Hålla tummarna

Så typiskt, Rihanna har ställt in spelningen i Malmö ikväll, på grund av sjukdom... Och det står att spelningarna i Stockholm är hotade.. Men men vi får helt enkelt hålla tummarna för att hon piggnar till! annars sa jag och Therese att vi åker dit i alla fall och hittar på något skoj! Vi har ju liksom redan bokar biljetter och boende.. Så då får man göra det bästa av situationen .. Men hoppas hoppas att spelningen blir av!!

Annars då, har hunnit med rätt mycket idag! Är förberedd inför morgondagens föreläsning och har läst det jag ska tills på torsdag, samt börjat läsa det som ska vara läst tills på måndag! Nu ligger jag i soffan och ser på tv, med en kopp Glögg <3 Älskar det!! :) Men ska nog snart förflytta mig in till sängen, är riktigt trött!

God natt

ibland behöver man fler timmar på ett dygn!

God middag :)
Klockan är halv tre och jag håller på för fullt här hemma! Har läst typ 100 sidor i en bok som ska vara läst tills på torsdag, plus att jag tvättat klart det jag inte hann med igår. Nu vankas det lite lunch innan jag ska fortsätta med allt som ska hinnas med :P

Herregud, vet inte hur jag har planerat denna vecka riktigt, men det löser sig nog! Idag är den dagen jag måste hinna med så mycket jag bara kan, imorgon är det föreläsning och direkt efter den sätter vi oss på tåget som tar oss till Stockholm för att se Rihanna i Globen. På onsdag kommer jag hem runt fyra och då kommer syster hit, hon har ju höstlov nu så vi ska shoppa lite och mysa tillsammans. På torsdag är det redovisning, vilket innebär att jag typ måste hinna förbereda den idag! Haha, och efter redovisningen blir det shopping med syster. Sen åker hon hem, och Martin kommer hem på kvällen. Sen går helgen i ett kör, och tills på måndag ska jag ha läst möten för lärande på typ 270 sidor.... Meeeen, allting löser sig alltid, på ett eller annat vis! :)

P.S, Ska på informationsmöte angående vikariebanken också!! Lycklig :)

söndagsmys i min ensamhet

Sitter hemma i lägenheten, har hunnit städa, tvätta och packat upp alla väskor :) Har även ätit kvällsmat och pratat med Martin lite, även fast det bara är en extra timme detta dygn så känns det mycket längre!

fy det knackade och ringde massor på dörren förut, blev väl livrädd och dog några gånger! Uuu var såna äckliga utklädda monster! Ja öppnade INTE dörren :p

Snart ska jag mysa ner mig i soffan och se på Beck, och dricka årets första glögg <3

Denna vecka kommer gå i ett nafs tror jag! har mycket att göra och mysket att stå i :) Tur jag är ledig imorgon så jag hinner plugga lite!

Lördag

Hej!
Lördag idag, är så hemskt trött, körde hem några fulla skitungar inatt ifrån Karlstad! Det drygaste jag gjort på läääänge! Haha Hade en medelhastighet på 48 kilometer när jag äntligen kom hem! Fy vilken tjock och obehaglig dimma :( Tog närmare två timmar från Karlstad! Men men de kom hem i säkert förvar i alla fall!

Annars blev det jobb igår, och lite mys i Ekshärad innan jag åkte! Och idag blir det ännu mera mys med svärisarna och Martin <3 Skönt med en lugn helg ändå!

modell för en kväll :)

God kväll!
Ligger äntligen hemma i sängen efter en toppenkväll! Har haft så himla roligt! Blivit sminkad och fått håret lite fixat! Och fått bära massa snygga kläder från Norbergs kläder :)  Massa röj & applåder! Jättekul! :)
Drack lite vin, så nu somnar man nog gott snart ;)

Imorgon är det fredag och älskade underbara Martin kommer hem <3 Blir en myshelg! Äntligen helg igen! Men innan det bli mys så ska jag jobba på Norbergs Kläder också!

