Skrattanfall

Herregud, så mycket som jag har skrattat de senaste dagara har jag nog inte skrattat å¨flera år :) Ojojoj två knäppskallar som är övertrötta, säger då det.... Men kul har det varit :)

Efter jobbet idag blev det simhallen med Therese & Rebecca. Först solade jag i ståsolariet, lite läskigt med gud så varmt och skönt! Blev inte nå vidare brun, men lite mindre blek kanske jag blev ;) Sen simmades det 40 längder, sen blev det flyt inne i lilla bassängen och sen bubbelpool, sist men inte minst ångbastun! En riktigt härlig kväll!

När jag kom hem blev det mys med mamma, pappa & syster. Mamma jobbar natt imorgon så vi mös idag istället :)

Imorgon kommer Martin hit rätt tidigt, då blir det bolaget och kanske någon annan affär.. :)
Sen blir det mys hela kvällen & natten här hemma i Geijersholm. Moster & stefan och kusinerna kommer hit så det blir god mat, lite starka drycker, sällskapsspel, nyårsraketer, TV, och massa skratt skulle jag tro :)
Verkar som att många kommer ha ett lugnt och härligt nyårsfirande med släkt :)

Nej nu blir det nog lite läsning och sen sova!
God natt på er!


Äkta vänskap ärrä <3

Trött

Har inte så mycket att skriva...
Bodypump blev dagens fysiska aktivitet, gött med mjölksyra!

Jag & Therese hade jävligt kul på Ica förut, herregud, folk lär tro att vi inte är kloka...
Gick runt och skrattade & flamsade och kollade kalorier på olika matvaror... Jag blev rättt deppig när jag läste att 100 gram jordnötter med Souercream & onion smak ( som är min favvo) innehåller cirka 640 kalorier!!! Hur kan det vara möjligt?! Jag som skulle vara så nyttig nu efter nyår och bara äta nötter & popcorn som mysgodis! Vad ska jag äta nu liksom?! Får väl la bli grönsaker, men hur kul är det på en skala ett till tio?

Go natt .. Imorgon är det 2010 års sista arbetsdag :) Den ska jag spendera med Bert & Therese, ska till och med fira med en MOLUSK !!

Nyinkommet på Norbergs!

Måste bara tipsa om ett par jättesköna & snygga jeansleggings som kom idag.
Är av märket VILA och kostar bara 299 kronor :)

Finns från Stolek S till XL





Tisdag

Tränade med Tessan på Styrkan idag igen :) Guuud sö gött! Blev typ bara förbränningsträning eller vad man ska säga, för imorgon ska vi på bodypump och då kan jag lova att då vill man inte ha träningsvärk!! Köpte mig ett nytt träningslinne & ett par nya träningsbyxor idag på Basic Sport, så träningen vart ju ännu roligare ;) Den har inbyggd sporttopp!



Ikväll ska jag börja läsa en ny bok, Miraklet i Anderna, tror den kommer vara jättespännande & bra! Läste ut boken Såld igårkväll, den är riktigt bra, eller hemsk kanske man ska säga.



Imorgon ska jag & Anna fixa med lite papper inför USA-resan så vi har det gjort! Börjar bli så himla pirrig nu känner jag! Ser verkligen fram emot det, samtidigt som min enorma flygrädsla tränger sig på!! :( Hmm kanske borde vänta med att läsa boken eftersom den handlar om ett plan som störtar ;) usch usch!!!! Men men får tänka på det som min kära vän Jossi säger till mig när jag har åmgest över något, Händer det så händer det!!

Glömde ju nämna att jag köpt mig en ny resväska också!! Den är så fräsig så jag gillar det göööörmycke!
Leopardmönstrad är den!!


cool va? :D

Här kommer även bilder på de två tröjorna jag fyndade igår!





Och naturligtvis en bild på fleecetröjan som jag redan har bosatt mig i !! Den är UNDERBAR!



Måndag

Dagen har bestått av jobb på Norbergs & Träning!
Dagen på jobbet gick fort idag, kan bero på det trevliga jobbsällskapet :)
Vi har satt ner massa plagg nu så kom in och fynda! Det har redan börjat tära på Storlekar!

