New York !

Älskar staden :) Massa roligt att se och massa roliga butiker!
Igår mötte vi upp Emmelie som är här och jobbar :) Hon visade oss runt och vi hade en jättetrevlig dag! Vi besökte bland annat Central park, mysig park! Där vi gick förbi strawberry fields vilket är den plats där John Lennon blev skjuten. Vi var också till Madison square garden och fixade hockeybiljetter tills imorgon! Så häftigt det ska bli att se på NHL :)

Nu har jag inte tid med detta längre ! Vi ska se lower Manhattan idag!

Dan före dan!

Tänk att imorgon är det lördag den 29 januari, vilket betyder att jag, Martin, Anna & Therese åker till New York, staden som aldrig sover, THE CITY!!
Kan inte fatta det ja, men imorgon klockan 06.00 börjar vår resa mot Stockholm - Arlanda! Och kl 13.25 går flyget! Är riktigt förväntansfull och har massa fjärillar i magen, både på grund av flygrädsla och förväntning. Hoppas verkligen att resan går bra! Och att flyget inte krånglar :( För då kan detta bli mitt sista inlägg!

Kommer att ha med min miniddator, så uppdateringar kommer kanske göras under vår vistelse, beroende på om vi har tid eller inte :)

Hoppas i alla fall på en trevlig resa !!

Kram

God kväll

Kollade på den senaste Saw filmen ikväll med Martin och Daniel! Fy fan säger jag bara .. När ja var yngre gillade jag såna filmer, men nu kan jag inte säga att jag gillar dem! Fy inte ens värda att se för man mår dåligt när man tittar på dem!

Nu ligger jag i sängen och kollar på dum & dummare, det är bra film det :)
Samtidigt ligger jag och kollar in lite scrapbookingbutiker i NY, tror jag ska shoppa lite där :)

Nej, ska se färdigt filmen och sen sova, har seminarium imorgon och ska träffa studiegruppen kl 09.00!

God natt på er :)

Ooops ..

Råkade somna förut (som jag hade planerat) dock kanske det blev liiite för länge, typ 1 och en halv timme, men skönt var det! Tror både kroppen & knoppen behövde det! För som sagt jag känner mig inte helt kry, då är vila bra!

När jag kom upp fick det bli lite Müsli & yoghurt och sen satte jag mig och pysslade lite, gjorde tre kort :) ett som farmor hade önskat och sen två andra nya, ett grattis och ett som man kanske kan ge bort på alla hjärtans dag, eller bara ge bort till någon som man tycker om :)

Nu ska jag ta tag och läsa den jävla kurslitteraturen så jag inte sitter som ett bihang i studiegruppen imorgon! Ska att försöka fatta något så jag kan bidra med något i alla fall ;)

Ja just det, jag köpte mig ett nagellack förut också, från Pieces.. Tror det är Vero moda som har :) Jättesnyggt var det, lite rosa/vitt/pärlemorfärgat.. Skimmrar jättefint, jag gillar inte så skarpa färger ja ;)


Grattis på födelsedagen!


Du har fångat mitt hjärta.....


Den på andra hyllan längst till vänster köpte jag :)
(Bilden är tagen från google)

Dille på ringar

Att jobba idag gick bra :) Men det märks att jag inte är på topp.. Har inte ont i halsen längre, men har en huvudvärk som räcker till en hel arme skulle jag tro! Så jag ska faktiskt lägga mig och sova en stund, men först blir det nog en alvedon.

Gick och handlade förut när jag slutade, typ lite yoghurt så vi klarar oss i två dagar till :) Det är ju ingen idé att köpa massa nu när vi ska åka snart, för det går ju ut i datum innan vi kommer hem kanske! Tog även en tur in på Thomas Kläder här i stan, hälsade på mina gamla kollegor:D Köpte mig även två ringar, gillade dem skarpt och det är ju så roligt med smycken!! Tyckte de var jättefina, så de kommer jag nog använda mycket!


Bara 69 kronor :)


Bara 49 kronor :)

Nej, sängen för att se om jag kanske piggnar till senare!

Vikarie

God morgon.
Vaknade och hade lite ont i halsen idag, kul! Hoppas verkligen att det bara är nu på morgonen!! Pallar inte att bli sjuk nu när vi ska iväg alltså, men det vore ju bara för himla typiskt om man blev det alltså. Martin har ju varit sjuk, så varför skulle jag inte bli det liksom?! (Jag är typ ALDRIG sjuk annars!!)

Men men ska strax göra mig iordning och dra mig till förskolan där jag ska vikariera en liten stund. Blir någon timme bara, men klart man ställer upp :)

När jag kommer hem sen är det bara att dra igång med läsningen igen, kom inte så långt igår. Boken är verkligen svår att förstå och jag kan ärligt säga att jag fattar ingenting :( Så ska vi göra en uppgift på den och redovisa med gruppen imorgon .. Undrar just hur det kommer gå ja, men vi löser det nog tillsammans.. Kanske (Förhoppningsvis) är det bara min hjärna som inte fattar.....

