Helt jävla sjukt

Skrattar förmodligen ihjäl mig.. Har så himla ont i ljumsken, alltså träningsvärk. Fattade ju inte alls hur jag kunde ha ont där.. Vad fan har jag gjort liksom, och bara i ena ljumsken.. Men så kom jag på att igår när jag målade uppe i taket så vart det ju att jag klev upp och ner på stolen.. Haha ja jag skrattar ihjäl mig, träningsvärk efter att ha målat i taket. Det är helt sjukt, eller ja kanske till och med skrämmande som Martin uttryckte sig :)

Nu ska vi krypa ner i sängen och njuta av att det nya golvet är på plats.
Imorgon är det även skolan för min del, börjar nio, när jag slutar vet jag inte, hoppas jag slutar så jag hinner hem tills det är Core för nu är jag sugen på det (Hoppas jag är lika sugen imorgon)

Åh imorgon ska familjen hämta nya valpen, känns så konstigt att inte få vara med :( Men ja ska försöka vara hemma så mycket som möjligt för jag vill ju att den ska räkna in mig i familjen också!

Idag vart det att många inlägg, men det beror på att jag har haft oerhört långtråkigt!
God natt folket !
/ E


Bilder

Nu är golvet klart i alla fall, vi hann inte att börja med kaklet dock :(
Men jag är supernöjd med det nya golvet!! :)


Det gamla golvet i köket


Golvet i köket


Nytt :)


Nytt :)



Gamla i Hallen


Gamla i hallen

Nya i hallen


Gamalt i sovrummet




Martin håller på med det nya :)



Nytt :)

Nytt , ursäktar för alla verktyg i bilden :P

Lägenheten känns redan nu mycket bättre :)

Nu blir det i en annan del av Köping och lite Söndagsmys med Älskling, Jocke och Daniel :)

Lunch?

Börjar bli hungrig, vi kom alla fram till att det nog får bli pizza idag..
Det rör på sig i renoveringsarbetet också, hallen är snart klar och killarna har börjat med sovrummet.. Undrar om vi hinner kakla denna helg? Skulle vara så skönt att få det klart!

Börjar bli kissnödig också, problemet är bara att dörren till badrummet är borttagen, och jag vet inte om jag har någon större lust med att kissa med öppen dörr inför tre stycken av den motsatta könet..?

Hat även lagt ner pluggandet av den engelska boken.. Fy säger jag bara, varför ha engelsk kurslitteratur, speciellt när det är ett såpass viktigt ämne som global och hållbar utveckling? Hoppas verkligen att jag klarar alla dessa Quizz som vi kommer att ha varje fredag framöver i 5 veckor..


Jaa, hur skall det gå för dessa varelser om iserna fortsätter att smälta?

söndag

Det är återigen söndag.. Ojojoj jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen!!
Och vi håller på att renovera idag också, det går så oerhört sakta!! Det enda som har gjorts är att lägga golv i köket och bytt bänkskivan, nu håller de på med hallen.. Ser ut som om allt inte blir klart denna helg :( Jobbigt tycker jag, hatar när saker och ting är halvgjorda!

Ska även försöka plugga lite idag, ta tag i den engelska boken och så ..

Och ikväll är det i en annan del av köping, det är ju så underbart!! :D

// E

I Renoveringstider

Japp nu renoveras det för fullt i lägenheten :)
Kim, Martin och Göran byter golv, kakel, och bänkskiva och jag själv har målat lite..
Funderar på om jag kanske ska plugga lite .. Om jag orkar.. Får se ;)





Röd blev Kaffe latte :) Jag är nljd med det kan jag lova! :D

Igår lyckades jag för andra gången på tre dagara att....

