Årets första julklappar :)

Det känns verkligen att man får en extra timme på dygnet nu när vi ställer om till vintertid! Dagen blir faktiskt längre! I alla fall så tycker min hjärna det, kollar på klockan hela tiden och tänker, men shit är den bara 3,4,5,6 och så vidare :) Nu börjar det ju i alla fall att dra sig mot läggdags, eller ja inte riktigt än.

Jag har i alla fall hunnit med att städa lite här hemma idag, tog bort dammråttorna och skurade golven :)
Sen har jag spelat lite dataspel, och beställt grejer från Oriflame, hoppas de kommer i veckan! Gud jag beställer så mycket saker till mig själv så jag har överflöd av skönhetsprodukter här hemma!

Jag har också packat in årets första julklappar :) När jag var på Ikea så köpte jag lite roliga inslagsgrejer så paketen blir lite roligare, fast jag är ju inte så pysslig av mig så de blir ju inte sådär supersnygga som de skulle kunna bli! Men det är lite kul att försöka göra dem lite roligare i alla fall :)







Så ser de ut i alla fall :)

Nu ska jag nog plocka lite och sen försöka komma till ro. Är ledig imorgon och som jag känner nu så är jag faktiskt sugen på att läsa som fasiken så jag läser ur boken som ska vara klar på torsdag, men men får se om motivationen är kvar imorgon!

// Elin

helgen

I Fredags var jag i Karlstad och spelade bowling med klassen, de flesta var med och det var riktigt kul :) För övrigt så vann jag bowlingen i vår grupp! Sen drog jag & Linn & Lollo vidare på ett 20-årskalas och sen vidare in till stan där vi träffade några fler från klassen :) Jag var inte danssugen, men jag satt och pratade med klasskamrater, det var trevligare! När klockan drog sig mot 1 blev jag hungrig och drog till Sibylla och köpte hamburgare & Mooooos! Och sen drog jag & Linn hem till henne med 01.30 bussen..

På lördag när vi vaknade var jag inte ett dugg bakis, gud va skööönt! Men det var Linn, stackars människa! <3
Kl 12.45 gick bussen hem mot Filipstad och där blev det en mysig hemmakväll med tacos, film och choklad. Jag & Martin tittade på Beck - Levande begravd. Den var bra, men shit va jag blev rädd några gånger! Till och med Martin skvatt så han ryckte till!

Idag är jag seg och orkar inte göra så mycket.
Sitter och tittar på reprisen av Idol, jag missar det ju varje fredag! Men jag måste ju börja kolla lite nu så jag hänger med i allt som händer eftersom vi ska på Idol när det är i Karlstad den 19 november!


Vi diggar de snygga skorna :)


tror jag ska köpa mig ett par ;) haha


Jag in action


Linda & Lollo


Madde & Linn


Linda


Malyn

Huvudvärk

Puuuh idag har jag känt mig stressad! Jag hatar den känslan .. Men men hoppas den är borta när jag vaknar!
Dagen på universitetet idag kändes värdelös...Men fick avsluta dagen på ett bra sätt, nämligen på Ikea, tillsammans med Ann-Sofie :)




Detta var bara några av sakerna jag köpte. Blev även julpapper, två blommor och krukor till dem,köpte också en ny toaborsete för 4 kronor :) Köpte även ramar som jag ska ha till julklappar.. Så nu har jag ännu fler julklappar! Bara jag köper en tejp så ska jag börja slå in dem, ska bli så kul eftersom jag köpte så fint julpapper och etiketter och snören :)

Nu ligger jag i sängen och har huvudvärk, brukar inte ha det, men nu har jag ont som bara den. Tog en alvedon förut, och märkte att vattnet smakade konstigt. Det smakar järn sa martin, fy bubblan hoppas att den normala smaken återkommer för det var så äckligt!!

Nää nu ska jag inta sleepmode, ska ju till Karlstad och festa lite och bowla med klassen imorgon :)
Natti natti !

