Fredagsmys med mig själv :)

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig :)
Istället för att dra hem så blev det lite mera jobb på Norbergs kläder idag, åkte ner till Karlstad med Jessica Strand jämt efter fyra! Trevligt sällskap, och skönare att åka bil än buss!

Har hämtat paketet från Mary Kay idag, massa nya varor! Roligt! Provade duschpeeling och bodylotion idag, mums va härligt det var! :) Mitt mål nu är att börja med spa-klasser! Ska fråga några om de vill vara testkaniner ;) Men först måste jag testa allt själv! :)

Denna helgen är Martin hos Pettersson i Lidköping, så ikväll har jag fredagsmys med mig själv, men det är skönt för min nacke och mitt huvud börjar balla ur, men nu har jag tagit mig alvedon och diclofernak, så hoppas på att det försvinner, för imorgon blir det livat här i stan! Hagförsjänter & Exärsjänter slås samman och det blir kalasering i stan:) Fy fan, det kommer bli så jävla BRA!

Fredagskvällen spenderas i alla fall med idol och tacos, samt en godisskål :)
Får se om jag kanske orkar se en film sen också :)

Imorgon ska jag nog ta en sväng förbi scrapbookingmässan :) :)
Är sugen på att göra lite höst/julkort!!

 

:)

Far & fläng

Så, nu är jag tillbaka efter lunchen med Mormor & moster, mycket trevligt! De följde även med hem till lägenheten och tittade hur jag hade det! :) Blev kaffe och lite fika! Och nu har de precis åkt hem.

Annars då, jo idag har jag varit till skolan, vi har fixat inför toddlardagen på måndag, ska bli så spännande :) Hoppas det blir fint väder, och många glada barn!

Ikväll sätter jag mig på bussen hem mot hagfors, Mingelkväll på Norbergs kläder imorgon! Så här ska det jobbas! Men det blir en snabbvisit, beger mig mot Karlstad igen redan på torsdagkväll eller fredagmorgon!

Men men ha det bra!

Moster & mormor

Drar in till stan och träffas moster & mormor :)

Min tisdag

Tjohopp!
Klockan bara rusar iväg nu såhär på kvällen! Dagen har i alla fall gått riktigt fort.. Började med föreläsning klockan 9.00 imorse, tittut hette föreläsningen, hmm hade nog förväntat mig en lite bättre föreläsning, men men den var helt okej och handlade om små barns lekar på förskolan :)

När vi slutade drog jag och Linn till Stan, åt sallad på lilla Saluhallen, där har de riktigt goda sallader kan jag tipsa om! Sen blev det lite shopping, men det blev lugnt för min del! Blev "bara" ett par skor, drinkpinnar och två smörknivar! Men såg massor av andra saker som jag är sugen på, bland annat kuddar inne på Boulevard! Martin blir toookig, men åh de var så fina! Om jag köper de så kommer jag aldrig mer vilja byta ut dem (hmm kanske.. haha). Men vi får se hur jag gör! När vi hade shoppat färdigt blev det en fika på Melkers (tror jag det hette?) Och efter det gick vi till Lamberget där Friskis och svettis ligger :)

Testade Skivstång idag, riktigt rolig och jobbig träning! Fler pass kommer det definitivt att bli :)

Efter passet drog jag hem, tog en lååång varm dusch, åt upp den sista tacosen och slängde i en tvättmaskin och plockade lite :)

Nu ligger jag här i soffan och funderar på om jag bar ska slappa tills det är läggdags eller om jag ska göra något mer nyttigt! Det märks!




Mina nya coola smörknivar ;)





Drinkpinnarna som typ föreställer palmer. Dessa ska jag blanda mumsiga drinkar med ;)


De nya dojjorna från skopunkten :)

 




Fick dessa vackra rosor av Martin när han kom hem i fredags <3



<3 Kärlek <3

Anna :)

Får finbesök av underbara Anna Nilsson sen <3
Underbart ju!

Träning på schemat!

Drar till Friskis och svettis för lite konditionsträning, samt lite styrkeövningar :)

Söndag

Hej !!!
Blev en sväng till Ekshärad igår, så vi sov här inatt :) Blev god mat och lite rött vin igår! Sen läggdags!
Sitter och kollar på Nyhetsmorgon nu, resten är ute och fixar, kanske borde gå ut jag också? ;) Ska i alla fall klä mig och göra mig iordning!