När vi slutade drog vi direkt till Styrkan och brännde lite Julkalorier, usch det behövs verkligen! Känner mig som en riktig Fetis nu, Det vore väl faaan om all de kilon som jag gått ner ska behöva att komma tillbaka! Det vill jag inte ! Så nu jävlar ska fettet brinna som Paulo Roberto Säger!! Så imorogn blir det också träning & på onsdag skrev vi upp oss på Bodypump!! Varför börja efter nyår när man kan smygstarta liksom?!

Juldagen vart lyckad också, föe min del i alla fall :) Hade riktigt kul och dansade massor!
Dagen efter var dock inte lika rolig, bakis och hade lovat Martin att bli med honom till Karlstad.. Puuuuh, resan var hemsk. Men bara vi kom fram och jag fick en cheeeeeeseburgare från MC så blev det mycket bättre :) Hittade 2 REAFYND! En Tröja från Fred Perry som jag betalade 349 kronor för istället för 900, blev även en 149 kronorströja från Gina :) Sen fick jag en bok av Martin<3

Idag var jag till Basic sport och köpte en underbar flecetröja från Didriksson, jag REKOMENDERAR!! Kommer bo i den!

Nepp, nu är jag så trött så jag mår illa, lär bli sänga!
Natti natti

Julafton är förbi

Nu har all julstress lagt sig och man kan börja andas igen :)
I onsdags hade vi tjejer lilla julafton tillsammans, mysigt var ordet! Vi hade knytkalas och gud va mat det blev och mätta som bara den! Så bytte vi julklappar också :) Jag fick Tessans Julklapp och i det fanns ett jättefint halsband och örhängen :)

Och igår var det självaste julafton....
Vaknade upp hos familjen Nilsson där jag & Martin bytte julklappar, fick ett fint armband och örhängen av honom :)
Sen åkte jag hem och fick massa julklappar där och sen stressade vi iväg till Mormor & morfar där det blev mera julklappar, mat & Kalle Anka. Sen stressade vi iväg hemmåt och firade med farmor, farfar, Peter & Ebba :)

Detta är några av mina julklappar :

- Längdskidor
- Kung fu massageapparat
- Presentkort
- Bodybutter & duschgele från The bodyshop
- Smycken
- Skinnhandskar
- Ett pussel med 500 bitar
- Böcker: Trasig, Blondie, & Miraklet i Anderna
- Mystofflor
- Sällskapsspelet med andra ord, Hjärnsläpp och smart ass
- Mascara
- Värmeljus
- Kökshandduk från Ekelunds
- Tvål
- Delar till Disneys julservis
- Shampo & balsam & hårblås från frisör
- Pengar
- Sockor

Plus lite annat smått och gått :)

Nu ska jag & pappa ta oss en promenad, det behövs efter all julmat & allt julgodis!

På universitetet ...

Sitter på universitetet och inväntar mina studiegruppskamrater.. Blir lite grupparbete nu innan föreläsningen börjar.
Fy imorse när klockan ringde var jag så trött, tröttare än vanligt! fick till och med be mamma spara lite kaffe åt mig, då är det illa! Men men kom iväg iaf och vägen var rätt okej.. Blir nog sämre att köra hem i mörker sen!

Tätt i näsan är jag också!!1 Blir TOKIG! Sitter och sprutar in saltlösning hela tiden, det känns ju bättre i några sekunder men sen blir det tätt igen.... Men men jag ska inte ge upp! Släpper det inte så får jag väl ringa doktorn!

Nää skolarbetet väntar ...

Hemma i Geijersholm

Nu har jag flyttat hem inför jul & nyår och det är så härligt att komma hem och få umgås med nära och kära :)
Igår blev det jobb på Norbergs och jädrans va julklappar jag slog in, jag tycker det är så kul när man köper kläder till varandra!! När jag var yngre så ville jag ALDRIG ha mjuka paket, men iår får tomten mer än gärna komma med mjuka paket.. Åh det finns så mycket fint jag vill ha :)

Det var även julbord igår, med Norab :) Åt så jag tror jag sprack, men gott var det! Efter det åkte jag & Martin hem till honom och satt där med hans föräldrar och syster, tittade på Fredsgalan. Jag försöker lära mig dricka rött vin så jag fick väl i mig ett glas, och sen blev det alkoholfri mästarglögg, gud va jag gillar glögg!

Idag har jag & therese jobbat på Norbergs, slagit in julklappar idag också :) KUL !!

