Höstpremiär på gymmet :)

Tänkte jag skulle besöka gymmet för första gången i höst :) Om jag orkar pallra mig dit sen det vill säga. Martin & Daniel ska dit så jag tror jag ska försöka hänga på dem... Då blir det nog crosstrainer & lite styrka tänker jag :)

Jag är ledig imorgon, gud va skönt.. Men vad ska man hitta på må tro? Är lite sugen på att baka nått, kanske matbröd.. Ja, det skulle vara kul att pröva.. Hoppas jag känner för det imorgon också :)

Hemma efter första skoldagen :)

Ja, då var den gjord, första skoldagen :) Härligt att få komma tillbaka och träffa alla goa klasskamrater!
Sen fick vi lite information om komande veckor och det kommer nog bli bra tror jag. Känner att jag kommer trivas bra i den nya studiegruppen också, två nya ansikten tillkom, vilket jag tycker är jättekul :)

Imorgon ska vi ut i skogen hela Bur-klassen, hoppas verkligen att vädret tillåter. Jag undrar om jag ska ta bilen imorgon eller om jag ska ta buss. Det blir ju så dyrt att åka buss! varför kan det inte bli september så jag får köpa busskort! Men om jag tar bilen imorgon så kommer jag säkerligen inte att hitta någon parkering, för just första veckan brukar vara kaos! Men men jag får se jag bestämmer mig ikväll :)

Eftersom vi ska vara ute hela dagen imorgon så ska jag göra en matsäck :) Hmm vad ska man ta med? Funderar på en kycklingsallad kanske.. Får helt enkelt dra bort till ica sen och fixa nått.. Tror jag ska ta med varm oboy i alla fall för det skulle vara 8 grader i Karlstad imorgon.... Brrrr..

Nu ska jag plocka reda på allt efter min sambo, sen lite senare blir det promenad med Ida :) Roligt att träffa henne och höra hur hon haft det under sommaren :)

skolstart :)

Åh det pirrar i magen, imorgon börjar jag andra året på Universitetet och det ska bli riktigt kul :)
Kul at få träffa alla i klassen och sitta i Gläntan och prata om massa strunt ..
Jag har till och med förberett morgondagen genom att packa väskan och pysslat med lite sånt, har även lagt fram kläder ;) (som mamma alltid gjorde när man var liten) :) Sen har jag fixat spotify på mobilen så jag kan lyssna på bussen..

Nu ska jag sova så jag får börja skolan nån gång!

Härliga söndag

Nu har jag flyttat hem til lägenheten på riktigt för imorgon börjar skolan och jag ska nog inte till Hagfors på ett tag :) Känns bra att allt börjar bli "normalt" igen och att man får återgå till vardagen, det mår man faktiskt bäst av tycker jag :) När livet flyter på och inget krånglar..

Jag bestämde mig för att dissa Eldfesten och mina underbara vänner i Hagfors igår. Magen & Hjärtat sa åt mig att åka hem till Filipstad istället, och jag hade en riktigt bra kväll igår. Lagom onykter vart jag också, precis så vill jag va till helgen ;) haha  .. Men som vanligt vart jag superdupermegadålig imorse.. Fy .. Jag fattar inte att jag har blivit så dålig på sista tiden? Kanske är åldern?

Haha en annana grej som hände igår vara att jag fick sån himla hicka när vi skulle sova, det slutade verkligen inte heller, och jag låg och skrattade för det är ju faktiskt lite kul! Till slut hade jag så ont i bröstet så jag googlade på hicka och såg att hålla andan & Dricka kallt vatten skulle vara bra, så jag drack ett stort kallt glas vatten, tog ett djupt andetag och höll andan så länge jag bara orkade.. Och så försvann det, bara sådär liksom :) Skönt vara ordet!

Nä nu ska jag ner och hämta tvätten & Slänga i en ny :)

Dyra jävla böcker

Sitter i Filipstad med sambon :) Vi ska väl snart mysa ner oss i sängen för att sova, ska upp och jobba imorgon !
Ojojo det kom en riktigt stor leverans från SistersPoint idag, så den ska jag & therese packa upp imorgon, började lite idag.. INTE bra för min del hahaha, jag ville ha typ allt! men men jag får välja ut de riktigt snygga ;)

Har beställt de böcker som saknades inför skolstarten också.. Fy sjutton, nu när ja tänker efter så har jag betalat mellan 2500-3000 kr för bara böcker :( Då har jag faktiskt fått tag i några begagnade.. Men dessa ska jag ju ha ända fram till jul i alla fall :) Får tänka så..  Men tråkigt är det i alla fall, 3000 kr som jag kunde göra nått kul för istället!