.... Tappa ett av mina smycken i handfatet så det åkte ner i avloppet!! Lyckas med allt ja och två gånger på tre dagar liksom.. I Tisdags var det mitt lila örhänge från Pilgrim, men de åkte inte ända ner så det räckte med att skriva upp lite bara :) Men igår när jag skulle duscha så skulle jag ta av mig mitt guldhalsband som jag fått av min underbara Martin!! Så hjärtat som satt på åkte ner :( Så jag väntade tills Martin kom hem ( Lite smått orolig över hur jag skulle förklara att jag hade lyckats igen, och denna gång var det lååångt ner i röret!) Men han kom hem och jag förklarade hur det låg till.. Han blev väl inte överlycklig direkt men men han skruvade isär allt och metade upp mitt lilla guldhjärta :) Mannen min dä!! Han passade även på att rensa, för det behövdes..

När han höll på och rensa avloppet gick jag in i duschen och gissa vad som hände där?? Jo på något vis så lyckades det bli tätt där också, så han fick fixa det också sen.. Å fy vad det luktade! BLÄ !
Vi får se det positivt, nu har vi i alla fall fått våra avlopp rensade :)

Och som att detta inte skulle vara nog, så gick min dator sönder igår oxå !! :( Hoppas hoppas den startar idag!! Den har blivit sådär en gång förut och då fick den ladda ur helt och sen bara funkade den, men har inte vågat testa än!
Sitter och väntar på Martin nu, vi ska till Ica och handla lite, sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda..

Hejda !!

Ledig

Yes jag är ledig och tillbringar min tid till att plugga lite, har renskrivit de två föreläsningarna som vi varit på :)
Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske plocka lite i lägenheten, bädda sängen och dammsuga kanske? Får se om jag finner någon ork till det ..

Längtar tills på Lördag när Göran och Kim kommer hit och ska hjälpa oss att renovera lite i lägenheten :)

/ E

Föreläsning av en dotter till en överlevare

Hej Hej Hallå !!
Onsdag idag, vaknade imorse och insåg att snön riktit sagt Vräkte ner här i Filipstad, inte så kul när man måste sätta sig i bilen och köra 6 mil till Universitetet. Men det gick bra, kom dit och hade en föreläsning.. Rätt värdelös enligt mig och många fler.. Det är så töligt att sitta och åka när man känner att man inte får ut något av det. Men men dagen gick och vi slutade klockan 15.00 då kom jag ut och insåg att det VRÄKTE ner ännu mera snö i Karlsatd. Tog bilen in till city och kämpade för att hitta en parkering!!

Efter det knallade jag iväg och mötte Ida för vi skulle ju till Museet och lyssna på en föreläsning av en dotter till en överlevare från förintelsen under Andra Världskriget.. Mycket intressant föreläsning, sen fick vi även träffa en överlevare som tillsammans med en författare skrivit en bok, och den boken köpte jag där ikväll, fick namnteckning av både författaren och överlevaren :) Lite kul att ha autograf av en som överlevde konsentrationslägret.. Han ska även med oss till Polen i april :)

Nu har jag i alla fall kommit hem så nu ska jag ta det lugnt, By The Way så har jag för övrigt helg nu :)

God natt / E

Umbrella - The Baseballs

Så himla underbart bra låt :) Blir så pigg och glad av den, vill bara få fnatt och hoppa runt som bara den i lägenheten :) Sitter här just nu och lyssnar på den, ska strax gå in och foxa till mig och sen blir det slappt tills jag ska ta bilen till Karlstad på föreläsning om vad global hållbar utveckling är .. Hoppas det blir en mer lärorik dag idag!

Haha herregud, jag kollade min facebook imorse, hade fått en vänföfrågan där han hade skrivit såhär:

"Hi can i be ur friend if u want i hope that u will accept
my friendsship when i see u i feel like i see an angel u r
the most beautiful and cute girl here in the face book so can i."

Haha herregud :) Jaja det är väl alltid kul med lite komplimanger ! :P
men ja tror inte ja ska aceptera tyvärr, han får hitta en annan tjej som ser ut som en ängel och som är den vackraste och sötaste tjejen på Facebook!! Tihihih, jag fick mig en bra start på morgonen iaf :)

// E

Värdelöst .

