Onsdag

Idag har det varit så underbart väder ute, nästan så jag fick lite vårkänslor. MER sånt tack!
Det blir bara roligare och roligare på jobbet för varje dag som går! Jag kommer in i rutiner och lär känna barnen, vilket leder till mer respekt och förtroende :)
 
Igår var jag iväg på skivstången och den har satt sina spår idag vill jag lova, men det är gött. Ikväll blir det ett corepass, funderar på om jag ska gå ner lite tidigare och köra lite kondition innan också.. Får se vad jag känner för när klockan blir lite mera.

Nu börjar verkligheten!

Idag gjorde jag min första dag på mitt Vikariat på förskolan :)
Så himla kul att få vara på samma ställe under en längre period och få lära sig massa nya saker som ingår i yrket!
Dagen gick bra, och jag bara suger åt mig massa info och rutiner :) Hoppas jag lär mig snabbt!
 
Imorgon blir det även kurs/möte eller nått sånt angående lärarlegitimationen. Spännande!
Jag ska också försöka ta mig iväg på ett skivstångspass imorgon, träningen lär kickas igång igen nu efter allt firande och allt annat som jag har haft att gjort den sista tiden!
 
I lördags var det examensfest som stod på schemat, jag och Bella blev firade av våra vänner :) Tack för de fina presenterna! Blev så glad för allt! Bland annat så ska vi iväg på kryssning den 20 april och Stiftelsen spelar på båten, Såå himla kul!! :)
 
Nej nu ska jag se på Tv och sen läsa lite i 50 nyanser av honom innan ja somnar :)
 

Förskollärare Elin :)

Nu är universitetstiden över, och nu är jag förskollärare :)
Ett jobb har jag lyckats få också, ett vik från och med nu på måndag till och med den 12 juni! Kul! :)
I helgen blev jag firad och jag fick massa fina presenter!
 
Idag och tidiagare i veckan har jag jobbat, och det gör jag även imorgon och på fredag. Sen på lördag har jag och Bella examensfest! ;)
 
 
 

Examensmiddag

Ikäll är det examensmiddag med klassen som gäller!
Vi är galet nära examen nu :) wihoooo!

universitetet

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och köra upp till Universitetet. Vi ska träffa vår handledare och få tips om hur en opponering går till. Det närmar sig verkligen nu! Om två veckor är uppsatsen inskickad för sista gången och det är bara att gå och vänta på domen, blir jag godkänd eller inte?!
 
Har varit duktig och besökt gymmet nu på morgonen, fick bli 20 minuter crosstrainer och styrka. Igår var jag iväg och testade att springa så långt jag kunde för att se vart jag ligger, och det är ju inte bra vill jag lova. 3.2 km på 25 minuter, sen var jag så varm så jag trodde jag skulle svimma. Men nu kan jag sätta upp nya mål för löpbandet. Någon som har tips för hur man ska träna för att orka springa längre och även öka och springa snabbare? Jag kan inget om sånt!
 
Får se om Martin kan komma hem ikväll också, annars kommer han ju imorgon! Men tror att jag får besök av Bella ikväll i alla fall, tror vi ska göra soppa och knöööö (massera)!
 
Nej bilen och universitetet väntar! :)
 

Besvikelse

Fy faan, imorse när jag gick upp så tänke jag att jag skulle väga mig för jag tyckte ju att jag varit så duktig ett tag nu och tränat ordentligt och inte ätit godis. Men gud va besviken jag blev när jag ställde mig på vågen :( Visade mer än vad det gjort på länge, fan. Jag vill alltid att allt ska gå så fort, och när det inte ger resultat så vill jag helst bara skita i allt och tänker att det är ingen idé. Blir allmänt jävla less på allt med vikt och mat, jag kan fan inte stoppa i mig något utan att få slita för det känns det som.. USCH!
 
Därför ska jag ta på mig träningskläderna och åka till Friksis och svettis nu.....
 
 

tisdag

Tjohoo!
Igår blev det en tur till nya badhuset ute på Sundsta. Vi simmade 40 längder och sen lekte vi i kanorna och plaksade runt i barnpolen och lite sånt. Så mysigt! Ett litet äventyrsbad liksom :)
 
Idag blev det jobb, och väl där så fick jag stanna två timmar extra. Sen har de ringt idag så jag har fått ytterligare 8 timmar nu i januari! Wihoo! Men jag vill ha mera mera mera, man blir så girig ju.
 
Efter jobbet åkte jag direkt till Friksis & Svettis och gjorde 3 km på löpbandet, sprang inte allt, men typ.. Haha de där kilometrarna är så himla långa!! Men i maj blir det vårruset och då ska 5 km orkas med, orkade springa allt ifjol men det gick sakta, målet i år är att slå förra årets tid. När jag ändå skriver om träning, fy vilken träningsvärk jag har efter gårdagens skivstångspass! Men det är gött :)
 
Jag har även plockat bort julen idag och städat och gjort mysigt. Nu har jag precis ätit soppa och inväntar svenska hollywoodfruar. I kvällens avsnitt får man se hur de blev hemmafruar ;) Kul! 
 
 
 

God förmiddag!

Skönt det är att vara ledig! :) Låg och drog mig i sängen tills telefonen ringde och jag blev uppbokad på jobb! När jag sen gick in i kalendern på nätet så hade det ramlat in ytterligare tre tillfällen som bara väntade på att få bli bekräftade, så från att ha 4 timmars jobb i januari har det nu ökat på till 45 timmar! Jäääj, får så jag kan betala hyran i alla fall ;) Sen hoppas jag att det blir några timmar till innan månaden är slut!
 
Idag har uppsatserna gjorts tillgängliga också, så de ska jag börja läsa och "rätta" tills nästa onsdag då vi har opponeringen!
 
Nej nu har jag inte tid att sitta här, ska på skivstång klockan 12-13! Sen får jag se om det kanske blir en tur till simhallen med Therese & Lollo också :)
 
 

Gott nytt år :)

SegStina här med en uppdatering!
Jul och nyår har varit underbart, Martin har varit hemma i många många många dagr och det har varit så skönt att ha någon att krypa in till i sängen! Men nu är det slut på den lyxen, och vi tillbringar veckorna på varsitt håll igen..
 
Fick jättemycket fina julklappar och har ätit massa god mat och har festat och umgåtts med mina fina vänner :)
Har faktiskt kunnat vara ledig i flera veckor eftersom jag var så hurtig med examensarbetet i början, idag har jag suttit med det sista och nu är den inskickad för opponering :) Lycklig!! Nu är det bara kompletteringarna som man får där som ska fixas, och sen får jag väl hoppas att jag blir godkänd på den också! :)
 
Har börjat hårdträna igen också, nu är det slut på allt vad lathet kalls, nu vill jag träna regelbundet och försöka äta lite nyttigare. Det är inget nyårslöfte utan mer en tjänst som jag ska försöka göra för mig själv :) Har gått riktigt bra med träningen både i mellandagarna och nu början på januari! Det är så skönt :) Bara jag inte åker på några sjukdomar nu...
 
Idag blev det i alla fall ett spinningpass :)
 
Nu ska jag chilla lite och sen får det bli sängen tror jag!
RSS 2.0