Varm oboy och en otrolig saknad <3

Slutade klockan 12 idag, knallade hem med skavsår, som jag alltid får av nya skor!!
Trodde inte jag skulle få det av mina converse, men jooda, det fick jag :(
Åt lunch, sen totaldeckade jag i soffan.. Hårt att ha börjat skolan, haha :)

Idag är det onsdag, en och en halv dag kvar tills Martin kommer hem.. Saknar han riktigt mycket nu! Sådär så det gör ont i hjärtegropen <3

Men imorgon ska jag träffa några underbara brudar, tacosmys blir det :)
Så det ser jag fram emot!!

Första dagen på termin 5 avklarad :)

Japp, nu är den gjord, första skoldagen för denna terminen :)
Den var rörig, mycket information ochgruppuppdelning, känns som jag hamnade i en bra grupp i alla fall!

Kom hem runt halv två, somnade i soffan.. Haha tagit in så mycket info så hjärnan behövde bearbeta lite ;)
Sen blev det lite lunch och chill vid Tv:n.

Hmm har renskrivit vårt studiegruppskontrakt, ändrat min personliga presentation på it´s samt kommit på en dikt! En så dålig dikt så jag tycker det är pinsamt att visa den ;) Jag och dikter är ingen bra kombination.... jag hatar dikter... Men men den får la duga! :)

Nu ska jag läsa kurslitteratur igen Att bli sig själv heter boken, och verkar helt okej :) Vi har gruppuppgift på den till veckan så jag lär börja läsa nu på direkten :)

Ikväll kommer Millie hit en sväng! :)

Svenska Hollywood fruar :)

Hur bra program?!
Hur mysig är Inte Maria, och hur knäppa och blåsta är de inte? :) Det är så grymt roligt att titta på!

Drog in till stan förut, fixade ett paraply och två par nya höstskor :) plus lite annat smått & gott till lägenheten :) Det är så roligt att fixa :)

Nu blir det nog snart natten, ska läsa lite i en kurslitteraturbok :)

Natti natti!

Måndag

Hejsan!!
Idag är det måndag, sista dagen på sommarlovet, och vet ni vad? Det känns bra! Ska bli så skönt att komma igång igen och få bli färdig någon gång ;) Sen att få träffa alla kompisar igen! Dessutom bor jag numera i Karlstad och jag tror hösten kommer bli så bra :) Så nu alla Karlstadbor så är jag öppen för förslag! Bio, fika, lunch, fest, mys, promenad, träning, skvaller, shopping, You name it ;) Hör av er!

Helgen har varit bra, som vanligt :) Blev fest på fredag, först hos Berggren och sedan vidare till Glada ankan, där det blev lite dans och ett helrör :) Sen Burger king och sen lite efterfest hos Berggren, men det slutade typ med att alla somnade ;) haha..

På lördag blev det mys mest hela dagen med Min underbara Martin <3 Vi åkte och handlade massa mat, så jag är redo för första veckan :) Vi gjorde oss också till och fixade räksmörgås till lunch, shit så gott det var :) Det ska vi att göra fler gånger! Sen på kvällen kollade vi på film, unknown tror jag den hette, lite dryg men helt okej!

Söndag blev en slapp dag, vi fixade lite här hemma, bärde ner saker i förrådet så nu är det så fint här inne :) Saknas lite möbler bara, med vi måste komma på något vi vill ha :) Vi gjorde också en köttfärslimpa, vår första :) Fy så gott det är egentligen! Varför har vi inte gjort det tidigare?!! Det blir det många fler framöver vill jag lova! :)

Idag har jag fixat lite med garderoben och gjort matlåda tills imorgon och på onsdag :) Pasta och köttfärssås :)

Nee, ska faktiskt plugga lite nu :)




Imorgon är det fredag

Började 12 idag, så sovmorgon blev det :)
Senb ner till Hagfors och kollade på Skohörnan, men de var så utplockat, fick i alla fall tag på ett pat gummiskor, lite roligare än gummistövlar ;) Om jag inte använder dem privat så blir det i alla fall inom jobbet på förskolan :)

Blev en snabb lunch med mamma på Wienerkonditoriet, bakpotatis med kycklingröra ;) Så gott så!
Sen iväg på jobb!

