En mysig kväll

Helgen har återigen kommit på besök, och denna helg är inte vilken helg som helst, jag & martin firar 6 år tillsammans.. Ujameja va tiden går fort! Ser fram emot många fler härliga år tillsammans med min underbara Martin<3

Seminariet igår gick bra :) Skönt att ha det gjort! En sak att boka av på listan! Efter skolan åkte jag ut till Bergvik och köpte Reebok Easytone skor, så de ska jag nog inviga imorgon tänkte jag! Köpte mig även ett par jeansshorts ifrån Gina :)

Idag har jag varit till Geijersholm en sväng, städade i sommarstugan till farmor & farfar,  tillsammans med Jolin så det var trevligt och snabbt går det när man är två :) Sen åkte jag hem hit tillbaka till Flippan. Här har vi gjort slingor i håret på Emelie, ätit tacos, druckit cider och spelat spel :) En riktigt mysig kväll, imorgon blir det All in tror jag :)

Nää Natti Natti

regn

Tro det eller ej, men jag tycker faktiskt att det är härligt med lite regn! Det behövs nu, och dessutom luktar det gott :) Men det får inte vara ihållande, bara idag inget mera :P haha..

Idag har jag pluggat rätt mycket, läst massa som vi ska ha seminarie påredan nu på torsdag, och sen har jag förberett mig inför gruppuppgiften som ska göras imorgon så det känns skönt! Har även börjar på den lilla examinationsuppgiften som vi ska lämna in om 1 och en halv vecka.. Vore skönt att få den gjord innan helgen! Så det ska jag banne mig försöka fixa :)

Var även en tur till gymmet idag, usch va det kändes att man inte varit där på länge! Så nu får jag ta mig i kragen och komma igång på riktigt igen!!

Glad påsk :)

Påsken är här, och även våren :) Fy vilket härligt väder!
I torsdags åkte vi hem till Hagfors där det bjöds på grillat och tv-mys med mamma & pappa & Martin och på fredag blev det fest i Hagfors med brudarna :) Kul att träffa alla härliga människor!

Igår blev det påskmat i Borangen hos martins mormor och igårkväll lite påskfirande här hemma i Flippan!
Så nu mina vänner blir det bakispizza, och jag hoppas verkligen inte att de har påskstängt!

jobb

Sitter på rast, jobbar på förskolan idag :) Roligt ät vad det är, har saknat alla dessa barn så otroligt mycket! Och man blir så glad när man märker att de har saknat mig, värmer i hjärtegropen det!
Igår jobbade jag på stället som jag hade praktik på nyss, och det kändes också bra, bättre betyg kan man väl inte få eller? De tar in en som vikarie veckan efter man slutat praktiken! Och även imorgon blir det jobb, men då ska ja va på samma ställe som idag :) Mysigt! Och härligt med lite extra pengar!!!

Vad ska man hitta på för träning idag då? Ta en sväng till gymmet kanske? Var där igår och körde järnet på crosstrainern, shit va jobbigt det var, men skönt när jag var klar :)

Och igårkväll var jag och kollade in hockeyn hos Berggren tillsammans med Martin & Kimmie!

Nej tillbaka till verkligheten :) Ha en bra dag!

Lördag

Vaknade halv nio imorse och kände mig pigg, men bara för att det är lördag och man är ledig så låg jag och drog mig till typ halv tio :) Sen gick jag upp och åt frukost... Eftersom vädret är så vårigt och vackert så bestämde vi oss för en promenad jag & martin :) fem kilometer blev det, shiiiit vad det blåste, fick riktigt ont i öronen :( Men men det har gått över nu!

Idag är det hockey, så vi ska ner till kåren oh kolla matchen, sen ska vi nog grilla :) Sen får vi se vad det bliver, men jag vill ha en luuuugn kväll kan jag ju säga! Måste försöka plugga också.... BLÄ!

