Julklappar

Gud va jag tycker att skolan känns värdelös ibland..
Struntade i att gå på en sak idag, vi skulle diskutera en bok som vi skulle ha läst tills idag. Fråga mig inte NÄR vi skulle ha hunnit att läsa den för vi har haft fullt upp med praktik och Vfu-uppgift. Jag och typ resten av klassen tyckte inte att det var någon idé att gå dit när vi inte ens läst boken. Det var inte obligatoriskt heller för den delen. Och nu ska vi som inte var där tydligen skriva en reflektion på boken och lämna in.. Kan lärarna göra så när det inte är något som är obligatoriskt? Jaja skit samma, jag får väl göra en reflektion då!

Jag & Linn åkte ut till Bergvik och shoppade istället. Och vet ni vad?! Jag köpte inte en enda sak till mig själv! Jag köpte massa julklappar istället :) Jag älskar att handla julklappar! Spenderar faktiskt alldeles för mycket pengar på det :( Men va fan, en gång om året liksom! Har bestämt mig för att inte köpa så mycket till typ mormor, farmor, och de, men till familjen vill jag spendera!

När jag kom hem från Karlstad förut så hade Martin gjort tacos, så jag slängde väl i mig det, sen följde jag med grabbarna till gymmet. Där blev det först 5 kilometer på spinningcykeln, sen 22 minuter på crosstrainern och sen lite styrkeövningar och sist blev det 10 minuters spinning igen :) Kändes skönt!

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag bli klar med VFU-uppgiften!!

Charlie bit me

Kallt !

Fy sjutton, jag fryser så jag tror jag dör snart!
Det är typ -12 ute, och med våra gamla fönster så drar det rätt in! Elementen går för fullt, man bränner sig om man tar i dem, men de orkar ju liksom inte värma upp lägenheten när det hela tiden drar kallt! Så nu ska jag ta en lång varm dusch, sen sätta på mig morgonrocken, sockor och mina gosiga tofflor, Sätta mig framför TV:n och se på lite skitprogram..

Att plugga idag gick väl sådär :) Har väl bara reflektion & resultat kvar :) Och det fixar jag väl under veckan!

Fick paket idag, Lite julklappar till farmor & farfar och mormor och morfar :)
Och redan imorgon kommer en julklapp till att dampa ner i brevlådan :)
plus att det blir lite julklapps-shopping på Bergvik imorogn :) KUL !

Nää Duschen kallar!!


Pluggis

Ledig idag, de ringde och frågade om jag kunde jobba på Förskolan idag, men eftersom jag inte är helt 100 i magen så tackade jag nej, och de ville inte ha dit mig heller för den delen när jag berättade att jag har ont. Så idag ska jag plugga som bara den! Har en observation kvar som ska analyseras och sen ska man ha in ett resultat och lite annat smått & gott såsom till exempel innehållsförteckning.

Imorgon har vi ju VFU-uppföljning och då ska vi ju presentera en observation och sen koppla det till litteraturen och det har jag redan förberett :) Och det känns rätt gött! Efter skolan imorgon ska jag nog bege mig t till Bergvik och shoppa lite julklappar :)

Nej nu ska jag plugga!

Ingen skyltsöndag för mig inte

Blev inte som jag hade tänkt mig idag :( Hade tänkt gå på HAgfors och köpa lite julklappar, kolla in skyltfönster, fika och lite sånt som man gör på skyltsöndagen. Men jag hann bara parkera bilen och följa med Jossi & Björn in på Annes & Janssons möbler sen fick jag åka hem! Fick sån jäkla magknip, typ kramp i magen :( Börjar bli bättre nu, men inte helt! Funderar på om det kan vara någon magbasill?!

Nu är vi i alla fall hemma i Filipstad och jag har nyss pakat upp min väska och kom på att det är ett tag sen jag lade upp bilder på mina senaste inköp :) Men  nu i helgen blev det några faktiskt! Så jag slänger upp lite bilder.


Älskar den :)


Himla skön att ha på sig :) snygg till både leggings och jeans :)


Gossig att mysa i nu under vinterns kalla dagar!


Enkel grå tröja (framsida)


Enkel grå (baksidan, öppning i ryggen)


Min nya favorit i garderoben :) Kan ha till både vardags & festligheter! Sånt gillar jag ;)




Härliga färger på sockorna va? :)


Nej nu ska jag nog duscha och mysa ner mig i soffan med myskläder & filt & Tända ljus! <3

Söt !!

