Ett steg närmare examen !

Idag fick jag besked om att jag får gå upp på opponeringen i januari :) Wihoo! Så nu är det bara att slipa och jobba på arbetet så man slipper massor med kompletteringar!
 
Strax kommer Linn hit, då ska vi äta tacosgratäng och mysa :)
 
 

Att söka jobb

Idag har jag sökt mina första jobb som förskollärare.... Det känns pirrigt, fast liksom ni vet när man är helt inställd på att man inte kommer få nått, men ändå finns hoppet där? Jaja, fyra tjänster är det som jag har sökt och vi får väl se hur det går.. Vore kul att få något säkrat men, jag tror inte att det blir så..
 
Hela denna vecka består av jobb för min del, är ledig på fredag bara, men då är det julbord i Sunne som gäller! Är på samma avdelning varenda dag, det är kul för då får man en annan kontakt med barnen :)
 
Hann med lite "slöträning" ikväll, men det är väl bättre än inget? Ska se om jag orkar vara duktig imorgon med?! Ska va med Linn imorgon efter jobbet, så träningen lär bli innan jag börjar kl 8, huuuuuua dä blir tidigt dä i så fall! Haha förmodligen driter ja i det och sover en timme extra istället ;) 
 
God natt!
 

En bal på slottet.....

..... Eller jag menar stadshotellet ;)
Idag har vi lärarstudenter bal på stadshottellet här i Karlstad, känner mig lite pirrig.. Vet inte varför!
Runt 13.30 sen ska jag iväg och fixa håret, och sen ska man på med balklänningen från studentbalen.... Ja du läste rätt, min gamla balklänning som jag aldrig trodde jag skulle få återanvända ;)
 
Igår hade jag och Martin en heldag, med massa mys, fast båda två är lite sjuka så vi låg och drog oss här hemma innan vi kom iväg in till stan.. Där fixade vi julklappar, så det är snart klart :) Nu är det typ bara honom jag har kvar att fixa till, men jag har mina ideér i alla fall!
 
När vi kom hem slog jag in julklappar och sen drog vi igång med pepparkakshusbygget, jag har aldrig byggt ett pepparkakshus, men det hade Martin och tur var väl det att någon av oss var lite erfaren! Huset blev bra tyckte jag, dock lyckades Martin på någon vis förstöra grytan när han skulle få bort allt stelnat socker! Så jag får väl önska mig en ny i julklapp.. :)
 
På tal om julklappar, Martin är ute och letar till mig nu! Jag kom på inatt att jag önskar mig ett duntäcke! För huuualigen så jag fryser på kvällarn och nättrena! Sen önskar jag mig ett halsband från Thomas Sabo :) Och ett par Überschööööna tofflor som jag sett på en affär :)
 
 
 

Torsdag!!

Wihooo idag är det torsdag, denna vecka har gått otroligt fort! Förmodligen för att examensarbetet ska skickas in imorgon igen ;) Så idag ska jag sitta och få ner så mycket som möjligt! Men det känns som att jag ligger bra till :)
Ikväll kommer Martin hem<3 och imorgon är det han och jag som har en riktig mysdag! :)
Vi ska fixa julklappar, bygga pepparkakshus och fredagsmysa deluxe!
 
Neeej, exemensarbetet ligger och väntar på mig!

jobb ;)

Imorse ringde telefonen och väckte mig ur min skönhetssömn. Det var förskolan som ringde, kriiiiiis! Snäll som jag är så gick jag dit i några timmar.. Fick mycket gjort på examensarbetet igår så jag tänkte att jag hinner ju klart :p
Nu sitter jag här igen med arbetet framför mig, vet inte om det blir så mycket gjort, men det är ju ändå uppe och jag pillar lite här och där med det :) Förordet har jag gjort idag, och nu ska jag försöka få ner lite på analysen! Lite är bättre än inget! ;)
 
Om ca 10 minuter börjar julkalendern! Jag följer den dyrt & heligt ;)
 
 

Jag och mitt examensarbete

Hej!
Igår var det handledarträff som stod på schemat! Så nu idag sitter jag här med alla mina små kommentarer som jag ska rätta till :) Känns som att det går åt rätt håll i alla fall, litteraturdelen är bra och klar, bara lite stavfel och meningsuppbyggnad som ska korrigeras! :) Vi ska ägna tid tillsammans hela dagen idag och imorgon och på torsdag hade jag tänkt.. Målet är att på torsdag ha en färdig uppsats som Ingmarie sen ska få ge mig mer kompletteringar på :) Detta arbetet kommer ju aldrig bli "perfekt" känns det som! Men Klart ska det bli förr eller senare! Det börjar liksom bli så äckligt långt nu, så varje gång man öppnar dokumentet vill man bara spy av all text!
 