Senare idag bär det hemöver till Karlstad, och det ser ut att bli mys med Linn ikväll :)

Lyckad kväll :)

Blev utgång igår, jag hade riktigt roligt :)
Tack till Martin, Berggren, Emma & Bella <3

Haha så mycket som jag skrattade igår har jag nog inte gjort på länge känns det som.. Det kom en kille igår när jag, bella, emma och Martin stod och skulle säga hejdå.. Han var så full och han fattade typ inget, han bara stod och liksom försökte komma in i vårt samtal, men han lyckades inte riktigt. Hahah, ojoj det var kul ;) Fulla människor! ;)


Nu blir det duschen sen stan e vänning ;)








Givande föreläsning :)

Åh vilken bra föreläsning vi hade idag! Lattjo Lajban hette den och den var super, speciellt för mig som har så dålig fantasi! Detta vill jag ha mer av! Skrattat massor, för hon som föreläste är underbar, en riktig förebild, hon får mig att vilja vara precis som hon! Vilken inspirerande och underbar människa! :)

När vi slutat fick jag skjuts in till stan av Linn :) Shoppade loss lite nu när csn + lön har kommit :)
blev två tröjor från Gina, Rött nagellack, fjäderörhängen, Ett smyckeskrin, en hårprodukt, och en rockring med vikter från STADIUM :) så nu ska det rockas!!

Nu sitter jag i soffan med Martin & Berggren, ska strax ta mig ett glas vin eller en cider hade jag tänkt! Grabbarna har redan korkat upp med varsin Glow :) Får se om det bli utgång eller hemmakväll!

..

Blev lite tvmys hos Therese ikväll, kollade på sol, fest och oroliga föräldrar (eller vad det heter?).
Pinsamt program!! Men roligt att titta på..

Har en sån där jobbig känsla i magen och bröstet.. Fan jag hatar det!
Livet är fan inte alltid en dans på rosor!

chill

Åååh va skönt att veckan är slut, imorgon är det fredag!
En föreläsning som heter Lattjo Lajban har vi imorgon, ska bli roligt!! :)
Seminariet idag gick väl bra, sköönt!! Är sådär harmonisk i kroppen nu, känslan av att inte behöva kolla i en enda bok idag är underbar!! Fy va skönt!

Jag & Linn drog hem hit efter skolan och åt lunch, sen drog vi vidare till Friskis & Svettis! Det är jobbigt men fy så skönt att träna! Nästa vecka är jag sugen på att testa på skivstång :) Hoppas Det finns någon tid som passar!

Nej nu ska jag unna mig några avsnitt av one tree hill och bara må gött! :) Fixa någon good kvällsmat ikväll tror jag.. Men vet inte vad riktigt ;) Haha soppa vore gott!! :)

kvällsblogg

Nu har jag min livs första tvättmaskin ståendes här i mitt badrum :) Känns underbart och jag har redan provkört den! haha, till och med tvätta är roligare än att plugga! Men men litteraturseminariet imorgon får gå som det går, tror inte man blir underkänd om man är där och hänger med i diskussionerna! Så jag chansar på det, har ju i alla fall läst boken, allt utom sista kapitlet, orkar inte plåga mig igenom det! Dryg och lite svår att förstå likosm, då ökar ju inte motivationen till att läsa direkt!

Pappa fixade även upp en taklapa i hallen så nu är det ljust och fint där med! ÄNTLIGEN :) Det börjar bli så mörkt ute nu liksom, så lampor är ganska bra att ha ;)

Nee vet ni vad, nu ska jag plocka ihop lite och hoppa i säng!
Får skjuts till skolan imorogn av Linnsan, hmmm lite lat jag är.. I Know! Men jag ska ju i alla fall göra ett besök på Friskis och svettis imorgon så lite lat är det okej att vara!

Hör att det har börjar regna oxå .....

