Onsdag snaaaaart Valborg :D

Hej
Guddenna dagen har gått så otroligt fort !
Gick upp halv tio och gick ut med hundarna och sen åkte jag ner och jobbade, hade med mig Molly eftersom hon inte är så förtjust i att vara hemma själv, mamma sov för hon har jobbat inatt..

Fixade med massa på Norab idag, åkte och köpte tyger som skulle sättas i hyllorna för vi gjorde en miljö och hälsohörna :-D Skit fint blev det.. !

Sen har jag även varit på L-Store idag och fyndat en T-shirt & en sjal ! Fett nice med nya saker !
Imorgon blir det nog även Annes, hittade en parfym där som ja bara måste ha!

Nu blir det mat sen ska jag ut och motionera, sen blir det väl även promenad med hundarna :-D
Tycker att jag vart riktigt duktig med att träna nu ett tag, synd bara att det inte syns något på vågen !! Gaaah ! Så snart  ger man väl upp antar ja ! Typiskt mig, orkar liksom inte att hålla i det om det inte händer något !! Tycker att jag ätit ättre oxå faktiskt :D dragit ner på godis & Dricka..  men men men men men ....

Och Stort GRATTIS till Therese som fyller 20 idag !! Yäääääh ! Welcome to the club darling :-D
Nää nu ska jag ät mat ! // E

RUBRIK! ! !

Tisdag idag, dagen har gott fort som satan !
Gick upp och åkte till ungdomsmottagningen, stack hem och bytte om lite och gick ut en sväng med Wilma.
Sen åkte jag ner till Andréa och umgicks med henneen stund<3 Sen mötte jag upp farmor och vi satte blommor på Norab, alltså ute i krukorna :D sen skjutsade jag hem henne, hälsade på Ebba och sen bar det iväg hemmåt mot geijersholm..

Gick ut och gick 35 minuter med stavar, och sen hem igen, shit vad jag har rännt idag !
Sen ut men hundarna och nu sitter jag här . . kollar på en film, pojkarna i mitt liv ..

Måste verkligen måla naglarna imorgon !

Nu blir det film sen natta !
Go natti !

Måndagsbarn

Hej Hej Hej :-)
Måndag idag ..
Imorse ringde klockan och hej å hå så trött man kan vara !!
Men jag pallrade mig ju upp, åt frukost, gick runt i morgonrocken och betalade alla dessa förbannade räkningar :-( Det är inge kul, bara hälften av lönen var kvar när jag var klar, men då har jag ju trots allt betalat Peace & Love biljetten oxå :-) Och det känns ju bra !

Begav mig hem mot Hagfors, kände inte för att jobba så jag åkte ut till brukshundskluben där mamma befann sig och där stannade jag i va en timme, sen hämtade jag Jessica i Geijersholm och vi åkte och tog en fika på Baguetten. Vi gjorde även en sväng in på L-store och jag köpte mig Björn Borg trosor :-) 30 % var det ju ! Såg även en T-shirt som jag kommer att inhandla imorgon, en söt lite fillur på, passar mig tycker ja :P hahaha.. Sen åkte jag till Farmor och hjälpte henne att passa Ebba som lärt sig cykla på sin trehjuling :-)

Sen hem och ut med syster på promenad och det blev med stavar idag , shitti det var faaan så mkt jobbigre :D så nu blir det lite stavgång denna vecka hoppas jag, säger som Aron, det känns lite som Agda 72 som är ute och går :P hahaha

Nää nu blir det natta !

måndag

Jupp idag är det måndag, jag ska snart packa väskan för att åka hem till Hagfors.
Men först ska det betalas räkningar och andra skulder, sen blir det bolaget oxå, för att handla inför valborg :-) Hmm vad ska man hitta på att dricka denna gång då? Det får nog bli gula Cube, några Xider, och någon Herrljunga +46 :-D aa så får det nog bli.. Funderar på om jag ska ta en promenad nu innan jag åker till hagfors oxå, får se vad klockan blir, annars  får det väl bli en ikväll :-)

Härliga söndag :-)

Idag är en såndär härlig söndag, än så länge i alla fall :-)
Vissa söndagar suger hårt, men för det mesta gillart jag dem. Söndag är den dag då man kan ta ikapp sånt som man inte riktigt hunnit med under veckan, Söndag är den dag då man kan göra vad man vill, Söndag är en dag då man brukar åka till Farmor/mormor/annan släkting & äta mat, MEN söndagar kan också vara den dag då all ångest inför den kommande veckan kryper på en !! Ingen söndag är sig lik så att säga :-D

Just nu sitter jag här, har nyss kommit hem från en underbar promenad med Martin, En riktigt härlig en, typ en strandpromenad, dock inte längst havet, men runt sjön och det är nästan lika vackert :-P hahaha
Det här med att gå ut och gå är rätt skönt, om man går själv så tänker man på massa, och om man går men Martin så pratar man om allt mellan himmel och jord :-) Jao det är helt enkelt härligt :-)

Nu ska jag nog läsa lite i en bok .. Ja så får det nog bli !

