.....

Känner mig kluven just nu :(
Hur jag än gör nu så kommer det kännas fel. . .

En riktig rysare !

Idag har det varit en riktigt slapp dag !
Började med Folkhälsokunskap idag, jag & Elle + Op 3 typ .. Å nu går de på praktik så vi ska inte göra något på hela fem veckor nu, fan va nice, för då får Elin sovmorgon på onsdag, plus att jag nu har hoppas av spanskan så ja har även sovmorgon på torsdagar =) FETT NICE haha ...

Vi kollade ju på innebandy idag ! Å herregud va bra vi var ! Vann båda matcherna, men killarnas var ju en riktig rysare, de ledde med 5-1 men helt plötsligt stod det 6-6 , matchen blev förlängd i  fem minuter. .  sen blev det straffar ! Ja & Bella trodde att vi skulle få gå därifrån, å gud va ja råkade skrika :p haha...

Nu blir det lite skolarbete faktiskt, svenska & Projektarbete =) Å tack Bella för lånet av svenska pappret !!
Det har kommit massa nya saker till Norab också, Guuuuud va roligt !

Fan va slappt det har varit sen vi började =) Men ja bara tackar och tar emot ja ! Fan va nice det är !! Ngn som håller med ?!?! men men de kommer nog snart ska ja se =) hahaha

KRIS

Ja det är just vad det är med balen . .
Just nu finns det två alternativ:

1. Ha balen på Torsdag, Då får vi vara på Uddeholms hotell precis som vanligt & allt är fixat och klart med mat, alkoholtillstånd, inredning, musik & allt annat. . . Plus att det är så himla fint att vara där, och INGEN behöver anstränga sig speciellt mycket för att fixa med saker & Ting . . Plus att man kan festa loss som FAN på fredag i parken för då är allt klart =)

2. Balen på Lördag. Då blir det stadshuset eller kärnåsen, vilket jag inte gillar just nu för fatta hur mycket det kommer bli att ordna med, alkoholtillstånd, musik, ljus, inredning med mera, plus att några treor kommer att behöva vara där innan balen och se till så att allt är fixat, & det tänker inte jag göra ! ! ! bara så ni vet =)

Jag har hellre balen på torsdag, då har vi människor som fixar mat, vi får ha öppen ar, dansgolv finns, musik finns, ljus & Inredning finns och då måste man också ta det lugnt på fredagskväll i parken, mindre kul tycker jag!!  ,  & en sak är tråkig ALLA kan inte få som de vill, några kommer bli vrinsura men då får vi bli det i så fall, imorgon blir det möte i aulan i alla fall , å då måste vi komma fram till ngt !

Japp men det är jag som håller i mötet imorgon iaf, får se hur de kommer gå !
Gud det var skönt att avreagera sig lite =) hahaha . .

Nej nu ska jag sova, ska nämligen prata medskolverket som kommer på besök imorgon ! Usch vad pinsamt ! vill inte känner ja :p

Träningspass

Japp nu har jag gjort dagens träningspass =)
Gick hela 20 minuter på våran crosstrainer, brände 120 kalorier & sprang ungefär 6 kilometer =)
Haha fan va jobbigt det var, men då är jag en riktig latmaska också !!
Men nu måste man ju hålla formen , För jag har köpt en BALKLÄNNING !!! Tro det eller ej :) det blev en röd , jag tyckte om den jättemycket, väldigt enkel men mycket fin =) tycker jag i alla fall & mamma bara ååh den där SKA du ha! Så nu har jag fixat den, plus att jag fick en väska , å  gud va skönt den känns !! Det är fortfarande mycket kvar att fixa men de två största sakerna är fixade,klänningen & resan =) Guud jag längtar såå !

På tisdag ska jag börja kolla på Gossip Girl, som alla andraredan verkar ha sett =) men jag är lite efter , ja vet ! men det är en annan känsla att se  det på Tv måste jag säga =)
På tal om dä, orka att det är en vecka kvar till nästa OTH avsnitt då !!

Nää ni ska ja se på en fil på TV 3 allt en tjej vill ha tror ja den heter ,
Ha en trevlig kväll ,

image43

Äntligen =)

Sorry att jag är så dålig på att uppdatera mig !
Har jämt kommit hem från innebandyn nu, HIBS vann, vet inte riktigt vilket lag jag hejade på, hehe men sällskapet var trevligt !! Så nu sitter jag i soggan och glädjs av att jag har fått lön idag !! Men tro mig nu ska jag börja spara! för idag har vi äntligen bokat studentresa =) Vi ska åka till Agia Napa och bo på Calypso. . . Guuuud va skönt, nu börjar man känna att det snart är över. . . 