Modeshow

Idag har det gått i ett hela dagen! Har varit och städat hos Peter,  efter det åkte jag hem till farmor och var hos henne i några timmar :) Sen åkte jag in till banken och satte in lite pengar och sen hem och gjorde mig iordning för att åka ner till Norab och fixa iordning allt som skulle med till modeshowen. Väl där ställde vi upp allt på bordet och sen kom folket, och det blev en bra kväll :) Gud så mycket fina kläder det var med! Ujujujujuj, vill vinna på Lotto ja !

Jag köpte mig Schampoo, balsam & inpackning för 199 kronor av Elina, Tre armband från våga för 99 kronor, En festväska från Norbergs för 100 kronor och sen köpte jag även årets första julklapp :) Har börjat fundera på vad jag ska köpa åt alla, ska skriva en lista så jag ser hur mycket jag handlar för, förra året blev det alldeles för mycket pengar till julklappar! Men jag gillar att köpa julklappar ja.. Speciellt dagen innan självaste julafton :) Köpte även ett Hår-wax till Martin för att han var så underbar och hjälpte mig att byta skal på telefonen!! Bästa pojkvännen i världen har jag faktiskt :) Haha ibland i alla fall ;)

Imorgon ska jag till universitetet och få information om kommande vfu-uppgift, så det blir en lugn dag :)
Först ska jag in på Expert & köpa ett skydd till telefonen, och sen in på cecilias och kolla på en mössa som var med på modevisningen ikväll :) Hoppas den inte är för dyr!

// E

min mini-pc

Ligger hemma i Geijersholm nu och bloggar med min minidator :) Den är toppen att ha med när man ska bort och även toppen att ha i skolan på föreläsningarna, I love it<3

Jobbade ju som sagt på Norbergs idag, massa som ska göras innan modevisningen imorgon!
Imorgon ska jag hjälpa mamma, för vi ska också vara med, fast på minglet så jag ska hjälpa henne att förbereda och även att stå där imorgon. Ska även passa på att städa hos farbror... Ska nog hjälpa till lite här hemma också. Städade lite åt syster nu ikväll, vek alla kläder i hennes garderob & plockade ihop alla saker hon har! Se om hon märker något imorgon :)

Var barnvakt åt Ebba ikväll, så vi spelade spel & lekte att vi åkte båt och var jagade av hajar. Vi var även ute och gick med hundarna och massa mer, söta de är de små liven!

Ska snart sova, men först ska jag skriva upp lite julklappar som jag tänker köpa åt några, samt lite som jag själv önskar mig! Gäller att skriva upp när man har det i huvudet, annars har jag glömt det imorgon!

Natt natt!

Härlig start på veckan :)

Föreläsningen på universitetet idag var helt okej, och jag fick upp ögonen för varför leken är så viktig för barn! Att det verkligen finns en mening i deras lek. Så det var en givande föreläsning :)

När vi slutade åkte jag ut till Bergvik och köpte mig ett par nya träningsbyxor & ett träningslinne på Stadium. Skulle bara in på Stadium hade jag tänkt, meeeeen det blev en sväng in på Gina Tricot också, vilket resulterade i en stickad tröja och ett par jeans ;)

Imorgon ska jag åka till Hagfors och jobba på Norbergs, sen på onsdag ska jag på Modeshow. Så jag ska packa en väska ikväll så jag överlever två dagar hemma i Hagfors :) Åker direkt till Universitetet på Torsdag och sen hem till Filipstad igen.. Så nu blir det några dagar fyllda med massor att göra :)

Har även hunnit med träning idag, ett core-pass & ett bodypump-pass, fyyy träningsvärk i magen imorgon tror ja, gav järnet med magen idag! :D

Nej nu blir det duschen !!

Slut på veckan

Hemma i Filipstad igen efter ett kalas i Hagfors för syster :)
Idag kan jag därför avslöja min present till henne, vi ska åka på IDOL den 19 november i Löfbergs lila arena! Hon verkade bli jätteglad så det kändes bra!

Fick även träffa typ hela tjocka släkten, och det är alltid lika kul! Pratade mycket med moster om min utbildning och hon är så bra att prata med eftersom hon är utbildad socionom :)

Nu ska jag krypa ner och titta färdigt på Beck, sen sova för imorgon blir det föreläsning på universitetet!

