Mardrömmar :/

Usch det är längessen jag drömde mardrömmar, men inatt var det dags, usch fy faaaan va jobbigt det var.. Drömde att Martin tog livet av sig och jag ringde på hans mobil flera gånger i hopp om att han skulle svara typ :-( Fyfyfyfyfyfy vad hemskt det var, var helt knäckt när jag vaknade, men insåg snabbt att det bara var en dröm och kröp tätt intill han och somnade om. Varför drömmer man sånt? Kan ingen svara på det?

Jaja, vaknade halv nio men då vägrade jag gå upp, men Martin har en jävla inbyggd klocka i sig och han kan inte sova länge på helgen.. Gaah jag skulle ju kunna sova hur länge som helst ju! Men han lät mig sova i en timme till i alla fall, sen kom han in tände taklampan och hoppade runt i sängen och var allmänt jobbig, så det var ju bara att gå upp det :) Men det är ju skönt att komma upp i tid, vi ska ju till Hagfors idag :)

Ska träffa Andréa idag också, det var längessen och vi ska byta julklappar, hehe dags nu kanske känner vi ;)
Sen ska jag nog kanske träffa Helena sen får vi se vad det blir.. Man måste passa på att träffa alla nära och kära när man är hemma, men det blir så jobbigt för tiden räcker ju inte till!

Provade den nya marcaran med vibrator i imorse, shit vad det killade i ögonen, hahaha. Jag vet inte ja om vibratorn gav nån effekt.

Nää ha en trevlig lördag :)

Äntligen helg =)

Åååh äntligen är fredagen här, som jag har längtat efter lite ledighet. Klarade Quizzet även denna gång och jag lyckades få VG även idag, herregud säger jag bara.. Tur att jag har Martin som hjälper mig att fatta frågorna :-)
Idag har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, men det blir nog inget märkvärdigt skulle jag tro för förkyldningen sitter fortfarande i kroppen, den vill inte lämna mig :-( Hoppas den blir bättre snart!

Martin han ska på styrelsemöte idag han och efter det ska de iväg och äta hela styrelsen så jag blir ensam några timmar ikväll, hmm funderar på vad jag ska äta? Pommes och lövbiff kanske det kan bli :) Får dra iväg till ica sen och fixa någon riktig god mat! För det är jag värd efter denne veckas plugg... Och nästa fredag är det sista quizzet och jag hoppas för allt i världen att det kommer gå bra! Får nog börja Plugga lite nu i helgen för jag har massa som ska vara klart tilll veckan.. Kan vara skönt att få undan lite tills det är måndag och man kommer tillbaka till the real life så att säga..

Nää nu måste jag fixa lunch också, magen skriiiiker efter mat !

Och imorgon får jag mina kryddor som jag beställde på kryddpartyt hos mamma <3

Spyr ..

På att plugga :( Är så trött på dessa Quizz ..
Jag ska faktiskt gå och lägga mig på sängen och vila en stund se nska jag sätta igång.. Känner att det får gå som det går, orkar inte bry mig, och inte hjälper det att vi har labb till detta heller.. Jävla dryg biologikärring vi hade idag alltså.. men men vi får se hur det går, blir inte ledssen om ja inte klarar det känner jag, men skönt att slippagöra om det..

De är här och  tar av snön från taket , hehe satt här vid köksbordet och åt mat så kom det upp en lift med två gubbar i haha :)

25 idag också, pengar! Firade det med att åka till Konsum och köpa två böcker på rean.. Hmm när jag nu ska ha tid att läsa dem !! ?

Söndag

Slutet på denna veckan. Helgen har varit lugnt för min del, har firat svärmor i Ekshärad :)
När jag kom hit på fredagen så fick jag mig lite fotvård, underbart må jag säga! Sedan fortsatte kvällen med god mat och OS.. På lördag var jag till Peter och städade åt honom, passade även på att hälsa på underbara farmor<3
Efter det åkte jag tillbaka till Ekshärad där det var kalas med god mat & tårta.. och kvällen bestod av OS .. (Jag börjar bli så trött på OS)

Idag är det söndag och jag sitter ännu i Ekshärad, väntar på Martin som är uppe hos kim och fixar deras dator.. Jag borde plugga men finner ingen ro till det :( Jag har även blivit mer förkyld under helgen, vilket suger otroligt hårt!!

