Lägenhetsletande !

Har precis slängt in tre intresseanmälningar hos Apartment bostad, meeen det blir väl inget som vanligt ! men men håller tummarna gör jag! :)

Sistaiförstatvåtusentolv

Har precis läst kapitel 3 i boken vi ska ha läst tills på fredag.. Uuu det var ett segt kapitel vill jag lova! Var sådär svårt att förstå så man bara blablablabla ungefär.. Sitter här och kan nog ärligt inte riktigt tala om för er vad jag har läst ;) Är så himla jobbigt med såna böcker.. Man blir så ointresserad och motivationen till att plugga försvinner!
Men ska försöka läsa kapitel 4 också, tror det var på typ 30 sidor!

Att jobba idag gick bra, och imorgon ska jag till ett ställe som jag varit på typ tre gånger så det känns bra :)
Gött med pengar.. Dock måste jag skriva att de måste dra mera skatt! Fy de drar så otroligt lite, typ om ma ntjänar 5000 kanske de drar typ 300-400 kronor i skatt! Vill ju inte ha restskatt!! Så det ska jag fixa imorgon :)

Måndag idag

Barnintervjuerna är gjorda och det var svårt, fick inte så bra svar kanske jag kan tycka.. Men men jag ska försöka göra någon mer intervju under min rast på onsdag om det blir tillfälle :) Ta några äldre barn. Gjorde i alla fall en intervju med min kusin Ebba idag via telefon! Och där fick jag bra och kreativa svar vill jag lova! :) Åh saknar henne massor känner jag.. Ska ta och bjuda ner henne hit någon dag framöver! Bio, donken och lek och buslandet kanske? Tror hon skulle uppskatta det :)

Efter intervjuerna blev det en liten tur på stan och en fika med Linn, köpte ett nytt Te... Smakade lite på det ikväll men var liksom inte på humör för att dricka det ;) Så jag får ge det en ny chans när jag blir tesugen nästa gång! Det luktade ljuvligt i alla fall!

De har ringt till mig angående jobb också, så imorgon blir det jobb! På ett nytt ställe! :) Hoppas att det går bra och att man trivs! Slutar halv tre så jag hinner plugga massor imorgon också!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen sova!



Pluggmys

Har precis följt Linn ut till bilen, vi har haft pluggmys här hemma.. Ätit tacosgratäng och satt ihop lite frågor inför barnintervjuerna vi ska göra imorgon! Ska bli roligt att se vad barnen har att säga om läsande & skrivande!
Lär bli massor av plugg i veckan, Linn talade om att tills på fredag ska vi ha läst ut rn rätt tjock bok och ta ut
tre intressanta saker vi vill diskutera från varje kapitel... ujujuj, lär ha att göra i veckan..

Inget jobb imorgon, var precis in och tog bort min tillgängliga tid.. Men onsdag och torsdag blir det jobb, sen får vi se om någon ringer angående tisdag :)

Neeeej nu lär jag hoppa i säng !

God natt!

Myskvällen

Tjabba !
Igår hade jag sån otrolig beslutsångest! Skulle jag mysa eller festa ... Men beslutade mig till sist för att mysa eftersom mitt huvud värkte och förkylningen fortfarande sitter i .. Så jag åkte ner till Stan och gick hem till Bella där vi väntade in Emma för lite tacosmys och lördagsmys med Varsin Äntligen Lördagsmix :)




Sov hos Emma inatt och idag blev det shopping på stan.. Det sög så i våra shoppingtarmar ;) Så nu är jag några hundralappar fattigare och några ägodelar rikare ;)



Rosa vårigt Baslinne från Gina och en lång spets T-shirt :) Skitsnyggt att ha basen under!



En jeansskjorta från Gina :) Ååh älskade den!



Träningskläder från Stadium, i väntan på friskare tider!



Parfymen Heat by Beyonce !



