Äntligen Fredag !

Nu är det helg :-)
Jaaa äntligen är fredagen här och jag har varit uppe sen nio, har kommit på att det är rätt skönt att gå upp tidigt, man hinner med mycket mera under dagen :-) Ganska logiskt kanske eftersom man inte sover bort flera timmar!
Nu ska jag äta frukost, i form av en nutrilett shake med chokladsmak.. Försöker tappa några kg, och nu har jag snart hållit på i en vecka, och jag har inte ätit något godis eller druckit någon annan drycka än vatten ! Jag är stolt över mig själv!!

Men ikväll ballar väl allt ur eftersom jag ska på fest :-) Som det ser ut nu blir det med Bella & Therese, Rebecka och Josefine :-) Måste nog äta någon form av fast föda så det inte blir karatefylla ! det vill vi ju inte :-) haha

Ska packa väskan nu, sen dra till bolaget .. Åka hem mot Hagfors, där ska ja köpa mig byxor och ta en promenad med hundarna :-)  Sen bär det av mot Ekshärad !

Ha en bra kväll partymänniskor ! :-)



Ledig :)

aa idag är jag helt ledig, har lyckats bli klar med uppgiften nu och behöver inte tänka på skolarbete förens på lördag :) Nu ska jag ägna mig åt att planera helgen lite :)

Ikväll blir det ett besök i simhallen med Emelie :) Trevligt trevligt !

Fint väder :)

Härligt med lite sol nu när det varit så otroligt grått i flera dagar :-) Man blir så pigg & Glad !
Har nyss kommit hem från skolan, ska nu sätta mig och göra en uppgift sen ska jag ta en långpromenad runt storbron :-) Få lite luft & motion !

Har ingen skola förens nästa torsdag (5/11) :-)
Härligt, men vi har ju jämt liiit som ska göras.. En megastor slutuppgift som sagt, tänkte kanske börja göra den bara jag blir klar med fyran....

//

Ny vecka nya tag !

Måndag.. Igen..
Är ledig rätt mycket från skolan nu i veckan, men istället har vi ju en feeeet slutuppgift som ska vara inne på fredag och en mindre som ska vara inne imorgon, hmmm tror ni jag har börjat? Ööh Nepp... Men borde göra det ikväll..

Har varit hundvakt åt min Molly hela helgen, hon har varit så snäll och go! Det är så otroligt mysigt med hund, speciellt när man bara lånar dem och vet att man får lämna tillbaka dem när de blir jobbiga :P hahaha.. Det är inte så mysigt att gå promenad själv klockan 5 på morgonen när det är bäcksvart ute! Men jag klarade det :-)

Ikväll blir det core träning med Emelie, det ska bli skönt att träna det igen, harhaft lite mer än en veckas uppehåll från det, men nu känner ja mig på G igen !!

Nää vet ni nu ska jag krypa ner i soffan och se på en film som jag köpte idag, Dagboken <3 Den är så bra!

I Väntans Tider..

Jag är ledig idag, men jag klev upp klockan kvart i nio för det ska komma en gubbe hit och fixa toaletten som står och rinner.. Men han har inte kommit än.. Men det är rätt skönt att vara uppe i tid på morgonen :-)
Har hunnit tvätta två maskiner, och nu tvättar jag två till :-) Duktig jag !

Syster har födelsedagskalas hemma idag, hon blir ju tonåring, så jag kanske beger mig hemmåt en sväng.. Får se vad jag gör, beror på hur jag känner..

Imorgon kommer pengarna från Csn , Det gillar jag !! För nu är jag en riktig fattiglapp !
Får lov att försöka få mig nått extrajobb kanske (?)

Nää nu får han komma !

Hejdå !

Äntligen helg :)

Ja då är fredagen här igen då :) Dagarna bara rusar förbi mig känns det som..
Har varit på kontaktdag idag, angående praktiken alltså :-) Skulle även varit till just den förskolan jag ska praktisera på, men de hade sjukdom där så de tyckte inte att jag skulle komma.. Så jag har alltså i princip varit ledig hela dagen idag, härligt! Så nu storstädar jag hela lägenheten, kände att jag var på städhumör, men som ni märker så börjar det avta nu :P hahaha ..  men jag får väl lov att fortsätta.. Sen ska jag läsa ut en litteraturbok så jag slipper tänka på den mera, den bestos av 587 sidor, så det känns skönt att den är klar.. Sen ikväll blir det väl Fredagsmys

Ha en trevlig helg!

om man skulle ....

Ta och börja uppdatera här lite ? :)
Det var ett bra tag sen nu!

Har en ledig dag ifrån skolan idag. så jag ligger och försöker läsa ut en bok nu så jag ska slippa det i helgen! Har nog typ 100 sidor kvar nu lite drygt.. Men det ska jag väl försöka kunna fixa :-)
Nu blir det i alla fall en promenad ner på stan, ska uträtta lite ärenden :-)

Imorgon är det kontaktdag inför praktiken som komma skall :)
Sen är det heeeeeeeeeeeeeeeeelg :-)
Har inte något planerat denna helg tror ja, eller jo en sak, den ska vara så vit så det blänker om den :-)
Så ska jag nog försöka träffa Anna som är hemma <3

Nää Vi höres !

RSS 2.0