Något som är mindre kul är att jag ska till skolan imorgon och på tisdag... PUST & STÖÖÖÖÖN!! Jag och min hjärna har tagit jullov nu och det känns riktigt tung att åka dit... Vill vara hemma och jobba och pyssla med julsaker!

Men men nu blir det i alla fall en kvällspromenad med syster!

Kvällen

Blev träning med Emelie ikväll :) 20 minuter på Crosstrainern och sen lite olika styrkemaskiner, och massa prat, ett alldeles perfekt gympass med andra ord! Blir kanske ett pass imorgon också :)

Blir tokig på min näsa :( Använd inte nässpray för mycket! Fy faaan.. Har dragit in massa olja ikväll, först innan jag gick på träningen och då tyckte jag att det hjälpte, men inte nu när jag gjorde det.. Saltlösningen verkar heller inte hjälpa och inte oljan heller.. Det SUGER!

Nu blir det sängen, imrogon blir det nog skola.. Beroende på vädret! Har ingen lust att bege mig till Karlstad om det är klass 1 varning !

Natti natti!

Stressad?!

Känner mig stressad men vet inte riktigt för vad.. Vet att det är massor jag vill och måste hinna med nu de närmaste dagarna!

- Klippa mig!
- Köpa klart julklappar!
- Ombesikta bilen
- Skolan!
- Göra igen praktik!
- Tvätta!
- Städa lägenheten innan vi åker!
- Packa väskan!
- Skriva och posta julkort!
- Träna!
- Baka!
- Slå in julklapparna!

Och massa mer känns det som!

Praktiken idag var rolig, men ack så trött man blir :)
När jag slutade drog jag ner till apoteket och köpte massa saker för att bli av med mitt nässpraysberoende!
Köpte någon koksaltslösning, olja att ha i näsan, samt något man droppar i varmt vatten och sätter sig och andas in! Är så trött på detta nu!!! När jag är ute så släpper det helt och hållet, vilket känns jäkligt skumt! Kanske för att det är så kallt?! Men men ska pröva något av det nu på en gång känner ja!

Köpte en julklapp till Martin idag :)
Hittade även en som jag tänkte köpa till mig själv! Beoncey eller hur stavar hon?! Aja henne s parfym Heat !! Åh den var underbar! Tomten om du ser detta så ligger den högt upp på önskelistan ;)

Damn ..

Aah, duktig jag var på schack då ... Förlorade båda gångerna, fast jag hade flest gubbar kvar typ! Jaja vi får spela fler gånger för någon gång måste jag ju kunna slå min sambo ;)

Nu ska vi sova.. Imorgon blir det praktik, apoteket, julklapps-shopping och lite mer smått & gott :)
Ska börja packa väskan också för på fredag åker vi hem till Hagfors och stannar där i några veckor :)
Då ska jag passa på att göra massa kul med familj & vänner!

Schack matt

Gick bra att jobba idag, fick slå in lite julklappar :)
På lunchen köpte jag även lite julklappar, en till mamma & en till mormor.. Snart är jag nog klar .. Hoppas jag!
När jag kom hem hade Martin fixat mat, hjärtat mitt det <3 Tycker om honom så oerhört mycket, så mycket så det faktiskt gör ont ibland. Har ni varit med om det?!

Nu ska vi faktiskt sätta oss vid köksbordet och spela ett parti schack mot varandra :) Jag tror att Martin vinner .. Tyvärr....  Men ja ska försöka dänga han! Jag uppdaterar väl resultatet senare ;)

Beroende?!

Har jag nömnt att jag blivit beroende av nässparay?!
Jag hatar det, men det är sant! Hur ska jag bli av det denna skit?!?!?!

Jaja nu ska jag i alla fall slänga i mig frukost och sen åka till Hagfors för att Jobba med Bert :)
Ha en bra dag allesammans!

Kram

Svenska hjältar <3

Nyss kommit hem från träningen, kom ju på att det är Svenska hjältar Galan ikväll! Kommer bli många tårar tror jag!
Blev 1.1 mil på spinningcykeln idag, ca 20 minuter :) Sen lite styrka! Känns gött nu!

Imorgon blir det jobb i Hagfors på Norbergs kläder, KUL! :)

Uppdatering

I Fredags blev det Idolmys med Malin, Helena, Therese & Jessica :) Härligt att Jay vann tycker jag, för han var bäst! Undrar hur länge det tar innan låten är sönderspelad på radion?! Tyckte de spelade den typ 10 gånger på Rix Fm på lördag!