Packa packa packa :)

Roligt det var på praktiken idag! Gud vad jag längtar tills jag är färdigutbildad förskollärare och får känna att man verkligen jobbar och är professionell :) Fick liksom en nytändning idag, vet inte varför.. Men idag var det bara för roligt :) Det första man möts av är trevliga och snälla barn som skriker Eeeeelin när de ser en :) Glad i hjärtat blir man :) Sen är det inte alltid lätt att vara förskollärare heller! Men man får mycket tillbaka av barnen, så det är värt allt arbete :)

Har börjar packa resväskan idag, tänkte att det är lika bra att börja så man slipper stresspacka sista dagen :) Har lite problem men vad jag ska ta med mig för kläder.. man lär ju bli svettig när man ska gå runt hela dagarna och se på saker.. så man vill ju ha ett par oliak ombyten med sig. Sen vill man ju kanske vara lite finare om man ska ut och äta på kvällarna.. Men men jag lär ju säkerligen handla lite kläder där, så skulle jag ha för lite kläder med mig så var väl inte det noga ;)

Nu har vi nyss slängt i oss mat jag & martin, mos & köttbullar blev det, och disken är redan gjord! Jag gillar att diska på dirren, ärligt så förstår jag mig inte på de som sparar till stora diskberg?! Varför spara liksom, det blir ju typ 10 gånger jobbigare att diska eftersom matresterna förmodligen är intorkade och svåra att få bort.. Sen kanske det tar 20 minnuter att diska istället för typ 3 som det tar om man fixar det direkt! Så ett tips till er som hatar att diska, gör det DIREKT så är det gjort!

Ikväll ska jag ge mig på träningen igen, men ska inte vara där lika länge, för ikväll är det väl handboll klockan 20.00 och den ska jag se, och målet är att vara duschad och klar tills en börjar! Gätt att sitta och mysa i soffan på kvällen :)

Nej nu ska jag faktiskt läsa lite kurslitteratur, så jag inte har sparat ALLT tills imorgon :(

Kvällsrader

Träningen idag gick bra, körde på kondition, 40 minuter spinning, vilket resulterade i 21 kilometer :) Är som en överkokt spaghetti i benen, men va skönt det är när man tränar och känner att man orkar lite till. Hade tänkt köra 20 minuter först eftersom jag inte tränat på ett tag. När tiden blev 20 minuter kände ja att äh va fan 10 minuter till orkar jag :) Sen när det hade gått 30 minuter så kände jag att neej jag kör i 40 minuter istället :) Ontirumpan.nu kommer det vara imorgon!

Imorgon ska jag iväg och ta igen ännu en praktikdag :) Kul att få träffa barnen & personalen igem, jag saknar dem faktiskt! Känns lite tråkigt att man ska byta ställe nu, men samtidigt är det bra att få mera erfarenhet :) alla förskolor arbetar ju på olika sätt! Så det blir nog toppen!

Har sett klart på True blood säsong 3 nu, shit vilket jävla slut då! Det måste ju komma en säsong 4!! Bra som bara den är det, men lite läskigt är det också! :)

Nu blir det duschen och sen ska jag försöka plöja mig igenom lite mer kurslitteratur.... Och sen sluta mina blå för att orka med morgondagen :)

Ringde för övrigt Delta Airlines idag och kollade så att biljetterna stämde en sista gång.. Kollade även upp lite detajer på hotels.com så nu känner jag mig lite tryggare.. Meeen resfebern finns där, det gör den att det!

Det gör ju ine saken bättre att ett av planen som tillhör Delta Airlines fick göra en riskabel landning häromdagen pga att landningshjulen inte fungerade som de skulle! KUL !!



Träning

Ska alldeles strax dra iväg på träning!
Var ett tag sedan sist :( Så nu ska det bli skönt att göra ett pass!

Tog mig nästan igenom ett helt kapitel i boken förut också, fy va dryg den var :( Ska försöka läsa mer sen när jag kommer hem! Har ju trots allt 4 tjocka kapitel som jag ska ta mig igenom tills på torsdag... SUCK! men men ..

Hemma och är übertrött!

Fy jag är så trött! Men nu börjar klockan dra sig mot halv tre och jag känner inte för att göra någon powernap nu! Då är klockan typ halv fyra när man vaknar och då är det bara en liten stund kvar innan man ska iväg och träna.. Jag undrar om jag kanske ska försöka gemig på lite kurslitteratur, men då somnar jag väl defenitivt!! Kan ju prova i alla fall :) Sen känner jag för att scrappa idag också! Startar nog med lite litteratur, och går inte det då blir det lite pyssel!