Nattis !



Så Grattis i förskott då älskade syster<3

Kalas

Söndag idag, och jag & Martin ska bege oss till Hagfors snart för att fira syster som fyller år på tisdag :)
Så nu håller jag på att baka kladdkaksmuffins. mummmmms! Hoppas de blir goda!

Igår hade jag en riktigt mysig kväll, Martin lagade mat och den var jättegod! Sen tittade vi på film och sen blev det kvällen, fy va trött man är på helgen! Men det var i alla fall riktigt skönt med en mysig hemmakväll <3

Nää klockan ringer, muffinsen ska ut!

hemmakväll med mamma & pappa

Att jobba idag gick bra tycker jag :) Märkt upp massa nya kläder!
fick med mig en jättefin klänning hem, den kommer jag nog använda mycket under hösten/vintern när jag är på kalas och andra lite finare tillfällen! Massa mer jag vill ha, men men..

Ska jobba imorgon också, och jag känner mig taggad för att hinna med så mycket som möjligt och hjälpa min Therese att tagga ner lite :)

Ikväll är det hemmakväll med mamma & pappa som gäller, har nyss ätit god mat och druckit ett glas cider & nu ska mamma bju mig på ett glas vin :)

Åååh ikvll när jag kom hem så fick jag 1000 pussar av Alice & molly, och wilma skakade tänder och ylade :) Duuuud ni sa jag, man blir så glad av de smp live!! <3

Så nu ska jag snosa mera & ha en trevlig kväll med mamma & pappa :)

Jobb i Hagfors

Therese ringde igår och frågade om jag vill hjälpa henne lite :)
Självklart vill jag det! Så nu ska jag gå upp och göra mig iordning & sen ska jag köra väldigt försiktigt till Hagfors, här i Filipstad ligger det faktiskt snö på vägen och jag har sommardäck! Men men bara man kör sakta går det nog bra :)

Stannar i Hagfors inatt och hjälper även till imorgon :) Sen får jag se om jag åker till Filipstad imorgon eller inte, ska ju till Hagfors igen på Söndag för att fira syster.. Men vill ju vara hemma här i lägenheten lite också! :D

Herregud.. Såg ni lyxfällan igår?! Jag blir ju rädd..

Helg :)

Nu har jag helg :) Ska inte till skolan förens på måndag. Meeeen, jag har ju två böcker som ska läsas tills nästa vecka, så jag har ju lite att göra! Så det blir inte bara slappt inte.. Men jag tror att de två böcker vi har nu kommer va roliga att läsa, det handlar som förskolebarns gemensamma lekar & samspel på småbarnsavdelningar :)

Seminaiet idag gick bra :) Jag tycker faktiskt att de är riktigt bra lärtillfällen. Alla har varsin fundering/fråga och sen får man diskutera tillsammans, och jag tycker det var bra idag :) Ååh nu låter jag säkert helt knäpp, men jag skulle vilja vara i skolan typ barje dag! Det är så roligt att träffa alla klasskamrater och sitta och luncha tillsammans och snacka massa crap :) Man glider liksom ifrån varandra lite mer nu känns det som.. Men fredag den 29, dåni, då ska 27 stycken av oss träffas och bowla och ha trevligt tillsammans på Nöjesfabriken, Längtar! :)

Har varit på träning idag också, fy fasiken va skönt det var! Core & bodypump ) Ida var med idag också, så då var det ännu roligare, och hon verkade tycka det var kul så vi skulle försöka ge oss på det två gånger i veckan :) Hoppas ingen av oss blir förkyld eller nått nu!!

Nu ska jag se på Lyxfällan, ska tydligen vara nån dum brud med idag :)

BTW, gjorde egen pytt i panna idag, gud sö gött!