Nää natti natti !

Ont i ryggen/nacken

Kick offen igår var rolig, fick lite inspiration och säljtips :) Fick även en så kallad "goddiebag" Med en bodylotion & det senaste läppstiftet :) Jag använder aldrig läppstift, men detta vara faktiskt fint. Det hade tre lager, ett som vårdar, ett som färgar & ett som ger färg.. Provade det, och faktiskt så tror jag att jag kommer använda det!

Igår när jag kom hem hämtade jag Martin på kåren, när vi kom hem till lägenheten blev det tända ljus & sen kvällsmat i form av rostat bröd & äppeljuice, så mysigt så <3

Imorse drog jag iväg till Norbergs och har jobbat där hela dagen, sen blev det städning på Norab & sist men inte minst städning hos farbror Peter, klirr sa det i kassan ;)

Igår kände jag att jag började få ont på ett ställe i ryggen när jag vred huvudet i vissa lägen och det är värre idag, så det fick bli en akut massagetid imorgon!! Usch va ont det kommer göra, men jag hoppas verkligen att det släpper..

Har rejäl beslutsångest inför helgen kan jag säga, hur jag än kommer göra så kommer det inte att bli 100% bra, och det känns ju så jääääkla tråkigt.. .. .. Men men vi får väl se vad jag bestämmer mig för, jag kommer gå på magkänslan!

Nu ska jag plugga .... Det har man ju inte gjort på ett tag, så det är väl dags att köra igång lite mjukt kanske ;)


Oriflame kick off

Ska till Karlstad ikväll på en kick off med Oriflame :) Det blir säkert trevligt!
Berättar väl mer om det i nästa inlägg..

Står på jobbet nu, har nyss ätit lunch, hawaisallad fick det bli, mumms va gott det var!

Hemma själv

Sitter i lägenheten, har kommit på att det är ingen idé att sitta och vänta på sambon när han är ute på kalas! Han kommer väl när han kommer och det lär bli sent.. men men en annan ska ju upp och joba imorgon så jag ska nog ta en tidig kväll :) Ska äta en varm macka, Tigers blåbärsyoghurt & Oboy med daimsmak.. Som jag har saknat lägenheten :)

Har varit duktig & städat lite & bytt gardiner i köket :) Blev väl rätt så nöjd i alla fall..
Kollade även på Fångarna på fortet, lite nostalgi ju, kommer ihåg när man var liten och tittade på det :)

God natt da ..

Smart Elin

Ja, smart att åka till Hagfors för att stanna där i några dagar och så glömmer jag Körkortet & bankkortet i Filipstad.. Lyckat.. Så nu blir det hemfärd till Filipstad ikväll efter jobbet.. Vet ni?
Då ska jag mysatill det i lägenheten, har nämligen köpt nya gardiner idag ;)

www.Bakfull.nu

Vilken rolig kväll jag hade igår :) Tack alla som var inblandade!
Dessvärre var natten värre än värst, fy vilken bakfylla jag hade, slutade med att jag tog mitt pick & pack och la mig inne på toaletten... Där blev jag väckt av Martin 08.40 imorse... Men då mådde jag bättre :)

Idag ska jag försöka städa lägenheten :) Hann ju inte det igår..


Kalas :)

Idag har jag äntligen fått komma hem till lägenheten i Filipstad :)
Just nu sitter jag, Jocke, Kimmie, Daniel & martin och dricker lite och lyssnar på musik :)

Herregud va grejer jag samlat på mig under sommaren, det tog fan ungefär två timmar att packa upp allt och imorgon (om jag inte är för bakis) så ska lägenheten få sig en omgång så den blir fin & Trevlig :) Men men man får väl se hur mkt man orkar med imorgon :)

Näpp nu har jag inte tid med detta längre för om va 1.5 timme ska vi till Emelie & grilla :)
Ha en trevlig kväll gott folk, Tror inte det blir något mer inlägg idag ;)



Jag blandade varsin grogg till mig, Marin & jocke... Jag skulle göra mig till och göra piggelindrinkar, så jag var in och köpte vaniljvodka på bolaget (trodde jag).
När vi kom hem och martin började packa upp så frågade han mig om jag inte hade köpt vaniljvodka, ja sa jag.. Nej sa martin du har köpt den som heter Vanlig vodka!! så går det när man har för bråttom !
Men men det gick väl ändå ;)

Drinkrecept
-Vaniljvodka ( Eller vanlig vodka) Så mkt du känner för
-Blanda ut med päronsoda
-Lägg i en Pigelinglass
-Tillsätt is & Sugrör ;)

Mamma

Mamma den jäkeln ringde nyss, de har varit i mallbacken på bingo, hon vann 7000 kr !! Jag vill också :)
Fast hon spelade bolag med Annbritt så hon fick ju 3500, men ändå!!
Hon sulle spara dem tills hon skulle till Ullared... Jag vill också vinna pengar!!