God naaajt!





sköning :)

Grym liten kille :)







Massor av saker avklarade :)

Tjohooo!
Redovisningarna idag gick bra, skönt att ha det gjort :)
Efter skolan åkte vi in till stan och köpte biljetter till Veronica Maggio, som spelar på Nöjesfabriken den 8 oktober! Roligt!! :) Ser ut att bli en liten förfest här hemma i lägenheten! 

När det var gjort så drog jag och Linn till Friskis och svettis, gick och sprang på löpbandet i 30 minuter! Gött, blev varm & Svett & go ;) Ska försöka ta oss dit även imorogn har vi sagt :) Jag SKA komma igång igen! SKA SKA SKA!

Pappa kommer hit sen, ska få en tvättmaskin inkopplad :) fasiken va nice, med en egen tvättmaskin! Så det kanske blir en tvätt idag :) Ska tydligen va en som tvättar och tummlar, en 2 in 1 så att säga!

Neej, duscha och sen plugga inför morgondagens litteraturseminarium!! Snart är denna hektiska vecka SLUT ;)

Bränd

Fy satan, brände mig på tungan när jag åt mat förut, det gör ONT! :-(
Men men det går väl över antar jag...

Föreläsningen och uppgiften idag är avklarat, vi har även spånat lite ideér inför toddlardagen den 3 oktober! Det ska bli spännande. Vi studenter ska hålla i aktiviteter under en förmiddag. Det kommer massor av små söta ungar mellan 1-3 år som förhoppningsvis får en upplevelserik dag :) Vår grupp ska klä ut oss till troll som bor i en trollskog med massor av olika roliga saker att se på :)

Har pluggat lite idag, samt scrappat lite :) Har även gjort matlådor! Skönt att ha några på lager nu!
Blev ingen träning heller!! Men imorgon blir det, tillsammans med Linn!

Imorgon ska vi även köpa biljetter till Veronica Maggio :) 

Nej se på idol och läsa på lite inför morgondagens redovisning :)

Borta bra men hemma bäst :)

Ett ordspråk som verkligen stämmer :)
Det är skönt att komma bort men det är att bra gött att komma hem till sitt eget igen!! :)
Trivs som fisken i vattnet här i lägenheten!

Imorgon är det dags för skolan, Föreläsning om boken självkänsla och sen arbetslagsarbete, där vi ska prata om de nio affekterna.. Vi ska använda oss av en play doh deg och forma saker, sen ska resten av gänget gissa vilken affekt det är :) Lite halvrolig uppgift..  Sen blir det hem och ta tag i onsdagens redovisning!

Ska även försöka hinna med att fixa lite matlådor imorgon, samt städa lite i lägenheten :)
Lite träning vore skönt också! Nu har jag ju ändå fixat kort på Friskis, och betalr ju så nu jäklar ;)

Är trött som busen nu, så det blir lite tv och sen sööööving :)

Kram & god natt !

Helgen är slut

Helgen har tillbringats i Hagfors/Ekshärad :)
I fredags var jag och Martin här i Geijersholm, somnade tidigt och sen på lördag blev det jobb på Norbergs, och senare på eftermiddagen/kvällen mys med Lilian och Martin i Ekshärad, vi beställde Matchen mellan FBK & AIK, fan jag tyckte AIK spelade fult! Usch.. Dretmatch!

Idag har vi tagit det lugnt, fixat lite matlådor, och bara chillat.. När Martin drog mot Götet så släppte han av mig hos farmor där det blev lite mys med henne och Ebba, sen hem hit till mamma & pappa & syster.. Kikade på Idol och sen har jag ägnat resten av kvällen för att packa klart allt tills imorgon!

Imorgon blir det jobb på Norbergs hela dagen lång, och sen slänger jag mig på bussen hem mot Karlstad :)
Det kommer bli en jobbig vecka tror jag, känns som att det är mycket i skolan just precis dessa dagar.. Men men bara att ta tag i det och köra på!! :)

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur och sen sova <3

God natt

Saknar Martin, redan.... <3

DONE!

Im done med min inlämningsuppgift! Och jag hoppas på Ett Godkänt! :) Annars är det bara att göra om!
Att jobba idag gick bra, roligt roligt, kom hem med en liten påse kläder, blir en del, fy ;) Kom in och kolla in alla NYHETER!! Såååå snygga höstkläder!! :)

Imorgon är det fredag, Jag älskar fredagar! Jobb imorgon oxå :) Och sen så kommer ju Martin hem <3 Bättre kan det väl inte bli?!