Sista dagen på praktiken

Idag har jag gjort sista dagen på praktiken :( kommer sakna alla mycket! Men men, jag ska faktiskt dit och jobba på tisdag så jag får ju snart se dem igen, så det känns skönt :)

Idag kommer det bli en riktigt mysfredag, köpt lite fredagsmysgodis och så blir det tacos, härligt! Känner att denna helg ska jag verkligen ta det lugnt, vila upp mig och försöka plugga!

Fick beställning på ett dopkort idag :) Roligt, så nu får jag börja slipa på lite ideér!

årets första våriga dag :)

Idag måste det ha varit årets första riktiga vårdag?
Härligt!! Imorse var det grått, regningt & trist men sen sprack det upp, tur var väl det när kungen kom på besök eftersom Filipstad fyller 400 år idag :) Såg även kändisar som Rickard Sjöberg, Jessica Andersson & Anders Lundin :) En bra dag på förskolan, och det var kul att få följa med dem ut på stan :)

När jag kom hem tog jag & martin en promenad :) Så skönt väder, varmt till och med ju :)
Sen drog vi och emelie & Berggren ut på stan, kvällsöppet idag, shoppade lite.. ett pussel, lite scrapbookingprylar, en spikmatta och tre berlocker till mitt pilgrimshalsband :) Kanske lägger upp bilder imorgon! Vann även på en lott, handlade man för över 200 så fick man en lott på Magnolia, och jag vann! Jag som aldrig vinner! Så jag fick lite smink och hårspray med mera :)

Det blev även en fika på stan, smörgåstårta och en gobit fick det bli :)

Nu ska ja se klart på big brother och sen söve :)
Natt natt !

dissade gymmet

Struntade i gymmet idag... Kände för att utmana mig själv lite med en längre löptur än vanligt :)
3.7 kilometer visade GPS:en, och jag orkade springa hela, och ni kan tro att det känns skönt! Till sommaren när jag flyttar hem så ska jag springa femman i vågbacken utan problem ska ni se ;) hahaha!

Nu ska jag duscha och sen scrappa :)

Monday morning

Jag hatar måndagmorgon ... Jag har alltid så svårt att komma upp ur sängen :( Imose gick martin upp klockan 05.00 så det kändes skönt att få sova några timmar till! Men när min klocka ringde så ville varken ögonen eller hjärnan eller kroppen pallra sig upp, men till slut så, efter många om och men så tog jag mig upp och cyklade till praktiken som nu har gått in på sin sista vecka! Blandade känslor!!

Idag när jag kom hem fixade jag pasta & köttfärssås, sen var det dags för tvättstugan! Sen har jag inte kommit längre idag.. Ska gå upp till gymmet sen med Martin och några till, kicka igång veckans träning liksom :)

Ikväll vill jag scrappa! Blev inget igår för jag hann tyvärr inte!

Uppdatering :)

Har inte haft tid med bloggen nu de senaste dagarna! Men nu får jag väl göra en liten uppdatering. I fredags så hade vi disco på förskolan, gud va kul vi hade och hur kul var det inte att se alla barn som hopppade runt och stojade! Glädjerus får man av dem :)

När jag kom hem så var det massor med folk i lägenheten, shit säger jag bara! Martin och de har ju haft sista tentan så de har kört hårt torsdag och ferdag må jag säga.. Den ena var fullare än den andra! På grund av ett missförstånd så fick jag möjligheten att följa med dem på middag på kvällen så det gjorde jag :) Mycket trevligt och sen knallade vi till kåren och där blev även jag lite på lyset :) Men jag skulle upp och köra bil på lördag så jag gick hem tidigt :)

Vaknade på lördag pigg som en mört, Jocke och Martin var inte så pigga däremot.. på eftermiddagen åkte jag och martin till Karlstad och firade hans kusin och därefter åkte vi hem till Ekshärad och sov där.
Och imorse drog vi iväg rätt tidigt, kom hem till lägenheten som såg ut som faan ... haha så nu har jag städat lite, men har en del kvar..

Hade tänkt scrappa & plugga lite också... Får se vad som hinns med innan jag ska ta kvällen :)
RSS 2.0