Tisdag 30 juni 2009

Ja då är det Junis sista dag, fasiken va fort det har gått !! Snart är väl denna sommar slut också :-(
Men då blir det nog skola som gäller, ska nog förmodligen läsa till förskolelärare och det ska faktiskt bli kul, som jag känner nu i alla fall :-) Kommer liksom inte på något annat yrke som passar mig :-S

Börjar på Bolaget klockan 12.50 idag så än så länge har jag inge bråttom, ligger här i sängen och chillar med datorn som ni kanske märker. Ska alldeles snart få tummen ur och plocka ihop lite och sen ta en dusch tror ja .. Ikväll funderar jag på om jag ska tvätta fönstren (?!) Får väl se vilket humör jag är på när jag kommer hem från jobbet ! Troligtvis är jag inte sugen på det då :-P men men det måste ju göras någon dag liksom !!

Såg mitt lönebesked igår :-) Jag har fått semesterersättning fett nice säger jag bara !! Så nu ska jag nog köpa mig en ny telefon, för min den lever sitt egna liv nu den ! Stänger av sig, ligger och lyser svart, lyser svart (?) alltså den lyser men bakgrunden är bara svart :P haha blir cp när ja laddar den och har blivit allmänt jävla seeeg! Så det får nog kanske bli en Iphone :D Eller kanske och kanske , det får bli en sån !! ska vänta på att den nys släppa och se vadden kostar osv..

Nää nu ska jag väl ta och göra något nyttigt kanske :D

hej mitt i natten !

Är inte så trött, ligger och väntar på att det ska bli kallt i rummet . . men det verkar som om den får stå på hela natten  lång ! :-( En an de få nackdelar med värmen, det blir så jävla varmt inne !

Har ju i alla fall kommit hem från P&L nu och där hade jag trevligt, shit vad det var varmt ! Men hellre det än att det är kallt & regn !

 Nää ha de bra, ska göra bättre uppdatering snart typ

Vill köpa iphone !!

Har fått semesterersättning idag !

Packa packa packa !

Hej hallå där !!
Jobbat på bolaget idag , en kort dag :-) Slutade 15.20 så efter det blev det lite shopping till Peace and love :-)
Lite kex och solskyddsfaktor typ :-) Sen köpte jag tre nya böcker tror de hette Väninnan, skadad och vår lilla hemlighet.. Kan väl vara kul att ha med sig någon bok att läsa i, och min kära twillight får inte bli med för den är jag rädd om !
Så nu har jag typ en hel resväska med kläder och massa skit :-)

Imorgon blir det jobb på Bolaget mellan 10 och 18 sen hem igen och hämta upp Martin och Aron sen drar vi :-) Yäääh jag tror det kommer bli kul ! Men vettu tusan hur det kommer vara att bo på festivalcampingen !!??! Blääää Ingen dusch och bara bajamajor :/ juk !!

Mem men men det gäller väl å vara dretfull hela veckan ( haha skämt å sido) men några cider slinker väl la ner under veckan skulle jag tro :P

nej nu ska ja packa mera !




Ha en bra vecka :D

Twilight in my heart <3

Ooh Hot Damn !!
Ligger och koller Twilight , amen herregudars skymning den är ju bara för underbar !

Scenen när han kommer till hennes undsättning i sin Volvo den är ju såå jävla bra !!

Avslutar med dessa ord:
Pirripirr pirrpirr i magen !!!! <3

En ledig dag :-)

Idag är jag ledig & Solen tittar fram, skönt !
Ska försöka få med martin på en liten promenad sen :-)

Vi sitter och planerar inför Peace & love lite, så nu ska vi ner till systemet och inhandla lite varor !! Fan va svårt det är vad ska man liksom ha med !!?? men men det märks ! Töligt att man måste ha burkar bara, inga glasflaskor !

Hejdå !

Måndag 15 juni

Ligger och väntar på att jag ska bli trött !
Ska nog spela lite Zoo tycoon så ska jag nig kunna bli lite sömning :-)

Jobbat på Bolaget idag, det har varit lugnt, lugnet före stormen må jag lova !
Shit, jag slår vad om att alla människor kommer på Torsdag efter klockan 16.00 när de slutar jobba !!
Vill fasiken inte ens tänka på hur det kommer bli !! Yr som en tok kommer jag vara när jag kommer hem i alla fall !!
men men vi får se . .

Imorgon är jag i alla fall ledig & vet ni ? Jag ska få min nya bok ! Twilight - om jag kunde drömma !!

Pöss & Kräm !


Smöla har gått och blivit allergisk !!

uppdatering.nu

Haha herregud vad jag inte prioriterar bloggen nu för tiden !!
Händer inte så värst mycket antar jag !!
I helgen blev det utgång på fredag till parken :-) Förfestade hos Elle och där hade ja jättekul, Amders samuel & Adam kom och festade med oss och det var längesedan jag hade så kul.. Men sen skulle vi till parken och jag har kommit på nu att ja tycker inte att det är så värst kul där .. men men ..

Igår var jag med på Släktträff på martins sida och det var väl trevligt, förutom att alla pratar norska och jag satt som ett frågetecken och fattade noll ! men det gick bra det pckså, körde hem på kvällen och fy faan va konstigt ljus det är ute nu på kvällen/natten.. Helljuset likosm hjälper inte till någto men ändå är det mörkt ! Svårt å förklara,,

Jobbar på systembolaget imorgon, på onsdag & på torsdag, har ett humm om att det kommer vara så jävla mkt att göra !! men men då går dagarna fortare .. Systemet är i alla fall kul :-) Tror ja kommer bli känd som bitterfittan i kassan som alltid ska kolla legitimation !! :D haha men den bjuder ja på !

Nää om man skulle försöka sova ??

Systembolaget

Ja systembolaget är nu min nya arbetsplats :-)
Första dagen gjorde jag igår och det gick bra tyckte jag, förutom ett stort misstag ! Men Som tur var så gick det att rätta till!! Annars skötte jag mig bra tycker ja :-) Idag var min andra dag, skulle inte ha jobbat, men de ville att ja skulle göra det ändå, och inte tackar man väl nej inte ?! Så nu sitter jag här och chillar.. Ska nog laga makatoner och köttbullar snart :-)

Imorgon är jag i alla fall ledig så då får vi väl se vad dagen har att erbjuda.. Förmodligen slappt skulle jag tro !Vore ju inte helt fel om vädret vore vackert som igår :-) men det skulle jag inte tro !

RSS 2.0