Hahaha

Haha jag bara ääälskar Youtube :)

Skyltsöndag

I Fredags när jag kom hem från praktiken så packade jag väskan och sen åkte vi hem till Hagfors jag & martin :)
Det blev en mysig hemmakväll med Martin, Mamma, Pappa & Emma..

Vi hämtade också våran nya bil :)
En Saab 95 2,3t, Biopower, vector & Sportsedan årsmodell 08, göööörsnygg :) Så nu blir det väl ännu roligare att köra bil!

Igår var jag, Anna & Natti bjudna på middag hos Lina i Deje. Vilken trevlig kväll det blev och Lina hade gjort så god mat! Förrätt, varmrätt & efterrätt :) MUMS! Kom hem typ kvart över två inatt så jag är lite sleten idag, men det är det värt! Detta måste vi fortsätta med tjejer!

Idag är det skyltsöndag och första advent, gud va fort det går!
Så det blir väl att kolla in Hagfors alla fina skyltfönster. Funderar på om jag ska ta med Alice
& Molly ner och gå i Hagfors nu en sväng och kolla i alla skyltfönster innan allt börjar och stan blir full med folk!
Men det blåser ju så mycket så jag fryser väl ihjäl!

Ha en bra första advent !

En lååång dag!

Puuh, jag är helt slut! En lång dag som vikarie idag :)
Och det värsta är att nu måste jag sätta igång och plugga som Fasiken! :( Men orka det då!
Fast, ofta så arbetar jag bäst med skolarbete under stress, så jag hoppas det går bra och att jag får ihop lite!

Imorgon efter praktiken så bär det iväg hem till Hagfors :) Får se vad som händer i helegen.. Ser ut att bli jobb, och mys! På lördag ska jag, Natti & Anna åka till Lina!! Gud va kul det ska bli!

Nää plugga var det !

kvällen

Ja eftersom det har tagit typ hela eftermiddagen/kvällen att julpynta så har jag inte gjort något annat idag!
Nu ska jag fixa lite mat till magen och se på lite TV, sen ska jag försöka sova för imorgon blir det en låååång dag! Ska vara vikarie imorgon också :) Mellan 07.00 till 16.30, gött att pengarna bara rullar in!

Kram & God natt !

Klart, eller typ

Nu har jag nog pyntat klart :) Själva städningen tar jag imorgon tror jag! Orkar inte mer nu!
Så här kommer lite bilder på mitt lilla julmys


Före

Efter:













Har till och med Sänglakan med små nissar på :)


























Tur att jag är så bra på att ta kort då! NOT ! :P Men men det syns ju på ett ungefär hur jag har gjort :)


Julstädning

Nu ska jag julpynta har jag bestämt mig för :)
Slänger kanske upp lite bilder sen om jag blir nöjd!

På gång

Nu är jag på gång med träningen igen och med pluggandet för den delen!
Har tränat igen nu de sista dagarna och det känns äntligen som att min svacka ska ge vika! Nu känns det roligt och skönt att gå och träna igen And I Like It! Var upp till gymmet ikväll tillsammans med Martin. Han är så go, vill hjälpa mig och komma igång igen! Det är skönt att han tränar typ varje dag, för då blir det inte lika jobbigt att gå dit! Så gick vi hand i hand hem från träningen förut.. Duud sö kär man kan va ibland daaah ;)

Kom igång lite med plugget förut också, öppnade två av böckerna och hittade direkt lite som passar in i uppgiften! Så nu känns det lite lättare i bröstet och halsgropen :) Det är roligat att plugga bara allt flyter på, för när det kommer massa motgångar då vill man bara gräva ner sig!

Nej nu ska jag lägga fram kläderna tills imorgon, ställa klockan på 06.30, spela lite SmurfVillage, Kolla Tv, Kolla Fb, dricka Tee, Och titta lite i böckerna och hitta mer info till uppgiften :)

God natt på er gott folk, ha en fortsatt trevlig kväll :)

cash is king :)

Kom till Praktiken imorse och fick förfrågan om jag ville vara vikarie istället :) Självklart vill jag det sa jag, och dagen har gått bra, full fart hela dagen, men så är det på förskolan ska ni veta :) Är vikarie även imorgon! Tur att vi är lediga lite innan jul så jag hinner att ta ikapp de dagarna senare, för om man vikarierar så får inte det räknas till praktik. Meeen va gör det? Tycker så mycket om barnen och pedagogerna så det är bara kul att vara där lite extra. Ett plus i kanten är ju att jag får lite pengar inför jul ;)

Nu efter att jag bloggat färdigt måste jag sätta mig och komma till ro för att börja plugga lite! Vill få detta arbete gjort så man slipper sitta sisra dagen och ha panik! Det är den gamla Elin som gör så, inte den nya universitets-Elin ;)
Så jag hoppas att jag snart finner lite MOTIVATION!