Igår var jag även snäll och hoppade in på jobb i 2 enstaka timmar, och personalen flög på mig när jag kom dit, tre dagar som de ville ha hjälp, men jag måste säg Nej nu, hur jobbigt det än känns :-/ Jag vill så himla gärna hjälpa dem och detta är verkligen ett ställe jag trivs så bra på! Men jag hoppas de förstår att jag inte säger Nej för att jag bara inte vill, utan för att jag måste lägga ner tid och bli klar med studierna först! Men jag HATAR verkligen att säga nej till jobb :( Speciellt när man vet att det är så svårt för dem att få tag på folk..
 
Igårkväll var jag på bio med Emma & Martina, Blondie såg vi, och oj så dryg den var! Hade nog lite för höga förväntningar på den :( Men men nu har jag sett den och behöver inte fundera mer på om den är bra eller inte!
 
Nej nu ska jag återgå till examensarbetet!
 

Rubrik

Helgen har gått riktigt snabbt!
I fredags blev det jobb till 16, och på kvällen blev det filmkväll hos Therese. Vi såg på filmen Modig :)
 
Igår hade jag och Bella en heldag tillsammans, vi gick på stan och handlade kläder inför vår examensfest som har temat 80-tal! Haha vi kommer bli så snygga! Nu ska vi bara skaffa lite accecoarer (Stavning)?
Sen blev det lite julgodisbak, vi gjorde chokladfudge med pepparkakssmak, men det blev lite för torr, men det kompenderade vi med att göra en alldeles perfekt knäck med inslag av turkisk peppar :)
Vi åt även tacos & såg på film, en svensk skräckis som hette de utsatta (Ej att rekomendera) Och sen såg vi ju Tomten är far till alla barnen, så jävla grym film :)
 
Idag har jag bakat nougatrutor och fixat matlådor till Martin & tvättat kläder :)
Martin åkte till Gbg idag, så det blev bara en snabbvisit för honom här hemma! Tur jag har fullt upp med examensarbete nu i veckan så att det går snabbt! <3 Saknar honom ikväll!
 
Fick bli en promenad med Bella ikväll, nästan 6 km blev det ute i kylan :) SKönt! Så nu blir det chill resten av kvällen!
 
 
Har man ingen mortel så får man vara uppfinningsrik, hammare & ikeas matlåda ;) Haha!

Trams

Seriöst, jag har fortfarande träningsvärk efter söndagens cirkelfys! Veckan har inte bjudit på någon mera träning på grund av jobb & ett examensarbete som försöker bli färdigarbetat. Men idag har jag skickat in den senaste upplagan till min handledare och på måndag är det handledarträff som gäller. Så nu blir det inget mera jobb på arbetet denna vecka! Istället blir det jobb på förskolan imorgon och chill i helgen.
 
Martin är i Sälen med grabbarna så jag ska försöka sysselsätta mig med andra saker så att tiden går snabbt! Blir nog eventuellt julgodisbak med Bella! :) Sen får vi se vad som sker.. Ska försöka få in något träningspass! ;)
 
Idag har de äntligen börjat i sovrummet, så nu är nya tapeter på G! Idag har de målat & spacklat så det stinker målarfärg inne i rummet och det är plast överallt! Blir att sova på soffan inatt! Men det kan ju vara mysigt det också!
 
Något som var mindre mysigt imorse/inatt var när snöplogen var ute!! klockan stod på 04.08 när den kom och dundrade fram och tillbaka utanför sovrumsfönstret... Lite lett jag var, men men är det vinter så är det ;)
 
Nej nu ska jag göra varma smörgåsar och chilla resten av kvällen!
 
 

Lilla julafton / babyshower

Helgen gick alldeles för fort!
I fredags var jag iväg och gjorde en intervju och sen blev det några timmar ute på stan med massa fix.. Sen blev det inte så mycket mer, var ner till Berggren och fick mig årets första julskinkesmörgås! Gött :)
 
Igår var det Lilla julafton med brudarna som stod på schemat, vi hade även en överrasknings babyshower för Malin som snart ska få bebis! Så det blev julmat, glögg, lekar, presenter, julklappar och massa mys :) Vi gissade kletet i blöjan och hade frågesport om graviditeten, ett musikquizz men musik från klassiska barnfilmer hade jag också ordnat :) Tack för en bra kväll tjejer!
 
Idag är jag seg, var hemma runt 01.00 inatt så jag sov till 11! Haha.. Så det enda jag gjort idag har varit att läsa uppsatser till halvtidsseminariet imorgon.. Usch känns som att man kommer bli grillad som fan.. Men men man får ju se det som en hjälp! :)
 
Nu ska jag pallra mig iväg på cirkelfys.. Får se hur det går med mina biceps, huuua har sån träningsvärk i dem efter gårdagsens gymbesök.. Men träningsvärk i bissen är gött, de blir så spända så man känner sig ju nästan muskulös ;) Haha
 
 
RSS 2.0