Natti natti !

Tokerier!

Tjo!
Skolan idag gick väl bra, skönt att kunna bocka av ännu en liten redovisning :) Imorgon är nästa, vi ska ha med någon eller några barnböcker som vi gillade när vi var små och berätta varför. Sen ska vi även redovisa vårt besök på Biblioteket som vi gjorde för två veckor sedan.

Efter skolan pumpade jag cykeln och åkte hem, lade mig på soffan och kollade one tree hill. Plötsligt knackade det på dörren, jag brukar inte våga öppna, men människan knackade ju och ringde på så mycket så jag blev ju tokig, tänkte att något måste ha hänt! Meeen icke, där stod han som en blixt från ovan, mannen från Tv & Radiotjänst, YES ännu en dyr, och fruktansvärt TRÅKIG utgift ... Faan, nu vill jag ha jobb.. vill inte leva på 8000 kronor i månaden, det tar slut så snabbt :( Hoppas vikariebanken hör av sig snart så jag får börja jobba lite!

Blev lite träning idag också, ett skivstångspass med Bellsen! :) Som man skrattar när man tränar med den människan, hahahaha! Han som ledde passer idag var otroligt bra! Så han ska jag nog gå på fler gånger! Och på tal om träning, ska vara på Friskis kl 07.00 imorgon, vad har jag gett mig in på?! Haha, men men Bella ska med också så jag har någon som kan väcka mig om jag typ råkar somna på löpbandet eller nått ;) Med andra ord borde jag sova nu!!

Yäää, har skickat in uppgiften nu också! Gött!


GOD NATT !

Grym!

Back in town

God kväll :)
Är tillbaka i Karlstad, men det blir en kort vistelse, lämnar redan på torsdag efter skolan. Åker tillbaka hem till Hagfors för att delta i modeshowen på torsdagkväll! Ska gå modell, för Norbergs kläder såklart :) Kommer nog bli grymt kul, fast dock är jag lite nervös!! Men det ska nog gå vägen ;)

Fick bli en lunch tillsammans med mamma, pappa och Therese förut på Wienerkonditoriet :) Bakpotatis med kycklingröra blev det! GOTT!! Sen fick det bli en bakelse på det, jag och mamma delade på ett Bröst, hahaha. De sålde bakelser som såg ut som bröst. Eftersom det är oktober månad och det samlas in massa pengar till bröstcancerforskningen! Så jag gjorde ju en god gärning (Rätt bra anledning för att stoppa i sig gosaker va?).

Nu ikväll kom Linn hit, blev lite plugg med denna sablans uppgiften, men jag börjar se ljuset i tunneln, och imorgon måste den skickas in! För på torsdag hinner jag inte ens titta på en dator tror jag! Så imorgon SKA den in! Kanske blir lite mera gjort på den idag innan jag lägger mig, har fyra begrepp kvar som ska präntas in! Det ska väl kunna gå vägen!

Längtar tills helgen, blir en lugn myshelg med Martin <3 Åker nog upp till hans mormor och umgås med dem! Mysigt! Skönt att varva lugna helger med festhelger ;) När man är särbos måste man ha lite kvalitetstid med varandra också!



You´re the reason I belive in love


Rihanna

Om en vecka bär det av mot huvudstaden för att se Rihanna i Globen tillsammans med Therese :) Känner på mig att det kommer bli en grym tripp! Längtar!










Idag har jag jobbat på Norbergs, fyyy så mycket fina kläder! Tror jag typ dör!! Vill ha ALLT! Men måste försöka spara dessa få pengar man får från csn! Men något plagg blir det säkert ;) Får ta bilen hem till Karlstad imorgon så jag ska passa på att ta med lite saker härifrån, till exempel vågen, en ljuslykta, en blomma, sen ska jag in och handla lite saker på Norab :) Lite doftpåsar och ljus! :)


Nattis Nattis

Superhelg!