Kursstarten idag var så jäkla värdelös! Åka 14 mil för ingenting.. Det känns värdelöst ..
Kom hem nu och Martin har målat klart väggen, blev så mycket bättre än förut :-)

Nu ska jag visa er lite kort från helgen, så kanske ni förstår hur knäpp den var :)


Therese & Bella rockar loss med dammsugaren


Men Therese !! Haha Bella verkar ju tycka att det är kul iaf :D


ööh?


Tre apor, Ser inget, säger inget, Hör inget :)

haha Så snygg bild ! :) <3

Ny vecka, igen!!

Japp, ny vecka igen..
Helgen blev ju allt annat än lugn.. På fredagen sov jag hos Martin i Ekshärad, vi kollade på lets dance och sen gick vi och lade oss för Martin skulle upp tidigt och jobba och det blev även jobb för min del :-)
På lördag skulle jag ta det lugnt hade jag tänkt, meeen som vanligt så faller man för grupptrycket och det blev lite festligheter trots allt, men jävlar så kul jag hade.. Hahahhohhoho, vi är för knäppa vi tjejer alltså.. Gick lös på dansgolvet (Thereses vardagsrumsgolv) dansade som fyllekajjor och slog sönder glas, fram med dammsugaren och den gick vissa oxå lös med, haha ja herregud.. Det går liksom inte att beskriva riktigt, men kul var det!

Vi gick till Milano, det var typ vi och fem personer till, men vi gjorde det bästa av situationen :) Dansade så jag hade träningsvärk i benen .. ojojoj.. Sen kom martin och hämtade mig, Bella, Emma,Anders och Tina Och herregud vilken hemfärd, stackars martin.. Vilka ideer man får när man är lite berusad?? ( Onanera tillsammans i skinnsoffan till Joel Kinnaman???!) haha jaja kul var det i alla fall. TACK för den kvällen!

På söndagsmorgon åkte vi till Karlstad för at inhandla golv,färg, och kakel :-) Jag pekar och martin betalar .. (Wohooo) Blev ju även lite annat smått på Ikea.. Som vanligt då ra .. haha ikea är livsfarligt att gå in på!

Ja och idag är det måndag och jag ska börja en ny kurs idag, klockan 15.15 drygt att börja så sent!!
Sen så såg ju vårt schema så underbart skönt ut, meeen jag kände på mig att något var lite luripomp.. Såg alla uppgifter de lagt in idag, ojoj.. Vi har en del att göra .. Men det ska väl funka det också ..

Nä nu ska jag hjälpa martin lite, han målar om den röda väggen i sovrummet, nu ska den bli kaffe-latte färgad :)

Ha det !

Torsdag och redan helg, Härligt !

Torsdagen är här :-) Och jag har nu skickat in min "rättade" uppgift .. Så nu behöver jag inte bry mig om skolarbete på hela helgen! Gud så skönt..

Vi ska åka hem idag jag och Martin, så jag blir i Hagfors i helgen och det ska bli en lugnt helg för min del, är riktigt sugen på att vara nykter och bara slappa och vila upp mig.. Ska även försöka hitta på något med några vänner kanske(?) Vi får se vad helgen bjuder på ..

Nu ska jag städa lägenheten, och plocka lite. Det är så skönt att komma tillbaka till en städad lägenhet, usch det är riktigt jobbigt att komma tillbaka om det är saker överallt och dyngigt !

Funderar även på om jag ska simma här innan jag åker tillbaka, Emelie är förkyld tyvärr så jag får nog simma några längder själv istället :-)

/ E


Får träffa mysis i helgen också Duuud så ja saknar henne :)


och Wilma också såklart :)


Och snart kommer Lille Brolle också .. Duuud ja älskar hundarna ja !