Efter jobbet fixade jag en liten present till mamma & pappa. Som tack för att jag fått bo hemma och som tack för allt de har gjort för mig i sommar, lånat ut bilen, skjutsat mig hit och dit och gjort mat med mera, med mera!! En sån blomma som jag fick av Tessan, En vinflaksa och filmen hur många lingon finns det i Sverige :) De blev glada!

Och sen blev det en promenad i Vågbacken med Tessan & Jessica :) Femman blev det, sköööönt!

Imorgon blir det jobb, sen drar jag till Karlstad på kalajs ;)

Blommor

Jobbat hela dagen idag :)
Roligt, sista riktiga veckan nu ju, sen drar skolan igång och då blir det ju inte lika mycket jobb! Men hoppas på att kunna hjälpa till så gott jag kan i alla fall :)

Fick en såå fin blomma av Underbara Therese idag, en blomma som tack för att jag jobbat, som inflyttningspresent och som lycka till :) Helt underbart fin var den! Tack snälla du! Egentligen är det du som ska ha tack, för att jag har fått möjlighet att jobba hos dig :)

Ikväll blev det mat på Bryggan med Familjen, samt farmor, farfar och Peter & Ebba! Fy så kallt det var, nej hujedameja, nu är det verkligen inte sommar längre!! Blev i alla fall tacosbuffé för mig, så gott!!

Imorgon blir det jobb, samt lite annat som ska fixas, till exempel tvätt ....

Sov gott!



Min fina blomma :)

Min lediga dag :)

Skönt det är att vara ledig :)
Sov tills jag vaknade pigg & utvilad, vädret var toppen så det blev på med bikinin och suga ut det sista av sommarsolen. Vilket resulterade i en liten bränna ;) Sen en cykeltur med mamma för att leta lite svamp :) Inte så mycket just där, men vi tog bilen till vårt hemliga ställe, och där hittade vi minsann en del ;)

Nu ikväll blev det en tur till Mormor & morfar, var så längesen jag var där nu, så det var dags :)
Bjöds på potatis ur deras egna lanne, samt frukostkorv (Från ica då ;P haha) :) Och till efterrätt äppelkaka & vaniljsås!

Imorgon blir det arbeting, och på kvällstvisten vankas det mat på bryggan med Familjen och farmor & farfar & Petet & Ebba :)

God natt

Promenad

Imorse när klockan ringde så var det en sån morgon som man bara avskyr!
Det är stora problem med att ta sig upp ur sängen med andra ord, fy så trött jag var! Till slut, efter många om och men tog jag mig upp och skjutsade Emma till skolan, och drog till jobbet... Först fram på eftermiddagen piggnade jag till!! Jobbade till 17.00, sen drog jag till Norab och fixade med städjobbet där, tråkigt men lite extra pengar :)

Efter allt jobbande drog jag iväg till Vågbacken, gick 5 kilometer, skönt, men lite långtråkigt, plus att jag fick en stor vattenblåsa på min häl, fattar inte, skorna är ju inte nya liksom, men alltid får jag skavsår :( Så imorgon orkar man väl inte ut!

Är i alla fall ledig imorgon, och vädret ska bli bra, hmm får se v ad man hittar sig på med :) En sak är säker, jag ska soooova, inte ställa någon klocka imorgon ;)

Har även gjort studieförsäkran idag,  så nu hoppas vi att pengarna rullar in snart, lön på Torsdag och lön på fredag, samt csn typ nästa vecka :) Nice! Tro det eller ej, men jag ser fram emot att få SPARA pengar nu ;)

Myshelg

Hade hudvårdsklassi fredags, gick bra och jag hoppas alla var nöjda :)
Jag hade trevligt och jag vill ut och ha fler klasser :)

När jag kom hem på fredag blev det massvis med kramisar och pussar, som jag saknar min särsambo :)
I lördags blev det fix i lägenheten, och nu börjar det likna en mysig lägenhet, inte en flyttkartong ;) Ni förstååååår inte hur mycket jag längtar efter att få komma till rätta med livet och känna att jag äntligen har något eget igen! Att bo hemma hos mamma & pappa är skönt, men efter typ tre månader vill man tillbaka till sitt eget :)

Idag har vi varit slappa, vilat massa, sovit middag och plockat lite i lägenheten.. Tog även en promenad upp till universitetet för att se hur långt det var och hur lång tid det tar att gå, 1.3 kilometer var det, så det blir en lagom promenad på morgonen det :)

Nu är jag hemma i Geijersholm och han i Göteborg, bara att gilla läget! Men men veckorna går såå snabbt, snart är det helg igen och då är det mys och fest som står på schemat :)