Trött

Nu har jag tagit mig igenom Kurslitteraturen för seminareit imorgon & även klurat ut en fråga/fundering.. Det handlar om att man nästan hela tiden gör saker utan att tänka först, hör det till människans natur kanske? Boken har nämnt massor av olika vardagssituationer som kan hända och sen hur pedagogerna har handlat. Som pedagog kanske man bör var med avvaktande inför många situationer för att se hur barn löser dem, men jag och säkerligen många andra har en tendens att gå in i situationer och "rätta till dem" men man ska nog låta barnen försöka lösa många av de vardagssituationer som uppstår. Får se vad klassisarna säger om den imorgon :)

Fy va lat jag har varit idag, har liksom inte gjort någon nytta alls känns det som. Skulle gå till Ica och handla förut och då tänkte jag att jag skulle ta en promenad innan. Men ack så kallt det var! Jag fick vända tidigare och knalla till Ica istället, för fy bubblan va det blåste kallt! Frös ju ärligt talat öronen & hela ansiktet av mig! Det blir säkert snö! Hoppas inte, för jag har inga vinterdäck och jag ska ju åka bil till Karlstad imorgon.

Nu ligger jag och tittar på efterlyst, samtidigt som jag sitter med datorn i knät... Kanske skulle sova snart? Så det blir morgon någon gång, och kanske en roligare dag än denna..

God natt !


<3

Typiskt!

Idag har de ringt två gånger och frågat om jag kan vara vikarie, första gången var angåenda måndag, men då ska jag ju till skolan. Andra gången de ringde så gällde det imorgon, och då ska jag ju också till skolan! Så himla typiskt, jag som vill komma ut och jobba lite! Är i skolan 2 dagar i veckan liksom...Men men hoppas jag kan nästa gång jag får ett samtal!

Nu ska jag fixa mat :) Ris, stekt kycklinfilé & café de paris-sås :)
Sen LÄSA mera, men jag är på slutet nu i alla fall !

God morgon!

Underbart väder ute idag! Så mycket bättre man mår bara man får lite ljus i vardagen, för igår var det verkligen grått & trist! Idag ska jag försöka ta mig en promenad :) Är ju förkyld igen, men det är inte så farligt (ännu) Jag trotsar den genom att dricka massa vatten, äta vitaminer & dricka kanjang! Jag vill träna! Men jag tror egentligen inte att det är så farligt att träna lite om jag inte har ont någonstans? Är liksom bara tätt i näsan.. Men men hoppas det går över snart!

Jag ska även läsa ut Öhman, en kursbok som vi ska ha seminarium på imorgon! Så jag lär ju komma på någon fråga också.. Hmm..

Andra saker som står på schemat idag:

- Bära ner soporna
- Bära ner glas
- Se på Desperate Housewives!
- Dra till ica & köpa mjölk

Sen får vi väl se vad jag hittar mig på med :)

Ha en bra dag allesammans ! Tänk på att gå ut i solen och få lite energi ;)

Höstmys

Idag har jag städat i lägenheten så nu är det höstmysigt :)
Sitter i soffan nu med massor av tända ljus, jag tycker att det är så mysigt med ljus i höstmörkret! Varmt & skönt blir det också, jag är en sån fryslort jag! Så nu sitter jag i min varma morgonrock och mina tofflor som jag köpte på Filipstadsmarken! Bara njuter :)

Medatt ha städat hela lägenheten menar jag att jag har dammat alla hyllor och fönster och alla saker som finns i hyllorna och fönstren. Jag har också plockat undan alla saker som inte låg där de skulle. Sen drog jag fram snabeldraken så den fick käka upp dammråttorna :) sist med inte minst drog jag ett varv med moppen så de sista damråttorna försvann!

Jag har också bytt gardiner i köket & lite dukar. Jag har även bytt ut lite ljus mot andra ljus och ljuslyktor :)

Väntar på att veckans fall ska börja, det Som Leif GW Persson har startat! Spännande!
Så nu ska jag värma en kopp Te och ta mig lite Tigers jordgubbsyoghurt :D


Köket


Tv-rummet

















Mörkt

Idag var det föreläsning & studiegruppsarbete som gällde i skolan, och det gick bra :)
Och nu sitter jag hemma i lägenheten och försöker tänka efter om det är några viktiga saker som jag ska göra, men jag kommer inte på några.. Däremot har jag typ 100 små saker som jag känner att jag måste göra, några av dessa är bland annat:
- Rengöra spisen
- Städa i lägenheten (Börjar få dammråttor)
- Bära ner glasflaskor & gå ut med soporna
- Läsa lite kurslitteratur
- Rensa lite i lådor & skåp

aaah ni fattar, massa smått som ligger och bara väntar på att jag ska ta tag i det.. Får se vad jag hittar mig på med. har ingen lust med något idag, för det är så mörkt & grått & trist ute.. Riktigt höstväder är det ute ..