Kursen klar :)

Ännu en kurs på universitetet är avklarad, det känns så himla underbart i kroppen när man kan lägga dem bakom sig och sedan få örja med något nytt :-) Seminariet idag gick bra, jag fick bra kritik på min uppgift, min lärare sa att jag var en "VG-student" vad han nu menar med det, men det lät ju bra i alla fall :-) Men jag fick väl någon koplettering, så den ska jag fixa imorgon..

När jag kom hem idag tog jag reda på alla kläder som hängde överallt i hela lägenheten, torkskåpet var nämligen trasigt igår när vi tvättade. Så nu är allt inlagt i garderoben, härligt!

Kör även vilodag vad gäller träning idag, är sjukt sliten och känner bara för att ta det lugnt, för imorgon blir det simning igen med Emelie ..

Nej nu ska jag spela the sims och bara vara :-) Ha det toppen !


Bjuder på en väldigt gammal bild på mig & martin <3

Kvällen

Ja nu ligger jag i sängen med en värkande kropp!! Träningsvärk har jag, så det sjunger om det, tur att det inte blev core idag för det hade jag inte pallat! Gick till badhuset och gjorde 50 längder istället.. Kan rekomendera simning om ni har träningsvärk, det liksom mjukar upp kroppen :-) Har även gått promenad med Emelie idag också :-) duktig jag är, två träningspass igår och två idag, det känns gott!! Har seminarium imorgon :-) sen är kursen slut, fy fan va skönt! Såg även nya schemat igår, Gud va skönt det såg ut att vara :-) hoppas att det inte blir några ändringar!! Nej god natt på er kära vänner :-)

Ny vecka :-)

Japp då var det en ny vecka igen då..
Den har jag staratat med en härlig morgonpromenad tillsammans med Emelie .. Kul att ha en vän som man tränar med, man får liksom med varandra och peppar varnadra :-) känns mycket härligt ! Och i dag är det den 18 januari, vilket betyder 18 dagar utan godis och dricka :)

I helgen var vi till Karlstad och firade Emma och Andreá, vi hade 5-kamp på nöjes ! Så himla kul, och senare blev det utgång på Nöjes :D Söndagen däremot var inte lika rolig.. Vaknade av fyllefrossa och huvudvärk som heter duga! Jävla Vitt vin alltså ! Nej nu blir det lugnt ett tag framöver kan jag lova! :D

Idag ska jag skicka in min forskningsuppgift! Härligt känns det .. Att kursen alldeles snart är klar!

Nu ska jag städa, sen blir det core med Emelie :D

På väg

Sitter på bussen på väg till Karlstad :-) blir lite bus där ikväll! Mer säger jag inte!! Lyssnar på musik nu och försöker tagga lite!! Hoppas iaf på en bra kväll :-) var hos tandläkaren igår, 378 kr för att typ öppna käften!! Tur var väl att mina tänder var mkt fina och i bra skick så nu ska jag inte dit igen på 1.5 år :-) gött säger jag bara!! Ha en bra kväll folket!!

Hej där !

Aktiv jag är, mmmm jag vet :-)
Ligger hemma i sängen just för tillfället .. Har nyss gjort klart min forskningsuppgift som ska vara klar på måndag :-) Känner mig faktiskt lite duktig, för jag brukar ALLTID vara ute i sista stund med panik!! Men så är inte fallet denna gång :-)

Idag är det den 14 januari, vilket innebär att jag hållit mitt nyårslöfte i hela 2 veckor! 
Inge dricka eller godis .. Känner mig stolt faktiskt.. Jag har så svårt för att klara saker som dessa, men nu har jag verkligen bestämt mig för att göra det till en utmaning! Och det skulle vara sååå underbart att klara det, för min egen skull.. Jag gör det ju inte för någon annans skull :-) 

Vi ska få en ny hundvalp igen också :-) En kille denna gång blir det nog, en liten Brolle.. Var och tittade på dem igår, de är ju bara för underbara.. Snosade nästan ihjäl mig !!

Nää nu ska jag hitta på något, är sugen på The Sims :)











Duuuuud sa ja , Är de inte för underbara?
RSS 2.0