God kväll!
Har haft en så himla bra helg! Kan sammanfatta med följande ord: skratt, drinkar, trasig mixer, slingor på mig, slingor på Martin, frukostbuffé, shopping, spontantripp till Nöjes och Kapten Röd, vin, härjat runt som fan, Kalvslick, dubbelfräs, fyllekäk på donken, efterfest, skrattanfall, och bakismys :) Fy, vilken helg, den innehöll nog allt man kan tänka sig! Har skrattat så jag har ont i magen! :) Så tack, tack  så mycket för denna helg allesammans som var med och förgyllde den <3

Ja, som ni ser, en riktigt kul helg har jag haft!
Ikväll blev det bussen hem till Hagfors för lite mys med familjen, jobb, och andra ärenden :)
Men kommer tillbaka till Karlstad antingen imorgonkväll eller på tisdagförmiddag!

Nu ska jag kaaanske plugga lite, sen sova!

Nu är det kvällen och imorgon är det fredag :)

Gud, hur fort går inte veckorna egentligen?!
Dagen idag då, har hunnit med typ allt jag skulle så det känns skönt!

Träningen idag kändes bra, blev bara kondition idag så musklerna får vila lite, känns att man har tränar fyra dagar nu! Imorgon är det vila! Blev i alla fall 30 minuter på en crosstrainer som tränar rumpan mer än en vanlig, samt 15 minuter på löpbandet, där jag varvar promenadfart med jogging och löpning :) 500 kalorier visade det att jag gjort av med, härligt!! :) Kändes som om konditionen är på väg upp nu, kändes som jag orkade mer idag :)

Nu ska jag småplugga lite och förbereda inför morgondagen, sen se på Fråga Olle dokumentären!

God natt

Hallåj!

Har läst färdigt boken tills imorgon och valt en sång som jag ska ha med :) Så lite har jag hunnit med nu på förmiddagen i alla fall! Har även fått mail från vikariepolen, så det kanske är något på gång nu! Hoppas hoppas hoppas!!

Nu ska jag sätta igång med mera plugg, plus att jag idag ska städa, tvätta, träna, köpa ispåsar, och plocka med saker här hemma! Så jag antar att det bara är att sätta igång! :)

heeeelt slut!

Tränat station idag, guuud sö jobbigt, men gött efteråt! Detta pass får jag köra fler gånger :) Skrattade en hel del, och det är väl också nyttigt för hälsan? :) Tredje passet denna vecka, vilket innebär att jag i alla fall har nått mitt veckomål som var minst tre träningspass på Friskis och svettis :) Ser ut att bli lite träning imorgon också, med inriktning på kondition!

Imorgon är det ledigt från skolan, men banne mig! Plugg ska det bli !!!! Fasiken för mig annars!! För till veckan är det lite att stå i för min del! så jag måste!

God najjjjt!

pluggmys

Halloj!
Efter träningen blev Linn med hem till mig, vi fixade lite mat och såg på tre filmer som vi ska reflektera över i en reflektionstråd på its.... Vet inte om jag blev så mycket klokare av dem, men men får väl göra ett försök i alla fall!
Imorgon är det dags att verkligen ta tag i pluggandet på riktigt, det börjar närma sig deadline för en uppgift och jag har inte gjort ett skit! :-/ men men det löser sig att detta också!

Förutom plugg blir det fika med Jessica imorgon, sen skolan där det är ett informationsmöte om vårt examensarbete, sen efter det blir det fika igen med Linn, Carro & Hanna! Två fika på en dag, är det verkligen tillåtet ? ;) Haha!
Tur att det blir träning imorgonkväll ;) ( Ja och någonstans däremellan ska plugget in) haha..

Nu ska jag faktiskt läsa lite kurslitteratur, sen sova!

Nattis nattis *

Intresseanmälan - Check!