Borde slänga i mig något att äta också, men vad? Nudlar? Pommes? Pasta & köttbullar? Kyckling med sallad? Vad orkar jag göra? Hatar att vara trött! :(

Föreläsning

Sitter på föreläsning, farligt att ha datorn med sig ;)
Min mage kurrar och är superhungrig! Väntar på att det ska bli rast så jag kan springa och köpa en macka!
Skönt att det är en kort dag i alla fall!

När jag kommer hem tror jag att jag ska springa och boka tvättid så jag kan välj och vraka när resväskan ska packas! Töligt om man vill ha med något så är det inte rent! Ska nog även ta och försöka städa(?) Skönt att ha en städad lägenhet när man åker och när man kommer hem :D

Trääääna ska jag göra idag också!

Nej, föreläsning var det va?

Kvällen

Va seg bloggen är då, försöker läsa andras bloggar, men det tar ju sån tid innan de kommer upp!
Kollade på Solsidan förut, det är ju bara för bra! Måste nog inhandla säsong 1 känner jag :D Sen funderar jag på om jag ska börja kolla på One tree hill igen.. Från säsong 1, jag följde ju det när det gick på tv:n men så vart det att man missade massa avsnitt och då var det inte kul längre! Så jag ska kanske börja se på det..

Imorgon är det skola som gäller, börjar delkurs 2. Fort det går, snart har jag min examen som förskollärare :)
På Torsdag har vi seminarium, men resten av veckan är jag ledig. Ledig och ledigm jag har väl massa litteratur som ska plöjas igenom! Men jag slipper åka till Karlstad i alla fall :D

Ska kanske försöka ta igen en praktikdag under veckan också :) Typ på tisdag kanske, får ringa dem imorgon :)

Nepp nu ska jag lägga mig, ska va hos Ida 07.15!

Tacomys

Nu är jag hemma i Filipstad igen, härligt :)
Blir snart tacomys, bara köttfärsen tinar någon gång! Är vrålhungrig, och vad är bättre än tacos?!

Hockeyn igår sög, vilken dålig match. Färjestad sööög.. Men men det var väl roligt att bli medbjuden i alla fall och få komma iväg på något :)

Innan hockeyn så blev det Bergvik, för jag kom på att jag inte har någon bra jacka att ha på mig när vi ska till New York, det är ju lite halvkonstigt väder där nu. Ena dagen massa minus och andra dagen några plus, så min dunjacka känns lite overkill om vi ska gå runt och se massa saker. Och utom den har jag bara tunna vårjackor, och det blir nog för kallt.. Så jag hittade en jättefin på STADIUM :)
Dock ser den inte lika snygg ut på bilden som den ät i verkligheten ;)



Idag har jag städat hos min farbror, och efter det åkte jag och hämtade Wilma i Olsäter :)
Och sen bar det som sagt iväg hem mot PhillyTown ;)

Ska se om jag hinner scrappa lite ikväll :) Har läängtat, dessutom köpte jag lite nya prylar till det i torsdags!

New York, New York!

Har varit hos Anna tillsammans med Martin & Therese. Lena & Mats har berättat lite nyttig fakta och gett tips på vad vi ska se till att göra när vi kommer dit :) Så nu längtar jag otroligt mycket tills vi ska åka!! Bara en vecka kvar imorgon, det pirrar i magen vill hag lova!

Chattade med Emmelie förut också, ska bli så himla kul att få träffa henne också!!

Imorgon blir det hockey i Karlstad med Martin & Svärföräldrarna :) Det blir en bra helg detta tycker jag :)

Nu ska jag se lite mer på Let´s dance och sen blir det väl söving :)

Fredag!

Jag älskar fredagar :) Bästa dagen på hela veckan är det!
Idag har vi varit ner till Bruksmästaren och ätit mat, jag, Martin & svärföräldrarna, god mat !!!
Sen var vi in på Annes där jag köpte en ny foundation & ett kit som jag ska ha shampo, Balsam, tvål och lotion i:)

När vi kom hem blev det lite lek och bus med Alice & Molly <3

Nu ligger vi här och funderar på vad vi ska hitta på! Jag är lite sugen på att scrappa!
Men Känns ju lite elakt att lämna Martin själv här uppe, han vill nog inte vara med och pyssla skulle jag tro!

Redovisningen igår var så jääävla dryg, och gissa om jag fick det frågan som jag kände att jag absolut inte ville argumentera om! :( Blev lite besviken, det känns så typiskt mig ! Men men nu är det klart i alla fall..

ikväll ska vi träffas och planera lite inför New York Resan :)


Geijersholm

Home sweet home!
Mys i Geijersholm ikväll :) Martin har fixat god mat, pepparbiff & egna klyftpotatisar<3
Nu kollar vi in handbollen på fyran och hoppas på att Sverige vinner! Massa mys med hundarna blir det också, om det är fint väder imorgon och inte för kallt, då ska ja gå en prommis med dem :) Mina mysisar ärrä! <3

Idag har vi fått våra dollar :) Gött en sak till att pricka av på listan!

god morgon!

