad av farmor & farfar och vi åkte och åt lite mat. Sen åkte vi iväg till sjukhuset och hälsade på morfar <3 Usch va jobbigt det är att se när nära och kära är sjuka! Hoppas verkligen att han kryar på sig och får komma hema snart!

Jobb jobb jobb :)

God kväll
Fy, idag har jag varit äckligt trött alltså! Snälla ge mig tips på hur man kan bli piggare! Piller, drycker, vad som helst för detta går inte längre! Höll på att somna under föreläsningen, helt sjukt! Kanske är skoltrött? ;) tur att det bara är måndag kvar nu, sen är det julledigt! Hur sköööönt?!

Idag efter föreläsningen blev det några avsnitt av one tree hill och massa chill i soffan! Sen kom Linn hit, pizza, cola och lite snacks, massa prat, finalen av värsta pojkvänsakademin och lite planering inför fredagens julbak och mys här hemma hos mig <3 Det ser jag fram emot!

Imorgon blir det jobb, ute på Färjestad, samma gäller på torsdag och sen på Fredag ska jag till Råtorp och jobba! Är så roligt ju! Har blivit bokad alla dagar som jag skrivit in mig i kalendern :)

Imorgon kommer Martin hem, för att sedan åka till Sälen hela helgen... Herregud, tur att jag har fullt upp hela helgen så jag slipper gå och vara orolig för dem <3


Nattis Nattis alla läsare

Men vad blir det?!

Hahaha, jag har pluggat!! Frivilligt, herregud.. Har i alla fall sett på fyra filmer och skrivit ner vad de handlar om! :-) Så jag kan skriva i reflektionstråden när vi går på jullov! Vi ska utifrån de filmerna och reflektionerna på Its lerarning skriva en uppgift på två sidor! Och efter dessa filmer känns den uppgiften helt okej och inte alls så svår :-) Härlig känsla! :-) Men nu då? Är fortfarande inte trött.. Kanske ska lägga mig och läsa i en bok? :-)

Sängen lär det väl bli i alla fall!!

God natt Och trevlig andra adventsvecka också!!

julklappsshopping med mamma <3

Idag kom mammsen hit och vi handlade julklappar inne i stan :) Fick tag på en del saker i alla fall, gud va roligt det är!! Synd att man inte kan köpa så mycket i år bara! Men men så är det!

Köpte en sak till mig själv också, en matlåda! Så himla söt liksom!



Kvällen har jag spenderat framför några avsnitt av One tree hill säsong 8 :-) Plus att jag har packat in några julklappar! :-) Nu vet jag inte vad jag ska göra, är inte ett dugg trött! Men imorgon är det skolan och jag kan inte vara uppe allt för länge! Ska även försöka gå på något träningspass imorgon :)




Bilder från helgen




Sminkad av Lollo :-)


Therese & Lollo


Bella & Martin


Jocke visar hur man tar en jäger :)


Haha, ja vad säger man?!


Jag

Min helg

God kväll!
Här sitter jag ensam i mörkret och ser på Beck!
Har haft en riktigt bra helg :-) På fredag blev det tacosgratäng och umgänge med Martin, Jocke, Therese & Lollo :)

På lördag blev det lite shopping på stan, en klänning för kvällens partaj :) Sen blev jag sminkad av Lollo, gud så kul det var! Hon är ju utbildad makeupartist! Och det är så kul att bli ompysslad <3 TACK!
Förfesten hölls här hemma hos oss och vi hade riktigt kul! Sen drog vi till månen och sen visare till Mc donalds :) Och sen hem för att Däcka i sängen :)

Idag har jag inte varit bakfull!! Fy va skönt, det tackar vi för!! Men slö är man ju alltid.. Pizza & film med Martin och Jocke, och nu ikväll bio med Emma, Bella & Jennie <3 In Time, helt okej film!

Bilderna går sååå segt att ladda upp nu så det får bli imorgon kanske :D

Imorgon kommer Mamma hit <3

God nattis!

Friday :D

God dag!
Fredag idag och jag har städat i lägenheten så gott som hela dagen, hur kan man ha så mycket damm?! Blir tokig! Men men nu är det inte så mycket i alla fall och det känns så himla rent och fräscht :-) Och nu är det min tur att bli ren & fin! Ska slänga mig i duschen och sen invänta mitt fredagssällskap :)

Skickade in uppgiften förut också, gud va det känns skönt :-) Nu är det snart jullov! Bara en redovisning kvar nu! Har redan blivit bokad för jobb på onsdag och torsdag också! Det gick snabbt, mellan 9-13 båda dagarna, inte så mycket men alltid något!! Blir ju några hundralappar i alla fall :) Ska ut och jobba på Färjestad, så nytt ställe igen. Spännande!

BTW, har träningsvärk efter gårdagens pass ... Imorgon lär den vara ännu värre ;) Men den dansar jag bort imorgonkväll :D

Ha en trevlig FREDAG gott folk!

I´m DONE!

Känner mig klar med uppgiften, det får bära eller brista, och en komplettering, det är väl ändå en värdslig sak om det skulle bli så? :) Orkar inte mera nu.. Allting löser sig Alltid :) Mitt motto det, ett jäkligt bra motto!

Nu ska jag försöka komma ner i varv och försöka somna!

God natt

I´m DONE!

Känner mig klar med uppgiften, det får bära eller brista, och en komplettering, det är väl ändå en värdslig sak om det skulle bli så? :) Orkar inte mera nu.. Allting löser sig Alltid :) Mitt motto det, ett jäkligt bra motto!

Nu ska jag försöka komma ner i varv och försöka somna!

God natt

Träningen

Fy & faaaan! Gud spinning, höcken fan kom på dä?! Den kan int va rektigt kloook! Gud sö jobbigt dä ä!
Meeen men jag klarade mig igenom passet i alla fall mer död än levande när jag var klar.. Men det känns ju rätt skönt nu när jag sitter hemma i soffan må jag säga.. Får nog kanske bli ett spinningpass till veckan, men BAS då tror jag, för detta var ju tydligen medel!

Nu Elin sätter du dig och gör klart uppgiften! För imorgon är det fredag och då ska ja inte plugga något alls! :D

Blåsigt värre

Hej hopp!
Torsdag... Skolan idag var ju typ kaos.. Blir så trött på detta, dålig information, olika information, rörigt och ingen koll på varken det ena eller andra.. Så känns det :( Men men två tillfällen i skolan kvar nu, sen jullov!! Så skönt! Då ska jag försöka jobba massor och även försöka njuta lite av ledighet :-)

Fick min inloggning till Vikariebanken idag, så nu har jag lagt mig tillgänglif hela nästa vecka, förutom på tisdag då det är skola.. Hoppas jag blir bokad något i alla fall :-)

Gud va det blåser ute! Ni vet jag hatar när det blåser ja, det är så irriterande och störande! Håret blåser åt alla håll och killar i ansiktet, det är motvind, det blåser in i näsan så man får ingen luft.. Nej jag gillar INTE när det blåser helt enkelt!!

Ska på corespin sen med Bella, jag kommer ju dö igen.. Som jag alltid gör när jag tränar ;) hahaha nej men jag tror de kommer bli grymt jobbigt! Så därför ska jag vila massor nu tills jag ska iväg, och ikväll ska jag bli klar med uppgiften!

Imorgon kommer Martin hem, och Jocke kommer hit också :)

neeej Powernap :)
RSS 2.0