God kväll

Har nyss kommit hem från Karlstad, skjutsade ner Jessica, Helena & Therese. Följde med upp till Martina och snackade en stund, jag saknar mina vänner :) Tur att det är Eldfesten till helgen så att vi kanske kan träffas och ge gärnet <3

Åååh nu är det inte länge kvar tills jag ska få komma hem till Filipstad, imorgon åker vi & Vi ska även festa lite jag, Martin, Jocke, Emelie & Millie<3 Imorgon kommer jag vara på bra humör känner jag! Bubblar i hela kroppen, så förväntansfull är jag på att komma hem!

Nu ska jag sova, så att morgondagen kommer !

Nyklippt

Är nöjd med klippningen, det vart topparna & snedlugg :)

uppe med tuppen

Jihooo, det är äntligen fredag :)
Vaknade nyss av mig själv, ingen klocka har ringt än, men vad är det för idé att sova om mn vaknar och känner att man inte är trött?

Idag ska jag till Frissan & Klippa topparna, och endast topparna! Jag vill ha långt hår, därför har jag nu bestämt mig för att klippa mig ofta, det är många som tipsat mig om det. Ligger och funderar på vad jag ska göra med luggen, vill nog inte klippa en hel rak lugg igen för den vill inte ligga så fint som jag vill, ska ta med något kort från balen och visa för Marie tror jag, för då hade jag nån snedklippt lugg. Jaja det märks väl och blir man inte 100% nöjd så växer ju luggen alltid ut rätt så snabbt igen...

Ikväll efter jobbet ska jag köra ner Therese & Jessica till Karlstad, ikväll ska de på Lars Winerbäck & tidigt imorgon drar de till Stockholm på Modemässa! Lite avis jag är, fast jag vet att de kommer göra ett toppenjobb :)

Sen är frågan, ska jag stanna i Karlstad och umgås lite med dem eller ska jag dra hem och packa och sedan dra vidare till Ekshörad? Hmmm, det får jag fundera på under dagen!

Åh idag ska jag ha min gossiga tröja från VILA tror jag :)


5 kilometer

Det blev ingen långpromenad, Jossi ringde och hade lite andra saker som skulle fixas, men det blir nog fler gånger :)
Jag frågade syster om inte hon ville bli med ut och gå 5 kilometer i vågbacken, men hon skulle bestämt springa. Efter ett par tre suckar och stön så bestämde jag mig väl för att försöka ge mig på femman igen, så vi gav oss iväg och hade som mål att ge allt vi hade och i alla fall klara tre kilometer. Det hela slutade med att vi klarade att springa hela, vi stannade inte en enda gång! Fy faan va bra vi är hon och jag :) I början av sommaren orkade vi nog knappt att springa 2 kilometer och nu springer vi fem liksom :) Är supernöjd med min insats och är tacksam över att jag har en syster som har lite mer vilja än mig :)

En sak som jag inte fattar är varifrån alla jävla bananflugor kommer?? Är det nån mer än vi som har huset fullt av flugor just nu?!? De är överallt de jävlarna! Vi har ingen frukt som ligger, och sista tiden har vi varit noga med att inte låta mat och dryck stå framme, men likförbannat ploppar de upp ifrån ingenstans! Äckliga små djur som inte gör nån nytta här i världen! Mamma har i alla fall hällt upp ättika och något mer i en skål nu, vi får väl se om det funkar!
Hoppas på att se att x antal döda imorgon..




GOD NATT !