GOD NATT på er!

Home <3

Hemma i Hagfors hos familjen<3 underbart!
Blir liksom lite semester, blir lite uppassad.. Behöver inte laga mat, inte städa eller diska, plus att man har sällskap dygnet runt! Härligt härligt! Meeeen Karlstad och lägenheten är också väldigt härligt ;)

Imorgon blir det jobb på Norbergs kläder, hmmmm har hört att det kommit in massa nytt, Åh roligt roligt, kommer ju vilja ha ALLT! ;) Något nytt kommer jag säkerligen hem med!

Har hittat min kamera här oxå, så nu kan jag äntligen ta lite kort på lägenheten och bildblogga lite!! :) KUL!

neej sängen kallar mitt namn ;) Natti natti!

Storm

Redovisningen idag gick bra, efter den cyklade jag hem och blev sen upphämtad av Linn som precis fått körkort :) Med i bilen var även Marre & Lollo :) Lollo hoppade av i stan och Linn & Marre köpte sallad som de käkade hemma hos Marre.. Sen drog jag och Linn till Friskis och svettis :)

Sen kom jag hem, käkade och kollade one tree hill ;) så bra! Speciellt nu när det är avsnitt som jag aldrig har sett ;)
Lite plugg har det blivit idag också, fortsätter imorgon!

Vet inte om jag börjar bli sjuk :( känner mig inte helt kry i alla fall, huvudet spränger, ont i nacken och ryggen, samt att ena halskörteln är svälld & öm som tusan :-/ Hoppas det bara är något tillfälligt!

Jäklar vad det blåser ute då! Det är ju halvt storm, hoppas verkligen att det har blåst bort imorgon :) Jag hatar när det blåser, det är så störigt!!

Föreläsning imorgon, samt att vi i BUR ska planera för vår lektion ..

Tack för idag!

hur går det med plugget?!

Typ inge bra alls!!
Har bara gjort massa annat idag, typ sovit, sett one tree hill, plockat i lägenheten, bokat besiktning på bilen, och varit på makeup-utbildning... Allt för att slippa plugga ;) Men då får man ångest såhär på kvällen oxå, så nu har jag (istället för att plugga) Gjort fransk manikyr för första gången :) Blev rätt bra, lite kladdigt, men helt okej för att vara första gången ;)

På utbildningen fick jag agera makeupmodell :) Så jag kom hem men en lite neutral vardagslook med grön färg, samt en festlook med nyansen blå/turkos :) grymt coola färger! Åh längtar tills jag får beställa!! :) Och försöka komma igång! får ut och söka makeup-försökskaniner! Men det är säkert inga problem att få tag på! :)

Måste även komma igång lite med hudvårdsklasser igen ;)

Nä sova kanske ?! Skola och redovisning imorgon.....

Makeup

Fy, blev en alldeles fööör lång powernap!! men men, va gör väl det om 100 år?!
Nu ska jag dra iväg på makeup-utbildning :) Ska bli spännande, vill ju verkligen lära mig, men svåååårt är det tycker jag!

Hejråååå!

TRÖTT!

Varit till skolan och pluggat, nu är jag trött!! Tror bestämt att det får bli en powernap ;) Ögonen, huvudet, kroppen och framförallt hjärnan behöver det känner jag ;)

Plugg

Nu är söndagen snart slut... Och en ny vecka knackar på dörren :) En vecka med Plugg, träning, jobb, träffa familjen, träffa kompisar, och det ser ut att bli en helg i Hagfors/Ekshärad! Det märks, men det vore rätt skönt :)

Nu har jag pluggat en stund, med uppgiften RX3 Registrera, reflektera, referera.. Man ska ge barnet sin egen röst, vi har fått ta del av en observation och ska sen använda vår röst, eller ja mina ord där jag sätter in vad jag tror att barnet tänker i den situationen :) Rätt kul faktiskt, men svårt sen när vi ska sätta in teorier .. men det ska väl gå an! Efterom jag åker hem på onsdagkväll så blir det att försöka fixa klart den tills då, så jag slipper ha den på mig när jag jobbar!