Och denna till mina frasiga läppar från Make up store :)




Kan avsluta med helgens FETA DISS!!!! :( FAAAN! Vad ska jag göra? Någon som typ tappat den och ändå lyckats få det på garantin?!




Lördag

Lördag är här!
Martin har precis åkt till Lidköping för lite kalasering med Grabbarna!
För min del blir det  mys med Emma & Bella :) Så jag får en lyckad kväll jag också, jag LOVAR ;)

Ligger i sängen och är allmänt seeeg... Känner efter och mjooo ett litet partysug finns det att inom mig nu..
Lyssnar på denna taggalåt och känner att snart får det banne mig bli lite party! Tre veckor av lugn börjar resultera i partysug likosm .. .. .. ..



Saknar

I miss  You Guys <3




Alice 2 år






Molly 3 år

Just ja, Blåljus på kronoparken!


Brand på balkong släcktes snabbt

KARLSTAD

Räddningstjänsten fick på fredagskvällen rycka ut på en balkongbrand på Fagottgatan på Kronoparken i Karlstad.

Enligt Hans Berged, räddningschef i beredskap, var det en burk med cigarettfimpar som antänt en stol och ett bord.

Branden kunde dock snabbt släckas. Larmet kom klockan 19, och det var grannen under som ringde in. Branden utbröt på tredje våningen.

 

 

 

Ärrä SKRÄLLEN eller ? ;)

Fredagsmys

Goder Kväller
Att jobba idag gick jättebra och oj så kul det var idag :) Go personal och söta barn! Och jag fick massor av beröm!
Efter jobbet åkte jag hem och ringde Martin som fick sluta lite senare än planerat så han skulle komma hem runt 19.00. Därför bestämde jag mig för att gå upp och handla till vårt lilla fredagsmys!

Fick bli hasselbakspotatis, Entrécot, pepparsås och sallad! MUMS! :) Piffade även till fredagsmyset med efterrätt ikväll, det händer inte ofta! Gjorde mig till och gjorde vit chokladmousse och hemmagjord jordgubbssås! Jääädrar så gott det blev :)

Nu är klockan typ tjugo i Nio och vi ligger redan i sängen, två utslagna hjältar ;) Martin halt sover och jag dricker lite cola och äter lite cheseballs, Älska smulorna i sängen sen! <3 haha NOOOOT!





UUU Sö göttit, men uuuu sö onöttit!


Nu är det kvällen

Redovisningen idag gick bra :) Vi fick två till i vår grupp idag för deras medlemmar hade blivit sjuka så då tog vi hand om dem! Och tur var väl det, för då tog vi deras uppgift istället. Vi skulle låta Törnrosa vakna upp och rymma innan prinsen kom och berätta vad skulle prinsen göra? Haha Lite smått rolig uppgift och gud va roligt det var att se allas redovisningar :) Än så länge så gillar jag denna kursen riktigt mycket :)

Ikväll ska jag städa iordning lite i lägenheten, det är ju fredag imorgon så då vill man ha det städat och fint! Sen ska jag se på Biggest Loser Sverige också!

Imorgon blir det jobb på förskolan, puuuh, börjar halv åtta så det blir en TIDIG morgon med andra ord. Lär ställa klockan på typ 05.40 .. Huuuameja, men men! Sen blir det mys med min underbara Martin <3

Bye Bye!!!



Jo, life is better idag :)

Tog mig i kragen, gick ut på en promenad
Det var riktigt skönt ute, så 5.4 kilometer fick det bli :) Dock fick jag mera skavsår, attans jag förstår inte ;) Men men det får gå ändå, för idag är en bättre dag!

Har precis duschat och fixat mig, och nu ska jag äta en lätt lunch, är inte sådär hungrig efter mina smarriga äggmackor, så faktiskt får det bli en shake och en banan idag, bara så jag står mig tills jag kommer hem efter skolan :)

Frukost

God förmiddag :)
Idag hoppas vi på en bättre dag! Att jag är på bättre humör och att jag känner mig gladare! Har inte riktigt orkat känna efter än ;) Men men det märks snart..