Nej nu ska jag spela farmville :) hahaha är man lättroad så är man !

YEAH nu är det långhelg :)

Trevlig start på dagen, för jag lyckades även få till ett VG på Quizzen denna gång :-D Glad jag blir!
Nu ska jag stänga av allt och plocka reda på allt i lägenheten, sen bär det av mot Ekshärad. Har en svärmor som fyller år idag så det blir kalas ikväll.. :-) (Alltså med god mat, inge fyllekalas inte)

Denna helg lär jag ju även börja plugga inför nästa quizz, för det är återigen ca 50 sidor i den engelska boken..
Så är det massa annat också. hmm undrar vad lärarna tänker med ibland ja(?) men men ..

Jaja Ha det toppen vi höres !

Hungrig!!

Kom nyss hem med bussen, och jag är så hungrig nu så jag tror jag svälter ihjäl!
Ska fixa köttfärssås och pasta nu tänkte jag .. Dööööör snart!!

Har haft handledning i skolan idag, onödigt kändes det, kunde lika gärna ha gjort det däe efter nån föreläsning! Jag var i alla fall på en Polen föreläsning idag, handlade om hur det var att vara tysk soldat. Mycket intressant var det!

Quizz imorgon igen, hmm undrar hur det går denna gång..? Bra hoppas jag..

Kryddparty

Tisdagen är här och idag ska jag på Kryddparty hemma i Geijersholm :-)
Det har jag aldrig varit på så det ska bli kul att se vad de har att erbjuda! Men det är säkert svindyra kryddor, men nån kan man ju kanske köpa sig :)

Just nu håller jag på att städa hela lägenheten, och efter det blir det lite plugg fram tills jag ska dra mig hemmåt..

Kortfattad historik över helgen

Helgen och VM i Rally är över och det har varit en härlig helg :)
I Fredags åkte jag, Jocke och Martin hem till Geijersholm. Klockan 17.00 åkte vi ut till flygplatsen och kollade på alla bilar när de blev fixade inför nästkommande strecka, så vi såg Magnus Samuelsson, ni vet Världens starkaste man, gud va stor han är alltså. Sen åker tillbaka till Geijersholm där det blev tacomys och tv-tittande, skönt att Birro åkte ut ur Lets dance, det har jag väntat på länge!

På lördag gick vi upp och kollade på sprintern, det är alltid lika roligt att se den tycker jag, haha jag tycker det är drethäftigt med rallybilar :) Men höjdpunkten var nog ändå att vi hade med varm Oboy, för gud va gott det var. Varför smakar alltid sånt där bättre ute? Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för rallybalen.. Det Bleb en mycket trevlig kväll och jag sjöng loss till summer of 69 när bandet spelade den låten, plötsligt fick jag sångarens mikrofon framför munnen och jaa, vad gör man? Det var ju bara att rocka loss :) hahaha hoppas det inte lät allt för jävligt.. men det bjuder jag på isf ;)

Imorse när vi vaknade så var vi väl ganska pigga, så vi tog oss upp till den nya streckan vis värmullsåsen, fy fan vad det var jobbigt att gå upp för slalombacken!! Veckans fysiska aktivitet tror jag..

Och nu sitter jag här hemma i Filipstad och har nyss tittat på i en annan del av Köping, tråkigt att det var sista programet idag, hoppas det kommer fler säsonger!

Imorgon blir det skola :)

Hejdå // Elin

Helg

Ååå jag klarade detta quizz också, fick till och med VG, men fråga mig inte hur jag lyckades för det vet jag inte själv!? Skönt känns det i alla fall, Tummen upp till mig :) Nu ska här packas och donas, för ja ska hem till Hagfors och mysa, se på rally & Festa! Det kommer nog bli en bra helg skulle jag kunna tro :)

Fick ett brev på posten imorse, ett alla hjärtans dag kort från min vän Andrea <3 Tack så mkt, det värmde!

Trevlig helg på er !

En dag kvar

Imorgon är det äntligen Fredag och det innebär att jag har Quizz numer 2 .. Som jag känner nu så vill jag bara ha det gjort! Bläää hatar verkligen denna kurs :( Har verkligen pluggat hela dagen, och jag lär få sitta några timmar till vill jag lova! Har äntligen lyckats översätta de ord jag inte kan så nu ska jag läsa igenom dessa 50 sidor en gång till och sen kolla anteckningar och annat smått .. Sen får jag hoppas på det bästa :)

I helgen är det Svenska rallyt också, trevligt hade tänkkt kolla på den nya streckan uppe vid värmulsåsen och sen även Sprintern :) Sen blir det mys & Fest.. :)

Nää åter till boken ..