Långpromenad

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet & idag har jag & Therese varit riktigt duktiga tycker jag :) Dagen har gått riktigt fort i alla fall och imorgon är det fredag, jippi :) Då ska jag till Filipstad och det kommer bli en bra helg känner jag! Ska passa på att packa lite ikväll tror jag, för nu är jag trött på att bo hemma i Geijersholm, jag längtar till mitt eget! Ska rensa garderoben, och massa andra hyllor & skåp och storstäda så det blir sådär mysigt & hemtrevligt :)

Nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad så jag får lite flera steg på stegräknaren.. Är inte på humör för att ta en springtur idag så jag ska försöka gå typ 5 kilometer :)

Att sova middag

Är nog bland det bästa som finns :)
Har nyss slängt i mig mat, så en halvtimme ska jag nog hinna med att sova lite :)
Sen tillbaka till jobbet och fixa & dona !

Trött som få ..

Är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig för kvällen!
Men är i Ekshärad hos Martin & mina svärföräldrar så jag kanske ska försöka vara vaken & lite social ett tag till.
Imorgon är det Torsdag, shit va fort veckan har gått, men jag klagar inte för just nu längtar jag så tills skolan börjar och jag & Martin får flytta hem till vår lägenhet!

Ska till Filipstad till helgen och festa lite med Emelie, Martin, Daniel, Jocke & Millie.. :) Längtar mycket, ge mig helg nu!

Nää social skulle jag vara va?

Min nya Älskling<3

Sitter i soffan med min nya mini-pc och den är så fin! :)
Tror jag kommer bli riktigt nöjd med den!<3

Det var kul att hjälpa till på speedwayen och allt gick utmärkt! Så nu vill de ha hjälp igen nästa gång :) Tråkigt bara att Valsarna kör så dåligt!! :(

Nu ska jag ta och gå till sängs så jag är utvilad & pigg imorgon!

Saknar Martin riktigt mycket ikväll, varför har man vissa dagar när man saknar någon så det nästan gör ont i en?




Nervös

Ska upp och jobba på Tallhult nu, eller Emtjörks Arena Ab..
Är lite nervös faktiskt, har aldrig serverat mat & dryck förut, men det går förhoppningsvis bra :)
Hoppas även att valsarna vinner ikväll nu då!!

Så jag önskar både mig själv och Valsarna ett stort lycka till !

telefonförsäljare!

Fy de har gjort min dag till en pissdag, de kan ju för fasan inte ringa innan klockan nio på morgonen fattar de väl! Tur för dem att syster hade telefonen på rummet och inte jag, för då jävlar hade de fått sig en rejäl utskällning!
Dessutom har vi ett sånt där program som gör att de inte ska kunna ringa hit!!

Men men nu blir det jobb. blir en kort dag idag, för jag ska nämligen hjälpa till på speedwayen ikväll :)

Ha en bra dag!

En liten rättning från förra inlägget!

Det ska naturligtvis stå att vi människor INTE ska konsumera så mycket ;)



Konsumenten talar :)

Konsument, visst heter det väl så?
Jag har i alla fall konsumerat otroligt mycket i sommar, och jag som nyligen läst en kurs om hållbar utveckling där jag lärde mig att vi måste konsumera så mycket... Hmmmm, men hallå hur kul är det då? Jag låter hellre bilen stå i några dagar och så konsumerar jag lite istället :) haha..

Har som vanligt jobbat med Therese idag, vilket uppskattas dagarna går fort & man har så underbart roligt & trevligt tillsammans. Jag drog iväg lite tidigare för att städa på Norab, skönt att få det gjort! Sen när jag kom hem gick jag & syster ut och sprang, sammanlagt var varvet ca 5.3 kilometer, men vi orkade dock inte springa hela, men vi gick då inte alls mycket! Lite på slutet bara, annars försökte vi verkligen hålla fareten uppe! Men men det kändes som ett träningspass där vi gav allt :) Bättre än att sitta i soffan och vara en soffpotatis!

När vi väl kom hem så vart det ju duschen och sen åkte vi och hälsade på farmor<3
Där fick vi lite kvällsmat, så nu är magen glad också..

Och nu tillbaka till jag och min konsumtion, tänkte bara visa lite saker jag inhandlat till mig själv & till lägenheten


Lite produkter från Oriflame, en underbar duschtvål, en antioxidant peel-off mask, samt en Bodyscrub :)
Som ni vet så säljer jag ju oriflame, så är ni sugna på att inhandla något så hör av er ;)


Här i ska jag ha mina köksredskap :) 99 kr på Madson


En grytlapp gjord i silikon, den föreställer en hund & jag tyckte at tden var supersöt
Är köpt på Åhlens för 39 kr


Grytlappen :)


Iskuber från Lagerhaus 39 kr :) hur söta att ha i drinken?