Nu kom Martin hem så jag får väl va lite social mot han ..

Tips

Oriflame presenterar Feet up  cosy moments foot cream Nu endast 45 kronor!

Unna dig en värmande upplevelse i vinter med fotcremen Feet up Cosy Moments Foot Cream. Med en blandning av återfuktande ämnen, kanel & kryddiga dofter så vårdar fotcremen dina fötter.


Detta är en intensiv återfuktande footcreme som mjukgör förhårdnader och gör fötterna släta. innehållen kanelolja, det vårdande ämnet allantoin och glycerin. Har en varm & kryddig doft.

En liten uppdatering om min helg

På fredag åkte vi hem till hagfors :)
Det blev först en fika på wienerkonditoriet tillsammans med Anna & Nathalie, och efter det blev det en promenad i vågbacken, vi tog femman :)

Senare på kvällen åkte jag till Eksärad där det bjöds på mat & fredagsmys tillsammans med Martin, svärföräldrarna & Kim.

På lördag drog jag in till Hagfors och hälsade på farmor och farfar och tog även en promenad med Therese runt Hagfors, trevligt trevligt! Och sen på kvällen blev det mat på Milano & sen mys hos Anna med några brudar..

Idag följde jag med syster på Gudstjänst för hon ska ju konfirmera sig, så man får väl ställa upp och bli med ;) Väl inne i kyrkan blev jag irriterad på prästens predikan om medlidande... Man skulle känna medlidande för dem som satt i fängelse, så fan heller att jag ska göra, jävla skitprat! Var fan tänkt att räcka upp handen och fråga varför jag ska känna medlidande för en människa som sitter i fängelse och har typ mördat, våldtagit, rånat eller misshandlat något, No way in hell att jag tänker känna medlidande med de typerna!

Har även hunnit träffa kusin Ebba, Jessica och farmor & farfar idag igen :)
Men det ser ut som jag kommer hem nästa helg också så då får jag nog träffa familjen igen<3

Kom hem till Filipstad runt 6, och sedan dess har jag packat upp och fixat med massa skolsaker tills imorgon :)
Nu ska jag plugga mera och sen sova :D

Off to Hagfors

Ska strax åka till Hagfors :)
Ska träffa 2 efterlängtade sötisar<3

Bye

Packar & planerar

Det är exakt vad jag håller på med nu, packar & planerar inför morgondagen..
Vi har tvättid kl 7-12 imorgon så jag har förberett allt i påsar så det bara är att ta med sig ner och sen lägga sig i sängen igen ;)

Sen packar jag även en väska med lite saker som jag ska ha med hem, vilket inte gick så bra för ja orkar inte bestämma mig för vilka kläder som ska med hem (i-landsproblem eller vadå??!) så det gör jag imorgon..

Jag har även skickat iväg lite sms och pratat med Anna <3

Det är massor som måste planeras nu när man är stor! Jag vill vara liten igen och inte behöva tänka på massa saker.. Det är inte bara inte! Men det ser ut som det blir en helg med vänner, svärföräldrar, pojkvän, farmor & farfar, & Kusin Ebba :)

Nä för att orka med tvätten imorgon lär jag sova ;)

.R.u.b.r.i.k.

Idag har jag läst massor, så snart är jag klar med Dion Sommer, och det känns underbart! Intressant, men tung bok! Det är svårt att fatta vad som menas många gånger! Vilket gör det svårt att koncentrera sig på att läsa..
Men jag tänkte läsa klart den ikväll!

Jag har också hunnit med att se två avsnitt av Desperate Housewives :)

Tänkte att jag inte skulle träna något idag, eller jag intalade mig själv att jag inte orkade för jag var så trött.. Men Neej jag tänker inte bli en lat människa igen ;) Så jag toh kontrollen över mig själv och gick ut och sprang en runda, just för att se om jag fortfarande orkade, det är ju trots allt ett tag sen jag sprang ute.. Men jag orkade, 4 kilometer blev det :) Härligt!