Imorgon ska jag äntligen åka till KArlstad för att kolla på BALKLÄNNING ! ! ! ! Fan vilken ångest ja ska ha då, för jag fattar inte, Allt är så jävla smått!! Svenskarna blir bara fetare och fetare, men kläderna blir ta mej tusan bara mindre & mindre ?!?!?!?!  Önskar att jag också kunde se ut som modellerna : /  men its never gonna happen darling !!
(Klaga gärna på min engelska) haha ,. . .

Nää nu ska ja chilla i sängen och se på TV ! Imorgon får ja två filmer; The notebook & Irene huss - Tatuerad Torso =)  två riktigt bra filmer !

Good natt !


image42

I am Legend

Japp nu har vi nyss vaknat här i Ekshärad =) Så nu har jag bestämt att vi ska se på en film som heter I am Legend, tror jag . . . Den verkade jävligt bra tycker jag, men det återstår att se ...
Har haft en trevlig tripp till Stockholm med mamma & pappa & Josefine =) mycket trevligt, å herregud vad vi har handlat så nu kommer det snart in massa vårnyheter till affären =) Så ni får ta och titta in någon dag framöver . . . Och jag har som vanligt beställt me to You nallar<3 haha ja älskar dem ! Men de kommer inte förrens i mitten på april :(
men men ha en trevlig dag, nu väntar martin & Sängen på att jag ska komma =)

Lite smått & Gott

Japp en intressant kurs, har nyss blivit klar med min inlämningsuppgift =) Guuud vad skönt . . .
Ni vet den där känslan av att bara kunna ta det lugnt resten av kvällen =)
Eu-kunskapen är också klar, och även geografin . . Fett Nice . . .

Ringde till Jossi förut också, å det var så skönt att få prata med dig sådär länge =) Det var ett tag sen
känns det som, ja saknar nämligen mina tvillingar =) Vet inte varför men det är inte som när man var mindre..
Saknar de där känslorna som jag hade den sommaren som vi gjorde så mycket tillsammans, men jag antar att det hör till vuxenlivet att saker och ting förändras. . . men jag tycker om er ändå fast vi inte umgås lika mycket nu <3

Pratade om STUDENTRESAN ! ! ! Cypern here we come !  ! ! Ska bli så jävla kul, å jag hade ju faktiskt ett nyårslöfte; nämligen att gå ut mera och festa så ja får väl ta igen allt där nere om ja inte lyckas innan =) hahaha, men ja ska fan pressa också för ja vill bli BRUN!!

Detta är vännen som alltid finns vid min sida och skyddar mig från alla massa läskiga saker när jag ska sova =) haha okej det kanske är skit löjligt men den är faktiskt Stor & GOOOSIG!! Kom igen erkänn att ni också har ett gosedjur i sängen i alla fall ;-) hahaha !

image40

image41



Mamma 40 år idag !

Japp idag fyller mamma 40 år =)
men vi hade kalas för henne i söndags, så då kom hela släkten hit typ . . .
Moster Anna var in och köpte trisslotter i Deje,
-Jasså gick det så fort, undrade Stefan
- Jaa, här går det undan ska du veta !
När de kommer hit finns inga trisslotter, Anna som alltid gör allt så fort har nämligen glömt dem på affären =)
Guud det är ju inte sant, allt händer dem :p

Ska börja med psykologi snart oxå, & Svenska, den tar knäcken på oss alla just nu den... Allt är så svårt, och allt man får höra är att det ska ändras här och där, aldrig kan man få lite beröm :(

Men Dessa bilder på kusin Ebba får mig alltid att skratta & bli lite glad igen =) Hon må vara tjockis, men lite söt är hon att tycker jag! Hon gillar att vara med på bild i alla fall, snygg blir hon i alla fall, hahahah !


image38



image39

Moster Anna i ett nörskal !

Vi satt nyss och pratade gamla minnen =)
och självklart finns det hur mycket som helst att berätta om mina kusiner & min moster & hennes man..
Det var när vi var på Cypern för flera år sedan, Anna & Stefan skulle gå och köpa en dagstidning från Sverige=)
Och Anna börjar pruta på tidningen, stefan tänkte va tusan håller hon på med??  Anna:
- Jag kan ju inte behöva betala fullpris för en tidning som är en dag för gammal heller!!!
- Men Snälla Anna, vi är på Cypern nu, Du vet att de får inte dagens tidning hit !! Den levereras senare hit ditt Pucko :p
hahaha.. Gud hon är så jävla dum asså, gud va kul om vi ska utomlands med dem till hösten =)

Mamma fyller 40 på tisdag så imorgon har hon kalas för släkten imorgon så då kommer de hit =) nu är mammas bror och hans tjej här =) Vi ska äta pizza snart =) haha gud va gott !