Hallå!
Haft en ganska givande föreläsning idag, sånger och ramsor stod på schemat :)
Lärde mig en sång idag som jag tänker dela med mig av :

Jag har ett marsivin
dolololo
Han äter mycket
dolololo
Han äter som en häst och han bajsar som en ko
Suuuuuuurt & Guuuuult ;)


Fin va?! Jag tror att barnen älskar den :)

På tal om barn, har äntligen fått mod till mig och gjort en intresseanmälan till vikariebanken! Vill börja jobba mera inom förskolan! Har inga kontakter här ju och det suuuuuger! Men nu håller jag tummar och tår för att jag kommer med :)

Nu ska jag nog vila lite, och sen vid halv fem blir det Skivstång :)

Blåsigt

Fy, inte riktigt min grej att gå upp klockan 7 på morgonen :( Haha hur tänkte jag när jag ska bli förskollärare?! Kommer nog bli mååånga tidiga mornar! Men men man jiobbar ju inte till 18 varje dag så man hinner liksom göra mer under dagen med ett sånt arbete plus att man är ledig alla lördagar :)

Det låter som att jag kommer att blåsa bort på vägen upp till skolan också, varför måste det blåsa?! Jag gillar inte när det blåser :( Det är så störande liksom! Men men, ska fixa mig och bege mig ut i stormen!

Ett litet "klick"

Klickade hem en träningskalender för att öka min träningsmotivation ännu mera :)

Kvällsblloggen

God kväll

Sitter framför Tv:n och gör inte ett skit! Borde ha pluggat lite, eller jag skulle ha gjort det, se på tre filmer! Men filmerna gick ju inte att komma åt, alltid ska saker och ting krångla! Men men får försöka få igång dem imorgon med Linn, det blir lite tisdagsplugg/mys imorgon förstår ni :)

Stack iväg på träning förut, tog cykeln! Drog på mig regnstället och trotsade vädret, men det regnade inte så mycket som tur var! Men guuuuud sö jobbigt det är att cykla hem! För det första har man tränat och är slut pga det, för det andra går det ju typ uppför hela vägen hem! Så det blev ju ett bra pass idag! Imorgon har jag bokat in mig på Skivstång och på onsdag ser det ut att bli station/medel :) Jag SKA hänga i och träna! Det är så gött! Känns som att jag är på väg in i det nu!

Provade mitt nya te ikväll också, helt okej :) men polkagris är fortfarande favoriten :)

Nej, ska upp tidigt imorgon så lär föröka ta mig till sängen :)

Natt på er !



Shopping på stan med mamma

Hallåj!
Nyss kommit hem från stan. Mötte upp mamma & pappa, och det blev lite shopping och lunch på freden :)


Älskar dessa grejer och har massor av dem :)


Massor med Te, så höstigt liksom! Till vänster har vi pokagris, i mitten smultron&vanilj och till höger ett te som mamma köpte åt mig idag, skogens guld hette det så det får jag provsmaka ikväll!


Skogens guld!


Var bara tvungen, har haft ett sånt förut, och det är underbart! Smakar och doftar precis som fanta :)


Sen är det ju faktiskt haloween snart! Måste väl ha lite pynt ändå ? :) Tyckte de var lite söta!

Nu ska jag faktiskt ta och tagga lite, ska dra till Friskis och svettis med Bella! Fy, nu ska fettet få varä tååål ;)

Hejdaaa!

god morgon!

Har precis ätit frukost, tittar på ett avsnitt av one tree hill nu :) Efter det ska jag göra mig iordning och åka in till stan och möta upp mamma & pappa :)

Söndagsmys

God kväll kära bloggläsare :)
Hoppas er helg har varit bra, min har varit väldigt bra! Synd bara att den går så fort!

