5 kilometer i skogen med Anna <3

Hej hej Hallå där :)
Idag gick det bra på jobbet, på något vis så går det liiite lättare om vädret är bra :)
Direkt efter jobbet drog Jag, Anna, Josefine, Jenni & Björn till Uddeholm och tog oss ett litet dopp i Rådasjön, eller ja alla utom Anna hon badade benen typ :)

När vi hade badat klart så drog jag och Anna iväg till Vågbacken för att springa lite.. Hon skulle ha med mig på den slingan som var 5 kilometer, och jag tyckte väl att njaaa lite väl långt för mig som är nybörjare.. Men vi körde på den och jag sa att jag springer väl så långt jag orkar :) Fy va det var jobbigt, men jag orkade HELA! Okej jag sprang väl inte i nån elitfart, men jag gick och stannade inte :) Och nu är jag stoooolt över mig själv.. Men jag hade nog inte klarat det utan Anna som sprang med och hejjade på mig och sa åt mig att inte stanna! <3

Efter den persen i vågbacken så fick jag omelett Hos anna som Mats tillagat, gud så gott det var .. Och efter maten fick jag en massage av Anna, och nu ligger jag här i sängen och mår bra över att jag har sprungit :)

Och nu till det tragiska, det har hänt en otroligt tragisk olycka idag och mina tankar går verkligen till alla vänner och släktingar & Familjer till de som omkommit och blivit skadade :( Usch usch usch så fort det kan gå, så man får sig en tankeställare faktiskt.. Ta hand om varandra för man vet aldrig när livet plötsligt rycks ifrån en..

/ Elin

Ordning & reda löning på Fredag :)

Aah, fast jag har fått lön idag :)
Men jag ska ju få en liten lön till faktiskt, och guud sö gött det är med pengar..
Nu har jag stoppat undan mer till mitt Resekonto och även till kontot som jag valt att döpa till "Sparbössan" :)
Det är roligt att spara pengar, fast det är ju lite roligare att spendera dem..

Idag när jag kom hem så vart det en springtur med syster, gud så jobbigt!
Men men härligt när det är gjort :) Det behövs ju verkligen när man lever loppan under sommaren med massa onyttigheter ;)

Nu blirä natta!

Bakis?

Fy fan, att vara chaffis är värre än att ta ett riktigt kalas ju !!
Jag blir så mycket tröttare & segare när jag kör runt mitt i natten ..
Körde folk till Malung igår, och det var roligt faktiskt :) Men idag funderar jag på om ja vart bakfull även fast jag inte festade .. Trött så jag hade ont i huvudet och mådde illa, samt att jag kommer vara seg några dagar framöver..
Tar man eget kalas så är man bakis i några timmar sen är det bra igen ;)

Imorgon är det måndag, vilket resulterar i en ny vecka med nya möjligheter :)
Blir inte jobb hela veckan, för på torsdag drar jag och Martin + svärföräldrarna till Stugan de har vid Danvik.. Guud så mysigt! <3 Så vi får se vad det blir för skojjigheter där nere, gött med lite semester i alla fall..!

Nu ska jag lägga mig och skriva en att göra lista inför veckan, skriva lite i kalendern & läsa lite i en bok :)

Natti natti !

Bröllopsfotografen

Jag och Emma sprang ute i elljusbanan förut, Emma säger att den är 3,5 kilometer, men det kan jag aldrig tro.. 2.5-3 kilometer kanske, men men, härligt var det i alla fall :) Vi kom hem och var helt slut, vilade i soffan när Jolin och Erik kom hem.. Då kom Jolin på att hon också ville springa så jag & Emma följde med henne.. Ända ner till Hagfors sprang vi, usch det var jobbigt! Men guud så stolt jag var när jag kom hem :) Känns så skönt när man likosm orkar!

In i duschen blev det då och sen på med kläder och åkte upp till sommarstugan, där vi fick grillat med potatissallad & vanlig sallad, mmmm vad gott det var!