Imorgon ska jag till universitetet, vi ska ha redovisning, gestaltning.. Jag gillar inte gestaltningar :( Jag tycker det är pinsamt.. Men men det blir nog bra :)

För att försöka bli bättre på att dramatisera & spela teater så har jag anmält mig till en kurs till våren, som jag kommer kunna läsa vid sidan om, för vi har ju så lite skoltid.. Drama och berättande som pedagogiska verktyg heter den och börjar till våren... Får se hur det går :) Det vore ju roligt att bli lite mer säker på sig själv när det gäller såna saker. För barn tycker ju att teater och annat liknande är jättekul, så jag vill ju lära mig :)

Nä nu blir det Sommer :)

Elvis i Glada Hudik :)

Fan va bra det gick på gymmet idag! Så härligt när man känner att man har jättemycket energi.. Men det är konstigt det där, ena dagen när man tränar så kan man vara hur orkeslös och trött som helst och man känner efter 5 minuter på Crosstrainern att hur fasiken ska jag orka stå här i 30 minuter?! Men andra dagar går de där 30 minutrarna så snabbt så man hinner inte reflektera, idag var en sån dag :) När jag var klar styrketränade jag utsida & insidan benen 10x10 på varje sida + armarna & bröstet 10x10 :) Så nu ska jag hoppa in i duschen med gott samvete och sen dricka en kopp blåbärste och läsa lite..

klockan 21.00 är det ju Elvis i glada Hudik också på SVT 1, det får man inte missa!

Imorgon är jag ledig, då ska jag väl förstås läsa ännu mera, men jag tänkte också städa och lite sånt :)


Nu kallar duschen, morgonrocken, tofflorna & Tekoppen . . . :)

Gymmet

Ska dra till gymmet nu :)

Jobbat

Jobbade mellan 7.30 till 15.30, och det har varit riktigt kul :)
När jag kom hem skyndade jag mig att springa ner i tvättstugan och slängde i en maskin med underkläder. Så den ska strax hämtas. Därefter ska jag läsa vidare i Dion Sommers bok *Suck* Men men det måste ju göras antar jag!

Har nyss gjort en beställning från Oriflame också, Till mig själv köpte jag detta

En nagelpenna som gör nagektippen vitare nu 29 kr (Ordinarie 65 kr)






Denna ska göra så att naglarna växer snabbare :) nu 69 kr (Ordinarie 105 kr)


Ett läppbalsam :)  Nu: 39 kr (ordinarie 80kr)

Ny vecka

Ja då var första dagen på denna veckan slut..
Jag har varit riktigt trött & seg idag! Men jag pallrade mig i alla fall iväg till Träningsvärkstan och körde två pass, core & Bodypump, och nu sådär efteråt så känns det så skönt!

Imorgon ska jag jobba fick jag reda på nu :) Gud så glad jag blev, det är ju så roligt att jobba och tjäna lite extra! Då kan man köpa mera saker vet ni ;) hahaha, men mina planer för morgondagen sprack ju, skulle ha städat och tvättat & läst Dion Sommer, men neeej inte tackar man nej till jobb för att läsa kurslitteratur & städa? Inte jag i alla fall!

Fick reda på att vi ska åka hem till helgen jag och Martin, så då ska jag nog försöka träffa några vänner & även hinna med en tripp till Ekshärad och träffa svärisarna :)

Nää nu ska jag mysa ner mig i sängen med Sommer..... Kommer somna rätt snabbt gissar jag på ;)

uppdatering

Filmen I rymden finns inga känslor var jättekul :)
Jag & Syster gick på bio medan mamma & pappa var på någon Teater med Bosse Parnevik på Scalateatern. När filmen var slut så fick vi vänta på dem ett tag och det gjorde vi på Mcdonald´s, men till slut gick vi till teatern och väntade.. När de vara klara drog vi till Mc och åt tillsammans :) Gott gott !