En positiv sak men dagen är att jag har blivit inbokat på jobb nästa Torsdag :) Ute på Färjestad, och det är ett ställe jag varit på förut så det känns bra! Dit jag ska imorgon har jag också varit förut, men inte på den avdelningen, men jag vet ju vart jag ska i alla fall :)

Ska vara uppe vid Universitetet kl 14.00 och försöka få till den där sablans uppgiften :( Den känns tung just nu.. För vi är tre stycken bara.. men det ska väl kunna ordnas ..



Dagens Frukost :) Plus ett gäng piller, Vital tjej, Omega3 och Lean!
Det som är jobbigt är att jag har så svårt för att svälja tabletter, är liksom trång i halsen eller vad man ska säga:P de fastnar och då får jag lite smått panik.. Men vissa gånger går det toppen.. Den Röde jäkeln var svår att få ner idag! Den höll på att komma upp tillbaka! Haha, en annan töölig grej med till exempel Omega 3 är att man går runt och rapar fisk hela dagen, mindre gött kan jag lova! ;)

Neej ska man vara lat och sitta i soffan och se på Sjunde himlen eller ska man kanske ge sig ut på en promenad, sen duscha äta någon lunch, och sen pallra sig upp till skolan?!
Det återstår att se!

Sugig dag

Så skönt att denna dag äntligen lider mot sitt slut.. Har varit så långtråkigt!
Tittade på filmen Kronjuvelerna förut, och den sög ju ungefär lika hårt som denna dagen har gjort
(Ja, jag är Bitter I know!)

Säkert kommer jag inte kunna sova ikväll, för jag har legat och tråkat i denna gröna fula soffa sen kl 17.00 .. Men börjar kl 14 imorgon så jag får ju sova till morgonen i alla fall..

Nej nu ska hag försöka sova bort denna bittra del av mig själv!

Sleep Tight!


Här ser jag ju i alla fall liiite glad ut, kanske beror på det goda i min hand?
Btw så sitter ju underbara Therese mitt emot, så kanske är det därför jag ser lite glad ut?
SAKNAR dig! <3

Tråkigt

Åååh, är så fruktansvärt rastlös ... Vet varken ut eller in! Vill liksom göra något men vet inte vad!!
Lyckades fördriva tiden med lite scrapbooking, men blev inte så värst nöjd så jag la ner! Dessutom lyckades jag göra ett grymt pappercut på mig själv!!
Och nu sitter jag här igen, allt är jobbigt och tråkigt och helst av allt skulle jag vilja ha en stor fet GODISPÅSE!
Men jag är för lat för att gå upp till konsum.. Hatar när jag blir såhär :p Vill göra något, men INGET passar sig liksom..

Vill träna :(
Vill inte vara sjuk mer nu ..









(Om någon mot förmodan skulle fastna för något av korten så kostar de 40 kronor)

Härligt!

Hej där!
Har precis ätit pasta och köttfärssås Ala Elin, mumsig var det!
Föreläsningen idag var toppen, Äntligen en intressant och givande! Pratade om språkutveckling.. Och herregud så många funderingar och tankar det dök upp i skallen! :)

Har sovit jättedåligt inatt, hade huvudvärk när jag la mig, men tänkte att det går nog över nu efterom jag ändå bara ska sova, men ICKE, klockan två fick det vara nog, då gick jag upp och slängde i mig lite tabletter och sen sov jag till och från tills klockan ringde... Så nu är jag riktigt trött, kanske får bli en powenap? Eller ska man ta sig en promenad? Det var rätt kallt ute :-/ kanske inte är bra med massa kalluft när jag låter som jag gör? Ååh blir tokig snart, vill till Friskis och Svettis!! :(

Har en Gruppuppgift tills imorgon också .. Hmm en riktigt klurig en, ska skriva en berättelse utifrån rubriken "Dyra knölar" och sen dramatisera det... I Say Whaaaaaaat?!?! Förslag någon?!