Blåmärke .....

Ja vi snackar BIG blåmärke på Rövskinkan !!
För er som inte vet så skulle jag och Martin gå ner och kolla tvättider igårkväll.. På väg ner för trappan drog jag mig och och lyckades kana alla trappstegen ner för att sedan fundera på om jag skulle skratta eller gråta.. Först tittade jag på Martin och skrattade, sen efter typ 10 sekunder vände jag mig mot martin och sa:
- Neej det gick inte bra... Så började jag grina.. Tur att ha ntröstade mig i alla fall, och en tvättid fann vi också :)

Väl uppe i lägenheten drog jag på mig dubbla trosor och lade ett fruset köttfärspaket mellan trosorna så det skulle ligga på plats och kyla ner det.. Trodde jag skulle bli jätteblå, men inte alls, och Martin sa att det var nog inte så farligt! Men joo sa jag och innan ja somnade bad jag till Gud att jag skulle få världens blåmärke så han skulle förstå hur ont jag hade! Vaknade imorse, inte ett märke! Blev lite besviken eftersom Martin skulle tro att jag bara överdrev.. Men ack ack ack, idag på förmiddagen skymtade jag lite blått, och nu ikväll kan jag informera om att jag har nog det värsta blåmärket jag har haft.. Så det känns rätt skönt att Martin tror på mig nu :)

Men men nog om det, dagen har bestått av PLUGG och jag har inte alls gjort så mkt som jag hade planerat :(
Såg en film idag, Adam tror jag den hette.. JA tyckte den var helt okej ..

Nu blir det sängen ..
Gonatt !

Ingen skola idag inte

Nää är fortfarande förkyld och det var jobbigt att vara i skolan igår pga den.. Så idag stannar jag hemma och vilar upp mig lite.. Bör ju även träna på quizzen tills på fredag, usch. Det är 50 sidor i den engelska boken :(

Idag kommer min nya dator, min har ju gått i graven så det var u bara att beställa en ny för 6000 kr! Så nu är jag lack ett tag framöver! Men de ska bli kul med en ny :) Snygg ska den tydligen vara också !

Jessica Strand ringde nyss :) Trevligt å höra att de haft det bra och att de snart är hemma i Hagfors!
Kanske får träffa henne nu under veckan, hon skulle nämligen till Filipstad :) Hon har ju köpt New moon åt mig!

Nej nu borde jag plugga .. Meeen orka?

Söndag den 7/2 2010

Helgen är över och jag är fortfarande förkyld, Martin tycker att jag ser ut som jag varit på ett riktigt kalas i helgen. Jag ser med andra ors helt förjävlig ut, ögongen rinner, jag är blek och har påsar under ögonen.. Men men orka bry sig, han tycker om mig ändå säger han ;-)

Helgen har varit bra. på Fredag umgicks jag med min underbara familj, vi tittade på Lets dance och åt god mat, och så hade mamma gjort vit chockladmousse, det var mumma det. På lördag åkte vi på Disney on ice och det var häftigt att se tycker jag, även fast jag snart är 21 år gammal! Men Disneyfigurerna kommer alltid finnas i mitt hjärta!
På lördagkväll åt jag mat på nya puben med ett gäng brudar, Elle, Malin, Jessica och Therese. Mycket trevligt att sitta och prata! Och nu idag, söndag har jag inte gjort värst mycket, men borde väl ha börjat plugga..

Snart kommer Jocke, då blir det mys i soffan till en annan del av Köping!

Hejda
/ Elin

OOooh YesssssSSSsss !

Quizz 1 av 5 avklarad.. Och fy va svårt det var alltså, jag var säker på typ tre stycken, sen var det gissningsleken som gällde, men vad gör det för det gick ju vägen.. Haha tur att Martin stod brevid mig och förklarade frågorna .. Herregud och så ser man hur tiden räknas ner, inte stressmomen det inte!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska plocka ihop lite i lägenheten nu, det ser för jävligt ut.. skönt att kaklet blir lagt i helgen :) Sen ska jag åka hem till Hagfors och mysa med Alica och familjen och vännerna.. Ser fram emot dessa tre dagar ! <3

Ha en Trevlig fredag läsere :)


Får träffa denna underbara tös också :)

Uppe med tuppen

Kunde inte sova mer när klockan var 07.15 har drömt hemska drömmar om quizzen idag.. Är så orolig för detta.. Känns inte alls bra.. Så nu har ja läst kapitel 1 igen och nu ska jag ge mig på det andra en gång till, sen kan jag inte göra så mycket mer!