Idag har jag varit med mamma, pappa & syster och plockat svamp, det var riktigt kul, för gud va svamp det fanns! Så jag plockade till mina kära svärföräldrar.. När vi var klara så åkte jag & pappa ut till golfbanan och gick 9 hål, fasiken va dåligt det gick för mig, men det var kul ändå!

När vi var klara på golfbanan så åkte jag till Peter och städade hos honom och sen hem till Geijersholm för en middag med familjen och sen hemfärd till Filipstad :) Det har verkligen gått i ett hela dagen!

Nu har jag betalat två räkningar och ska alldeles strax sova, det är ju skola imorgon.. Och jag har inte läst något :( Får läsa ikapp nu på tisdag & onsdag när jag är ledig!


Dagens svampfångst :D

I rymden finns inga känslor

Pallrade mig upp till gymmet istället för att ta en promenad, och fy va segt det gick idag!
Så nu sitter jag och väntar på att jag ska sluta eftersvettas ;) Ingen idé att gå in i duschen om man fortfarande svettas ju!

Ikväll ska jag åka till Karlstad och gå på bio med syster, medans mamma & pappa är på teater :)
Ska bli kul att se den filmen, den verkar så härlig :)

Igår var jag för övrigt med Emelie & Gabriella, vi tittade på Idol, åt godis & pratade massa, så det blev en bra fredag, och dagen idag ser ut att bli lika bra :)

Jag  tittar väl in senare och betygsätter filmen!
Ha en bra Lördag!


Som jag saknar hundarna! Får nog snart bli en tripp hem till Geijersholm!

Lördag den 9 oktober 2010

Känns som att det är söndag idag, men så är ju inte fallet. Det är ju bara Lördag, gud så härligt! Vad ska man hitta sig på med idag då? Inte sitta i soffan och bara kolla på Desperate Housewives i alla fall! Nej idag blir det andra bullar! Ska i alla fall ta mig ut på en promenad och gå upp till gymmet :) Sen får vi se vad som händer, får höra med min kära sambo vad han har tänkt sig inför ikväll..

Sen borde jag även att börja läsa lite kurslitteratur, men orka?!
Betala en räkning måste jag göra också..

Men först nu ska jag ta mig en promenad!
Så i med propparna i öronen och på med skorna & jackan!

/ Elin

Fredag

Fredag idag, och jag har inte gjort ett skit ..
Enda jag har gjort är att ha legat i soffan och kollat på massor av Desperate housewives. Det är ju så bra, det går inte att sluta titta på det. Alla avsnitt slutar så spännande så man måste liksom fortsätta! Tur att Martin kom hem och ville kolla på annat..

Ikväll ska jag väl kolla på Idol antar jag :)
Och bara slappa!

Jo just det, en fråga!
Jag tappar så otroligt mycket hår så jag blir nästan rädd! :(
Är det någon som vet vad det kan bero på och vad man kan göra åt det?!


Monster-pass på träningsvärkstan om 1 timme

Nu är uppsatsen klar & inlämnad, gött det känns! Men sen om den är godkänd eller inte det återstår att se :)
Strax ska jag ta på mig träningskläderna och dra ner till träningsvärkstan och köra ett core-pass och efter det ett bodypump-pass, som jag även kallar för monster-pass! Fyy jag hade sån träningsvärk sist så jag vet vad jag har att vänta mig på lördag! Men det är gött :) Och just nu är jag så taggad för träning, för jag är lett! Så jag tänkte träna bort de känslorna!



En mycket att göra dag

Skönt det var att vakna när man själv var redo, istället för att vakna till en telefon som stör en mitt i sömnen :)
Nu känner jag mig pigg & utvilad och idag ska jag försöka hinna med lite saker.. Bland annat:

- Skriva klart uppsatsen & lämna in den
- Städa lägenheten
- Skicka mail
- Kolla upp lite med Oriflame
- Träna
- Gå på promenad
- Handla
- Beställa kort från Fuji
- Betala en räkning


Och mycket mera ska jag försöka hinna med :) Klockan är ju bara halv elva nu så jag borde väl hinna :) Tror jag ska börja med att städa lägenheten, sen ta tag i uppsatsen, för de två känns viktigast..
Men känner jag mig själv rätt så sitter jag med uppsatsen sent ikväll ;) haha



Tränat

Är alldeles nytränad, fick bli 30 minuter på crosstrainern och sen gick jag två trappor upp och hoppade ner i bassängen och simmade 60 längder Härligt var ordet!