Ska fortsätta plugga och se lite på TV en stund nu, sen försöka sova, blir skolan en liten stund imorgon, sen ska jag dra till Friskis och svettis och träna lite :) SKÖNT! Sen ska jag på Utbildning inom Mary Kay imorgon också, roligt!



Jag älskar denna pojken, mannen i mitt liv helt enkelt <3

suck och stön ..




Söndagar är jobbiga, varför går helgen så fort?

Lördag

Godis och snacks till frukost, inte bra! hahaha, men men gott är det, bara man inte gör det till en vana ;)
Idag Har Elin träningsvärk, och fy va skönt det är! Ser fram emot nästa vecka och träning :) Ser även ut att bli lite jobb hemma i Hagfors nästa vecka :) Dock har jag en uppgift som måste skrivas och lämnas in på fredag, så jag lär sätta igång snart ;)

Ikväll blir det bio, jägarna 2 tillsammans med Martin och Berggren :)

Ha en fortsatt trevlig lördag!
Kram

fredag :)

Äntligen fredag !!
Idag gick jag upp tidigt och fixade lite här hemma, sen blev det bussen till stan där jag mötte upp Millie och det blev ett träningspass på Friskis & Svettis :) 20 minuter på Crosstrainern, fy de var trööögt, men men jag klarade det och jag ser redan fram emot nästa träning, som ser ut att bli på tisdag :)

När jag kom hem gjorde jag mig iordning och gick sedan för att hämta upp Therese, vi gick till ica ute på välsviken och handlade lite :) Och nu sitter jag och längtar efter Martin som kliver in vilken minut som helst :) Har bakat en kladdkaka som vi ska ha ikväll till jordgubbar och grädde. hoppas han uppskattar det, men det tror jag ;) Vem uppskattar INTE en kladdkaka liksom?! ;) hahaha!

Ha en bra fredag gott folk!

Tv-kväll

Therese kom över på tv-kväll, med kvällsmat framför tv:n:)
Blev Den nya på femman med ungdomarna som drar utomlands och deras föräldrar iakttar dem hela veckan för att sedan berätta att de sett allt ;) Hahaha rätt kul faktiskt! Sen blev det lyxfällan, också roligt att se på, när det är hagforsfolk med :) Sen blev det massa snack! Kul!

Imorgon smäller det, tro det eller ej, men ja ska TRÄNA!! :) Kommer gå trögt, men men bara att bita ihop!'

God natt!

mysig dag med farmor och farfar :)

Hej hopp !
Skolan idag, liiite förvirrande gjorde den mig, usch... Börjar tänka på när vi ska skriva examensarbetet....BLÄ!
Men men, det ska väl gå an det också!! Ingenting är omöjligt ;) Bara man vill så går det till slut!

Efter skolan blev jag upphämtad av farmor och farfar, de kom hit med min cykel och massa annat :)
Sen drog vi ut och åt lite lunch, och släppte av farmor vid CSK, och jag och farfar drog till Ikea :) Han köpte en blomma och en kruka som jag vill ha åt mig, sö snäll sö :)

Sen hämtade vi farmor och drog till Wermlandmöbler och kollade in sänggaveln som jag ville ha :) De har haft slut på den hur länge som helst, och idag hade de precis fått in dem :) :) Hur lycklig blev inte jag?! Så nu står den här i lägenheten, så fin så fin! Tänk va mycket mer hemtrevligt det blev!

Sen hem hit med allt, och säga hejdå till dem!

Min kort som jag beställde har kommit idag oxå, de är snabba som fasiken på Fuji ju, Tummen upp!
Så jag har suttit och pysslat med det lite, satt in i ramar och fotoalbum :)
Nu ska jag sätta på mig myskläder och sen plugga lite innan det är dags för lyxfällan!! :)

Nu ärrä natta!

tvättat, pluggat, städat och fixat matlådor har jag hunnit med idag, samt några avsnitt av OTH, och nu ikväll har jag tittat på The last song, legat och griiinat massor i soffan.. Så nu är ögonen trötta vill jag lova, och näsan är lite tätt ;) Men en bra film!