Jobbade med Therese på Norbergs på Lördag, vi hade en trevlig dag.. Sen gick hon & jag & syster till värmullen och käkade mat.. Jag var typ allmänt bitter och hade inte en aning om vad jag ville göra utav min lördagkväll.. Först ville jag ut, sen vara hemma, sen ut, sen hemma och ni vet hur jag menar! Till slut fick jag sms av Jessica och vi bestämde oss för att åka till Hotellet här i Filipstad :) Färjan Håkan & Bingo Rimér var ju där!

Och vilken kul kväll det blev :) Så jäkla lyckad kväll!
Tyvärr var inte Håkan där, han hade fått förhinder..
Men kvällen blev bra ändå, mys och tagg här, sen bilfärd till Hotellet, då fjag för övrigt fick mina fina pilgrimsörhängen uppätna av en söt liten valp som var tokigt glad och bet mig i öronen! Men örhängen kan jag väl köpa nya! Tur att de var rätt billiga! När vi kom in blev det dans och kort med Bingo :)

Tack Jessica för en trevlig kväll <3
Det är så kul att kunna umgås med vänner som man inte ser så ofta utan att det känns konstigt eller stelt!

Idag har jag varit i skolan, började klockan 13 så jag var uppe och gick en promenad och tog svängen förbi praktiken och fick min lapp ifylld :) Sen kom Ida och hämtade upp mig. Dagen var jättekul, pratade om barns hälsa och utveckling och hur viktigt det är med rörelselekar och sånt för att de ska kunna utvecklas! Och shit va många nya rörelselekar jag fick ideér om, det måste testas på min nästa praktik!

Kom hem runt halv sex och fixade mat och nu ska jag strax gå till gymmet.. Är alldeles för mätt än! Jag dör om ja ska cykla och gå på crosstrainern nu! :)






Fredag :)

Fredag idag, härligt!
Har i princip legat i sängen med datorn tills nu, men nu måste jag nog klä mig och fixa lite. Tänkte ta med hundarna ut på en promenad men shit det är ju så kallt, tur att jag har thermobyxorna med mig!

Senare idag ska jag träffa farmor, Ebba & Jessica :) Roligt! Tror vi skulle äta ute och jag är sugen på sallad idag! Måste sluta äta så mycket skit nu! Har tappat allt känns det som, jag som var så duktig ett tag, men men efter nyår blir det ändring på det igen, då hade jag tänkt gå ner några kilo till :) Just nu känner jag mig peppad, men det blir att man tappar suget när man har massor av andra saker som ska hinnas med!

Nej gossegrisarna väntar på mig därnere <3

Hagfors

Redovisningen idag gick bra, det var liksom inget större att oroa sig för! :) Känns så skönt att det är över, fast det har varit en riktigt intressant och givande vecka! Så det är ju tråkigt på så vis att vi inte ska läsa mer med socionomerna..

När vi slutade åt jag upp min matlåda och sen hoppade jag på bussen till Hagfors, tyckte det var onödigt om mamma skulle sätta sig och åka till Filipstad när jag ändå kunde ta bussen..  ( Martin har bilen för han är i Sälen med Grabbarna)

När jag kom till Hagfors så plockade mamma upp mig och vi åkte till Annes och köpte lite julklappar, sen gick vi in på Norbergs kläder och löpte julklappat, plus att jag såg en riktigt fin tröja som jag ska gå dit och prova imorgon! Sen gick vi in på Cecilias där vi också fixade julklappar :) Sen hämtade vi upp syster och åkte hem! Då blev det massa snooooz med gosegrisarna ! Gud va jag saknar dem!