Neej nu ska jag lägga mig raklång på soffan!!

Vitpepparkorn, nyklippt, nyfärgad :)

God kväll!
Fick nyss veta att min kära vän Linn har åkt på magsjukan, och henne har jag umgåtts med idag, nu käkar jag vitpepparkorn och håller tummarna för att jag slipper SKITEN! Men men .... Idag har jag fått håret fixat, så hej hej ljust hår och snedlugg :) Såå skönt! Blev även lite produkter! Två för 99 kronor, hur bra liksom?! :)

Fyndade även en härligt gooo morgonrock på Gina förut, 50 KRONOR! :) Sicket KAP! Sen köpte jag några saker till håret för 10 kr styck, haha billigt billigt!! Köpte även lite vitaminer och Omega 3, det var mindre billigt, men men så är det!

Nu ska jag sova, skola imorgon mellan 9-12! Kursen verkade lärorik och intressant, men svåra uppgifter, men det ska jag väl kunna ordna!

Söv gött !!



Kursstart

Tjoflöjt!!
Tisdag den 24 januari.. Vart tog januari vägen?! Aja har i alla fall kursstart idag, svenska och matematik i barnens värld. Låter rätt spännande i alla fall, så vi hoppas på en bra kurs! Termin 6 av 7, nu är det nära! Bara ett år kvar nu tills jag kan titulera mig som förskollärare :) Keep up the gooooood work Elin!

Börjar kl 13 och går till 15, sen får vi se vad jag hittar mig på med, ingen träning idag heller känner jag :( Är så tjock i halsen, och hostar upp slem.. Faan, det kanske blir långdraget ändå detta?! :( De gör ju reklam för någon sugtablett som man ska ta vid förkylning.. kanske skulle testa den .. Samt gå och köpa mig lite vitaminer!

Ska upp till skolan lite tidigare och få lite böcker, och luncha med Linn, får nog bli en sallad på den nyöppnade restaurangen i studenternas hus :)

Ringde för övrigt till Barnmorskemottagningen för att förnya mina p-piller... Haha en telefonsvarare börjar tala och berättar att under vecka 3 är telefontiden inställd... Men hallå?! Är det inte vecka 4 nu eller? Gud, alltid ska det vara problem med dessa jäkla p-piller.... Aja får försöka ringa till veckan då!

Men ha en trevlig dag allesammans! Solen tittar fram även idag! LYCKA! :)

Härlig vinterpromenad :)

Blev en underbart härlig vinterpromenad med Lollo idag :)
Blev 1,2 mil ute i den friska och härliga luften! Fasan va energi jag har nu, tänk så mycket det göra när vår stora gula fina sol väljer att titta fram på dagarna :) MERA SOL TACK!!

Jobb

God förmiddag :)
Hemma och är ledig idag som jag nämnde igår, men väcktes av telefonen förut och det blev ett inbokat jobbtillfälle på Fredag! Jippie, mera jobb! Fan så girig man blir nu när man märker att timmarna bara ökar och ökar! Ja vill ha pengar pengar pemgar!!

På tal om pengar, idag kom det från CSN, så jag har passat på att betala alla förbannat tråkiga räkningar som har legat och dammat i lådan på köksbordet.. Fy va tråkigt det är, betelade räkningar för 7300 kronor.. Uuuuuah, men får ju tillbaka lite eftersom jag och Martin delar på hyran och Tv & Radiotjänst .. Men sen hade jag en räkning från tandläkaren också... Inte kul! Men men nu är det betalt och nu är det bara att gå vidare ;) Men jag lyckades också spara undan lite pengar! Det är så roligt att spara när det faktiskt börjar bli lite pengar likosm, när man har en si sådär 3000-4000  kronor är det ju bara jobbigt, men nu börjar det sakta men säkert gå uppåt! :) Och nu ska jag hålla detta uppe! Räknar med att kunna spara undan i alla fall 3000 nästa månad eftersom jag jobbat så mycket nu i januari!