Har för övrigt haft två roliga dagar med Linn, nästa gång ska vi försöka ses hos henne, typ gå på bio och äta på något mysigt uteställe kanske.. Pluggat har vi gjort också, så nu är uppgiften snart klar :) Ska finslipa den imorgon och lägga till lite saker, sen skicka in den så jag är helt ledig på fredag!

Nu blir det duschen och försöka få bort klorlukten!

Tisdagsmys

Igår hämtade jag Linn i Molkom och vi åkte hem till mig :)
Det första vi gjorde var att ta oss en lång promenad 5,2 kilometer blev det, och sen när vi kom in började vi med maten. Tacos blev det, fy faderittan va gott det är! Vi åt väl typ tills vi höll på att spy och sen blev det lite snacks på det! Vi tittade på Tv, pratade massa och sen skrattade vi ihjäl oss till programmet Elvis i glada Hudik :)

Vi kom väl i säng runt 01.00 skulle jag tro, där blev det mera tjejsnack och sen somnade vi som två små prinsessor..
Idag är det plugg som gäller, vi har en uppsats som ska lämnas in på fredag och den ska vi bli klara med idag!

Vi ska även försöka hinna med ett varv på "Stan" och fika kanske, och sen måste vi ju ta en promenad !

Näpp åter till pluggandet ;)

Värdelös dag i skolan

Vet inte om jag tycker att dagens skola var sådär givande? Nää först satt alla och berättade om sin VFU, och det var väl intressant att höra hur alla har haft det, men sen skulle vi gör någon konstig uppgift där vi skulle söka information om förskoleverksamheten i ett annat land och sen referera till de sidorna vi använde oss av. Svårt och rörigt! Fick inte ut så mycket av det tycker jag!

Sålde två böcker idag, så 210 kronor klirrade till i plånkan :) De ska gå till ett träningskort på Träningsverkstan!

Imorgon gör jag min sista Vfu-dag, tråkigt.. Men det är snart dags igen och då är det tre veckor :)
Efter VFU:n imorgon så kommer Linn till mig :) ÅÅh va roligt, vilket mys vi ska ställa till med, tacos, promenad, plugga, fika, titta i affärer och massa annat :) En mycket bra tisdag kommer det att bli !

Nu ska jag äta mat, kyckling & klyftpotatis blir det !

söndag

Veckans sista dag är kommen. Visst går helgerna alldeles för fort? Vart tar tiden vägen liksom?
Jaja, lugnare helg än denna får jag nog leta efter.. Men det är rätt härligt för jag känner mig utvilad och redo för skolan imorgon :)

Dock känner jag mig inte så värst redo för att sätta mig och plugga.. Vet inte vart jag ska börja, men jag ska försöka få lite gjort i alla fall!

Har varit duktig och varit ute på en promenad idag, 6 kilometer blev det :) Så det ska jag skriva ner i min träningskalender..

Nää Plugga var det va?? :(

Mormor & Morfar

Idag är det Lördag, och det ser ut att bli en lugn sådan :)
Funderade på om jag skulle ha åkt hem till Hagfors, men jag stannar hemma i Filipstad och chillar med sambon istället :) Igår tog vi det bara lugnt, åt god mat och hade fredagsmys, men vi var så trötta å vi lade oss typ halv elva.

Mormor ringde igår och frågade om jag var hemma idag, för hon och morfar ville så gärna komma och hälsa på, gud så glad jag blev. Så nu står det en sockerkaka i ugnen (den första i hela mitt liv som jag bakat) så det återstår att se hur resultatet av den blir! Spännande! Ska även bjuda dem på mat så det får bli lassange & en sallad och lite bröd, det går väl alltid hem? :)

Nää nu har jag inte tid, ska tina köttfärs och plocka lite i lägenheten :)
Ha en bra lördag alla !
RSS 2.0