Ha en bra kväll gott folk !!

Dagboken

Idag har jag kollat på Dagboken, eftersom alla säger att den ska var aså otroligt bra =)
Jag tyckte faktiskt att den var mycket bra, en film som man liksom aldrig vill ska ta slut. Å sen har vi ju en riktig hunk med i den filmen också, fast han är bara snygg ibland, när han har skägg veta ja väl inte riktigt ; - )

image37 



Hör å häpna men jag har faktiskt tränat två dagar i rad nu ja , har lite träningsvärk!  Gud va duktig jag är.
Ska simma imorgon med Andréa tror jag. Vi får väl se hur länge det håller i sig, haha det brukar ju inte ta sådär illa länge innan man ger upp :p men nu jädrar ska jag verkligen försöka jag är så trött på att kläderna krymper ;p hahaha. . .
Senare bär det av till Exhärad tror jag  <3

Shopping-Beroende???

JA ... Gud jag blir så arg på mig själv, Varför måste jag alltid handla allt jag vill ha ? ? ?
Någon mer som lider av detta problem?!? Haha jag förstår verkligen inte...
Jag har egentligen inte råd, men ja köper ändå ja ..
IDag blev det en ny tröja & 2 par jeans, dock handlade jag på REA, men ändå :P

Var in till Marie idag också och pratade lite om hårförlängning, det skulle kosta 3500 kronor, uuaah , men ja vill ju så gärna ha långt hår till studentet, å va fin =) men är det värt pengarna ?? Marie hade i alla fall vax, och de låter som om de flesta säger att det är det bästa .. Men ja ska fundera på saken, kanske kan få lite sponsring av farmor & mamma (?) ÅNGEST fatta vad dyrt det kommer bli allt !! Måste börja jobba å spara pengar NU!

Tyckte i alla fall att tröjan va mysig =) Å vilket material .. mmm Love It <3




image35

Värsta KAPET =)

Som jag nämde tidigare så var jag tvungen att åka till Azaleah eftersom de har REA där =)
Hittade lite smått & gott ! ! ! Tyckte att jag  gjorde Värsta Kapet  . . . Å det finns såå mycket mer som jag ville köpa men tyvärr så tillåter inte min ekonmi det !!

image28




                                    
Halsband 50 kr                      Klänning 50 kr          Örhängen pilgrim 25 kr     En Scarf 50 kr

Jag är riktigt nöjd !!


Pratade med farmor om balen å allt förut också, jag vill ha löshår till studenten!!... Men Josse säger att ja inte ska limma in för det förstör håret så :/ Då ringde ja till Pappas kusin för hon har haft löshår flera gånger, hon rekomenderade några slags vaxproppar som man fäste med... Någon som testat, Eller har andra tips??

Mjukstart

Ja det kan man verkligen säga om min första skoldag =)
Först Religion där vi tittade på film för vår lärare är sjukskriven. Priest hette den, ett tips, kolla inte på den för den suger... Sen var det matte C med Sten Åke, som gällde, prov nästa vecka så de gäller att försöka hänga med nu!
Och sen hadevi ingen samhäll idag så ja slutade halv tolv =) Såå nice , så nu ligger jag här och chillar lite.. Funderar på att sova ett tag (?)

MÅSTE till Azaleah sen ju, De har 50% på vissa utvalda smycken... Gud inte bra för plånboken :(
men det är ju så kul med smycken, Nån mer som tycker det??

Sen kommer förmodligen Martin hit <3 

//   

Terrorism

Sista dagen på lovet då, lite tråkigt kanske, men det ska ändå bli så himla skönt att få komma tillbaka och få allt gjort och bara få ta STUDENTEN !! Fan va Nice det ska bli =) Någon som håller med ??
Men men skolan är ju som sagt lite trälig också, sitter just nu med en uppsats i samhäll C som handlar om Terrorismen. Ganska kul att skriva om faktiskt. Har valt att inrikta mig på World Trade Center, en dag som jag tror att ni alla kan minnas? Jag minns det som igår i alla fall ..
Kollade på en film om det förut, å tårarna ville att krypa fram, Herregud vad hemskt det egentligen var alltså!!