Idag då?? Tvättar lite nu och ska försöka få i mig lite frukost.. Sen funderar jag på om jag eventuellt ska ta mig en liten promenad, det kan väl inte skada? Kanske är bra för förkylningen det :)

Söndagsmys

Goder kväller!
Nyss kommit hem från Grannen :) Blev en tripp ner till Ica för lite godis och dricka, sen filmen Ensam hemma! Kunglig film ju! Tack Therese & Lollo för en mysig söndagskväll!

Annars då? Neeej det hände inte så mycket mer idag... En riktig slapp söndag, har i och för sig tvättat en del! Ser fram emot en ledig dag imorgon i alla fall, ska bara VILA så jag blir helt frisk och kan TRÄNA!!!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och se på Tv innan det är dags att sluta de blå..
God Natt


Sicken gammal bild på oss <3

Söndag

Hello!
Söndag idag, tråkigt .. Men men har haft en lugn och skön helg med mitt hjärta :)
Igår var vi på hockey med Göran & Lilian, tyvärr tappade FBK och det blev förlust, inte så bra! När vi kom hem blev det lite tv och sen somnade vi :)

Idag är jag böttförkyld, näsan snorar och ögonen rinner och jag nyser mest hela tiden :( Men men ju snabbare det bryter ut ju snabbare går det förhoppningsvis över :) Tog bort min tid i vikariebanken imorgon i alla fall, inte så gött att jobba om näsan killar och ögonen rinner.. Sen finns ju risken att man blir ännu mer sjuk med alla barnbasiller ! Så imorgon är jag ledig! Får förbereda mig inför den 6:e terminen som startar på tisdag :) Bara ett år kvar nu!!

Denna söndag får vi att se vad det blir av, just nu ingenting ;)

I väntans tider

Att jobba idag gick bra, men inatt trodde jag faktiskt att jag skulle få ringa och sjukanmäla mig :( Fy har haft riktigt ont i halsen i natt , men det kändes lite bättre imorse när klockan ringde så jag orkade iväg.. Men det sitter tyvärr i än :(

Efter jobbet gick jag in på Konsum och fixade lite mat, ikväll blir det sjömansbiffar, bearnaisesås och crisscuts :) Gottigotti ...

Just nu sitter jag och väntar på att Martin ska sätta i nycklen i låset och vrida om <3 Sen startar fredagsmyset!

Ha en trevlig Fredag gott folk !

Sjuk ....

God kväll
Var på Box förut, det har jag aldrig varit på, men det var roligt och jobbigt, så det blir det fler gånger! Men inte än, har nämligen fått ont i halsen :( Usch hoppas det inte är något långvarigt! Det kom så fort liksom, kände att det var svårt att prata förut och speciellt när jag skulle läsa på vilan, men hade inge ont.. Men när jag kom hem kände jag att det började göra ont, och nu efter träningen gör det ännu ondare.. Jävla Dret, när man äntligen kommit igång :(

Jaja, ska i alla fall jobba imorgon också :) På samma ställe som de två senaste dagarna :) Sen kommer Martin hem också! Det ser ut att bli ännu en lugn helg ! Skööönt!

Nej Biggest Loser ska jag titta på nu ! Sen sova, helt slut efter boxen!

Naaaajt!

Powernap

Hemma efter en kort dag på förskolan! Skönt att få komma hem tidigt idag känner jag, är väldigt  trött ! Så nu ska jag unna mig en powernap, sen städa och plocka lite här hemma och sen blir det ett träningspass på Friskis ikväll ju :) Ingen har ringt om jobb för morgondagen heller, men men vi får se hur det blir!