Nu ska jag sova, och det känns så skönt att inte ställa någon klocka för att gå upp och ggå till bussen :)
Imorgon ska jag "sova tills jag vaknar" haha det gör man ju alltid, men You know what I mean :)

Natt natt !

en tidig kväll

Jag är helt slut, ska ärligt talat gå och lägga mig alldeles strax, ska bara orka plocka iordning allt inför morgondagen. Min morgon började inte alls bra, var hur trött som helst när klockan ringde imorse, kom upp och kollade tempen ute, -20 grader på balkongen! Vilket verkligen gjorde att jag ville stanna hemma och dra täcket över mig igen! Pallrade mig i alla fall iväg till busse, det gick ju fasiken inte att andas, det frös ju till is i näsan.. Kom på bussen, insåg att vi skulle bli lite sena till Molkom så jag går fram till busschaffuören och frågade om bussen o molkom väntade på oss.
"Det ska den göra, men det vet jag ju inte om den gör" ..... öööh nehej, kan du typ ringa och säga att vi är sena men att du har folk som ska med den bussen? "Nej jag har inget numer" Åhh jag blev så sur så jag sa åt han att nägä, då kanske ni skulle försöka kommunicera bättre med varandra då, skaffa telefonnr eller nått... Så vände jag på klacken och gick.. Sen fick jag ont i huvudet och det ena efter det andra..

Meeen dagen i skolan har i alla fall varit jätteintressant! :) Pratat om anmälningsskyldighet med polisen på Barnahus och med förskollärare, socialarbetare & en kurrator.. Riktigt intressant! Sen blev vi klara med vår uppgift vi i gruppen :) Göttans!

Nää ögan sviiiiir!

Sjuuuuk träningsvärk !

Fy faasiken, träningevärken som jag har i rumpan & låren nu är INTE att leka med! Ajajajajajaj :( Så har man suttit en hel dag, det blir ju inte direkt bättre av det!

Har nyss (sent) kommit hem ifrån universitetet, blev en riktigt lång dag idag, vi var kvar och arbetade med våran uppgift och vi kom riktigt långt! Duktiga vi är alltså! Ska fixa en Power-point  presentation sen, men först ska det lagas mat och ätas och så ska jag hinna duscha och planera lite för morgondagen, samt fixa en matlåda! Man kan inte ha Pommes och fläskfile.. För fläskfile smackar ine gott när man värmer det i micron!! Får väl bli pasta eller nått i den stilen.. Kanske skulle göra potatismos av de potäterna som finns kvar och sen steka lite köttbullar till det :)

Hård vecka

En hård vecka i skolan nu!
Vi läser tillsammans med socionomerna och vi går mellan 9-16 så det blir långa dagar, helt slut när man kommer hem, fördelen med att åka buss är att jag sover som en gris påvägen hem :)

Dagen har varit mycket intressant, pratat mycket om socialtjänsten och hur det går till när man anmäler osv. Viktig information! För förr eller senare kommer man få vara med om en anmälan! Så det känns bra att få lite kött på benen :)

Kom hem kl 18, då slängde jag i mig mat och sen så gick jag faktiskt iväg på Bodypump med Ida :) Skönt att träna, trodde inte jag skulle ta mig iväg eftersom det blev så sent.. Men nu sitter jag här i sängen och har allt förberett inför morgondagen, bussen avgår 07.20 så jag lär inte bli så dryg innan jag ska sluta mina två små blå..

För övrigt så diggar ja sean banan :) Lyssna på texten!

Lite taggig låt da :)



Denna låt ärrä fräs i :) Träningssugen, festsugen, glad, sprallig, You name it ---> Gilla låten!

Lördag

Kvällen igår var toppen! :)
Och maten på köket var toppen den också, först någon brödbit med typ räkröra som var dretgod! Till huvudrätt var det oxfilé & någon potatisplätt med sås, jättegott det också! Och till efterrätt fick vi kladdkaka med grädda & polkagrisglass :) Riktigt gott var det :)

Dock var det inte så gott inatt, fy. Vaknade vid tre-tiden av att jag kallsvettades och mådde så jäkla illa.. Låg i sängen ett bra tag men insåg till sist att det går inte! Ingen spya kom det i alla fall... Men jag hämtade spyhinken ifall! USch va hemskt det är att må illa! :( Men det blev ju inget mer så det kanske var något i maten som min mage inte pallade.. Säger man inte att det brukar komma cirka 5-6 timmar efter attt man ätit? Men men mår bra idag i alla fall :)

Sitter hemma i min ensamhet.. Martin är i skolan, jag har lite långtråkigt.. Men jag borde plugga jag också. Ska nog lägga mig och börja läsa i boken som vi ska ha diskussion om på måndag.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Träna ?!