Inatt har jag sovit dåligt! Grrr, hatar såna nätter! Ont i magen och huvudet har jag haft...
OCh nu ska man upp och sätta sig i en bil och åka till Karlstad för kursavslut, gud va sugen jag är på det just nu, INTE! Fy jag hatar att köra bil när jag är trött, på så vis är det faktiskt skönare med buss! Men men får väl dra på radion och försöka hålla mig vaken :)

Åker förmodligen hem till Hagfors idag också, blir en luuugn helg hemma.

Kung fu massage

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se på film med martin, gud sö mysigt :)
Går en film på sexan, Härmed förklarar jag er Chuck & Larry, så den ska vi väl försöka se hela, brukar bli så drygt med alla reklamer!

Imorgon har jag kursavslutning, en paneldebatt där vi ska vara förberedda på typ 21 punkter eller vad det är. En av dessa punkter kommer jag att få och den ska jag argumentera för eller emot. Just nu är jag inte ett dugg nervös, men det brukar bli lite pirr i magen typ precis när man kommer till skolan, men jag tror det kommer gå galant :)

Har suttit med min kung fu massage nu ikväll, gud den är verkligen superbra! Ont som fan gör det, men det hjälper verkligen, känner mig bättre redan :)

Nu ska jag packa väskan och fixa lite saker innan filmen börjar kl 21.00!
Trevlig kväll

scrappat

Har scrappat lite idag :) Men nu är mina kort slut, så jag lär ju gå in på panduro imorgon och fixa fler :)
(om det nu mot förmodan skulle vara så att någon kanske skulle vilja ha ett kort så säljer jag dem för 25 kronor styck, så säg bara till!) Kan ju kanske inte behålla alla jag gör kom jag på!

Det fick bli en riktig latisdag idag, har inte kommit ut något än,  och nu är solen borta så det är ju ingen ide nu ;) Ibland får man verkligen vara lat, såna dagar är viktigt! Ska lägga mig och spela Dataspel nu tänkte jag, antingen The sims eller Zoo Tycoon ;D Moget va?! Hahaha..


Ett Grattiskort  :)


Ett kort till Alla hjärtans dag

Jaha, vad ska man hitta på idag då?!

Onsdag idag .. Vad ska jag hitta mig på med?
Sitter i morgonrocken än så länge, men det får det väl bli ändring på snart! Men Martin ligger och sover än, stackarn har svårt att sova, men igår tog han en sömntablett och jäääävlar va han somna.. Jag bad honom när han höll på att somna att han skulle vända sig på sidan för han snarkar så när han ligger på rygg.. Vet ni vad jag får till svar?

- Det är inte skönt att somna på sidan, kan jag bara få somna till lite och sen vända på mig?!

Yeah Right tänkte jag .. Och ni kan ju gissa om jag hade rätt? Han har legat på rygg heeeeela natten och snarkat något så bedrövligt! Men så hade jag ju inte samvete att väcka honom heller när jag vet att han har svårt att somna.. Så min natt har varit.... Hmm, något sömnlös.

Funderar på om jag ska baka bröd idag, har jäst som ligger i kylen och går ut idag.. Så det är väl lika bra att göra en deg.. Såg nu att det bara var en påsa kvar av de jag bakade sist, så det har varit åtgång på dem :)

Härligt väder har vi idag också, skulle kanske bege sig ut på en promenad nu som mjukstart efter att man varit lite sjuk..

Jaja, får se vad dagen har att erbjuda!

Konstig dröm eller vadå?

Haha denna dröm måste ju tyda på min flygrädsla i alla fall!

Jag och några fler personer står ute och pratar när plötsligt ett stoooort passagerarflygplan kommer och flyger lågt som bara  den. Jag bara, men gud ska det flyga så lågt?! Ja det kanske ska landa i Råda sa den andra, Nej där tar de inte emot såna stora plan, sa jag! Plötsligt ser vi hur planet börjar snurra och dyka och ut ur planet hoppar massor av människor i panik! Vi tittar upp och ser massor med människor som är påväg ner mot oss! Vi rusar till närmsta hus och berättar att inom en minut kommer vi ha massa skadade människor som har hoppat ur från ett flygplan som höll på att störta! Vi bara stod där och tittade upp på de stackars liven och undrade hur det skulle gå, plötsligt kom den ena efter den andra och dunkade i marken.. Men så reste de på sig och började gå, ni vet när man är sådär yr och tar ett steg fram tre steg bak? Typ så gick de runt, sen kom det poliser och ambulanser och hela räddningstjänsten, de filmade med helikopter och sände liveTv, och andra helikoptrar sökte efter planet..Jag vet inte om det var några som dog eller om de bara gick runt sådär.. Haha vilken jävla konstig dröm!