Meeen God natt för ett tag då ;)

Övertid :)

Ojojoj har gjort ett monsterpasstio timmar idag, skulle ha varit 5,5 endast men de behövde mer hjälp så självklart stannade jag och hjälpte till :) Dock orkar jag inte med någon träning idag.. Har precis kommit hem, trött och hungrig och regnet bara ÖSER ner:( Men men imorgon har jag bokat in mig på Box tillsammans med Linn, ska bli spännande att testa!

Nu ska jag slappa resten av kvällen, blir eventuellt någon film kanske, eller några avsnitt av Sons! Förmodligen blir det både och ;) Igår tittade jag på filmen Jag saknar dig och den var rätt kass! Men men nu har jag sett den i alla fall :)

Im a survivor :)

Nyss hemkommer från Spinningen, Fy fan jag överlevde och det var jobbigt som busen, men mycket bra konditionträning! Kommer definitivt att pallra mig iväg på det igen, eventuellt nästa måndag :) Nu har jag två pass inbokade och det är Station imorgon och Box på torsdag :) Sen ska jag försöka hinna med något konditionspass innan veckan är slut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen slänga på mig morgonrocken, värma mina vetetofflor i micron, äta en gröttallrik och kanske sätta på en film :) Jag tycker det låter som en bra tisdagkväll!

Ha en bra kväll allesammans, och jag bjuder på denna underbara låt ---->

Ännu mera jobb!

Fy va trött jag var när klockan ringde imorse! Men tog mig och och pallrade mig iväg till ännu en sugig och tråkig dag i skolan, men men nu är denna kursen förbi och jag ser fram emot nästa :)

De ringde nyss och bokade upp mig på ännu mera jobb nu i veckan också, onsdag och torsdag ! Halvdagar, men det blir ändå 9,5 timmar på två dagar! Så det är inte fy skam inte :) Det kommer klirra fint i kassan den 27 februari känner jag på mig ;) Och det är bra, för nu har jag börjat med ett nytt projekt nämligen SPARANDE!!!! För var i hela friden tar alla pengar vägen?

Jaja, nu ska jag se på nått avsnitt av Sons of Anarchy och sen blir det Spinning på Friskis med Bella & Linn .. Som sagt, ÅNGEST!! Men tänk va gött jag kommer må när jag kommer hem ikväll :)

Jobb och irritationer

Att jobba idag gick bra, skulle ha jobbat till 13.30 men det blev ända till 16.30 ---> Klirr :)
Fick bra respons av lärarna och de skrev upp mitt namn och numer så de visste vem jag var ifall de ville ha mer hjälp framöver! Det tar jag som ett bra "betyg" :) Roligt att få höra att man är engagerad och att andra vikarier kan vara passiva och "lata" .. När jag är ute och jobbar ger jag allt och försöker så gott jag kan!

Men men från det ena till det andra, har precis sett premiären av mammor och minimodeller och herregud så irriterad jag är just nu ... Ojojoj, det känns som att mammorna lever ut sina livs egna drömmar genom sina barn, och en annan mamma sa att hennes barn var hennes livsprojekt .... Okej ?! Nej hujedameja, bläbläblä va arg jag blev!

Nu är frågan, sova eller se lite mera sons of anarchy? Skola imorgon ju så att man kanske borde försöka sova.. Puuuh imorgon är detr spinning som gäller också, har redan ÅNGEST! Men men kör bara kör, är det som gäller :)

Helgen är över

God kväll :-)
Idag har vi bara slappat jag och Martin, fixat lite matlådor och tvättat, men sen inte gjort ett endaste dugg :) När han begav sig mot Götet så släppte han av mig hos Bella, där hon och Emma hade fixat köttfärslimpa och potatis och sås, Uuuuh sö gött det var ;) Fin söndagsmat det! Vi satt väl och skrattade och streee om massa konstigt som vanligt ! Sen ringde de och bokade upp mig på jobb, så imorgon blir det jobb på förskolan! Jippppie! :) Roligt och lönsamt!

Nää klockan ringer tidigt så jag lär släcka lampan och sova :)
Goooood Naaajjjt!


