Dagen idag

Att jobba gick bra, trivs som fisken i vattnet på denna förskolan och det är alltid roligt att få komma tillbaka till samma ställe för varje gång kan man prestera bättre och bättre eftersom man lär sig deras verksamhet :-) Sen är det väl klart att det bli lite stökigt, men det får det bli på förskolan :) Goa barn och go personal!

När jag kom hem fick det faktiskt bli en powernap för jag var så trött! Sen har jag jobbat med uppgiften, men resultater sniiiiiiglar sig verkligen fram :-( men imorgon måste den bli klar.. Först ska jag till skolan, sen ska vi vara kvar och fixa klart våran powerpoint för temaarbetet och sen ska jag träna corespin med Bella.. Hujedameja ;)

Nu får det nog bli sängen i alla fall ..
Sov gott !

Gooo kväll

Gud så klockan drar iväg på kvällarna!
Träningen idag kändes överraskande bra, fick bli crosstrainern i 20 minuter för allt annat var upptaget. Men det gick mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra, så det kändes skönt! Några små konditionspass till så är jag redo för pass sen! Har lovat Bella att jag ska bli med på Spinning... Herregud, har redan ångest!

Under kvällen har jag suttit och försökt plugga, men med ett ganska dåligt resultat :( Gud så segt det går, och imorgon ska jag jobba mellan 7.30 till 16.00 och efter det behöver jag göra några ärenden på stan. Så det blir att plugga massor imorgonkväll.. Fy, det är en sån tråkig uppgift och det känns som det är precis samma som de två senaste vi har skrivit.. Ge mig något mer lärorikt, snälla!

Ska kanske försöka komma i säng nu, klockan ringer trots allt kl 06.00!

Natti Natti Sov gott !


Lite träning

Träning står på Schemat nu :)
Drar till Friskis och går en promenad på löpbandet.. Dumma förkylning som inte vill ge sig!

Usch, är så himla trött på mornarna... Tips på hur jag kan bli mer morgonpigg någon?!
Imorse provade jag att gå upp tidigare för att typ kunna ta det lugnt och äta frukost och vakna till framför TV:n, men tyckte bestämt jag blev tröttare! Höll på att somna på cykeln påväg till skolan imorse! Så illa var det!! Haha!

Föreläsningen om Tema och Planering var väl sådär... Segt , men men! Vi kom igång med vår Powerpointpresentation i alla fall :) Vårt tema är Hälsa och miljö, och tillsammans med NAlle Puh och hans vänner ska vi lära barnen mer om dessa ämnen :-)

Måste försöka fixa klart min uppgit också, den ska lämnas in på fredag och jag böejar bli lite smått stressad faktiskt :-( kanske orkar lite ikväll.. Får se!

Chaooo!

Julmys

God kväll!

Som ni märker så kommer bloggen i skym undan på helgerna ;) Bara för att jag har fullt upp med massa annat kul! Denna helg har mest gått i jobbets anda, men det har varit kul och det blir gött med lite extra pengar i december! De ringde från förskolan idag också, så ska dit på onsdag och göra heldag! Tror jag fått ihop en del timmar där också! Då kan jag handla på mellandagsrean ;) Neej, måste spara mera också :)

Vi har även firat "lilla julafton" jag och de goa Hagforsbrudarna, vår lilla tradition och jag tycker det är så kul att vi gör detta varje år :) Jag rullade köttbullar till vårt julbord, och sen när vi bytte julklappar så fick jag en jättefin ljuslykta! Men självklart glömde jag den i Hagfors när jag åkte hem hit igår! :( Men jag får ta med den nästa gång jag kommer hem!

Idag har jag pyntat och gjort lite julmysigt här hemma <3 Det är ju så roligt! Men det suger dock att jag inte betalar för spotify längre, Blev så när jag bytte mitt kontokort. Hahaha när man spelat en låt ett visst antal gånger så kan man inte lyssna på den mer, så nu har jag snart inga julsånger kvar att lyssna på! Måste fixa det där! En jul utan julsånger liksom?! Det går ju verkligen inte för sig!