Helt knäppt, men jag brukar drömma knäppa saker!

Nu har jag i alla fall tagit en skön dusch och jag känner mig piggare :) gjorde en ansiktsmask också! Gud va härligt! Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen så lär jag nog somna eftersom jag inte sov så mycket inatt!


Ja saknar mina snuttisar!!

Varför måste man alltid ha så svårt att hitta på rubrik

Nu är jag färdig med alla de 25 punkterna eller hur många det var! Kändes som flera hundra!
Har fixat med oriflamebeställningen nu, och har skickat ut lite mail angående min frånvaro på skolan när jag är i New York!

Tänka sig, det är typ bara en och en halv vecka kvar, jag har sån resfeber så ojojoj!
Hoppas inte att det blir något krångel eller något nu för då blir jag ledsen i ögat!

Nu ska jag nog snart hoppa in i duschen och efter det känner jag mig förhoppningsvis friskare, fräschare och piggare! Sen blir det väl att försöka fixa till lite mat och peta i sig :)

Magsjukan ?

God förmiddag allihopa!

Usch igår när jag satt och pluggade så kände jag att jag mådde liksom illa, det började redan när jag klev upp igår. Men jag hade inte så jätteont så jag tänkte inte mer på det, men runt halv tre tiden fick jag så ont så jag fick lägga mig på soffan. Det blev värre & värre och till slut mådde jag så illa så jag hämtade en hink och försökte kräkas  (Då är det illa när JAG försöker få det att komma upp) Men det kom inget ... Fy, det var några hemska timmar, först inatt runt tretiden kändes det lite bättre.. Kom aldrig någon spya, men ur andra änden dock :( Nej usch detta var nog det värsta jag varit med om på lääänge! konstant illamående i typ 12 timmar :(

Men idag känns det lite bättre, bara lite öm i magen liksom. Så nu sitter jag med ett glas proviva blåbärssoppa och försöker peta i mig :)

Idag ska jag försöka plugga lite till och sen måste jag beställa från Oriflame idag :)

Ha en bra dag :)

Pluggar

Mmm, sitter och pluggar för fulla muggar!
Har typ 25 punkter som ska argumenteras på torsdag, eller jag får väl typ en av dem och då måste man ju ha lite anteckningar på varje så man är lite förberedd tycker jag :) Så det pysslar jag med nu! Och det kommer ta flera timmar till känns det som! Men snart blir det en lite paus och då kanske man skulle ta på sig kläder och skaffa sig ett ansikte och ett hår som inte ser ut som ett fågelbo ;)

Rena isgatan!

Blev lite kalasfirande igår och sen blev det jobb på Norbergs kläder :) Kul att det var så mycket folk ute och tittade tycker jag! Vi fick även besök och underhållning av bandet Heading back home! De var så bra så :)
När vi stängde gick jag och Therese bort och tittade på de andra duktigt ungdomarna som deltog!
Och sen bar det iväg hem till Geijersholm, där jag satt uppe till klockan 2 och pratade med mamma <3

Imorse skjutsade jag Emma Och Pontus till Kyrkan och sen tittade jag in på Norab och köpte några blommor och lite annat som jag hade tänkt ha till min nya hobby :) När jag kom hem så satte jag mig och påbörjade ett kort, mamma ville så gärna vara med så jag fick visa henne hur man gjorde :) Så vi satt tillsammans och gjorde några, hon tyckte det var kul :)

Sen klockan två kom farmor & Farfar och Peter & Ebba, så blev det tårta :)
Sålde två kort till Farmor, hon tyckte de var så fina så :) Tjänat 50 kronor idag alltså ! Nice ..

Att åka hem till Filipstad ikväll var nog den värsta bilturen jag gjort sen jag fick körkort! Fy va läskigt det var! Rena isgatan vill jag lova.. Tänk er en ishockeyplan.. med en jämnspolad is ... fy trodde jag skulle köra i diket flera gånger! Men jag kom hem i alla fall, lite mer än en timme tog det att åka 6 mil.. brukar ta runt 40 minuter annars.. Maxhastigheten var nog 65 skulle ja tippa på.. Usch usch usch! Ge er inte ut på vägarna om ni inte måste!








Är nog tänkt som ett Alla hjärtans dag kort :)

Fredagsmys & Födelsedagskalas

Redovisningarna igår gick bra :) Vi fick högsta betyg på rörelsestunden, Så det kändes skönt!
När jag kom hem var jag helt slut, men jag lyckades rycka upp mig till slut!
Jag och Emelie drog till Palermo och åt pizza och sen hade vi lite fredagsmys till Let´s Dance! Trevligt var ordet!