Ska väl även försöka hinna med lite träning, Tror det får bli Crosstrainer och styrka!

En liten fundering: NÄR SKA JA HINNA JULPYNTA?! Måste ju bli imorgon ju ...

Näj nu ska jag springa och leta efter motivationen!

Lite Arg då :)



Haha shit va arg hon är! Men jag måste erkänna att jag känner igen mig liiiite. Ni vet när man inte har några kläder att sätta på sig :) Fast riktigt så sur som hon blir, så sur blir inte jag :) Och jag skyller inte på Martin heller :P Den kommentaren är för övrigt klockren
- Det är ditt fel, för att du köper inga nya kläder åt mig ;)

blabla ..

Spelet igår var jättekul!
Alfapet hette det, och det ska jag önska mig i julklapp :) Martin vann, jag kom tvåa, Emelie trea och Jim kom sist :)

Idag var det dags för praktik igen och tänkt att det redan är sista veckan! På fredag blir det fiskedam hade jag tänkt så får de fiska upp varsin glass, så får jag se om jag hittar på något mer kul :)

Nu ska jag snart gå ner till Träningsvärkstan och träna Core med Emelie & Ida :) Sen kanske jag drar upp till gymmet om jag känner att jag orkar :)

Träning - Check!

Pallrade mig upp till gymmet och körde ett 30 minuterspass på Crosstrainern och sen lite Muskelträning :)
Gott gott, är ju bara snorig så lite träning kan väl inte skada! Snarare kanske få igång kroppen igen!
Och nu sitter jag här och väntar på att jag ska kunna gå in i duschen. Ni förstår att jag kan inte gå in i duschen direkt jag kommer hem (Jag måste svettas färdigt) Hahaha, annars svettas ja när jag kommer ut ur duschen också, så det är bäst att vänta!

Ikväll blir det spel eller filmkväll (Eller kanske både och) tillsammans med Emelie & Jim :) Det ska bli roligt! Då ska jag minsann värma den sista glöggen i flaskan så det blir lite vinterstämning :) ÅÅh blosssas lättglögg är så jäkla gott! Lärde mig att dricka förra året, förut har jag verkligen hatat det, men nu har det blivit ändring på det! I LOVE IT! <3

Söndag

Sista dagen denna veckan, och jag hade tänkt hinna med lite saker idag :)
Jag ska bland annat se reprisen av Idol, sen ska jag plugga, kanske träna lite lätt. Sen skulle jag fasiken behöva börja julstäda! Nästa helg är det första advent! När ska jag hinna göra julen här liksom? För på fredag tror jag att vi ska hem till Hagfors.. Och på söndag vill man ju liksom att det ska vara klart! Är det för tidigt att göra det idag?
Jaja, hinner väl kanske fixa med det under veckan efter VFU:n ..

Nu måste jag fixa lite frukost för gud så hungrig jag är!

Söndag

Sista dagen denna veckan, och jag hade tänkt hinna med lite saker idag :)
Jag ska bland annat se reprisen av Idol, sen ska jag plugga, kanske träna lite lätt. Sen skulle jag fasiken behöva börja julstäda! Nästa helg är det första advent! När ska jag hinna göra julen här liksom? För på fredag tror jag att vi ska hem till Hagfors.. Och på söndag vill man ju liksom att det ska vara klart! Är det för tidigt att göra det idag?
Jaja, hinner väl kanske fixa med det under veckan efter VFU:n ..

Nu måste jag fixa lite frukost för gud så hungrig jag är!

komissarie Späck

Blev en myskväll ikväll. Martin lagade mat, ungsstekt fläskfilé & egna potatisklyftor, jättegott :)
Sen blev det glögg och film, komissarie Späck. Och det var nog den sämsta filmen som jag sett på länge! Den får 1 av 5 och jag skulle inte rekomendera den! Trodde den skulle vara riktigt kul, men icke!

Men men vi ska väl lägga oss nu vi, för Martin ska upp till skolan tidigt imorgon och jag ska försöka plugga här hemma! Vill hinna med massor på uppgiften!