Imorgon är det torsdag, Snart är det Martinmys hela helgen lång <3

Imorgon kommer även farmor & farfar hit, med min CYKEL :) Som jag har saknat den! De kommer också med mina scrappbookingprylar, nu ska jag skrappa igen :)

Nej, föreläsning imorgon, lär se lite sex and the city och sen sova!

Ledig dag

Är ledig idag, men var uppe och gjorde en skoluppgift :)
När jag kom hem och hade renskrivit den så tänkte jag kolla tvättider, och det fanns en nu kockan 10 :) Perfekt! Så tvätt och plugg ska jag hålla på med nu på förmiddagen! Sen får vi se vad dagen erbjuder, har ingen lust att gå ut i detta dretväder :( Ska nog kolla på lite one tree hill ;)

kort :)

Har äntligen fått tummen ur och beställt lite bilder från vår resa till New York :)
Längtar tills de kommer, köpte ju en ram och ett fotoalbum där nere så det ska bli kul att tillföra bilder till dem ;)
Hmm resan gjorde vi i februari ..bara 7 månader sedan, haha.. Seg eller vadå?!

Såg att Anders var med i Breaking news nyss, haha de bara kryllar av hagforsbor på tv:n denna vecka :) ROLIGT !!

Höstväder

Usch, får lite höstdepression av detta väder känner ja :-/
Jag blir trött, och allmänt nere liksom, har varit sjuuukt trött idag..

Har varit i skolan fån 9-14.30 så terminens längsta dag hittills, men det har varit en bra dag. Först redovisning, inför hela klassen, 97 peroner, det ni ;) Men det gick bara bra.. Sen blev det gruppträff med lite lärakänna lekar :)

När jag gick hem så bestämde jag mig för att leta upp förskolan som jag ska till imorgon för att fixa en skoluppgift, kan ärligt talat säga att jag gick så vilse så det var helt sjukt, haha. Kronoparken är ju fan större än Hagfors ;) Tror jag gick i en timme innan jag hade hittat förskolan och sedan hittat hem ;) men men nu vet jag vart jag ska imorgon, och det kommer ta ca tio minuter att gå dit, haha fatta vad jag snurrade runt innan jag hittade stället ;)

Blev något avsnitt av one tree hill och sen en powernap :) Nu pluggar jag lite, men ska strax lägga ner det för idag och lägga tid på det imorgon istället, eftersom man är ledig efter att jag fixat uppgiften :)

Victoria´s secret <3

Haha som jag skrattar åt de svenska hollywoodfruarna ;) Fast idag blev jag lite skärrad när hon Isabelle tog med sin lilla lilla dotter för att ta hål i öronen på henne, fy det var hemskt att se tycker jag...Mina barn ska själva få välja om de vill ha hål i öronen!!

Ensam mamma söker var ju också lite roligt att titta på eftersom den är en Hagforbo med ;)

Nu ligger jag i sängen och försöker bli trött, kollar runt på olika hemsidor och klickade mig in på Victorias secret, älskar ju de BH:arna jag köpte i New York, så jag vet ju storleken och allt :) När lönen + csn kommer nu i slutet på september så ska jag nog unna mig typ Två nya :)

tv-kväll

Var en snabbis till skolan imorse, fixade inför morgondagens redovisning :)
Gick snabbt och jättebra! skönt..

Kom hem runt alv elva, läste lite litteratr och fixade lunch sen.. Efter den blev det några avsnitt av One tree hill :)
Sen massa mera läsning, och sen en lång och varm dusch och sen kvällsmat i form av äggmacka, framför tv:n..

Är ju ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar :)

Helgen i ord

Helgen är över :(
I Fredags blev det lite plugg innan Martin kom hem, så nu har jag inte behövt pluggat på hela helgen :) Skönt att bara kunna göra saker man känner för..

I Frdags blev det mys, MArtin hämtade upp mig och vi drog ut till Willys och veckohandlade :) Och när vi kom hem blev det mys framför tv:n till god mat och chips :) Pressad potatis & kycklinggryta blev det, så underbart gott!! Vi tittade på The fast five, grymt bra film :) Sen blev det sängen..