Blev även en fika och en tripp till Ikea tillsammans med Emmelie & Madelene idag :)
Skulle ha tränat, men fy denna sega förkylning vägrar ge med sig!! Men imorgon ska jag försöka trotsa den och gå till Friskis för lite kondition.. Börjar nog med det innan jag drar igång med alla pass!

Lite bilder på mitt julstök






















Nu får det bli kvällen för imorgon är det skolan som gäller!!
Föreläsning & Grupparbete :)
God Natt, eller Fis natt som min telefo brukar stava! ;)

Jobb :)

God kväll kära läsare ;)
Dagen idag blev inte som jag hade tänkt mig riktigt, för imorse ringde de från en förskola och väckte mig, de ville ha hjälp mellan 9-16, så det ställde jag ju självklart upp på! Haha har ännu inte kommit in i vikariebanlen, men jobben bara rullar in. Ska eventuellt dit imorgon en kortis efter skolan också! Det var en riktigt mysig förskola :)

När jag kom hem blev det matlagning, köttfärssås och pasta :) Guuud så gott! Sen nu så har jag dammsugit och torkat golvet, samt tvättat det sista som blev över från igår.. Hann inte att städa så mycket igår :P Men nu är det gjort!

Vad ska jag göra nu då? Hmm, tror jag ska se en film eller läsa i en bok.. Får se vad det blir!
Är riktigt ruskväder ute ju, blåser och regnar mot fönstrena.. en film och tända ljus nu vore kanske riktigt mysigt!

Imorgon kommer älskling hem!! Men på fredag kör han mig till Hagfors och han far iväg till Nyköping över helgen! Tur i alla fall att han fick komma hem imorgon, annars hade vi inte setts förrens nästa fredag! <3

Kram

Redovisning, tandläkarbesök, ikea, storstädning

Hejsan Svejsan!!
Redovisningen idag gick väl sådär, hahaha våran var väl lätt flummigast av alla tänker ja! Men men vi tog oss igenom den och ännu en sak kan bockas av från listan!

Jag drog ju lite tidigare så jag hann inte se allas, hade ju tid hos tandläkaren idag! De tog bort lite tandsten och typ skrev in mig i deras journal eftersom jag aldrig varit där. Fy faaaan 621 kronor skulle det ha gått på! Men eftersom jag är student så hade jag något bidrag från försäkringskassan på 600, så det blev bara 21 kronor ;) hahaha.. Men dock hittade hon ett litet litet "minihål" som hon ändå ville laga, det skulle gå på typ 900 kronor! Kul, Hej tomten jag önskar mig presentkort på folktandvården i julklapp!! :(

Men men, kom över det och drog in till stan, köpte julklapp tills på fredag, åååh en görfin köpte jag, skulle vilja ha den själv! Men hoppas den som får det tycker om det lika mycket som jag ! Svårt när det ska passa till många tycker ja.. Sen drog jag vidare ut till Bergvik, fikade med Jolin och Erik, och sen körde de mig till ikea där mamma & pappa väntade. Där blev det inget storshopping för min del inte! Korgar till badrummet och en tvätthängare! :)

Nu är det storstädning & tvättande som gäller och ikväll tror jag också att jag ska mysa ner mig med en film :)

kvällen

Puuuuh, tror jag typ blev helt död efter träningen!! Fy känns att jag haft uppehåll nu! men men bara å bita ihop och finna formen igen, idag var i alla fall en start! :)

Ikväll har jag haft filmmys med mig själv, tända ljus, lite godis och en bra film, tror den hette Brudduellen? ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, så man orkar med skolan imorgon :)

God natt !