Så God natt :)

Idol 2010 - I was there :)

Japp nu var det över, det man sett fram emot några veckor, och fy va kul det var :)
Eftersom det är direktsändning i Tv så var det ju mycket tryck i arenan! Häftigt att se allt arbete som sker när de kör direktsändning, duktiga människor! :)

När vi stod i kö påväg in så gjorde de något inslag med Andreas Carlsson, och vet ni? Då tittade han på mig Emma & Jolin och sa Tjena tjejer hur mår ni? Vi svarade att vi mådde bra, och då började han prata om vädret och att det inte var någon tropisk hetta precis. Nää sa vi och skrattade ;) Inte alla som slängt några orde med en snygging som han! Haha Det rinner till som jag och mina vänner säger ;)

Idolerna igår var ju riktigt bra också, allihopa! Fast sämst var nog Olle, jag tycker han ska åka ut nästa gång för han tappar och ligger långt efter de andra sångmässigt tycker jag! Jay är ju helt klart bäst! När han körde Like a prayer, litte drag det var :)

I pausarna fick vi även se de andra Idolerna som har åkt ut så det var ju en bonus! Sen var ju Jacob från vakna med the voice med och showade när inte sändningen pågick :) Så det var en riktigt bra kväll med andra ord.. Lite synd att vi satt så högt upp bara, och att vi hade någon jäkla ljusramp mitt framför ögonen så att man typ aldrig såg deras ansikten :P

Lite Bilder










Snygging! Det var för övrigt här han pratade med oss ;)












Jacob & Weise


Jurryns platser :)









Jaja, blev inte så bra bilder men lite minnen i alla fall :)

Idol 2010

Nyss kommit hem från praktiken :)
Har precis hunnit duscha av mig och nu ska jag hitta några kläder att ha på mig till ikväll när vi ska på Idol i Karlstad :) Bara jag blir klar ska jag slänga mig i bilen och åka till Hagfors för att hämta upp syster, bror & Jolin så ska vi dra till Karlstad för att få lite mat. Sen drar vi ut till Löfbergs lila, för de har ju gått ut med en varning om att det ska bli kaos med parkeringar! Så vi tänkte vara där i tid!

Herrå !!

Vikarie

Att vara vikarie idag gick alldeles utmärkt :) Man lär sig så mycket mer !

Nu ska jag plocka iordning lite, sen ska jag baka kladdkaksmuffins och efter det ska jag duscha och invänta svärisarna :) Trevligt med lite besök tycker jag!!

Städning

Martin talade nyss om att Göran & Lilian kommer och hälsar på imorgon så jag lär ju typ städa bort dammråttorna!
Så det ska jag ägna mig åt nu ikväll, roligt va?
Sen när jag är klar så ska jag krypa ner i sängen och läsa i Såld, så bra bok! Hemsk men gripande liksom. Fattar inte varför jag gillar att läsa så hemska böcker? Om man kollar i min bokhylla så står det bara böcker som handlar om typ misshandel, sexuellt utnyttjande, och massa annat hemskt!

Nej städa var det!

Dagens låt:



Gillade inte denna förut, men nu gör jag det :) Tycker det är så härligt gung i den!

Jobb

Fortfarande förkyld och jag känner mig lite sämre idag faktiskt. Har legat och sovit på soffan i lite drygt 2 timmar, men är fortfarande trött! Nu håller jag & martin på och fixar mat, vi gör moussaka, fast det heter inte det på riktigt men ja har alltid sagt det :) Det är som en potatisgratäng med köttfärs i, jättegott är det! Så det står i ugnen nu!

Ska jobba imorgon hela långa dagen, så då blir jag efter en dag med praktiken, men den tar jag igen lite längre fram, så det är inga problem tycker jag :) Göttttt, att få skriva på några fler timmar på lönelappen :) Och kul är det också, man lär sig så mycket mer av att vara vikarie!

Va härligt att solen har visat sig idag, det gillar vi på dagis för då är det så skönt att vara ute :) Och nu när det är så mörkt större delen av dagen så är det jätteviktigt för en att få så mycket solljus som möjligt!

Åh va jag längtar tills på fredag när vi ska på IDOL :)

Förkyld

Inge ovanligt att man blir förkyld när man kommer ut på förskolan! Har blivit det varenda gång :) Men det är ju inte så roligt dock. Träningen idag gick riktigt segt, hade ont i huvudet och kroppen orkade inte alls med lika mycket som vanligt! Så det fick bli 5 långsamma kilometer på Crosstrainern och sen en benövning, sen åkte jag hem!

