Mobilbloggar!

Bloggar från mobilen, är för lat för att packa upp datorn! Men men :) idag har jag varit i skolan och haft det sista seminariet för denna termin! Har bara en grej kvar nu! Idag har det varit riktigt varmt ute, vilket resulterade i blixtar & dunder! Vi var uppe och Spelade volleyboll när ovädret slog till! Fick lägga benen på ryggen och springa hem! Blev dyblöt, men det var en upplevelse :) Imorgon blir det jobb på Norbergs, sen hem och säga hejdå till Familjen som åker till Turkiet imorgon på natten! Inge avundsjuk inte! Sov gott & dröm sött :)

Måndag

Ny vecka igen. helgen har bestått av plugg, jobb, fest, morsdag & födelsedagsfirande!
Att jobba har varit skitkul, har haft mycket att göra och då är det så kul :) I Fredags träffade jag några härliga brudar och det blev lite mys! På lördag jobbade jag ju och sen på eftermiddagen blev det kalasering i Ekshärad! Sö roligt sö :) I Söndags kände jag att jag levde, fy den var inte nådig den dagen, först idag nu mår jag bättre! Men men ..

Har skickat in min uppgift nu, och det känns gött, men jag är säker på att jag kommer få komplettering! :-/ men det tar vi tag i då!

Nu ska ja till bibblan och lämna in en bok! Ikväll blir det kurs i Karlstad, makeup :) Roligt!

Jag ser ljuset i tunneln

Klockan är typ snart halv två, jag ligger och pluggar! Spyr snart på detta !
Men men vill få det färdigt! Så man kan ta det lugnt i helgen, tror det blir utgång på lördag :)

Har jobbat på Norbergs idag, detsamma gäller imorgon & på lördag :) KUL! Vi har massor med 50 och 100 kronorsplagg på Dam, även massa fynd på herr från 50 kronor! Snuskigt billigt! Så ta er en lov in på Norbergs imorgon och fynda :)

Nej ska försöka få till ett avslut på denna förbannade uppsats!

GOD NATT !

Hemfärd

Har fått en del gjort idag, men har inte börjat knåda in litteraturen än.. Därför får plugget följa med hem till Hagfors! Jag brukar vara mest effektiv på kvällarna, så det hinns nog med detta, har liksom pillat med allt smått idag, det som tar massa tid! Så allt det är förhoppningsvis färdigt :)

Har sett lite mer One tree hill också, gud så bra det är! Man blir så pirrig i magen och glad :) Haha.. Så nu kommer jag väl att sakna Martin som en toook i veckan! Man blir så van att sova tillsammans så det blir tomt att sova själv i så många dagar på raken! Men men jag ska väl överleva det också !

Ska alltså packa väskan och fara mot Hagfors imorgon, Ska jobba på Norbergs hela veckan :) Roligt! Och imorgon får vi pengar, men shit 4000 bara ... Jisses, hur ska man klara sig genom hela Juni?! Det är bara att snåla antar jag! Det är jag inte alls bra på, att snåla och spara pengar är en av mina svaga sidor faktiskt :( men men .. det måste ju gå!

Nej ha en fortsatt bra kväll allesammans :)

Läskiga drömmar

Ny dag :)
Drömde mardrömmar imorse, usch, de kännsså verkliga.. Man tror verkligen att man är vaken.. För jag låg i sängen och så var det någon som kastade typ ett spjut i benet på mig, och shit va segt det var att vakna till... Typ jag drömde nog fast jag var vaken kändes det som, skitläskigt .. Men men vaknade till slut till i alla fall och då klev jag upp :)

Har ätit frukost och sett två avsnitt av One tree hill :) Gud jag tycker att det är så bra! 
Nu ska jag sätta igång och plugga igen, se hur långt man kommer innan kvällen är här!

HLR på barn

Hej hopp Galopp!
Måndagen är till ända, tisdag imorgon, en tisdag som kommer att bjuda på PLUGG hela dagen lång! Ska jobba på Norbergs kläder resten av veckan så jag måste bli klar med min Slutrapport! Men jag har suttit hela dagen idag, skippade mötet i Karlstad för skolan måste prioriteras! Och det var skönt att få komma hem tidigt och vila lite, Kände av min huvudvärk idag, den som brukar resultera i att jag blir sängliggande och typ gråter för den är så hemsk, hmm kan det vara någon typ av migrän?! Men det är borta nu så jag hoppas att jag klarar mig denna gången!