Idag ska jag hem till Hagfors och fira mamma som fyller år idag :)
Sen ikväll mellan 18.22 blir det jobb på Norbergs kläder med Therese! Ska bli roligt att träffa henne och även se om kvällsöppet är något för Hagforsborna :)

Nu ska jag plocka ihop lite och sen dra till MAgnolia och se om jag hittar något åt mamma <3

Nytt nybörjarkort :)

Efter träningen var jag jättesugen på att prova göra ett kort igen! Ett Alla hjärtans dag kort! Efter många ideer hit och dit så blev slutresultatet detta:



Blev väl rätt fint, men jag har så svårt att gilla mina egna saker.. Har ni också det? För om jag ser något som en har gjort så bara åååh va fint!! Men mina egna saker kan jag inte liksom känna så med :P

Jaja ..

Imorgon är det i alla fall redovisning .. Jag lär ju kanske sova nu.. Ska upp 06.20 .... Pust & stööön!

Trött

Ojoj, idag är jag riktigt trött!
Skolan idag gick fort i alla fall, fick prova på lite olika aktiviteter för barn med funktionshinder av olika slag! Sen gick vi i studiegruppen snabbt igenom hur vi ska göra upplägget imorgon, men just nu är jag inte så nervös för jag tror det kommer gå galant :) Jag ska läsa en massagesaga högt och visa dem hur de ska göra, okej det känns lite pirrigt, men jag kommer ju inte att dö! :) Jag ska även prata om några punkter som handlar om ute och innemiljön på förskolor. Men det kommer väl att gå bra! Skönt när det är gjort!

Var ut till Bergvik förut och bytte en bok som jag fick i julklapp, hade den redan. Så nu fick det bli en bok som heter jag är 15 år och vill inte dö. En bok om andra världskriget & förintelsen. Jag passade också på att köpa såna små resflaskor som man kan ha schampo och tvål i :) Sen var jag in på Kappahl och köpte mig ett pannband.. En klasskompis hade ett idag och det var så fint, och jag som ofta har uppsatt hår (Då är det inte så snyggt med mössa) Men det var göööörfint så det ska jag nog ha imorgon, eller ikväll redan när jag går till gymmet :)

Nu ska jag vila ögonen lite, är otroligt trött !

mitt första scrapbooking-kort

Skolan idag gick toppen, vi är typ klara :)
Imorgon blir det skolan igen, men då lite tips på rörelselekar från läraren :)

När ja slutade idag åkte jag ut och bytte resväskan, jag tog en annan, tyckte synd om expediten när hon skulle vara tvungen att ta hem ett helt set till! Men den duger denna också, men ack så mycket mindra :( Jag får packa smart helt enkelt!

Fick även bli lite scrapbookingprylar från panduro idag, plus att jag fick lite material av min handledare :) TACK säger jag till henne för alla papper och annat! Så jag gjorde två kort förut :) Var rätt kul, men svårt för jag har så dålig fantasi!


Den duger :)


ett av korten, duger för att vara första gången!




:)

Nyhetsmorgon

Sitter och chillar framför nyhetsmorgon :)
Snart ska jag ta bilen och åka till universitetet för att fixa ihop två grupparbeten tills på fredag!
Ska bli härligt att träffa studiegruppen :)

Ha en bra dag!

Scrapbooking ?!

Min handledare har inspirerat mig till att börja lite med scrapbooking :) Det verkar ju jätteroligt!
Så jag tror jag ska börja lite smått! Köpa på mig lite grejer i USA! Har hört att det är billigare där! Ligger och kollar på nätet nu och det verkligen kliar i beställningstarmen!

Imorgon ska jag till Karlstad och fixa med skolan, ska även byta resväskan.. Då ska jag passa på att kolla lite på scrapbookingprylar.. :) vill ha något att pyssla med liksom!

Träningen förut gick bra :) Kul att ha någon att träna tillsammans med, det går mycket lättare då! Blev lite kondition och sen lite andra övningar! När jag kom hem så kom Emelie hit, vi kollade på en film, vampyrer suger, och den SÖÖÖG verkligen, men den var väl kul att se på .. Men verkligen dålig! Så dålig att den blev bra, då är det väl illa?

Fick förresten inget kreditkort heller .. Tjänar för lite pengar, 125 000 ska man tjäna på ett år.. Yeah Right att jag som studerande kommer upp i de när jag typ bara har lite extraknäck! men men skit samma! Jag klarar mig nog utan kreditkort! :D

Go natt !

Träning

Drar till Gymmet, idag får jag lite sällskap av Therese :)

Helt slut

Nu ligger jag här i våra nybäddade säng, helt utmattad!
Har så ont i ryggen och fötterna, och allt detta för att jag varit så aktiv idag :) Så nu somnar jag nog gott!
Gympasset idag var skönt, fick bli 30 minuter på spinningcykeln, ont i rompa imorgon kan ja tro! Sen blev det även lite styrka i maskinerna.