Fick jobba lite idag, och det blir även någon timme imorgon, Kul! Och gött med lite extra casch! Hoppas det blir lite mera, jag gillar att jobba korta pass :) Det blir timmar det oxå, plus att man hinner göra annat också :)

Nej nu ska jag trotsa min förkylning, ska ta en shot med kan-jang och en alvedon sen krypa ner i sängen med en kopp Te tror jag! Sen soooova!

Måste rekomendera!

Har använt min underbara Sluscious sugar scrub strawberry nu när jag duschade :)
Den är Underbar! Man blir som len som en babyrumpa på kroppen!



I Hagfors kan man köpa den på Norab/Rondella
Och i Filipstad på Magnolia :)

Blir snurrig & knäpp!

Kan ni alla era inloggningar hit och dit på olika sidor?!
Jag blir ärligt talat knäpp på alla koder, lösenord, användarnamn med mera som man ska kunna i dagens samhälle! Det är fan ett STORT problem. Jag förstår att de gamla människorna hatar detta! För det gör jag också snart!

Skulle in på fuji förut, fel inloggning blablabla.... Jag blir knäpp!

Men men nog om detta..

Idag var vi ju till Bruksmästaren och åt mat, svärmora bjöd oss och det var gott :) Men nu börjar magen skrika efter något igen, varför måste man bli hungrig? Det är fan inte lätt att banta inte! Om man inte vore hungrig så gick det ju väldigt lätt skulle jag kunna tänka mig ;)

Nu tror jag att det får bli duschen och sen en kopp Te med något tilltugg till, typ en knäckebrömacka med falukorv på! Och om 45 minuter blir det Beck - Advokaten! Sen lär jag ju lägga mig efter den, för imorgon ska jag upp på praktik igen :)

Har äntligen fått mina kängor som jag ska ha på dagis :)
Så nu är jag väl utrustad för vintern och dagis :) Varma skor, varm jacka, varm mössa, varma vantar, varm halsduk & varma thermobyxor..





Farsdag :)

Söndag den 14 november 2010
Idag är det alla pappors dag, eftersom jag firade pappa i fredags så firar vi Göran idag. Vi ska äta på Bruksmästaren senare idag och sen ska vi hem till Filipstad jag & Martin.

Just nu sitter jag och tittar på reprisen av Idol, Olle var ju rätt kass måste jag säga.. Men han har varit bra alla gånger och någon gång blir det väl ett bakslag :P Måste ju kolla in Idol nu så jag hänger med på fredag när vi ska till Löfbergs lila arena och se på gänget när de uppträder :)

Nää Ha en trevlig dag!

Hem ljuva Hem

Fy fan vad jag hatar att köra bil när det är slask! Man har liksom ingen kontroll på bilen känns det som. Men men det gick bra och jag är hemma hos mamma & pappa nu :) Vi ska äta grekisk pytt i panna & se på TV..

Fixade present till pappa idag, eftersom det är fars dag nu på söndag! Men han fick den idag, krokodilöl fick han :)
Sen har jag fixat present till Jolin, får väl se när jag hinner träffa henne i helgen :)

Nej nu ska ja äta maaaaaat!
Ha en trevlig fredag gott folk!

Observationer

Att träna förut var gött ! Kändes så bra när jag kom hem :) Det blev en mil på Crosstrainern och sen lite benövningar för att bränna bort lite fett på låren! Säger som Pablo Roberto: Fettet ska brinna! ;)
När jag kom hem typ däckade jag i soffan med Martin och kollade på någon serie han följer. Och jag blev så illamående så jag trodde jag skulle bli sjuk! Men det gick över och jag tog en varm dusch!

Just nu sitter jag och renskriver en observation som jag gjorde på förskolan idag, spännande! Det är så synd att man inte kunde få ha videokamera, för det skulle göra observationerna riktigt intressanta! För det är tusan inte lätt att observera på förskolan ska ni veta! När man väl hittar något man ska kolla på så kommer det typ 10 barn och frågar vad man gör eller frågar om annat :) Men lyckades få ihop en idag som jag kanske kan använda mig av i uppgiften :)

Imorgon är det fredag och då ska jag & Martin åka hem till skogarna och fira Göran (Svärfar) Sen är det ju även fars dag på söndag väl? Och så har Jolin fyllt år, eller rättare sagt hon fyller idag!  Mycket som ska firas i helgen ser jag!