I veckan då, vad händer?
Jo det blir självklart lite jobb på Norbergs kläder, Sen lite jobb på Norab.. Tisdag är jag ledig, då kanske jag tar en tripp ner till Karlstad med lite småsaker, får se, det beror på vädret :) Har även
tänkt motionera lite ;)

Nepp, plocka ihop lite och sen sova kanske? Tror det får bli så!!
Natti Natti



Om 45 minuter är det fredag :)

Torsdagen är förbi :) och fredagen närmar sig!!
Jobbat hela dagen lång, men det gick fort för det kom massa nyheter som jag har pysslat med! Nyheter från Sisters Point, och herregud så mycket fint! Ta er en lov in imorgon vet jag :)

Vi säljer även förköp till Eldfesten! Och jag säger bara, passa på nu, för de kan kanske försvinna rätt snabbt! :)

Ikväll skulle jag ju ha motionerat, men pappa ringde och han skulle till en ungdomskompis till honom som han inte sett på flera år, och då tyckte han att det skulle vara så kul om jag ville med.. Så jag fick väl la bli med :) Så jag, pappa & Mamma har varit vid en stuga vid Knon ikväll, och det var trevligt :) Motionera får jag göra en annan dag :)

Nu håller jag på att packa min Mary Kay väska, och förbereder inför morgondagens hudvårdsklass :)

God natt

Det går tungt ...

På träningsfronten alltså, fy .... Var till Vågbacken idag, sprang trean! Fy så tungt det gick alltså... Måste börja motionera igen! Skönt när man är färdig, men trodde verkligen jag skulle dö i spåret ett tag, haha :) Får se om jag har tid och lust för en runda även imorgon ... Det märks ;)

Jobbat idag, samma gäller ju imorgon :) Så man kanske borde försökasova? Är en nattuggla, och ingen morgonmänniska :-/

Imorgon så kan jag säga så här till Martin i telefon:
- Åh imorgon ses vi :)
<3<3<3

Speedway

Nyss kommit hem från Speedwayen, vilken match! Valsarna vann med 20 poäng över Lejonen, jihooo :) Stolt valsfans är jag idag, hahaha ;) Innan matchen blev det kräftskiva på Hotell Monica, hmm jag måste gå en kurs i hur man äter kräftor! Jag sköt iväg en kräftklo... Tur att den träffade mig och inte någon annan... Men men ;) Fick i mig några räkor i alla fall :) Men jag föredrar nog när räkorna redan är skalade och klara, fy det är så tråkigt att skala! På matchen blev det en öl och lite godis, samt sittplatser på VIP läktaren :)

Imorgon kör jag på som vanligt med jobb!! Det är kul att jobba, men jag längtar samtidigt så himla mycket efter att skolan ska börja, eftersom jag får flytta ner till Karlstad på riktigt då! Nu är jag ju aldrig där ju! Är lite väl långt att åka mellan Hagfors och Karlstad :( Men efter mitt extra jobb med Mary Kay på Fredagkväll så bär det iväg till Kd för att tillbringa hela helgen där :)

Nu ska jag hitta på något, sen sova.. Kanske skulle läsa i en bok?
Natti

M <3


Veckans första dag är gjord :)

Huameja vad trött jag har varit idag! Undrar om det är alla adrenalinkickar från Grönan som har gjort helt slut på kroppen? Eller om det möjligtvis är fredagens utekväll som hänger i ännu... Jaja, helgen är värd all trötthet som jag upplever i detta nu ;) Haha, en helg man sent kommer glömma!

Kom ur sängen halv ett idag, skönt att kunna ligga och dra sig :) Började klockan 14.00 idag så jag fick ju en rejäl sovmorgon i alla fall! Imorgon är det jobb som gäller igen, roligt :) Sen blir det Speedway med Tessan! Först mat & Dryck, och sen kolla matchen från Vipen tror jag :)



Längtar tills helgen, då kommer Martin hem och det blir massa mys i våran nya lägenhet <3
Hmm distansförhållande är nytt för oss och många gånger känns saknaden enorm! Är ju inte som det brukade
vara.. Blev man sugen på att ses så satte man sig i bilen och på 20 minuter var man framme i Ekshärad..
Men ändå känns allt bra, för jag är otroligt förälskad och allt känns så rätt!


Nej sova så det blir morgon ---> En dag närmare helgen :)
God natt!