Uppdatering

Hej!
Helgen har varit väldigt bra, mys & fest & bio bland annat :) ( samt en bakfylla som heter duga, nej men fyy, att man aldrig lär sig heller?! )

Var på Breaking Dawn, som jag har väntat! Och bra var den! Vi satt dock på rad två och det kändes som jag satt och stirrade i kors i två timmar ;) men men det var det värt!

Eftersom bion var slut så sen så blev det en sleepover hos Emma :) Så trevligt så, Tack för sovplats %& frukost & trevligt sällskap!

Idag var det gestaltning på förskolan som gällde :) Det gick bra, och barnen verkade uppskatta det! Imorgon är det rodovisning som gäller inför klassen, men det är jag inte ett dugg nervös för, känns inte som att det kommer vara så seriöst ;)

Idag ni, ska jag iväg och träna! Efter 4 veckors uppehåll pga av sjukdom!! Jäkla dryg förkylning! Men nu ska musklerna och kroppen kickas igång igen! Så Skivstång med Bella blir det ikväll! Kommer ju att typ svimma, men men man måste börja någonstans!

Så nu blir det mat :)


dagen idag

Var på världens sämsta föreläsning idag! Gud så jobbigt det är när det är dåligt, man vill ju lära sig saker och är där för att lära mig! Men istället är det ta mig sjutton bara blahablaha av allt :-( Fan det suger! Lägger ut massa pengar på detta och just nu känns det som att jag inte lär mig ett skit! Men men upp med hakan .... Life goes on! Lite drygt ett år kvar nu bara!

Efter den dumma och dåliga föreläsningen så följde jag med Bella till Bergvik och ikea :) En mycket trevlig tripp, jag köpte lite fler galgar och några doftljus, så jag kom billigt undan! Så åt vi maaat, mmm Ikeas kycklingfilé med pommes & Bejja!! Hur gott?!!?

När jag kom hem tog jag det lite lugnt och sen har jag pluggat lite, nu ska man bara få in alla teoretiker och deras teorier i arbetet också.. Flumm flumm ! Men de ska väl gå att fixa detta också! Mera plugg imorgon!

Nu ska jag ta en hård macka och ett glas oboy <3


Trött

Märks att kroppen inte är kry! Så fort jag är uppe och går så blir jag andfådd och yr i skallen!
Skolan idag gick snabbt i alla fall, vi planerade en liten gestaltning som vi ska göra på en småbarnsavdelning, usch jag är nervös.. Men det ska nog gå bra, har en bra studiegrupp och tillsammans klarar vi allt :)

När jag kom hem däckade jag i soffan, och sitter fortfarande kvar i den. Har sett på tv hela dagen lång/sovit .. filmer som jag sett är bland annat Madicken, Pippi på rymmen, Rassmus på luffen & Lassie :) Nu går 14 suger på SF kanalen! Tänkte jag skulle hoppa in i duschen snart.. Sen försöka läsa lite kurslitteratur! Har föreläsning imorgon, likabehandling.. mycket av det säger sig ju självt, men när man läser likabehandlingsplanen så blir man lite snurrig i huvudet.. Så hoppas att man får lite klartext imorgon :)

På onsdag är det informationsmöte om vikariebanken oxå ;) ROLIGT, ÄNTLIGEN! :)

dunderförkyld! :(

Fy för att vara förkyld :( Är sådär riktigt dunderförkyld. Näsan killar och rinner, nyser mest hela tiden, ögonen rinner och kliar, huvudet spränger, ena stunden är det varm och andra stunden är det kallt :( Hoppas att det inte är en sån långvarig skit! Någon som vet hur man påskyndar vägen till ett tillfrisknande?! Jag tänkte prova med Chips och bubbelvatten, nerbäddad i sängen framför Beck ikväll.. Tror ni det kan hjälpa? ;)

Har för övrigt haft en bra helg, Jag är så tacksam över att jag har Martin <3 Han är det bästa jag har, och utan honom vettu sjutton hur mitt liv skulle se ut.. Älskar verkligen denna människan! <3 Hatar söndagar, saknaden gör så ont, fast man liksom klarar sig själv och allt flyter på under veckorna så saknar jag han så himla mycket.. Bara en sån sak som att sitta och äta kvällsmat framför Tv:n ihop, eller att borsta tänderna tillsammans.. Små vardagssaker med andra ord .. Men jag lever i hopp om att det inte dröjer så länge förens vi snart lever ett "normalt" samboliv tillsammans igen :)

Skolan imorgon, fy känns inte sådär jättefrestande nu, men men får pallra mig upp :)

God natt !