Har blivit värre av förkyldningen inatt också :( Mår inte så gött alls faktiskt.. BLÄ !


Nej önska mig lycka till vet ja !

sjuk?

Tror jag börjar bli lite förkyld, tätt i näsan, ont i huvudet & ont i halsen.. Inte bra..
Nu har jag iaf pluggat färdigt för idag, hoppas att det kommer gå bra imorgon, annars är det väl bara att göra om.

Hände en liten olycka här hemma idag, martin skulle riva kakel..





Ja som ni ser var det rätt mycket blod ,, Usch, men det gick i alla fall bra :)

Det har slutat att snöa :)

JAAA! Snön vräker inte längre ner, istället skiner solen och jag blir så mycket piggare & Spralligare!

Imorgon är det den första quizzen av fem, jag är sjukt nervös.. Tror det beror på att jag ska sitta hemma själv, och om det blir något som jag inte fattar så skiter sig ju alltihop! USch usch.. Men men jag ska iaf plugga så det ryker om det idag :) Just nu känns det faktiskt som om jag kan mer än vad jag egentligen tror.. Hoppas fallet är så, så att det inte är tvärtom att jag inte kan lika mycket som jag tror .. Men va fan, det är ju typ kryssfrågor..

Har nyss smällt i mig mitt frukostmål; nutrilett, vitamin och nått upppiggande piller och till det blev det att läsa NWT, herregud känner mig som Elin 68 år, men det är beroendeframkallande att börja läsa tidningen! Såg att det var nån film på Youtube som var filmad i Hagfors som skulle anmälas pga ofredande. Vem i Hagfors är "NN"? För det var tydligen unga som hade väckt honom när han sov på en bänk och sedan kastat grejer på honom.. Hmm Noget gjort av dem..

Helgen är mycket efterlängtad också för det betyder:
-Disney on ice med kusin Ebba
-Ska träffa vännerna (tror det skulle mysas, för Elle kommer hem)
-Träffa nya valpen !! <3
-Kaklet i lägenheten blir förmodligen klart

Näpp nu ska jag läsa

BTW, Jag & Erik Grönwall är polare på Facebook ;P hahahahaha




kvällen

Jaa nu är kvällen kommen, känner att jag varit fruktansvärt slapp idag, visst jag har tvättat.. Men mer då? Plugg har det inte blivt mycket, sitter nu och försöker skriva ner sammanfattningar till kapitel 1. Att jag varit så slapp beror nog på att jag haft tre bakfulla och trötta killar här från klockan 10 imorse.. Vi har kollar på Smala sussie och pool guy .. De skulle också äta pizza, så då vart jag med sugen, så ja åt en halv, typiskt att de skulle ha det när ja kommit igång så bra med nutrilett. Men va faaan, jag får ta igen det imorgon, man måste ju som sagt unna sig ibland :P

Nu på kvällen kom de på att de ville ha kladdkaka, så det var ju bara å ställa sig och baka en åt dem.. Fast ja smakade jag med.. Usch har haft en riktg syndardag idag.. 2 knäckebröd,  1/2 pizza och en bit kladdkaka, Yeah vilken nyttig kost ;)

Nää nu ska jag fortsätta plugga sen ska det bli otroligt skönt att krypa ner i sängen !!
God natt !
/ E

Tvätt & Plugg & Trött

Idag fick jag för mig att jag måste tvätta, så det håller jag på och donar med  just nu.. Gjorde en liten tabbe, gick ner i tvättstugan och lade i två maskiner och kollade när de skulle vara klara. Gick ner 45 minuter senare för att ta rätt på det, märkte att fan va torra underkläderna var, så torrt brukar det inte vara. Sen föll poletten ner, jag hade ju glömt att sätta på.. SUCK.. Så det var bara att göra om ena maskinen det, men nu har jag i alla fall nyss varit ner och tagit reda på det och kör nu de två sista maskinerna :) SKÖNT!! Men sen så har de ju inte lagat torkskåpet än så nu kommer det hänga kläder överallt i hela lägenheten, men men det får jag stå ut med.