Idag har det varit slappt här hemma, myst lite och lagat plättar tillsammans har jag vi gjort Jag & Martin<3 Sen somnade vi i soffan, fy finns det något mysigare än att somna tillsammans i soffan till en film? Jag får en sån känsla av välbehag när vi gör det, fy bubblan va mysigt jag tycker att det är! Men bara på dagen liksom, på kvällen är det inte samma sak, haha svårt att förklara! Men mysigt är det! :)

När martin åkte tillbaka till Göteborg åkte jag till Isabelle, vi gick och mötte upp Emma och det fick bli en liten rask promenad innan det var dags för biomys! Kvällens bio var: En Dag . . . Lite halvseg, men helt okej film :) Och sällskapet, kan det bli så mycket bättre? Jag gillar att bo i Karlstad!! (Dock saknar jag ju naturligtvis Hagfors och mina finfina vänner där!!) Men snart får det nog bli en tripp hemöver :)

Vad händer nu då?  Bra fråga, Tv kanske? Läsa en bok? Dricka Te? plocka iordning? Sitta kvar vid datorn? Hmm, jaja det märks väl, mamma & pappa kommer hit imorgon så det får väl inte dröja allt för länge innan det blir dags för sängen!

God natt!



hockey

Lördag, har varit på hockeyn idag med Martn, Göran & Lilian :)
Gött att Fäjestad äntligen vann! Nu ska vi se att de vänder detta! Man kan ju inte ligga sist i serien för tusan!
Nu blir det tacismys med Martin och alkoholhaltiga drycker tillsammans! Sicken myslördag :)

It´s friday, friday :)

Veckans absolut BÄSTA dag är här, härligt :)
sängkläderna ligger ute på balkongen för vädring och nya lakan ska sättas på, snabeldraken ska få göra sitt, och så även moppen & Dammtrasan! Så det är naaajs när älskade Martin kommer hem! ;) Man har så mycket energi på fredagar tycker jag :)

Bara Bella hör av sig så ska vi nog knalla bort till Friskis och svettis för ett litet pass :) Sen är det bara att gå hem och vänta på att den blåa faran ställer sig på parkeringen och min prins kliver innanför dörren ;) I like!

Trevlig fredag gott folk!

One tree hill

Help, I´m stuck!

Härlig höstpromenad :)

Hallåj!
Studiebesöket var lite roligt :)
Inte så ofta man besöker bibliotek nu för tiden! Hittade en bok med massor med rim och ramsor i, så himla roligt ju! Stackars Martin som förmodligen kommer få höra dem hela helgen bara för att jag tycker att de är lite roliga :)
Vi avslutade besöktet med lunch på ett jättemysig ställe :)

När jag kom hem bestämde jag mig för att utforska gångvägen in till stan, tog med mig busskortet och tänkte att jag åker bussen hem.. Men när jag väl var inne i stan tänkte jag att neeej banne mej nu ska jag att gå hem också :) Så det gjorde jag och efter 2 timmar och 10 minuter var jag återigen hemma i min lya :) En rikigt härlig och vacker promenad! Måste då ha blivit en mil eller nått ?! 

Nu ska jag krypa under filten och se på lite One tree hill, för mina lår är iiiiiiskalla! Sådär så det sticker i dem :P

God morgon!

Härligt med sovmorgon!
Sitter och äter frukost, risgrynsgröt står på menyn idag!
Ska strax sminka mig lite, och sen kommer Linda och hämtar mig, och vi drar mot Kristinehamn och deras bibliotek för att undersöka barnlitteratur :)

Ha en bra dag allesammans!

God natt

Nu börjar mina ögon protestera !

Höstmys

Uuuuah, imorse när jag drog upp rullgardinen var det frost på backen, nu är hösten verkligen här! Brrrr, men det är lite mysigt att sätta på sig varma kläder och halsdukar och allt vad höstens mode har att erbjuda :) Drog på mig kläder och gick upp till skolan, där det blev en lite oförberedd uppgift.. Men men vi kom att igenom den också!