När jag kom hem tog jag reda på tvätten och chillade vid datorn en stund :)
Så fixade jag en överraskningskvällsmat till Martin när han kom hem från fotbollen, gud töcken husmor jä har vööör idag :)

Men vet ni vad jag är så stolt över? Idag har jag vågat gå ner i källaren med alla julgrejer, helt själv! Fy tusan va modig jag kände mig! Jag hatar källaren, den är sååå läskig! Men jag vågade :) Bra fixat Elin!


Mysig kvällsmat tillsammans med min mysiga sambo <3



Nybakade tekakor, mitt livs första!



Nu ska jag få massage av min underbara kung fu apparat som jag fick i julklapp <3
Sen sova, för imorgon ska jag iväg och göra igen en praktikdag, kul att träffa barnen och personalen igen!



Faan va duktig jag är :)

Idag har det gått i ett hela dagen och det gillar jag :) Fan va bra det känns!
Har städat bort alla julsaker och kört en storstädning i lägenheten.. Har bärt ner massa i förrådet och nu håller jag på med tvätt :)

Skulle ju ha hunnit ner till banken också, men de stängde ju 15.00, jag kom dir 15.08. surt! Men jag får väl försöka hinna dit imorgon istället :) När det var stängt så gick jag in på Magnolia och kollade runt lite, det är min favoritbutik här i stan! Fick med mig en parfym hem som det var halva priset på! Hillary Duff, jag luktade på den i våras och gillade den, men var för snål för att köpa den ;) men nu kostade den 200 bara för 50 ml :) BILLIGT!

När jag ända var nere i stan fixade jag lite ingridienser så jag kunde fixa hembakat bröd! Så det har jag också dolat med idag :) Nu ligger de på kylning i köket, väntar på att jag ska kunna stoppa dem i påsar. För efter det ska jag dra mig upp till gymmet för att träna! :)

Guud ni vet när man känner att man hunnit med sådär mycket och man känner sig sådär bra?! Så känner jag mig idag!! :) Det är så man tar till vara på dagarna :)
Har också kommit ihåg att göra en studieanmälan! :)

Just ja, ringde till accent i Karlstad angående min resväska, och den snälla expediten skulle försöka att få tag på storleken mindre än den jag har nu! Tummen upp till Accent idag!!

Näpp jag har mer saker som ska hinnas med!

Ling Ling



Hahahahaha, fick ett inlägg av Bäcker på Facebook nyss. Hon skulle ha tag på en video, först fattade jag inget, men tillslut föll poletten ner! En gamalt klipp som vi kollade göööörmycke på när vi typ gick i högstadiet eller nått. Det är min humor i bött! Så jäkla kuuuul!

God morgon

Skulle kunna sova flera timmar till känns det som, men icke! Nu ska jag ta tag i dagen och allt vad den har att erbjuda mig! Ska strax springa ner i tvättstugan och se om det finns någon tvättid idag, skulle vara så skönt! Vill liksom göra ett stort ryck här hemma. Bort med alla julprylar och fram med lite vårigare saker :) I med nya sängkläderm fram med nya dukar & handdukar, en fet storstädning alltså :)

Sitter och lyssnar på Baksmälla med Petter & September, haha texten känns verkligen såååå dagen efter! Usch, ångest bara man lyssnar på låten ju ;)

Nej nu ska jag sätta igång!
Ha en bra dag allesammans :)

BTW

Har faktiskt lyckats klarat mig från den äckliga magsjukan!
Peppar peppar ta i trä!


Hem ljuva hem

Idag har vi flyttat hem till Filipstad igen :)
Och ni kan inte tro va härligt det är att komma tillbaka till det normala livet! Slippa bo i en resväska!

Igår hade jag ett mer eller mindre hysteriutbrott! Martin satt och kollade upp saker inför resan till New York och vi upptäckte att min snygga resväska som jag var så nöjd med var för stor :( Va är det för jävla skitregel? Inget sa de till mig i affären heller, det borde de väl vara medvetna om? Så nu måste jag till Karlstad och byta den, jobbigt!  Och vet ni hur mycket det var som skiljde?! 5 jäkla centimeter för stor var den .. Det är ju inget ..
Skulle få betala nästan 1300 kronor för att få ha den med mig! NOW WAY !


Min läckra resväska !! :(

Imorgon blir det en fixardag här hemma, ska städa bort julen hade jag tänkt.
Jag ska även gå ner till swedbank och se om jag kan fixa ett kreditkort som jag ska ha när jag reser. Sen ska jag äntligen få träna ordentligt också! :)

Men nu ska jag sova !