USCH är nervös inför imorgon, jag vill verkligen verkligen INTE göra detta !

drinkar på ballen :-D


Liiiiite nice väder det är ute då !
Bella, Emma & Therese kom inget idag heller, så jag var själv med boysen, grillade och drack några cider :-)
Sen när vi kom hem gjorde martin i ordning varsin drink, liiite god den var så ! MmmmmmmMmm ! Give me more !

Men nu ser det ut att bli lugnt, martin är inte så sugen på kalas, men jag är !

dags att tänka på morgondagen

Jepp, jag jobbar imorgon, börjar klockan 09.00..
Första gången som jag faktiskt ska öppna och göra allt själv för Chefen kommer senare, Lite nervös är jag !
Kommer nog inte kunna sova något i natt !!

Men men dagen idag hr väl varit toppen, varmt & skönt, dock blev det ingen promenad, men jag gick ju långt med martin förut när vi hämtade paket och handlade mat & sånt :D Sen satt vi ute på Ballen ! Och shiiit vad det var varmt & skönt ! Vi fick besök av Jocke, Stlellan & Per .. Sen drog alla utom Jocke hem. Vi tre kollade på talang och åt tacos ! Och nu sitter jag & Martin här och myser i soffan.. Snart blir det sängen så jag orkar upp imorgon !

Bella, Emma & Therese kanske kommer imorgon, time will tell så att säga.. Annars blir det jag och grabbarna som grillar & dricker dricka med lite krut i ;-) haha

NU FÅR LÖNEN TA ATT KOMMA IN PÅ KONTOT DU !!

Fredag

Idag är det fredag och vädret är helt jävla UNDERBART !
Jag och Martin har varit till statoil och yträttat ärenden, sen gick vi till ica och handlade så det blev en liten promenad och det ska jag ta mig en egen senare under dagen oxå :)

Tror vi ska göra mos & koka korv idag & inviga vår måltid på ballen :D NICE !

Promenad

Jupp nu är det fjärde dagen i rad som jag är ute och går :-D Hallelulja ! Hahaha..
Men det är faktiskt riktigt skönt att dra på sig solbrillor och musik i öronen och promenera för sig själv, kolla på hus, kolla på bilar, kolla på människor och blommor & sjön & himlen och alla underbara vårtecken som bara pluppar upp från ingenstans :-) Jag plockade faktiskt med mig en bukett med vitsippor hör och häpna :-D Det har ni inte i Hagfors än va? :P

Nu ska jag städa ihop lite i lägenheten, duscha och kura ner mig i soffan eller sängen och vänta på min underbara Martin, så ska jag fråga ut honom om deras bravader i natt :-D

Hejdå !

Ännu mera jobb :-)

Idag har jag fått jobb på systembolaget :-) Nästa vecka eller hur blir det, typ första veckan i maj så ska det beställas kläder och jag ska börja lära mig saker.. Anledningen till att jag sökt mera jobb är att det är inget ledigt på Thomas kläder förens i juli, och då är det typ tre, fyra veckor som det blir mkt jobb och jag vill ha i juni oxå, sen är det ju en extraknäck jag kommer ha till hösten oxå tror jag, så inte bara en sommaranställning :-) Så just nu känner jag mig glad att ha typ tre sommarjobb :D Får väl se hur det blir med schema och så, kanske liksom inte passar så man kan vara på alla tre, jag blir där det är mest jobb!!

Igår var jag ute och gick runt sjön med Therese, det var trevligt.. Jag & min "Chef" på Thomas kläder ska nog ut och gå i skogen ikväll tror jag, trevligt :) Fast ja kommer dö för jag är lat & orkar inte gå fort och hon är tränad !! Kommer nog bli pinsamt !!