Nu ska vi kolla Bröllopsfotografen, liiit kall film :)


Imorgon får jag nog träffa denna lilla skruttilutt <3

Fredagsnöje

Nyss kommit hem från jobbet typ :)
Fick reda på att jag är ledig imorgon!! Härligt tycker jag :)

Nu blir det en springtur med min syster!!
Ikväll morötter & Dipp !!

Trevlig Fredagkväll folket!

Stressad (?)

Hmmm jag känner mig stressad över något, men jag vet liksom inte vad.. Har ni haft den känslan någon gång?
Det är så himla jobbigt tycker jag, för man vet inte vad det beror på, det är liksom något som ligger inombords och stressar på en, men man kan bara inte komma på vad!
Idag har jag ju i alla fall betalat räkningen till Fuji & jag har även tackat ja till höstterminen 2010 :)

Idag har det varit en riktigt kul dag på jobbet, massa turister som var in och handlade lite sommarkläder nu när sommaren i Sverige är riktigt bra (För ovanlighetens skull), så dagen har gått fort.
När jag slutade bar det iväg hemöver för lite klädbyte och sen drog jag & Jossi iväg på cyklarna till Råda för att grilla och träffa lite underbara människor<3 Fyy farao va det var jobbigt att cykla, och nu har jag så ont i rumpan så jag är orolig för hur ont jag kommer att ha imorgon! Men men det märks, gött att man har rört lite på fläsket idag också!

Nu ska jag pilla med lite grejer och se på Tv, och förhoppningsvis somna sött till nått program på tv:n
God natt

.R.u.b.r.i.k.

Klockan är lite äver 23 och jag ligger i sängen och kollar på en dokumentär om en man som typ bodde med Grizzlybjörnar, han och hans tjej tältade i Alaska bland Björnarna och blev uppätna, hmmm inte så jävla konstigt egentligen, björnar är vilda djur, inte tamdjur som man ska bo tillsammans med! Men men det är intressant att se va knäppa människor det finns!

Att jobba idag har varit klibbigt, men det gick bra :) Passade på att ta ett dopp i poolen när jag var hemma på lunchen, så jag kylde ner mig lite.. Idag har jag även har fått känna på hur det är att prata engelska igen, herregud va ringrostig man är, man kan ju men orden sitter så långt inne så man kommer ju knappt på dem, men men turisterna fattar ju vad man menar i alla fall, så jag lär ju inte vara urkass... Hmm har även handlat mera kläder idag! Ett par jeans & en t-shirt i spetstyg, Gööörsnyggt.. men nu måste jag verkligen lugna ner mig..
Fick paketet från Oriflame igår också, gud så mycket roligt det var med :)

- Hårinpackning
- Ansiktsmask
- Fotinpackning
- fotsalva
- Fotbadsbubbel
- Duschgele, cocos & lime :)
- Bodylotion


Ikväll har jag även varit ute på en löptur med syrran, fy & fy & fy vad jobbigt det var men jag orkade springa hela vägen och jag blev lite stolt över mig själv.. När vi kom tillbaka blev det direkt ner i poolen och sen in i duschen!
Det är verkligen härligt efteråt, men under själva springturen funderar man verkligen på vad man gett sig in på!

Nääj nu ska jag nog sluta mina blå och ställa klockan på 8.30 för en promenad ..
Natt natt !

Sol, bad, Regn, åska, varmt!

Har haft en härlig söndag tillsammans med mamma, pappa, hundarna, martin & Therese i Sommarstugan :)
Vädret har varit Härligt idag tycker jag, det har liksom bjudit på allt, solsken, värme, regn & åska, och nu ser det ut att klarna upp igen!

Som jag har badat idag då, det är så skönt i vattnet (bara man kommer i det vill säga) Jag och Therese låg i ett bra tag där och plaskade, sen åkte vi lite ring, ååh fy vad det är roligt tycker jag :) Det vill jag göra fler gånger i sommar så jag hoppas vädret är fint under helgerna när jag är ledig, för nu kommer jag jobba på Norbergs kläder i fyra veckor framöver.. Men det ser jag fram emot, kläder är roligt och en annan sak som är rolig är ju
när lönen kommer:)

Nu ska jag packa väskan och dra till farmor, ska sova där inatt, vill inte sova hemma inatt när det är sån risk för åska! Det är mysigt med åska, men inte mitt i natten när mamma & pappa inte är hemma ;) hahaha..
Det är ju alltid trevligt att träffa farmor & farfar också!