Efter skolan drog jag & Linn till Friskis & Svettis, vi var helt slut båda två! Men men vi var där och vi rörde på oss :) Bättre det än att ligga i soffan hela dagen som en annan soffpotatis! Får se om jag gör ett besök imorgon också :) Beror på hur trött jag är!

När jag kom hem fixade jag köttfärssås, guuuuud så gott! ;) Blev två matlådor över till älskling också, som han får ta med sig på söndag när han åker. Tog en powernap på soffan, kollade one tree hill och förberedde mig lite inför morgondagens besök på Kristinehamns bibliotek :)

Nu på kvällstvisten har det blivit mys i soffan. Raggsockorna är på, ljusen är tända, jag ligger i soffan med filten uppdragen till öronen och med en kopp rykande polkagris-thé på bordet :) Hösten är väl ändå rätt okej ?! :)


Mysigt, och thé med polkagrissmak är att rekomendera :)


Jag har varit så himla stel i ryggen och axlarna i några dagar nu, jobbigt värre, så det fick bli att plocka fram min gode vän Kung fu massage så den fick ge mig en omgång!! Nu känns det lite bättre, men det får banne mig bli att använda denna nu framöver :)

Skivstång!

Tjabba tjena hallå!
Tisdagen är snart till ända den också, och jag som trodde att veckan skulle gå supersakta! Redan onsdag imorgon! :) Snart freeeedag, vilket innebär att Martin kommer hem! Tror vi har bestämt oss för en lugn helg, typ biomys, filmmys, god mat och bara ha kvalitetstid med varandra! :)

Igår var det slappt hela dagen lång, behövde det efter lördagens utekväll, men idag är jag pigg & allert, eller ja pigg är kanske att ta i!

Var på föreläsning imorse, rätt dryg! Svår att förstå... Fy jag vill lära mig saker, men jag tycker banne mig att vissa föreläsningar gör en mer förvirrad och tveksam!! Men men! Det löser sig nog .. ;) Vi har tydligen redovisning imorgon, haha ingen fattade något av det kändes det som, men vi i vår grupp arbeteade snabbt och satte ihop en redovisning ganska snabbt idag efter skolan!

Funderar på om jag ska skriva in min i vikariepolen... Känns så nervöst och pirrigt, men vad kan hända egenligen? Jag funderar på att ge det ett försök! pengar är gött, men jag känner att jag behöver få mera erfarenhet! Komma ut och jobba, det är där man lär sig !! Fan Elin, var inte så jävla feeeg! SKRIV in en INTRESSEANMÄLAN till kommunen!

Har varit på ett skivstångspass med Linn idag, gött :) Finns det något bättre än känslan när man har tränat färdigt?! Helt underbart ju! Tror det får bli gymmet imorgon!






(Snodde bilden av Linn, eftersom jag inte har någon supermobil för tillfället)


Dagen igår

Dagen igår vill jag helst glömma! Guuud så dåligt jag mådde! Men man mår väl som man förtjänar gissar jag!
Men usch & fy & blä!! Hade i alla fall en kul kväll, lite för mkt alkoholhaltiga drycker kanske, men men nu vet jag det tills nästa gång ;) Kollade massa film igår, sånt gör man på bakfyllan i sin ensamhet, kollade rädda willy 2 och 3, samt Avatar :)

Idag mår jag bättre, och är ledig! Dock måste jag läsa en avhandling, på 300 sidor typ, de kommer ju aldrig att gå! Haha men ska ge mig på den nu en stund tänkte jag :) Läsa lite i alla fall!