Gud måste ju bara berätta en rolig sak också :p fast det är inte lika roligt när ja berättar som när Stefan, min mosters man berättar. Han skulle i alla fall hämta kusin Simon här idag, och på vägen hit var det kö och mycket snö & modd på vägen, en grön BMW kör om honom och ska klämma sig in så Stefan får ställa sig på bromsen.. Kall och rolig som stefan är så tar han registreringsnumret på bilen kollar upp mobilnumer och skickar ett Sms:
- Vilken jävla nolla du är på att köra bil !!

Tror ni ägaren ringer upp sedan eller ? Hahahaha eeh joo, han bara vad är det ?
Stefan bara det vet du väl bäst själv, 
- nej jag är hemma och lagar mat ... Jaja sa Stefan men din bil kom och körde som en idiot förut iaf ..
Guud de är så kalla !!!! 

Nej back to reality back to min Uppsats ! Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans !  

     

Tips =)

Har jämt kommit ut från duschen =)
Och jag kom på att jag vill dela med mig av något jag tycker är så ljuvligt underbart!!
Nämligen produkter från The Body Shop:


          

Herregud =) Finns inget skönare än att smörja sig med detta =) Visst det kostar lite extra kanske
men jag kan nästan lova att ni inte blir besvikna. Dofterna finns i alla mökliga sorter, & min favorit är jordgubb,
och mammas är apelsinen =)

Så om ni inte vet vad ni ska önska er när ni fyller år så vet ni vad ni kan önska er nu ...
Jag älskar dessa produkter & hoppas att ni också kommer göra det om ni provar dem någon gång.


Underbara söndag =)

Alltså jag måste säga att jag gillar söndagar för det mesta =)
Alla bara åå jag hatar söndagar :p men I Like Them . . .
Det är liksom en riktig slappisdag, ja har knappt gått upp ur sängen än =)

Ligger och väntar på att One Tree Hill ska börja, men jag har dock missat 2 avsnitt !! Fattar inte hur jag har kunnat gjort det, men men jag får be Martin fixa det .. <3

Varit duktig och gjort lite skolarbete idag, projektarbetet =) och nu väntar uppsatsen som ska vara klar på tisdag . . men men WTF allting löser sig med tiden, allt löser sig ta det bara lugnt  och var Cool =) Mitt nya motto , haha ..

Fan vad det snöar idag förresten !

NÅGON HAR FYLLT PÅ MIN MOBIL IDAG ! ! MED 200 KRONOR !! VEEM??
men för all del TACK =) haha

Min frus första älskare

Japp nu ska jag se på film med mamma , pappa & Martin =) Den är ju så rolig ! haha typ Tomten är far till alla barnen =) Sen ska vi försöka sova tidigt ikväll, somnade typ 3 igår, usch hur ska det bli när skolan börjar ?!?!
Men JAG ska ta studenten iår =) typ 160 dagar kvar ,

Nää imorgon blir det samhällsuppsats å andra läxor !!

Nä nu ska jag vara social å Se på filmen , , , Ha en bra kväll !


image23

Fredag

Fredagkväll, hmm vad händer ikväll, vet inte riktigt . . .
Ligger och väntar på att Martin ska komma snart , vi ska äta pizza =) Gott dä . . Ni vet mamma är inte
hemma, så det är pappa som står för maten ikväll :P hahaha .. Blir i alla fall film ikväll, Reine & mimmi i fjällen =) haha längessen man såg den !!

Ska väl uppdatera nyår oxå, Jag var i Sälen med 7 underbara människor =) vi hade mycket trevligt tycker jag
även om det inte blev så mkt alkohol, men lite blev det att ... =) Hade i alla fall underbart kul !! Skrattade otroligt mkt, tack ska ni ja för en trevlig tripp till sälen =) Hoppas på fler gånger !!

Martin & hans familj har tagit bort sin Ludde oxå =/ attans vilken skit jul det blev för oss alla, men nu kan
de i alla fall ha varandra uppe i himlen<3 Tänker på dem . . .
men livet måste gå vidare och jag känner att det har börjat göra det nu . . .
En rolig sak som jag kan berätta är att vår nya hundvalp blev till igår (förhoppningsvis) En ny liten Ella =) Längtar <3 kommer precis lagom till min student , kan det bli bättre ?
 
    Ella & Willma                     Ella

Finns mycket att se fram emot nu :
- Mässa i Sthl
- Studieresa till Spanien
- Fyller 19 =)
- Resa till Bulgarien (?)
- Åka till Sthl med elevrådet
- Avslutning med elevrådet
- Ny Hundvalp
- Revy
- STUDENTEN
- Studentresa !!
- Balen =)
-FRAMTIDEN ! ! !

Det finns som sagt en hel del  =)

Lite bilder från Sälen

image14


        


   

RSS 2.0