Min nya slickepott, Åh den är jag så nöjd med! 39 kr från Mansion..


Gilla :)

Hahah såg för övrig den nyaste Ica-reklamen nu, hahaha jag dog nog.. Ica-Jerry är med igen!

Påväg hem till mig

Beställde en mini-pc igår som förhoppningsvis kommer denna vecka :)
Tror den kommer bli toppen under de 2.5 år jag har kvar på universitetet!!
Wiiiiie <3


Söndagar ..

Dessa söndagar, jag orkar inte bestämma mig om jag gillar dem eller inte...
Ibland är de superhärliga och man hinner med hur mycket som helst, andra gånger är de bara dryga, tråkiga och ger mig ångest.. Idag vet jag inte riktigt hur den är.. En blandning tror jag..

Jaja, Martin ringde ju igår till slut, och det bar iväg till Ekshärad där vi var bjudna på mat upp till familjen Frandsen, grillat & klyftpotatis vart det :) Sen åkte vi till Jim & Angelika en sväng, där fick jag mig en grogg & en cider.. Vilket resulterade i världens huvudvärk klockan fyra imorse... Nu är väl slutet nära om jag blir bakfull på en grogg & en cider?! Fy det var bara å pallra sig upp och ta en panodil och ett stort glas vatten..

Idag har jag solat, och haft ganska långtråkigt faktiskt ..
Imorgon är det jobb på Norbergs som gäller!! Roligt roligt..

Nää nu ska jag försöka göra något kul med Martin, men vaaad? Spela kort kanske, eller typ hitta på nått annat bus..
Hoppas ni haft en trevlig söndag!

I väntans tider

Sitter och väntar på att Martin ska höra av sig, han jobbar på obestämd tid och det är så jobbigt att inte veta när man ska vara klar och hämta honom.. Men nu sitter jag här i alla fall och är typ nästan klar ifall han ringer!
Har jobbat på Norbergs idag och plockat hem två nya höstplagg! :) Men ja gillert! Det är ju så kul med nya kläder, och pengar, jaa de räcker nog hoppas jag ;)

Igår var det mys som stod på schemat, Jag, Anna, Jessica, Josefine, Helena, Malin & Therese gick till Bruksmästaren och åt där igårkväll, Black & White fick det bli för oss allihopa och gud va gott det var! Dit ska vi fler gånger, jag tycker verkligen att vi i trakten ska vara rädda om denna underbart fina restaurang, hur kul är det att gå till en pizzeria jämt liksom!!Sen kom Elin Ljungberg förbi och vi knallade hem till Therese och hennes fina lägenhet där vi drack lite vuxendricka och pratade, och sen fick det bli kvällen.. Tack för en trevlig kväll :) Nästa gång ser jag fram emot ett jävla röjjj :D

Mamma & Pappa kom hem idag och hade köpt med en jättefin klocka till mig för att jag och syster hade varit hundvakt :) (syrran fick naturligtvis också lite saker)






Min höstkavaj :) VILA 599 kr


Oversizetröja från VILA 449 kr, Ska bli härlig att mysa i när höstkylan smyger sig på!

Nää nu ska jag fortsätta vänta på att Martin ska höra av sig!
Ha en trevlig lördagkväll gott folk!

Slut på energi!

Pust, har verkligen ingen energi kvar i kroppen nu så nu ska det alldeles strax sovas!
Idag har jag jobbat på Norbergs, denna dag med Therese och så förblir det några veckor framöver troligtvis :)
Hösten kommer och hälsar på mig & Therese i form av massa kartonger med höstnyheter i, ojojoj säger jag bara så mycket fina kläder! Inte bra för plånkan det ;)

Men men, när jag slutade där så åkte jag till mitt andra jobb, nämligen städningen på Norab, tråkigt men värt lite pengar.. Och när jag kom hem därifrån gick jag, syster & jolin ut och sprang en runda. Efter den sprang jag direkt upp och ringde till Therese eftersom hon ville ut & gå så vi drog till Vågbacken och sprang/gick femman :)
Vilket då har resulterat i att jag ligger här som en död sill, men de var det värt!

Istället för att duscha tog jag mig ett varmt bad, det var härligt, så härligt att det var jobbigt att gå ur:P

Pinsamt, skulle ha lämnat in en film idag ja, meeeen jag glömde ju det naturligtvis! Fattar inte hur glömsk man får bli? Jaja jag får gå dit imorgon & lämna igen den & be om ursäkt.. Haha får väl skylla på ett stressigt liv eller nått:P

God natt ..