Snön, ja den fortsätter att vräka ner den.. Det är ju jättemycket snö ute nu, det räcker..

Har inte sovit mycket alls inatt, tror detta var en kombination av mina energihöjande tabletter, och för att jag låg och väntade på Martin som kom hem klockan 5. Då hade jag sovit 20 minuter.. men somnade till slut, men det känns idag att man är dödstrött!

Nu ska jag plocka reda på massa bööös i lägenheten och sedan blir det att fixa klart tvätten och sist med inte minst blir det plugg inför quizzen på fredag.

Ha de Gott / E


Vill ha sommar och åka till Nyköping!

...

Jag visste det.. Så är det alltid... Tänk att det kan va så svårt?

God natt eller nått ..

Nu ger jag upp, har suttit med den engelska kurslitteraturen i 6 timmar i sträck nu .. Känner att det är bra för idag!
Men jag har i alla fall kommit en bra bit på vägen tycker jag och det känns otroligt skönt :)
Nu tror jag att det får bli en dusch, fryser som fan och har lite ont i magen, hoppas att jag inte börjar bli sjuk..

Efter duschen blir det nog lite plock i lägenheten och sen en film i sovrummet för att invänta Martin <3

Imorgon är det tvätt & plugg som gäller . . . . .

God natt ..

Fan nu räcker det väl?

Ja nu får det fasiken räcka med snö!! Visst det är mysigt, men jag vill ha vår :)
Hade en föreläsning idag om klimatförändringar, ganska intressant, de visade en bild från Hagfors, då när det regnade så och vägen gick sönder så mycket, lite coolt tyckte jag.

Pratade med mamma igår också, den nya valpen heter Alice och har det bra hemma, förutom att hon redan är trött på Molly som ska leka konstant hela tiden. Längtar så tills jag får åka hem på fredag och mysa med alla tre älsklingar, dyyyyd ni sa jag ! <3

Martin är på festligheter med skolan idag, han gick nyss så jag är väl ensam ett par timmar framöver nu så det blir PLUGG i mängder! Har nyss gjort om vår begreppskarta lite för tydligen var man tvungen att ha text med till rutorna :-S men men det är i alla fall fixat nu :)

Ska kila ner och kolla om det finns någon tvättid de närmaste dagarna, dock ej den mellan 07.00 till 12.00 den har jag haft en gång, och ALDRIG mer säger jag!


Alice <3


Wilma <3


Molly <3

Klart :)

Hellu :)
Måndag igen... Och ännu mera SNÖ!
Skoldagen har gått otroligt fort och vi i studiegruppen har varit så himla duktiga! Vi gjorde klart båda de uppgifterna som ska vara klara nu inom kort, en begreppskarta (Som jag nyss fixat en powerpoint på, eller jao Martin gjorde den och jag berättade vad som skulle stå..) och 5 frågor om klimatet. Så efter imorgon är vi lediga resten av veckan. Men vi har ju en quizz på den engelska boken på fredag så det blir mycket plugg!! Har även skickat in min personliga syn på hållbar utveckling.. Gud va skönt det känns när man fått mycket gjort!

Har betalat det sista av resan till Polen idag också, känns härligt! Ska bli så himla intressant att åka ner och titta på de olika lägren och andra saker som har med förintelsen att göra! Undrar hur man reagerar när man är där?

Nu ska jag börja översätta och läsa i den engelska boken :-( SUCK !!

God morgon

Ja då har man äntligen tagit sig upp ur sängen, till min förvåning upptäckte jag att det vräker ner snö här i Filipstad.
Alltid lika kul att gå till bussen i yrväder. Sitter och äter frukost, som består av nutrilett. Nu när jag tror att jag lyckats få bort mitt sötsug efter 31 dagar utan godis, chips & dricka så ska jag se om jag även kan ge detta en chans. Har inte bestämt mig riktigt än i vilken mängd det kommer bli.. Men det märks nog ganska snabbt vad jag klarar av.

Börjar egentligen 11.15 tror jag, men ska in och göra studiegruppsarbete, trevligt att få spendera lite mer tid med den nya gruppen nu och lära känna varandra lite bättre :)

Nepp nu måste jag sätta fart!
Ha en trevlig dag!

/ E
RSS 2.0