Nä nu ska jag fortsätta att renskriva :)

Ny strategi ..

Ska testa en ny grej idag, ska gå till gymmet nu på en gång!
Då har jag det ju gjort :) För jag tror att det är när jag hinner att bli sådär trött som jag bara känner att jag orkar inte! Så nu sitter jag med träningskläderna på och lyssnar på lite musik så jag ska bli taggad :)

För övrigt så älskar jag mina 199 kronors uggs :) Har haft dem på dagis i tre dagar nu, de är toppen! De är ju sååå fula, men gud så sköna & varma!

Problem

Har tappat mitt träningssug! :(
Har ingen ork känns det som, lusten att träna finns liksom inte där. Har väl inte tränat på en vecka nu, jag som var så duktig ett tag! Men Martin sa åt mig att gå upp till gymmet och träna i alla fall, så jag får väl pallra mig upp då kanske.. Det är ju så skönt när man kommer hem igen.
Någon som vet hur man kan hitta suget efter träning igen?!

Hahahaha den är ju för söööt!



Kan man göra annat än älska honom?

Ny sång :)

Kom på att jag lärt mig en ny sång idag och jag har den på hjärnan!!



"Vet du vad som hände mig igår?
Tre små loppor dansa schottis i mitt hår.
Och den enda tog jag och den andra smet iväg och den tredje satt på näsan min och sjöng:
Jippijajaj jippijippijaj jippijajaj jippijippiaj"


Tisdag den 9/11 2010

Trött är vad jag är idag och just för tillfället lett!

Praktiken idag var rolig och gud va kul att det kommer lite snö nu, det blir roligt för de små liven det! Fick lov att gå in på Sportbutiken i Hagfors och köpa ett par thermobyxor igår, för jag höll på att frysa benen av mig! Så idag när vi var ute så frös jag inte ett dugg :)

Imorgon ska jag tvätta, så jag funderar på om jag ska dra ur alla lakan i sängen och slänga i nya tills ikväll när det är dags att sova.. Det är rätt skönt med en nybäddad säng! Eller ska man vänta och göra det imorgon? Hmmm vilka jävla I-landsproblem man har!

Nej jag har inget vettigt att skriva!

Måndag den 8 november 2010

Helgen är över och allvaret har börjat! Tre veckors VFU står på schemat och första dagen gick bra, är ju kvar på samma ställe så jag känner ju både barnen & pedagogerna.

Helgen bjöd i alla fall på både mys & fest. På fredag blev det alltså mys med tjejerna, en kväll som gick från en finmiddag på Bruksmästaren till en partykväll hos Therese :) Jag var nykter och fick uppleva mina knäppa kompisars fyllemoves & fyllesnack :) Men oj sicken trevlig kväll det blev!

På lördag skulle jag och Martin ha haft hemmakväll med tacos & film, men istället bestämde vi oss för att dra på fest, Björn Rosenström spelade nämligen här :) Och på söndag blev det en riktig bakisdag, men jag var inge dålig, men gud så slööö!  Massa film, godis, chips, powernaps, Pizza, tacos och mera :) En onyttig dag men andra ord!

Idag när jag slutade på praktiken så åkte jag till Hagfors för att jobba på Norab, de hade tjejkväll ikväll :)

Hihi ligger och tittar på TV nu och så fick jag se denna reklam, och jag tycker att den är så kul :)




Nä god Natt !

Gooood morgon

Inatt har jag sovit som en gris :) Och det behövdes efter gårdagens natt, så nu hoppas jag på att jag är pigg & Alert idag. Ska åka in till Hagfors och jobba på Norbergs med Therese & ikväll blir det tjejmys med Tösera<3

Undrar vad det är för väder ute idag, hoppas det är kallt så jag kan ha min nya mössa ;) Ni vet den jag köpte efter modevisningen! Den är ju för söt tycker jag! Eller söt kanske inte är rätta ordet. Tuff? Fräck? Cool? Snygg? Äh jag gillar den starkt i alla fall :D

Nä nu har jag inte tid med detta mer!
Ha en bra fredag allesammans!



My sisters keeper



Filmen var bra, men gud så sorglig! Får sådär ont i magen igen :(
Man värdesätter sitt liv och tänker på hur fort allt kan gå!
Och hur hemskt det måste vara för de familjer som utsätts för saker som dessa!


Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med Emelie ser det ut som :) Vi ska se på my sisters keeper.
Att jobba idag gick bra, och sen bar det iväg till universitetet för sista lektionen innan VFU:n, för på måndag börjar den och håller på i tre veckor framöver! Kul ska det bli :)

Oriflame kom idag också, guuud det är alltid lika kul att öppna kartongen och få den nya katalogen och alla saker


Min värmande fotsalva med doft av kanel :)


En ansiktscreme för nordens kalla klimat :)


En ny mascara från Veryme :)


Tender care vanilia :) Hur härlig som helst!! Ett tips från mig om du gillar att ha mjuka och sköna läppar nu i vinter!


Ögonskugga i form av små mineralkulor, köpte en grå/silver & brun/guld


En borste till ögonskuggan fick också följa med :)

Sen var det även med lite julklappar, och i den nya katalogen fanns massor av julklappstips! :)
Nej nu ska jag fixa lite innan Emelie kommer!


Hatar nätter som dessa

Inatt har jag kanske sovit sammanlagt cirka 2 timmar mellan 22.30-06.30 .... Fy det har varit en sån lång natt, jag har tumlat runt och inte varit trött alls. Men men nu är klockan åtta och jag ska snart bege mig till Dagis för en kort vikarietid mellan 8.20 till 11.00 och efter det ska jag dra till universitetet för att göra lite studiegruppsarbete och sen någon form av föreläsning/gestaltning. Men känner jag att jag blir trött så åker jag nog hem tidigare. Vore det inte för att jag ska sälja böcker så åkte jag nog inte över huvud taget, för jag vet att jag kommer bli så jäkla trött sen. Och så ska man köra bil hem...

Hoppas att Oriflame kommer idag! Jag råkade ju beställa mig liiiiiite mycket saker denna gång, men men det var väl strunt samma :) Om det kommer sen så lägger jag kanske upp bilder :) Nya tidningen är julspecial också verkar det som, Så säg till om ni är intresserade av att köpa julklappar :)

Vanita som var med i lyxfällan ska tydligen vara med på The voice nu idag! Typiskt att jag ska iväg och jobba liksom precis när det ska börja ;) Det skulle vara riktigt kul att lyssna på! Den tjejen är ju för jäkla dum, herregud jag funderar på om hon är seriös eller om hon spelar för uppmärksamhetens skull? Men det är klart, gör man över med 180.000 på krediter under 5 månader och inte har en enda krona i inkomst, då kan man ju inte ha alla får i hagen?
Hoppas man kan se det på internet? Men det borde väl gå? Nån som vet?

Näää packa väskan och åka till de underbara småttingarna på dagis :)

Dödsstraff . . . Svåra saker !

Jag & Martin & Daniel kollade på en dokumentär om dödsstraff förut. Usch jag mådde så dåligt när jag kollade på den, och får fortfarande en jobbig känsla i kroppen när jag tänker på det :/ Alltså även fast de människorna har mördat andra människor så kan jag ändå lida lite med dem. Kommer ni ihåg det inlägget jag skrev om att jag var så irriterad på prästen som predikade om att man skulle ha medlidande med människor, och även de som satt inne i fängelset.. Hmm jag tänker efter nu och det är skitsvårt att förklara, visst förtjänar de att få sitt straff!

Men tänk er att få ett datum satt för din dödsdag. Ofta sitter de inne i flera år och är medvetna om detta innan de avrättas. Tänk dig att gå och veta att imorgon ska jag dö. Imorgon kommer de att spänna fast mig och ge mig tre olika injektioner som först gör så att jag somnar & blir medvetslös och sen en annan som gör så att andningen upphör och sist en injektion som slutligen gör så att hjärtat slutar slå. Usch vilken ångest jag får! :( Jaa, Kanske känner jag ett medlidande med dem?!

Det är fruktansvärda brott de begått, men jag kan bara inte tycka att "hahaha rätt åt dem att de ska dö!" Och familjerna som går dit och tittar på dem när de i stort sett mördar människan, jaa mördar. Det står i deras dödsrapporter att de har mördats. Nej usch usch usch jag får ont i magen! Familjen som går dit för att se den som mördade deras dotter/son/bror/syster eller någon annan i deras närhet dö, familjen som går dit för att se sin son, bror, syster, dotter eller annan dö för att det brott den har begått.