2 Lyckliga (Fulla) Studenter :)

Tokerier!

Igårkväll blev jag med mamma & pappa bort till Bosse på kalas, fast jag åt bara maten och sen åkte jag hem, guuud så god mat det var, det var grillat kött, kycklingspett, sås, potatisgratäng, potatis & ostbakelse, och massa god sallad och bröd till det, fy bubblan va mätt jag blev! När jag åkte hem svängde jag in på filmbolaget & hyrde en fil och köpte glass till mig & Martin, och så blev det en riktigt mysig lördagkväll till slut :)

Imorse när vi vaknade hade vi så tråkigt, och satt och funderade på vad vi skulle ta oss till, då kläckte jag den tokliga idéen att vi skulle ta en tur på cyklarna till Munkfors längst klarälvsbanan... Och tro det eller ej, men det gjorde vi :) Det var en rätt härlig cykeltur, men nu är jag riktigt mör i rumpan & mina stackars knän :( men men det var det värt, nu är ja stolt över mig & martin :)

Imorgon är jag ledig & dagen ska spenderas i Karlstad tillsammans med Linn från klassen, det blir lunch, shopping & Bio och sen på kvällen får jag se vad som står på schemat :)

Nu blir det nog sänga, ska nog läsa lite i någon av alla böcker jag har :)
Natti natti !

Bärplockare?

Sov hos Martin inatt, men han jobbar idag så jag åkte hem på förmiddagen..
har plockat av vinbärsbusken åt farmor & farfar, så nu blir de nog glada tänker jag :)
Nu ska jag fortsätta dagen med att tvätta lite kläder, hade också tänkt ta en långpromenad..

Ikväll vettu fasiken vad som händer, just nu känner jag för en riktigt lugn kväll :)

Snart helg

Imorgon är det fredag, Guud va härligt :)
Funderar på att göra mig en kvällstur till Filipstad för att kolla om jag hittar mitt Pass, det lär ju behövas framöver, för den 29 januari 2011 åker Jag, Anna & Martin till New York....... :)

Sitter och väntar på att klockan ska röra lite på sig, ska strax åka till Anna och ikväll ska jag vara med Martin, får väl se vad vi hittar på, förmodligen inte ett skit!

Nää morsning !!

Tisdag 3/8 2010

Igår åkte jag till Martin och hade tacomys och såg på Lotta på Liseberg :)
Imorse klev jag upp klockan sex med honom och drog hem för att spendera några timmar till i sängen innan det var dags för jobb.. På lunchen åkte jag till farmor och där fick jag bacon & Mos!

Nu ska jag ta med mig mamma ut på promenad med hundarna en sväng, sen kommer nog Anna hit en sväng :)

En weekend i Nyköping

Har kommit hem från Nyköping idag, gud vilken härlig liten minisemester det blev tillsammans med Martin & Svärföräldrarna :) Helgen har bestått av bland annat shopping, solning på bryggan, god mat på restauranger, mys i stugan, sällskapsspel, och mycket mycket mera :) Det var verkligen skönt att få komma bort och byta miljö en stund...

Imorgon börjar min "sista" vecka på Norbergs, sen kommer Therese tillbaka och förhoppningsvis så blir det lite mera jobb innan skolan börjar :)


Denna fillur var det första jag såg när jag kom till stugan :) Stor som faan var den!


Sen vart det massa shopping också!
-Väska 29kr
- Potatisskalare 49kr
- 2 pack sporttop 300kr
- Solbrillor 10kr/st
- Baslinnen 49 kr/st
- Frisörshampoo 2 för 199
- Frisörinpackning 129 kr
- Äppeldelare 39 kr
- Nattlinne 149 kr
- Tröja 159 kr
- Jeans 99 kr
- Träningsskor 500 kr
- Skal till Iphone 99 kr
- Träningsbyxor 150 kr
- Träningslinne 100kr
- Träningslinne 150 kr
- Paraply 79 kr
- Handcreme & nagelbandscreme 19 kr
- Mjukisbyxor 149 kr

Jag har alltså handlat riktigt billigt tycker jag :D


Mina snygga brillor från H&M endast 10 kronor styck!!


Mitt skal till telefonen :)


Träningsskorna som ska få göra sitt till hösten på gymmet :) (längtar!!)


Väskan som jag fyndade för 29 kr :)


Jag och Martin <3
RSS 2.0