Inatt kommer martin hem oxå =) <3

natti natti

Nu är allt släkt och klart så nu blir det TV :-)
Undrar om det finns ngt bra att se på.. ?

Imorgon kanske det blir promenad på morgonen :) Om jag hinner , sen blir det prat på bolaget om job och sen hem till Hagfors för att jobba :-) Hejda !

En sån där dag då man känner sig lite duktig :-)

Idag är en sån dag som man hinner med mycket ni vet ?
Jag sov till halv elva, och då blev det fart på mig när jag vaknade, upp och åt frukost, bäddade & drog iväg till arbetsförmedlingen och "sa upp mig" där.. In på jobbet i Filipstad och fick schemat för maj. Sen in på Bolaget för att se om chefen var där, men det var hon inte så imorgon ska jag dit igen och prata med henne om jobb :-) Kanske blir så att jag jobbar där istället för på Thomas kläder, det får vi se framöver, jag tar där jag får mest helt enkelt ..

Sen knallade jag in på konsum, men de hade ju fasiken inte hälften av det jag skulle ha , så jag plockade ur korgen & Gick till Ica istället :D Och där hade de minsan allt :D Ikväll ska ju jag och martin mysa till det lite extra, så det blir fläslfilé, men potatisskruvar, sallad och bejja :D Och en vitlöksbagge:D Låter det inte helt underbart? Och just nu står efterrätten i ugnen, kladdkaka blir det :D Gud så gott :D

Sen får man väl fjäska lite med typ massage eller något så han inser vilken underbar sambo han har så han tänker på mig under heeeela båtresan :P hahahaha.. Nejdå jag hoppas han får kul :-)

Nu ska ja ta ut kakan, lägga in bilder från kameran och sen får jag se vad det blir, ska klämma in en powerwalk oxå :D har gått rätt mycket idag i alla fall :D och det känns bra, även om det lockar att ta bilen ibland :P haha

hejdå !

Hej hej hallå !

Jag hatar för övrigt rubriker :-D
Idag ska jag knalla ner till Arbetsförmedlingen och trätta lagomt på dem ... Och jag ska inte vara med där längre, idioter är de allihopa !! Nej jag ska ta dem idag, stackars dem säger jag bara :P haha jag är ju så jävla farlig oxå !

Ska gå in och sätta på mig kläder & smink nu sen ska jag knalla iväg..
Annars idag blir det nog inte så mkt gjort för min del, mest mys med martin tror jag, eftersom han åker imorgon..

// E L I N

Nu är det kvällen

Var ute och gick en powerwalk med martin förut i 35 minuter :-) Det är bra när han är med, för tro det eller ej men det är han som håller tempot uppe och tjatar att jag tappar farten :-) Så det är bra att ha han med sig..
Sen när vi kom in så fortsatte jag städa lite, typ disk, sortering av tidningar och diverse..

Nu har jag just tagit en dusch och jag mår inte på topp just nu, huvudvärk och illamående som kommer och går .. :-( Hoppas det beror på att jag är trött ! Brukar bli såhär då.. Tråkigt är det, asså illamående är nog bland det värre jag vet ...

uppdatering :d

I Fredags hade vi sexparty för martina, Anna & Therese, Fan vad det var kul alltså :D Men uuuah så dyrt !
På lördag hade de kalas tillsammans och det var skita kul ! !
Men nu får det vara bra med kalas för ett tag, för shit så fattig jag är nu .. :-(

Igår var jag till karlstad med syster, farmor, ebba & Jessica, tevligt .. Inte någon shopping alls, eller jo lliiiiite .. men de va ju så biligt :D När vi kom hem till Geijersholm bestämde jag mig för att åka hem till Martin i Filipstad, han åker ju på båtresa nu på onsdag så då måste ja umgås lite med han nu ;D haha ..

Idag har jag i alla fall städat hela lägenheten & bytt lakani sängen och rensta i lådor & nu är det så fint här inne så gudameja :D

Nu är det dags för en powerwalk ! Because you know it is monday today :-P hahahahaha

stress

nu blir de jobbet, sen blir det ... aa ni det kan jag inte säga här kom jag på :D Stressigt värre är det nu i alla fall :D

Hörs av senare !! // ELIN

Ta hand om dig :-)

Idag har jag jobbar här i Filipstad :-)
Det är så himla roligt, synd bara att det inte blir så mkt som jag vill. Imorgon ska jag in på bolaget & höra mig för lite om jobb.. Kanske har jag något att erbjuda dem :-)

Ikväll har jag gjort något man borde göra oftare, jag tog en lång dusch, men hårinpackning, skrubbning och fotfilning :-)
När jag kom ut blev det fotkräm, bodylotion & ansiktskräm , och nagelack.. :) Det är så skönt att ta hand lite om sig själv :D

GRATTIS till Anna som fyller 20 idag !! <3

Ny vecka nya tag :D

Japp då var påsken slut för i år då :-)
Rätt skönt att slippa all denna ätinga ! ! hahaha..