Skitungar! ;)





En bild säger mer än tusen ord?! Hahahaha :)

helgen i huvudstaden :)

I Torsdagskväll drog jag och Therese ner till lägenheten i Karlstad, där vi tillbringade natten, för att slippa kliva upp så tidigt när tåget ändå gick från Karlstad :) Men det kom också en till liten go fillur! Martin kom hem, utan att jag visste något! Tror ni jag blev glad?! Mys med film och lite go mat blev det!

På fredag gick tåget mot stockholm, och modemässan :) Tillbringade hela dagen på mässan och sist hade vi inköp med salming. Efter det blev vi med på en undergroundspelning, haha rätt häftigt :) Och senare drog jag och Therese vidare till Stureplan där vi visade de stela stekarna hur det ska gå till på dansgolvet ;) hahaha.. Det blev en och annan drink, och sen drog vi vidare till Spybar :) Kollade läget där, och sen blev det självklart Mc Donalds och sen sängen :)

Lördag... Hmm trötta, men tog oss ut till mässan i alla fall :) Och sen hem tillbaka till hotellet. Då kom vi på att det var ju sommarkrysset på Gröna lund, så dit tog vi en promenad och spenderade kvällen med artister som Carola, Danny & The Podels :) Sen käkade vi mat och gick sedan hemöver :)

Söndag -----> Gröna lund! Som vi åkte karusell! Åh jag kommer nog aldrig bli för gammal för det :) shit, den nya Insane, den var fan insane ;) hahaha vi åkte den tre gånger! När vi kände oss nöjda på karuseller så tog vi taxi hem till hotellet, hämtade väskorna och knallade ner till centralstationen och tog tåget hem!

Har haft en kanonhelg! Tack therese och tack Stockholm :)

Nu ska jag böna och be för att denna vecka går snabbt så att det blir helg och jag får träffa min Martin! Som jag saknar han nu!! <3















Sjukt stor båt! Det värsta var att den var privatägd.... Åh gem mig ;) hahaha

.....

Dagen blev väl rätt bra ändå..
promenad med Helena i Vågbacken, femman.. Bläää jag behöver promenera mera!!
Så det får nog bli en femkilometersrunda imorgon också!

Sen blev det lite tvättande och städande..

Har även hälsat på Jossi i hennes nya lya idag! Åh vilken fin lägenhet!! :)

Goood natt !


Saknar Martin <3 :(

suck..

Vädret är mer höstigt än sommrigt :( Ligger i sängen än .. Enda positiva som hänt idag är att de fixar tapeter, målar taket och byter dörrar, samt sätter upp en duschdrapperistång och fixar den spruckna rutan i lägenheten.. Så nu blir ju allt sånt färdigt denna veckan :)

Hmm idag får det bli massa tråkiga saker som man liksom ändå måste ta tag i någon gång.. Typ tvätt, csn, adressändring, städa, och mer sånt tråkigt..

Men jag, jag är inte bitter!

Vilken helg :)

Har haft en kanonhelg :)
På Fredag drog jag ner till lägenheten och blev senare upphämtad av Martin, Berggren och Jocke! Vi åkte till Berggren där det blev onlinepizza och alkoholhaltiga drycker! Fick besök av Emma, Martina & Jennie! Vi hade så trevligt så gudameja :) Drog vidare till Glada Ankan, där vi var V.I.P gäster, gick före alla andra som stod ute i regnet och frös ;) En rätt härlig känsla må jag säga ;) hahaha..

Där inne beställdes det ett helrör plus cider och öl, vilket resulterade i att bartenderna föste bort folk för att vi skulle få sitta ;) ojojoj, kände mig som en överklassmänniska! Runt två tog vi taxi hem till Berggren, och där kliver sedan Martin in med 50 cheeseburgare från Mc donald´s, herregud som vi skrattade, och som vi åt cheeseburgare ;) Tack för en kuuuul utekväll Alla ni som var inblandade!