Ändå kan jag inte avgöra om jag är för eller mot denna metod... !
Är det en rättvis metod tycker ni? uttryck gärna era åsikter om detta genom en kommentar.. Skulle vara intressant att få andras syn på detta..



Tänk att en lapp kan göra dig så glad

Kom upp förut och fick se en lapp på bänken, en lapp från Martin! Tror att det typ är första eller möjligen andra gången jag får en lapp på snart 6 år, men ååh va glad jag blev :) Min gosiga sambo det! <3

Ledig idag, ska nog faktiskt vara hemma och inte göra någonting! Känner verkligen för det. Har kännt mig stressad de senaste dagarna men varför vet jag inte.. Hoppas det går över!

Ska i alla fall läsa lite idag & gå till gymmet.. Annars har jag inget inplanerat!

2 November 2010

Shit, 2 november idag. Tiden bara rusar förbi känns det som!
Snart är det juletider, gud va mysigt med snö,   julgran,   julafton,   julklappar,   julskinka,   pepparkakor,   glögg,   julmust, julbord,   jullov,   Familjetraditioner,   chokladtomtar,   julpynt,   julbelysning, -  och allt annat som hör till julen :)

Men idag har man ju inte direkt haft någon juletidskänsla, fy skam för vädret! Det är verkligen tumme ner för detta! Det finns inget positivt med det. När jag åkte hem från Karlstad idag trodde jag att jag skulle köra av vägen typ 374 gånger. Det var grått, regnet öste ner, massa bilar framför mig, bakom mig, och massor av mötande trafik vars lampor tillsammans med regnet och mörkret gör det näst intill omöjligt att se något! Var skakis när jag kom hem. Men som tur var så kom jag hem oskadd :)

Dagen i Karlstad har varit toppen, först en föreläsning, som i och för sig kunde ha varit bättre. Sen lunch med Jossi ute på Bergvik, efter det åkte vi hem till henne och pratade massa tjejsnack, gud va skönt det är att prata med vänner om allt mellan himmel & jord<3

När jag kom hem stekte jag plättar, som numera är min sambos favoriträtt, och jag håller meh han, det är himla gott! Sen bar det iväg på träning tillsammans med grabbarna. Blev 1 mil på Crosstrainern, fyy va jobbigt det var! Måste verkligen återta min konditionsträning, har varit dåligt med det på sista tiden! Sen blev det lite styrka :)

Nu ska jag kolla om den nya oriflamekatalogen har kommit upp :)

God natt & tack för idag :)

Kvällen

Har varit riktigt skönt att vara ledig idag! Har hunnit med att handla, kollat på två avsnitt av DH, lagat köttfärssås & pasta, läst ur nästan hela boken som ska vara klar tills på Torsdag och nu ikväll har jag tränat core & Bodypump!
När jag kom hem så letade jag upp alla låtar till bodypump 75, det passet vi kör nu. Man blir så taggad av låtarna!

Imorgon efter föreläsningen så ska jag träffa Josefine<3 Ska bli kul att träffa henne, man hinner liksom inte med att ses så ofta när man bor på olika ställen och har olika saker för sig. Men imorgon ska vi ses i alla fall, så det ser jag fram emot!

Nu ska jag fortsätta i samspel på småbarnsavdelningar, kanske till och med hinner läsa ut den ikväll :D

God natt!

1. OneZeroOne - Fever (Cascada)
2.
Henry Blank - Watcha say (B-tastic remix)
3.
Pitbull featuring Akon - Shut it down
4.
Jan Wayne - Wherever you will go (Handz up edit)
5.
P!nk - Bad influence
6.
Carrie Underwood - Cowboy Casanova
7.
DJ Lotus - I will be here
8.
Manian - Ravers in the UK (Hypasonic remix)
9.
Usher - More
10.
Adam Lambert - Whataya want from me


Ledig

Hmm, på något vis så hörde jag inte klockan imorse, funderar på om ljudet typ var jättetyst eller om jag sov riktigt hårt. Men som tur var så vaknade jag av posten som kom bara 10 minuter efter att klockan ringde :) Men iofs, vad skulle det ha gjort om jag skulle ha sovit längre, jag är ju ledig :)

Men men gick upp och åt omelett och hårt bröd till frukost samtidigt som jag kollade på två avsnitt av Desperate Housewives. Nu har jag klätt mig och gjort mig iordning så nu ska jag åka till Ica och hanlda lite. När jag kommer hem ska jag läsa kurslitteratur :)

RSS 2.0