Vill för övrigt se Lady gaga igeeeen!! Min idol det :)

Vart är det fina vädret som jag hade beställt?

Jäkla massa moln ute, eller ja ett stoooort kanske man ska säga?
Jag som skulle ligga och steka vid poolen, men det blir det ju tydligen inget med.
Så jag städar rummet istället och tvättar kläder, har även gjort fint i garderoben igen, det gick ju inte att hitta något för allt låg huller om buller!

Väntar på Martin gör jag också, för vi ska väl dra till Ekshärad sen, får se vad det blir där, säääkert inget vettigt.. Hmm tror jag ska be han hjälpa mig att installera The sims på datorn :) det är ju 100 år sen jag spelade det och jag är riktigt sugen på det nu :)

Nää nu ska jag hitta några kläder och skaffa mig ett ansikte så  jag kan ta tag i dagen på riktigt!
Ha en trevlig lördag!

Fradagkväll

Nu är det helg och det är dragspelsstämman i Ransätter, men det blir det nog inget med!
Har varken ekonomi eller lust för det, så jag ska nog spendera helgen med Martin, han kom hit idag runt halv sju :)
Nu ska vi lägga oss och kolla på nyckeln till frihet, som är en mycket bra film!

Imorgon är jag ledig och det ska bli fint väder :)
Tror jag ska ligga och mysa vid poolen och sola eller nått, sen bär det av till Ekshärad..

Har för övrigt haft en kul dag på jobbet med Therese, flum vi är ibland, men men det är roligt :)
Har även inhandlat en kavaj idag....... Den var ju såå fin, har redan lånat hem den en gång och lämnat tillbaka den, men nu blev jag ånger och bestämde mig för att den ska på joina min garderob! :)

God Natt Folket!

Just det !!!!!

Var på Eclipse med syster & Jolin i tisdags !!
Åååh guud jag bara älskar The Twilight saga <3
Ska nog dra till filipstad och hämta den tredje boken och läsa igenom!
Och sätta mig och vänta på den fjärde filmen... Det kommer gå så sakta :(

Måste kanske uppdatera lite?

Nu är det ett bra tag sen jag uppdaterade här känner ja, men det har ju varit fint väder och då har jag inte tid att sitta vid datorn! Men livet går väl som vanligt, inget speciellt som händer.. Förutom att jag nog blivit ett större shoppingfreak än vad jag redan var! Lägger upp lite bilder på lite kläder som jag köpt under de senaste veckorna! Det är ju inte bra att arbeta på klädaffär kan jag ju informera om ;)


H&M


Norbergs kläder


Carlings, orkade ju inte låta bli den är ju faktiskt rätt söt :)


Norbergs :)


Norbergs :)


Norbergs :)


Norbergs :)


Norbergs... :)


Norbergs :)


Norbergs :)


Norbergs :)


Lite bra saker för håret :)


Skopunkten


Skopunkten

Kanske borde jag sluta handla(?) men jag blir lyckligare av att handla tror jag :P haha känns så just för stunden i alla fall.. hmm jag tror att det är ett kvinnoproblem :) men men ja gillart!

Jag har även varit i Höljes, och vilken helg alltså :) Roligt var det.. Helgen kan sammanfattas med följande ord:
- Alkoholhaltiga drycker
- Massa galna människor
- Gitarr & sång
- Skratt..
- Övernattning i en bil, tre personer i en passat..
- Kallt, Varmt
- Sol, Regn
- Badning i ävla mitt i natta :)
- Död huggorm som levde
- Poliser
- (Rallycross)
Och massa massa annat, till Höljes ska jag i alla fall igen!


Pettersson var ju med, så man kunde ju fan inte ha annat än kul ;)





Jaa, det vart en liten uppdatering i bilder :)
Ska försöka bli bättre på att uppdatera!
Nu ska jag tvätta mig i ansiktet och smörja in det med ansektskrääm! :D

Imorgon kommer paketet från Oriflame !! :D Wiie ..
RSS 2.0