Familjen åker till Sälen idag, och jag vill med , men det blir väl mest bilåkning för min del, för jag jobbar i Filipstad på Torsdag så jag måste ju åka hem antingen imorgonkväll eller tidigt på torsdag morgon.. SÅ jag tror jag skippar det.
Istället ska jag försöka ta mig upp ur sängen och klä mig & åka ner och jobba några timmar, sen åka till Filipstad till min sjukling där & sen tillbaka hit hem till Hagfors imorgon för att jobba... Pengar behöverr jag verkligen !!

Nää vi höres ! // E L I N

Helgen :D

Ja nu var det ett tag sen man skrev här .. Påskhelgen har varit bra .. Mys, bio, kalas, mat & Massa annat kul :-)
I lördags var ja hos Therese med massa älskade vänner och jag hade dretakul ! Sen i parken hade jag oxå så jävla kul, synn bara att det var så in i norden med folk ! Gick ju knappt att röra sig :D

Idag har jag sökt skola i karlstad, som förskolelärare :-) Hoppas jag kommer in bara ! Är lite sugen på att läsa nu faktiskt,.

Var och hälsade på Linda & Hennes bebis igår, nämän duuud i vala sö sööööt !

nu ska ja jobba lite idag och sen vettu tusan, slappis dag blir det i alla fall :D

Långfredag

Jaa idag är det långfredagen och tro mig den har varit lååång !
Började med att klockan ringde lite innan nio och då skulle man upp och duscha och göra sig iordning för att dra till Filipstad för att arbeta.. Det var 4 extremt långa timmar, men men det var folk och jag hade att göra :-) Sen Slutade jag klockan 15.00 och då for jag iväg hem mot Geijersholm där det bjöds på mat & släkt :D

Martin ko moxå en liten sväng sen föste jag hem honom för Bella undrade om jag ville med på bio & Det blev jag, Andréa, Bella & Elle, vi såg Wallander - hämnden.. Rätt bra faktiskt, och riktigt kul att göra något annat än bara sitta hemma! :D

Sen åkte vi hem så de fick se på Molly .. OCh då kom Bella & Elle på att de skulle ut ! GAAAH lite avis jag är då !! För jag ska ju nämligen jobba i Filipstad imorgon oxå, klockan 08.00 bär det av däråt.. Så utgång var bara ayy glömma!

Så jag följde med Andréa hem och umgicks med henne en stund.. Jag fick även min födelsedagspresent, ett halsband som hon hade designat åt mig, Ett hjärta där det var ingraverat "Du är Älskad" Och det var så underbart fint :-D Och en riktigt kul grej att få ! Det kommer användas ordentligt kan jag liva tack så Mycket !!

Imorgon är det utgång för min del ! Faan va kul !

Natt inatti !

God kväll .

Nu är klockan elva och jag ska sätta på en film och somna till ..
Jag ska upp och åka till Filipstad imorgon, de ringde och ville att jag skulle jobba..
Sen ska jag hem och äta mat med familjen & mormor & morfar.. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.. Inte fest i alla fal leftersom jag ska åka och jobba i Filipstad på lördagen också :-( Jag får nöja mig med Lördag & Söndag!
Men lite surt är det att några av tjejorna är ute ikväll, jag vill oxå vara med liksom .. Men Hoppas de får Bajskuuuul ! :-)

Men men men . . .
Saknar Martin oxå, ikväll känner jag bara för att ligga och kramas eftersom man är lite ledsen över Nisse och allt.. Fan att mista två hundar på loppet av tre veckor blir lite hårt för en.. Plus att jag har mens ! Gaaah ! Så fan för den som trätter på mig, den får sig en snyting den ! Haha

Nej Natti natti på er ! <3

Änglahund

Jao nu har vi tre änglahundar i himlen <3 Hoppas de tar hand om varandra !
Har varit extra känslig idag, jag har kvinnoperiod om man säger så, så tårarna har sprutat i omgångar.. men men
det är väl helt naturligt antar jag ..