Har i alla fall fått ganska mycket gjort på uppgiften idag, så man kanske till och med blir klar imorgon(?) Men men det återstår att se, man vill ju inte slarva heller så man får massor med kompleteringar! Skulle vara underbart att sätta den sista examinationen liksom! Fick svar på min andra igår, och jag blev Godkänd, tack och lov :)

Hjärt och lungräddningen idag var toppen! Jag hoppas aldrig att jag kommer att få uppleva att ett barn sätter i halsen eller blir medvetslös eller får andnöd och hjärtstopp.. Men nu har jag ju i alla fall fått veta hur man ska göra för att försöka hjälpa till! Mycket nyttig information och jag är glad att vi studenter tog tag i detta, helt sjukt att det inte ingår i utbildningen!

Nej mysa med Martin en stund innan vi ska sova :) Se på lite Tv och ligga och småprata om saker, det är mysigt! För övrigt ska han på arbetsintervju till skanskas huvudkontor i Göteborg på Fredag! :) Stolt sambo är jag, en arbetsintervju är väl en bra början innan man ens tagit examen <3


Mitt intyg från dagens utbildning :)

Söndag

Hoho ännu en söndag är förbi ... Och jorden gick inte under i lördags klockan 18.00, sicken tur! Inte vill jag dö än inte! Helgen har varit bra, jobb, trevligt sällskap, marknad, tjejmiddag & konfirmationsfirande!

I Fredags var det väldigt ovärt att åka till skolan, redovisningen tog en timme, våran typ 15 minuter... 20 mil för 1 timme kändes surt! Men jag kom hem tidigare och det blev mys med kusin Ebba, Marknad, karuseller och sen hem till Geijersholm och gick på promenad med Molly & Alice :) Kvällen blev det mys med mamma & pappa, gick och la mig klockan 22.30, haha börjar man  bli gammal eller?!

Lördagen spenderade jag på Norbergs kläder, så roligt att jobba där så ni anar inte, och massor med folk kom och fyndade! Trevligt trevligt! Och trevliga arbetskamrater! På kvällen drog jag till Munkfors där Nathalie var kvällens värdinna och bjöd mig & Lina på trerätters! Massa skvaller och girltalk med efterlängtade vänner! Så kul när man håller kontakt med gamla klasskamrater :) Mera såna middagar framöver tack! Dock saknade vi en, nämligen anna! Men hon ska va med nästa gång, för det kommer att bli en nästa gång och det känns så härligt :)

Idag har syster konfirmerat sig och hon höll ett så fint tal som hon och någon kompis hade skrivit :) Nästan så tårarna ville tränga fram, blödig börjar jag bli också.... Åldern?!

Nu har jag kommit hem till Filipstad, jag & martin har storstädat för de har tapitserat i hallen så det var damm och massa smuts överallt, men nu glänser det :) Bytt i sängen har jag gjort också, kommer sova som en prinsessa inatt :)

imorgon ska jag till Universitetet, ser verkligen fram emit det.. Vi ska få lära oss hjärt & lungräddning för barn! Ska på Möte imorgon i Karlstad också så jag ska ta med datorn och böcker så ska jag sätta mig i bibblan och försöka plugga! :) Hoppas jag får något gjort!




Förrätt: Räkmousse med smördegsbröd med fetaost inuti..


Huvudrätt: Hemmagjorda potatisklyftor med hemmagjord sås, och två olika köttbitar :)


Efterrätt: Vaniljpanakotta med jordgubbar och smuldegssmulor :)

NATHALIE ANDERSSON är kung på att laga mat, jag vill också vara så duktig!


syster på sin konfirmation


Kusin & syster


Och vi ska väl också vara med på kort :D

Ont i benen !

Tjoflöjt! :)
Jobbat hela långa dagen, och den har gått så fruktansvärt snabbt! Har ont i benen som bara den nu... men men..
Marknad imorgon ju, kom in till Norbergs, vi har massa fina marknadsfynd! Bland annat toppar & klänningar från
100 kronor!

Jag kommer inte jobba på Norbergs imorgon, vilket känns tråkigt! Istället ska jag till skolan och ha redovosning, mellan 13 & 16..... Vad är det för tid att ha på en fredag?!

Nej nu ska jag plugga lite .... TRÅK!