Sen får vi se vad dagen erbjuder ;)

Lunch med farmor & farfar

Farmor & farfar is in town :)
Blir lunch med dem nu, sen ska jag vänta på att mitt hjärta kommer heeeem <3

En bra dag :)

En bra onsdag tycker jag att det har varit! :)
Städat och tvättat, sen varit ut till Ikea med Linn! Inhandlade ju galgar! Sen blev det plastpåsar, en kruka till blomman jag fick av mormor, och en sån bläckfisk som man hänger tvätt på :)

Efter trippen till Ikea åkte vi hem till mig jag & Linn, skrev handlingslista och promenerade till Ica ute vid Välsviken :) Sen knallade vi hemöver med tunga påsar och sen blev det plättkalas! Mums! :)

Nu är det läggdags, skola imorgon, redovisning.. Alltså det är fanimej redovisning hit & redovisning dit tycker ja ;)

Tack för idag Linn :)

Städar & röjardag!

Hallåj!
Hade sovmorgon idag eftersom man är ledig! Tror ni telefonen ringde imorse då? Jamenvisst! Privat nummer, jag bara älskar det! Jag svarar aldrig på privat, känns obekvämt! Men men lyckades somna om i alla fall, och nu är jag uppe och städar & röjer ;) Tvättar gör jag också, det är strax klart!

Ska dra ut till Ikea med Linn, jag behöver köpa Galgar till garderoben ;) Blir säkert något litet mer med i påsen hem, det är ju ändå ikea jag ska besöka liksom ;) haha!

Tröttaste tjejen i stan!

Tisdag, världens tröttaste tjej är jag idag!
Förstår inte ens att jag tog mig upp imorse när klockan ringde! Snoooozeknappen är grymt farlig och borde inte få finnas! Vem uppfann den liksom?! ;) Men men tog mig upp efter många om och men, och drog till skolan, lite segt men vi kom fram till hur vi ska redovisa på torsdag i alla fall! Och planerade lite inför nästa vecka :)

Sen när jag kom hem blev det soffmys med one tree hill, ända tills det var dags för skivstång på Friskis med Linn! Fan skivstång är så himla roligt :) Och jobbigt! Jag gillart starkt!

Nu är jag hemma och ska ta mig en lång varm dusch! Sen får vi se vad kvällen erbjuder! Imorgon blir det i alla fall stooooorstädning här hemma!! :)

Snart är det fredag <3

Dagen idag

Toddlardag idag, är besviken på dagen faktiskt, trodde det skulle komma mera barn och jag tyckte att lärarna hade satt upp så höga förväntningar på denna dagen.. men det var i alla fall jättekul när barnen var hos oss :)
Vi var ju som sagt utklädda till troll och hade lite smått och gott som barnen fick göra, bland annat fiska, krypa i tunnel och leka med play doh lera :)







 


Annars idag då? Jo, Friskis och Svettis blev det! Och imorgon blir det skivstång!

Ska till skolan en stund först, klockan åtta ska vi vara där! Sen ska jag nog tvätta och städa imorgon!!

Nu får det strax bli sängen!

God natt på er kära läsare!

 

Helgen :)

I Lördags var det dags för fest, fest tillsammans med massor av sköna brudar :)
Vi samlades här och åt mat och festade loss ordentligt. Drog sen vidare till Herrhagen och förfestade lite och till sist hem till Emma! Där vi värmde upp ännu mer inför utekvällen på Blue moon :) Blue moon var roligt, massa dans, drinkar och annat skojjigt :)

Kvällen avslutades med ett besök på subway, och sen på Emmas soffa :)
Fy, pinsamt att ta bussen hem på söndagförmiddag vill jag lova.. Haha fick en lite förvirrande blick av busschaffisen, kan nog ha berott på att jag hade min korta klänning, strumpbyxor & kavaj, haha.. Men men, hem kom jag i alla fall, däckade i soffan och kollade på one tree hill hela dagen lång... Sen på kvällen blev det biomys med Emma & bella... Skrattattack mitt i filmen, pinsamt men roligt, kände mig som en dretunge ;)











TACK FÖR EN CRAZY KVÄLL! :)



Jag var även iväg en sväng på scrapbookingmässan i lördags, shoppade lite ;) Så igårkväll fixade jag tre kort :)








RSS 2.0