Var inne på Bolaget förut, tror ni det var fler än mig där eller ? jag fick nr 934 och det var 908 .. Nice .. Stod där inne med värsta mensvärkarna ! Fick ju fan sätta mig på huk där inne, de undrade nog vad jag höll på med ! :P hahaha

De ringde från Filipstad förut oxå, jag ska jobba imorgon.. Fan jag som hade tänkt festa ikväll, men men man kan ju inte säga nej när de ringer och frågar en.. Det är ju röd dag & då tjänar man bättre :D

Skärtorsdag

Idag är det Torsdag och jag fick mig en liten överraskning :-)
Vaknade av ett Sms av älskling, han fråga om jag var vaken. Så jag svarade att aa nu är jag :-)
Sen gick det ungefär 2 minuter så kom det in nån i rummet när ja låg å halvsov :D Och kan ni gissa vem det var ? :-)
Han hade även Kim Frandsen med sig så det var ju trrvligt att bli väckt på detta viset..

Mindre trevligt blev det när jag kom ner och mamma berättade att vi ska åka och ta bort Älskade Nisse senare idag :-(
Uscha, i 14 år har han alltid funnits hos oss den gammelponken ! Men men det är ett ansvar man har som hundägare att se till att djuren inte lider.. Det har gått 3 veckor sen han åt ordentligt, det är bara skinn & Ben kvar.. Han spyr & Bajsar hela tiden och vi känner att det är nog dags för honom nu :-( tråkigt är det i alla fall :-(

Men men får väl se om det blir fest för min del ..
 usch nu ska ja ner å passa Moööy så att mamma ska få gå ut en sista sväng med nisse .. :(

Seger :D

Har nyss kommit hem från hockeykväll med några av tjejerna :-D
Riktigt trevligt !! Vi åt fruktsallad , drack Loka, Och sen blev det dipp & morötter ! Mumma !
Hockeyn var riktigt bra och vi skrek lite här & där, uah riktigt rysigt i slutet där, det kunde att ha blivit förlängning, det var på vippen ! Men gott att det gick vägen ! ! Färjestad förtjänade verkligen Guldet ! :-D
Tack för en trevlig kväll med tjejorna & en mkt bra match ! <3 Jag gillart starkt !

Imorgon blir det förmodligen utgång i Hagfors, får se hur man känner imorgon, men nu är jag på G i alla fall :D
Shit vad jag missbrukar smileys ! men men Det blir roligare då !

Nu ska jag sova, det är mkt som står på schemat imorgon..
Kollade kontot förut oxå, inte bra inte alls bra Elin !! Egentligen har jag verkligen inte råd att gå ut i helgen ! Nää absolut verkligen verkligen inte !!

Nepp nu ska jag snora & nysa mig igenom denna natt oxå, funderar på om jag ska ställa klockan och gå ut & gå en långpromme imorgon, . , . Aja det märks ! Natti natti !


Åh Lite sött sms jag fick nyss, Från Martin <3
Kunde inte sova så jag höll på lite med mobilen.
Kollade igenom bildernaoch hittade ett på dig där du var jättesöt!
Blev så kär så jag var tvungen att berätta det!
Nu ska jag försöka sova igen.

Det Är att min Älsklingskille det <3

Dagens fysiska aktivitet: Promenad ner till Hagfors . . = ca 40 minuter

Hockeykväll

Tjabba !
Det blev promenad ner till jobbet förut :-) Könde mig lite duktig när jag kom fram !!
Men det sket sig när ja kom in på lidl det där med att vara duktig !! De har fått Chokladkaniner !! Ni vet såna som de även har på jul fast då är det tomtar ! Och jag bara fullkommligt älskar dem ! Så jag fick lov att köpa en :-P

men men nu ligger jag & Väntar på Bella <3 Vi ska ner och handla lite, tror vi ska försöka vara nyttiga ikväll till hockeyn :-D Med fruktsallad, morötter & Dipp är väl inte så onyttigt det heller ? :P hahaha..