På lördag blev det Ikea med Martin och svärföräldrarna.. Jag och Martin gick dock lite för oss själva för vi skulle kolla på olika saker.. Så vi gick till restaurangen och köpte varsin räkmacka, sö mysigt :) Sen fortsatte vi turen.. Blev köksmöbel, soffbord och lite annat smått & gott :)

På kvällen satt vi där och skruvade ihop möbler tillsammans, kan inte beskriva känslan men huameja va mysigt jag tyckte det var ;) haha Tänkt att skruva ihop möbler från Ikea kunde vara så mysigt och romantiskt :) Sen när klockan drog sig, stekte vi rostbiff och gjorde potatisgratäng :) Jag letade upp några ljus och ett ljusfat ur alla kartonger och sen satte vi på något avsnitt på SVT play och tittade på medans vi åt :)

Sen var vi så trötta så vi lade oss i sängen och bunkrade upp datorn på massa kuddar och såg på Irene Huss, haha resulterade dock i att två utslita själar somnade innan en timme hade gått..

Idag har det blivit ännu mera Ikea och möbelskruvning, Martin har även satt upp och fixat allt med datorn och Tv:n :) Ååh känner på mig att detta kommer bli såå himla bra!

Imorgon är jag LEDIG! Måtte djävulen straffa vädergudarna om de inte är på min sida!!!!


Baljan med 50 stycken cheeseburgare :)


Berggren äter Cheese :)


Mysmaten igårkväll :)

Veckan lider mot sitt slut, och helgen knackar på :)

Uuuuaah, har packat upp massa nyheter på Norbergs idag!!! Buhuhuhuh va mycket fint höstnytt det kommer! Vill ju bara köpa massa nytt nu när min lilla mini "Walk in closet" ska inredas ;) men men får välja ut mina favoriter helt enkelt :)


Har varit till lägenheten med ett lass nu ikväll, underbara farmor och farfar följde med och körde <3 så nu är typ allt nere, tvåsittssoffan och  lite smått är kvar, men det mesta är nere :) Så nu är det bara åå börja dola med allt.. puuuh, kommer ta sin lilla tid vill jag lova! Men ack så roligt!! Snälla Therese som är min granne kom och hjälpte till med bärandet också, tusen tack! Jag får bjuda på mat och vin, eller någon drink framöver :)

Imorgon blir det jobb, slutar tidigare, drar ner till Karlstad och festar med mina tre grabbar :) Kommer nog bli super! Sen resten av heögen får nog bestå av att packa upp :)

Nej sängen kallar, Natti natt <3

Flyttlass numer 1 - Check!

Idag gick första flyttlasset till Karlstad :) Jag och Jolin åkte ner i mammas bil, direkt fullproppad var den! Snacka om att det var jobbigt att bära allt! Kommer nog kännas lite i kroppen imorgon skulle jag kunna tro ;) Senare kom pappa och Erik ner med farfars lastbil och em kärra! Så massor har vi fått ner idag :) Kommer bli bra detta, bara allt blir klart! :)) Imorgon far vi nog ner med ännu ett lass! Kul kul :) Och i helgen kommer Martin hem och då blir det väl kanske lite fix och trix :)

Ska även jobba imorgon :) Skönt efter att ha varit ledig i två dagar!

God natt!

Nycklarna är mina, men ändå massa krångel :(

Hejsan hoppsan i Bloggvärlden :)
Fick hämta nycklarna idag i alla fall, men ack så mycket det var som skulle fixas i lägenheten... Två dörrar skulle bytas, tapeterna i något rum, skåpen i klädkammaren, balkongdörren och sen lite annat smått... Varför kunde de inte gjort detta innan vi fick flytta in ? :( men men ska ringa min bovärd imorgon och prata med han och säga att de får göra detta så snabbt som möjligt och helst igår! Och sen fråga om vi kan köra ner möbler i alla fall!! Vi betalar ju för sjutton hyra!

Får väl se imorgon hur det går :)

Natti natti!

Åh krångel :(

Jobbat på Norbergs idag :) Skulle ju få åka ner och hämta nycklarna, men de ringde förut och sa att det uppstått problem :( De förra hyresgästerna hade inte städat ordentligt och inte lämnat in nycklarna. Och nu fick de inte tag på dem, så Riksbyggen skulle fixa med städfirma och nytt lås till dörren. Så nu blir det ju ordentligt gjort i alla fall! Så nu hoppas jag på att få tillträde till den imorgon!

Idag när jag slutade så åkte jag ut till Råda Strand och hälsade på Millie, som var där med sin mormor & morfar! Så vi badade, det var varmt i vattnet, för vi låg i ett bra tag :) Jag är ju sån badkruka ja! Brrrr.. Men tempen idag var Godkänd, synd bara att det blev molningt.. men men!

Nu ska jag se på lite TV och se fram emot morgondagen :)

God natt !

RSS 2.0