Hahaha här va vi inte sö gammla :) Men de är lika vackra ändå <3

Härlig lördag!

Hejsan!
Igår blev det hemmamys med go mat och Tv :) Och ikväll kör vi på samma jag och Martin! Ska laga tacos, fast med kyckling istället för köttfärs (Vet inte vad det heter då??) Så blir det nog en film eller något! Härligt med en lugn helg!

Idag har vi varit och tränat, Martin i gymmet och jag & Bella var på Gympa :) Göttans! Sen åkte jag och Martin hem och gjorde oss iordning och åkte ut till Bergvik där vi käkade sallad... Sen gick vi till Expert och jag fixade en Iphone!!! Som jag har längtat! Fick bli en vit 4S och jag är superduperglad över att äntligen ha iPhone igen! Vill verkligen inte ha något annat :)  Så idag är jag en nöjd och glad tjej!

Gött

Redovisningen är över, och gud så värdelöst, lärde mig inte ett SKIT! Men men ... Efter skolan fick det bli sista dvdskivan med Sons of anarchy så nu är det säsong 2 som gäller!

Nu ska jag packa väskan, åka till friskis och sen ta bussen till Geijersholm <3

Bye Bye!

Station - medel

Nyss kommit hem från träningen och ätit en goooood Äggröra :) Fick bli station medel 75 minuter, jobbig men rolig och varierad träning!! Nu sitter jag framför TV:n och ser på Biggest Loser, herregud, det ger mig mer motivation till att fortsätta träna.. Jag vill ALDRIG bli så överviktig! Det ger så många konsekvenser! Större risker för hjärt & kärlsjukdomar, man kanske inte kan få barn, det blir jobbigt att röra på sig, man mår dåligt både fysiskt och psykiskt :( Bara nackdelar!

Jobbet idag gick bra i alla fall och jag har nu jobbat in 15 timmar :) Imorgon är det skolan och redovisning som gäller och sen tar jag bussen till Hagfors för att jobba där på Fredag! Money money <3
Och i helgen blir det nog riktigt lungt, massa snooos och mys med Martin!



Tjoflöjt!

Idag har jag fått jobba :) Ute vid Ilanda denna gången, och det gick bra tycker jag! Och jag blev även uppbokad på jobb imorgon hela dagen, fast ute på Norstrand :) Jippppppie, erfarenheter och en liten extra kosing, finfint ju :) Och på torsdag är det paneldebatt i skolan, är inte så nervös alls eftersom det är en gruppuppgift !

Efter jobbet drog jag direkt till Friskis och körde ett konditionspass! Huuuameja, jobbigt men skönt! Var helt Slut när jag kom hem och är fortfarande! Blev några avsnitt av Sons of Anarchy :) Och nu blir det sängen, ladda batterierna inför jobbet och träningen imorgon :)

God natt!

Ny vecka

Måndag!! Gud så fort denna långhelgen var över då! Men den har varit toppen :) Så himla himla tråkigt på söndagkväll bara när allt blir så tyst och tråkigt, meeeen igår sov jag hos Emma :) Så det var ingen vanlig tråkig bitter söndag! Vi var på Bio, The girl with the dragon tatto, helt okej film! :) Sen hem och låg och streeee om allt mellan himmel och jord till typ halv två! Trött idag med andra ord!

Men men idag var första skoldagen på typ en månad, det gick segt, men vi kom fram till vad vi ska redovisa på torsdag och det känns bra nu :)

Nu ska jag äta något och sen städa och dona här hemma, samt fixa klart den nedrans uppgiften!

Lite skryt då . .

God kväll!
Har haft en bra dag, pallrade mig iväg till Friskis och Svettis förut, körde kondition i 32 minuter :) Kom hem 400 kalorier fattigare och svetten flödade! ! ! Fan så gött det är efteråt, och för en kort stund kände jag inte av min onda träningsvärk, hur underbart!! Men nu sitter jag här igen, stel som en 70 åring ..