Nej nu blir det att göra sig iordning :D

Tjarå ! // E L I N

Hej & hå

IDag är det onsdag och jag ska försöka åka ner och jobba mellan 12 och 16 ..
Har nyss tagit en 1 grams panodil för jag har en hemsk huvudvärk idag !! Hoppas den går över nu, måste verkligen ner & få tjäna lite pengar!! Sen skulle jag behöva gå en promenad oxå, ja men just fan jag har ju ingen bil... Åh jobbigt läge, då kanske jag får knalla ner till jobbet då med ett paraply i handen .. Jao det märks hur jag gör :D Vart tog det vackra vädret vägen ?? Saknart redan !

Hejdå // E

God natti !

Tack för att Färjestad vann matchen , Jädrar så spännande det vart !
Imorgon blir det kanske hockeymys med några tjejor, får väl se vilka som är på :D

Nu har jag laddat upp inför natten, Nässprayen står brevid sängen, ett glas med nytt gött vatten för halsen, lypsyl & idomin för näsan & Läpparna Och en Bunt med snytpappaer ! This is the shit !

Natt natt på er !

Förlängning !

Uscha jag tycker inte om att det är förlängning !!
Jag blir så nervös så uscha mejna !!
Hoppas att de vinner nu då i alla fall !!

Bella frågade om jag är på att dra en Ferre på Torsdag & sen dra till byn :D Å det är jag väl litte sugen på :-)

ÅÅh jag är verkligen förkyld nu, tyck lite synd om mig :) hehehe

I helgen kommer Anna & Elle hem. Ska bli kul att festa ihop med alla, om det nu blir så :D
Ska bli så kul å träffa Anna , saknar henne jättemycket! <3 pratade med henne i telefon nyss  .

kom igen färjestad kom igen !!

Japp nu blir det hockey !
Ska sitta och kolla på hela matchen hade jag tänkt, tråkigt bara att hela familjen säkert går in till grannarna och mamma sover :-( inte så kul att kolla ensam precis .. men men men ..

Fick lägga mig i mammas säng & se på TV förut :-)  jag satte på en film, blair witch project .. Fan så dålig film asså..
Jaja nu blir det som sagt hockey ! SJÄLV !

Äntligen

äntligen kom mamma upp !
Tror jag ska krypa ner i sängen och sätta på en disneyfilm :-) Det gillar jag .. Förmodligen kommer jag att somna som en stock!! men men det är väl bara bra det så kanske jag mår bättre när jag vaknar ..


Är torr som en öken i ansiktet också, jag gjorde ju en ansiktsmask i lördags hos Elle, ca 2 timmar efter att jag tagit bort den så började det klia som faaan i ansiktet.. Så jag låg och kliade hela natten, och på morgonen när ja vkna var jag svälld & kanllröd !! Och nu är jag torr istället och huden känns som gummi ! Jaja så kan det gå, jag fick väl nån allergisk reaktion !


Nää nu blir det sänga !

sjuk :-(

Jaha ja då har jag gått och blivit genomförkyld .. Precis som jag anade .. :-( aja bara jag blir frisk tills helgen så är jag nöjd & det är ju bara tisdag idag så det ser lovande ut :-)

Är hundvakt idag åt Molly också, känner mig astråkig, hon vill leka hela tiden och jag orkar inte pga min förkyldning! Men jag gjorde några kraftansträngningar i 15 minuter nu så nu hoppas jag på att hon blir trött snart!! Hon ligger & tuggar på ben nu :-)

Imorgon måste jag verkligen försöka jobba lite så jag får ihop lite löning tills nästa månad ! faan va knapert det är nu asså, OMG ! Jag skulle så gärna vilja ha en regelbunden lön, asså jag ber inte om 50.000 i månaden, men kanske 10.000 det skulle jag ju lätt klara mig på, men denna månad fick jag typ 5000 och det är lite ! För hallå man bor ju faktiskt och har en hyra, man äter ju och det är heller inte billigt, sen vill man ju kunna leva lite också !
Men men det är väl deta som kallas livet antar jag !!








Sötnöt

barnvakt

Idag har jag ju varit barnvakt åt kusin Ebba :D





Nu måste jag ut med Wilma så hon får nattkissa :D

Borta bra men hemma bäst !