På lördag drog Martin till Filipstad för att träffa några vänner och jag drog ut på fest med underbara människor, tre förfester och till sist hamnade vi på Blue moon och det var riktigt kul :)

Vaknade idag, och mådde bra!! Fullkommligt älskar det, känslan av att vakna dagen efter och må bra :) Var till Ikea en sväng och köpe lite småsaker som tex galgar, det behövs när man har så mycket kläder som jag ;) blev även ljus och matlådor...

På tal om matlådor, vårt nya söndagsnöje är nämligen att tillaga matlådor :) Idag blev det potatis och köttfärsgrantäng, hur gott?!?! :D Sen har vi haft besök av svärmor & Svärfar och Martins mormor Edel :) Alltid trevligt med besök :)

Men men imorgon börjar en ny vecka, med nya saker som ska fixas och klaras av...Först en sväng till Skolan för lite studieggruppsarbete, ska även sälja lite böcker :) Så lite extra pengar blir det imorgon! Sen ska jag börja läsa veckans kurslitteratur och förbereda inför onsdagens studiebesök :) Denna vecka ska jag även försöka fixa träningskort på Friskis oc svettis :) Blir nog det bästa eftersom jag känner fler som tränar där, då kan man dra med varandra :)

Gjorde en god gärning idag också, en liten grabb hade tappat bort sin pappa inne på Biltema förut, stackaren sprang runt och var smått hysterisk, tårarna rann och jag såg paniken i hans ögon.. Så jag gick fram till honom och frågade om han hade tappat bort sin pappa, ja sa han. Då gick vi tillsammans till kassan så ropade de ut ett meddelande :) Det slutade lyckligt med andra ord :)

Nu ska jag fortsätta att se på Van the Man och sen sova :)
God natt !

Regnet öser ner

Fy, sitter och lyssnar på när regner bara öser ner... Drömmer mig bort, typ cypern, Turkiet, Rhodos, Thailand?! Puuu, ta mig till ett varmare land! Är så otroligt sugen på en utlandsresa, är för sjutton tre år sedan jag var iväg på sol och badsemester! :( Det är dags snart ... En billig sista minutenresa skulle sitta finfint! Vill åka med Martin, men när man blir vuxen och får jobb så blir livet liksom lite mera komplicerat...

Har i alla fall läst färdigt boken som vi ska göra en redovisning på tills på tisdag, och det känns som jag fattat bokens budskap i alla fall, inte ofta man gör det ;) haha.. Har läst Att bli sig själv - Daniel Sterns teori i förskolans vardag. En intressant bok, som faktiskt fått mig att bli mer sugen på att jobba med de yngsta barnen... Helt otroligt hur mycket som faktiskt händer med oss människor i den åldern :) Längtar tills jag är färdig, men samtidigt får jag massa nervösa fjärillar i magen när jag tänker på att jag ska ut och jobba snart.. Kommer man klara det?!

God morgon !!

God morgon :)
Freeedag idag, wihooo!

Funderar på om jag ska åka in till stan och fixa lite grejer eller om jag ska försöka fixa det här i vårt lilla centrum på kronoparken :) Hmm det märks väl! Annars idag så ska jag läsa lite kurslitteratur så jag slipper göra det i helgen! Har faktiskt varit duktig under veckan och läst mycket så jag har inte så mycket kvar :)

Sen kommer Martin hem! :)

Ha en bra fredag allesammans!

Kvällsskriverier

Nu har tjejerna kilat hem, har haft en så rolig kväll så jag vet inte hur jag ska kunna sova för jag har skrattat så mycket :) Taack!

Imorgon kommer Martin hem <3
Fy vad jag ska kramas!!

Levels

Tjohoo!
Idag ställde jag klockan och tog bussen in till stan där jag mötte upp Linn, lite shopping och lunch blev det :)
Trosor och ett par svarta jeans följde med hem! Sen åkte jag hem och tvättade :) Duktig man känner sig när man har gjort det, tvättkorgen är tom och man vet att det dröjer tills det är dags igen :)

Har även varit till konsum och handlat mat inför kvällens mys :) Inte länge kvar nu! Ska bli så mysigt!

Sitter och lyssnar på Levels med Avicii, blev sådär akut partysugen .... Vill ut och röja :) Men men får ta ett glas vin eller två ikväll med brudarna :)

RSS 2.0