Blev sjuuukt sugen på att träna .. Hmm what to do?
Ska i alla fall kila ner på stan och gå in på Bolaget och kolla vad de har för glögg, vill prova den som ska smaka lakrits! Sen ska det finns någon som typ heter Lucia chokladglögg.. Vet inte om den finns eller om de har haft den som årsglögg?! Aja det märks att det :)

Om jag hinner tror jag det får bli gymmet sen och kanske, kanske simhallen efteråt!
Men nu ska jag inte säga för mycket ! Säkert blir jag stressad och så blir det pankaka av alltihop!
Men men vi får seee :)

god morgon

Gött det är med sovmorgon :)
Nu ska jag gå upp och äta frukost och se på lite Desperate housewives, för det är såå bra!
Sen ska jag nog städa lite och chilla under dagen :) Borde läsa lite kurslitteratur också.  Men vi får att se hur det blir med den saken!

Ha en bra dag allesammans!

Hemma

Nu är jag hemma från den lilla julavslutningen :) Det var riktigt trevligt. Vi åt risgrynsgröt, drack glögg, lekte lekar, (som vårt lag för övrigt vann) Bytte julklappar, drack kaffe & pratade :) Så det var trevligt!
Imorgon ska vi till köket och äta mat alla på Björnen, det ska också bli trevligt! Så ska vi nog kanske vara här först och ta någon cider och lite glögg :) Ska bli kul, men lite pirrigt att få hit massa folk och se vad de tycker om lägenheten!

Nu ska jag hoppa i morgonrocken och ta en kopp Te och varva ner lite!
Just det, ska lämna in uppgiften nu också! :D

Julavslutning

Ska fixa mig strax, ska ju iväg på någon julavslutning ikväll :) Blev medbjuden av min praktikplats, blir nog jättetrevligt det skulle jag tro! :) Berättar väl mer sen!

Kram

Min mamma är modig <3

Som jag nämnde igår så kom ju mamma hit och sov här :)
Först åkte hon och jag ut och åt pizza, sen åkte vi hem till lägenheten och satt och pratade om massa, så lärde jag henne Facebook. Sen blev det glögg & nybakade lussekatter (med pärlsocker, för jag gillar inte russin).

Idag har jag varit med henne ner till tatueringsstudion förstår ni, hon har tatuerat sig min mamma, gud så modig! Jag dog väl typ bara när jag satt och tittade på jag! Nej då skämt och sido, det såg inte ut att vara så farligt! Men jag skulle ju aldrig orka bestämma mig för vad jag skulle vilja göra! Men min mamma hon gjorde en Nalle Puh hon, hon älskar honom och kommer alltid att göra sa hon :) Sen har hon fyra små bin som symboliserar mig, Erik, Emma & pappa :)  Jag tyckte den blev görsöt!






Jihoooooo, tror jag är klar med uppgiften :)

Nu känner jag att mållinjen är nära! Har kommit under full med att jag inte orkar engagera mig mera för det är så flummigt och ingen fattar något känns det som, så nu anser jag mig själv som färdig. Enda som kan hända är att man får komplettera, och då berättar de ju VAD man ska ändra på :) Så nu kör jag på detta!

Tror jag ska ställa mig och baka Lussekatter, så kan vi äta lussekatter och dricka glögg ikväll jag, Mamma & Martin :) Låter ju så mysigt! Så på men julmusiken och börja baka Elin!!

Ont i rumpan

Fy faaan, en anledning till att jag inte brukar cykla är att man får så fruktansvärt ont i rövbena! Man kan ju inte sitta dagen efter ens. Haha jag är verkligen jätteöm, och kommer förmodligen vara det i några dagar, så jag lär ju inte kunna sitta på en spinningcykel på ett par dagar! Men men :)

Har nyss satt mig här framför datorn, lyssnar på Gubben i lådan och ska strax ta tag i uppgiften, jag har ju egentligen sååå lite kvar, men man ska ju bli nöjd också! Men ska i alla fall försöka bli klar med den idag!

Imorgon ska jag med på julavslutning med min praktikplats! Gud va trevligt det ska bli! Kul att man får bli med :) Så jag ska fixa en julklapp för runt 40 kronor, hmmm vad köper man för 40 kronor? Får väl försöka hitta på något bra.

Ikväll kommer nog mamma hit och sover här inatt, hon ska göra en sak imorgon här i stan :) Vad det är får ni nog veta imorgon :)

RSS 2.0