Fredag är häär !


Martin kommer hit vilken minut som helst, då drar vi till Willys på Storhandling! :)
Uuuuh, vaknade med värsta ont i halsen imorse, inte kul.. Lovar att det beror på att jag jobbat i två dagar nu! Varje gång brukar jag bli sjuk... Men men, så är det .. Tråkigt bara för jag vill träna igen!

På tal om barn, kolla in denna klockrena unge!


Haha, gud kan man annat än älska barn?!

Fixar & donar

Och vart tog denna veckan vägen då?! Fredag imorgon ju, vad hände liksom? Men men, fredag är ALDRIG fel :) Martin kommer hem, och vi ska ha en superlugn och härlig helg tillsammans.. Inga fester denna helg, och fan va skönt det ska bli :) Har varit så trött hela denna veckan, och jag tror bestämt att det beror på förra helgens bravader!! Igår Somnade jag Innan 21.00 ?!?! Va tusan?! Till saken hör väl att jag blev akut illamående och kallsvettig, men det berodde nog på trötthet.. Sen är jag inte van att vara på förskolan, och tro det eller ej men shit va det tar på krafterna! Nya miljöer, nya barn, en lång dag --> en Trött Elin!

Men jag var pigg när klockan ringde 05.45 imorse i alla fall :) Det gick bra att jobba idag också! Men imorgon är jag ledig, då kommer farmor och farfar hit tror jag.. Kanske hinner träffa dem, sen blir det eventuellt en fika med Anna <3

Vad händer nu då? Jo, jag har tvätt och städmys här hemma :) Tycker om när det är sådär nystädat och tvätten är klar! Då slipper vi bry oss om det i helgen jag & martin!

Nej back to cleaning ;)

Uppdatering !!

Hejsan!
Gud för fullt upp jag har haft de senaste två veckorna!
Spelningen i Stockholm blev ju av, vilken tur vi hade eftersom hon ställde in även på Onsdagen! Hade i alla fall en grym tripp till Stockholm med En av mina bästa vänner! <3

På Onsdag kom syster till mig och det blev mys med lite spa-produkter från Mary Kay :) Och eftersom jag var lite halvlass så stannade jag hemma från skolan oc blev med syster på en Shoppingtur, jag köpte mig dock inte en enda grej, eller jo ett örhänge, som jag inte trivdes med :( men men ..

Sen kom älskling hem på torsdagkväll och det blev mys med god mat och kladdkaka <3
Fredag bar det iväg till Filipstad, skulle bara skjutsa dit killarna, meeeeen jag blev kvar! Och hade en riktigt kul kväll! Sen åkte vi hem på lördag och det blev utgång här i Karlstad..

Söndag---> trött & bakis ...

Måndag blev det kursstart och redovisning av mitt matematikmaterial!
Och igår blev det redovisning av en kursbok..

Idag har jag varit ledig, meeeen imorse ringde de från en förskola och undrade om jag kunde komma dit och jobba :) Hur glad blev inte jag?! Fast jag inte ens kommit med i vikariebanken än :p Blir även jobb imorgon!

Nu ska jag plocka lite här hemma och sen ta en vaaarm dusch och sen mysa ner mig i soffan och chilla lite, ska jobba tidigt imorgoon så lär försöka komma i säng i tid!

Lite shopping på Lusch i Stockholm <3


RSS 2.0