Ska iväg på ett gympapass imorgon kl 11 med Bellsen, herregud hur ambitiösa får vi bli egentligen, en LÖRDAG liksom? Vad är felet? Men men vet att imorgon efter passet kommer jag må så gött! Och min lördag kommer säkerligen att bli toppen med en sådan start på dagen :)

God natt Bloggvärlden!

Ajajajaj!!

Kan någon tala om för mig hur något som ska vara så bra för kroppen kan göra så ooooont?!
Träningsvärk utan dess like har jag idag, skivstång is the shit! Men men, idag blir det nog vila, ska försöka mig på ett pass imorgon :)

Just nu tittar jag på 7:th Heaven, hur bra serie?!?! :) Sen ska jag se lite Elle De generes Show, skådisarna fran Twilight är där och det vill jag se :) Twilightfan som jag är! Sen ska jag städa och göra fint tills Martin kommer hem <3 Måste också försöka komma igång med skoluppgiften som ska vara inne på måndag!!
Ge mig motivation någon?!

Onsdag

Onsdag är här, vilket innebär att imorgon kommer Underbara Martin hem i hela tre dagar <3
Idag då, vad händer? Jo jag tänkte dra fram snabeldraken och köra ett varv med den, sen dansa lite med moppen och ställa fram lite ljuslyktor och sånt krimskrams :)

Senare i eftermiddag ska jag fika med Linn, och senare ikväll blir det Skivstång med Bella!

Men nu lite frukost :)

Mys

.Hejsan Svejsan.

Nu är julen borta på Basungatan! Och det känns riktigt gött! Nu ska jag blicka frammåt mot våren, mot sommaren!
Jag har precis kommit ur duschen, och satt på mig mysdressen från Victorias Secret <3 När klockan slår 20.00 slår jag på fyran och ser på Agnetas nyårskarameller, och en timme senare zappar jag över till sexan där de visar Dum och Dummare! Hur bra är inte den filmen liksom?! :)






Helt sluuut!

God middag!
Sitter i soffan med morgonrocken på, herregud så trött jag är! Sov till klockan 12 idag och till klockan 12 igår! Måste bli en ändring på detta nu! Längtar efter att skolan ska dra igång nu faktiskt, så att man får komma tillbaka till "verkligheten" Då mår jag som bäst, när allt rullar på som vanligt liksom!

Vad ska jag hitta på idag då? Kan man städa bort julen nu eller är det för tidigt?! Här i Karlstad finns inte en endaste liten julkänsla, ingen snö, varmgrader, blaskigt och blåsigt :( Kanske lika bra att dissa julen nu i alla fall?

Puuuuh, har egentligen massor att göra men vet inte vart jag ska börja liksom :( Vi får väl se senare ikväll vad som blev av dagen ...

Kram

Gott nytt år vett ja!

God fortsättning säger man väl?! :)

Mitt nyår var toppen, firade in det i Sälen med ett gäng underbara människor! Har skrattat så jag har träningsvärk i magen tror jag!

Blev väldigt tomt och tråkigt igår när Martin släppte av mig i lägenheten :(
Men men somnade tidigt efter helgens bravader och imorse var det dags för tandläkaren! Skulle laga ett hål som de upptäckte på undersökningen.. UuhaMeja! Gillar inte tandläkaren, men det gick bra och nu har jag inte ett enda hål :) Det är ju en bra start på året!

Har även varit till Friskis idag, blev ett gympapass, det var nog ungefär vad min kropp klarade av efter all mat och drickande! Men men skönt var det i alla fall! :)

Nu blir det chill resten av kvällen!
Sov gott!


<3

<3 2011-12-24 <3







Så Fick Elin Sin Martin <3
2011-12-24

Mina taggalåtar!! :D













Bjuder på tre låtar som jag älskar just nu :) Skulle kunna röjja som bara den här hemma till dessa :D
RSS 2.0