Hejsan Svejsan!
Nu har jag äntligen tid att uppdatera helgen!
I Fredags åkte jag hem från Filipstad för att hämta Bella & Therese för vi skulle ju dra till Elle :-)
Men på vägen hem så stannade biljäveln ! KUL liksom, jag tror jag satt mitt ute i skogen och väntade på hjälp i typ 40 minuter!! Men men jag kom i alla fall hem helskinnad & då var pappa så snäll så vi fick låna hans bil<3

Sen bar det iväg, första stoppet blev i Ludvika, så klart var det lunchtime ! MC blev det .. Och där var det M som i Mongo i alla fall :Dhahaha så mycka sludi människör det finns :D sen åkte vi vidare mot Västerås och Elle..
När vi kom fram var i ca 1.5-2 timmar försenade, så det var bara att kasta i sig lite cider och göra sig iordning för vi skulle nämligen vara vid blue moon bar klockan 17.00 och äta tacosbuffé ! Det var mumma det !!
Sen blev det fest och dansing hela kvällen, fast vi från hagfora är ju inte vana att gå på kalas sö tidigt, så vi var trötta & ville hem kl halv tolv :D haha Elle var dock inte så sugen på det :-D men hon offrade sig tillslut ! hehe. Inte lätt inte !

Sen blev det donken innan vi gick hem <3

På lördagen blev det shopping, fika & massa mys på kvällen med film & skratt , och fotmassage för Bellas fötter mådde inte så bra efter allt röj på fredag ! :d haha ..

 det oxå fika & Shopping, Gud så mysigt, sen bar det iväg hemmåt till Hagfors & ekshärad igen :D
Och det är att borta bra men hemma bäst ! hehe .. Men tack så oerhört mycket för en jättetrevlig kväll , Det måste göras om :-)

Nu blir det mat  & duschen ;D


Ja & Bella at Blue moon bar :D


Bella & therese på BMB :D


Bella hade druckit bacardi breezer vattenmelon , Det syns va ?


Elle & bella <3


Röj Röj :D


Jag & bella sjunger, fast ja vet inte vad :P


Så här hungrig är man efter en kväll i västerås ! hahaha, Jag & Bella joinade MC <3 medans de andra drog till subway.. Men WTF Mc in my <3 haha


Just det höll på att glömma denna bild :P haha .. Denna tjej dansade ordentlig på strippstången som fanns ! Jäklar sån kall människa, och efter att hon dansat stod hon och stretchade ! (STAVNING??)

Nej tack för en underbara helg i alla fall ! haha

Klart :-)

Nu har jag packat allt som går att packa ner .. Sminket och det får bli imorgon :-)
Har nyss suttit & gjort massa quiz på Facebook, lite kul var det att måste jag säga!!
Men nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon, ska ju vara i hagfora ca halv 10 ..
Så upp imorgon typ halv åtta, duscha, äta, packa färdigt, ner till Thomas kläder för att inhandla jeansleggings och en vårjacka :-) Sen bär det av hem till Hagfors där jag plockar upp Bella & Therese.. Sen hem till geijersholm för att hämta GPS:en och säga hejdå till lilla valpen ...

Sen blir det förmodligen ett jävla håll igång från det att vi kommer dit tills det att vi åker hem ! :D

God natt & ha en trevlig kväll & Helg om jag inte kikar in här mera ..

// E L I N

Jävla mopeder !

åh jag stör väl ihjäl mig på dessa förbannade moppejävlar! ! !
Tror ni att de typ har byggt en ungdomsgårt här, precis utanför vår lägenhet ??

Och varenda en som är där har moped! De åker och åker fram & tillbaka!

Neej nu gjorde jag så texten blev stor oxå ?? Hur gör ja ??!?!
aa nej jag är lett lett på detta mopedljud, det gör så ont i öronen ju !

Jaja idag har jag ju i alla fall jobbat och det gick ganska bra :-) Fick dock ingen lunch eftersom jag var ensam, men men det gick väl an det åxå :-)

Jag har i alla fall varit dukrig och varit  ute och gått i en timme nu , och det känns så skönt!
Men jag får nervryckningar i rumpan, under låren och i vaderna när ja kommer in, skita äckligt!

Nu ska ja packa för imorgon drar ja bella & therese till Elle :D


Hejsan Svejsan

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät..
Är trött & ska alldeles snart sova ..
Faan att det gick så dåligt i hockeyn oxå :-( Det gillar jag inte alls !!

Anledningen till att jag är hemma i Filipstad är den att jag ska jobba här imorgon, Tina ska på inköp så ja ska jobba under den tiden..

Inte länge kvar tills Jag, Bella & therese drar på Roadtipp till Västerås heller :D Vi ska ner och hälsa på Elle pelle :D
Det ska bli mycket trevligt dä !! Gudameja ! !

Nää g-natt nu blir det wildboys :D
RSS 2.0