Ändrade planer

Magsjukan härjar i familjen igeeeen! :(
Så det blir inget Sälen, men jag åker inte hem! Jag drar till Ekshärad och bor där i några dagar och hoppas på att jag klarar mig från skiten! Hoppas hoppas hoppas! Vitpeppar & Whiskey !!

4 januari 2011

Ännu en dag med jobbande är förbi :) Skönt att ha något att göra om dagarna! Gud kan ni fatta att det redan är den 4 januari?! 4 dagar utan godis & dricka och dylikt, fortsätter det i denna takt så är det inga problem ;)
Imorgon gör jag en kort dag på Norbergs, sen blir det en tripp till Sälen! Då ska jag inviga mina längdskidor!! :)

Nu ska alla papper till USA vara fixade också! Gud va härligt!
Nu kan man liksom bara se fram emot en trevlig resa, med massor av skoj tillsammans med min kära sambo & min kära vän Anna<3 kommer nog inte bli annat än toppen tror jag :)

Har kommit på ett till löfte, haha. Jag ska sluta bita på naglarna!! Hur många gånger har man inte försökt med det liksom?! Men det är en ful ovana så jag har inga större förhoppningar om att lyckas! Det borde ju vara lättare än att hålla uppe med godis, men icke! Nu har de i alla fall börjat få en såndär liten vit fin kant, så jag är ju bättre än vad jag var när jag var mindra, då hade jag nageltrång jääämt! Nu biter jag typ om jag är nervös eller om jag ser en spännande film! Får dra på lite lack imorgon så kanske ja ger fan i att bita!

Nu ska jag söve, så ja orkar upp imorgon!
Höll förövrigt på att dö av trötthet imorse när klockan ringde!

Kram

Just ja! Nyårslöften !

Jag ska för min egen skull hålla mig ifrån Dricka, godis och chips och dylikt .. Dock ska jag äta popcorn och nötter (Nötter som ju är så nyttigt hahaha) Detta ska jag göra i kombination med träningen, därmed hoppas jag kunna tappa några kilon :) Det funkade förra året så jag hoppas det funkar iår igen ;)

Ska även försöka leva livet och verkligen ha KUL, för man lever ju bara en gång :)

Nytt år, nya möjligheter

På Nyårsafton åkte jag till Styrkan och körde ett konditionspass och sen blev det mys resten av dagen och kvällen och natten :) Våra kusiner kom hit och vi hade en mysig kväll tillsammans som bestod av, mat, Grevinnan & Betjänten, med andra ord, och raketer :) På kvällen kikade vi in hos våra norska grannar, men där blev vi inte kvar allt för länge! Hem och åt mat igen och spelade fyrmanstvist, jag & Martin mot Anna & Stefan, jag & Martin förlorade så det stod härligt till!!

Vaknadevid halv fyra och mådde riktigt jävla illa, trodde jag skulle få magsjukan, men det gick typ över. Vaknade lite senare runt halv sex av att kusin Sofie spydde i rummet brevid, hon fick magsjukan... Lite roligt var att lelljänta förtvivlat letade efter något att spy i inne i rummet.. Varav hon får tag i något som hon trodde var en papperskorg, men som senare visade sig vara min påse med julklappar i.  Hahahha kraken, men det gick så fint med alla julklapparna, vissa hamnade direkt i tvättmaskinen och de andra hade plast runt sig så det gick ju bra i ala fall!

Nu har hela deras familj och hela vår familj väntat spänt på om någon mer ska insjukna! Fyy ingen vill ha den där dreten! Jag & martin hat käkat vitpeppar! Och än så länge har inte någon blivit sjuk och nu är det 60 timmar sedan hon åkte härifrån, så vi borde ha klarat oss! HOPPAS!

I lördags blev det massa mys hemma i Ekshärad, jag och Martin var själva så vi lagade tacos och såg på TV, Patrik 1,5 gick på ettan, den är rätt kul :) På söndag var vi sega som bara den, men det blev lite snöskottning och en promenad i alla fall, och sen mera mys och tv, tittade på minuten som de har börjat med på ettan! KUL program :)

Idag har jag jobbat och det blir även jobb imorgon :)

Kul att vi har upptäckt att det står olika namn på martins biljett till USA och på hans pass då!
Det måste ju ändras, martin hade suttit i telefon i en timme idag och när han trodde att allt löst sig och de hade lagt på så upptäckte vi nästa problem.... De har skriivt LarsMartin istället för Lars Martin ... SUCK.. Plus att de skickade en nu biljett på franska! Lätt att förstå!! :( Får magsår på allt detta, tänk om vi inte kommer in?! SÄKERT blir det någon krångel så vi står där i NY och får åka tillbaka hem till Sverige!

Nej nu måste jag sova!
God natt !


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
RSS 2.0