Mitt i veckan

Onsdag idag.. Puuh, mycket som händer denna vecka!
Igår fick jag jobba på förskolan hela dagen, mysigt :) Och i måndags var det skolan som gällde. Kom dit och insåg att det var en föreläsning som vi redan haft :( Suck... Lärarna på Uni har ingen koll känns det som! Men men, idag ska vi också dit, får väl la se vad dagen har att erbjuda.. SKIT som vanligt antar jag..

Imorgon blir det jobb på Norbergs, och på fredag är det skolan igen.. Och dessutom är det marknad i Hagfors denna helg! Mysigt då ska jag nog köpa mig marknadskarameller :)

Blev promenad i regnet igår, kom på att det är rätt härligt att vara ute i regn bara man har rätt kläder på sig :)

Nepp, ha en bra dag!

Gustavsviks Äventyrsbad :)

Helg, igen :) En bra helg!
Igår var det fredagsmys, film & lite snacks. Kollade på Min låtsasfru, riktigt kul film!

Idag har jag och Martin varit till Äventyrsbadet i Örebro med Emelie, Kimmie & Berggren, och oj så kul vi har haft! Är helt mör i kroppen nu, och ont i armbågarna har jag, men det är det värt! Vildforsen är ju helt klart roligast! Haha, var som ett barn kände jag, jag vill åka igen och igen och igen :)

Annars under veckan då? Skola & jobb :) Sen var jag med och deltog i vårruset, det var första gången för mig, men de ska att bli fler gånger för det var supertrevligt :) Joggade runt, men ska väl erkänna att min dåliga träning resulterade i att jag inte  riktigt orkade allt, men jag joggade mer än vad jag gick och jag fick motivation till att sätta igång med träningen nu igen :) Ska bara orka ta tag i det ;) Ska i alla fall ut på promenad imorgon är det tänkt, i mina reebok easytone.. Shit de ger verkligen träningsvärk!

Nej nu ska jag fortsätta mitt lördagsmys i soffan med martin framför filmen Pearl Harbor :)

Surmusa

Känner mig som en riktig surmus idag.. Usch... Fick tillbaka min VFU-rapport idag och ujujuj va kritik det var i den, hade inte räknat med så mycket! Men men så är det väl, bara att bita i det sura äpplet och komplettera.. Det ska väl gå vägen det också..

Examinationen idag var väl helt okej, intressant att få lite information om bra barnböcker :) Hoppas bara inte att jag får komplettering på denna också, för då blir jag en ännu surare mus!

Men jag får nog en bra kväll, för nu ska jag, Martin, Kimmie & Lisa åka ner till Karlstad och se på Bio :) Då ska jag tröstäta popcorn & dricka cola och sist men inte minst köpa mig en cheseburgare från Donken! Min kväll är räddad! Imorgon ska jag fasiken ta tag i uppgiften och komplettera den så jag har det gjort!



Ledig

Hej!
Efter två dagars jobb på Norbergs kläder så är jag idag lite ledig. Eller ledig är väl fel ordval, har ju massa plugg som ska förberedas inför imorgon.. Men de ska nog gå bra, tar inte universitetet på så blodigt allvar nu för tiden, det känns bara flum just nu! Skönt med sommarledighet snart!

Testade mina rebook easytone igår, men jag får ju fasiken skavsår av allt som jag sätter på fötterna.. Det gick aldrig hål men jag kände att det brännde lite, ska nog ta en kort tur idag också så jag hinner gå in dem tills nästa onsdag för då är det ju vårruset i Karlstad :)

Nej nu blir det lite plugg !

Tog mig i kragen

Hej där !
Har varit i skolan idag, segt som vanligt.. Jag & min hjärna har tagit sommarlov tror jag!
Men jag ska på utbildning här i Karlstad idag klockan 17.00 så jag stannade kvar här på univeritetet för att plugga, så nu är jag faktiskt klar med min examinationsuppgift för denna delkurs! Känns så skönt när man tar tag i saker och ting istället för att dra på dem...

Imorgon och på Tisdag ska jag jobba på Norbergs igen, ååh det var allt för längessedan nu, som jag saknat det :) Massa kläääääder & min underbara vän Therese :) Åh kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli :)

BTW, vart har det vackra vädret tagit vägen?! Höll på att frysa fossingarna av mig imorse när jag skulle gå till bilen, 3 grader var det bara! UUuuh kallt ju! Mera sol & värme tack!
RSS 2.0