Lägenhetskikande

Idag har vi gjort Geobrädor i skolan, riktigt roligt och den kommer jag verkligen att använda mig av :)
Och för er som inte vet vad en Geobräda är så kommer bild:



En kvadrat med 25 spikar i som man sen sätter gummisnoddar på, för att träna till exempel geometri :)
Jättesmarta saker ju! Så nu har jag min egen geobräda och tänkte köpa mig gummisnoddar och sen ha den med mig ut när jag jobbar eventuellt :) Insperera andra förskollärare!

Har faktiskt varit och sett på en lägenhet idag, en på Herrhagen.. Den var sådär, vill byta golv och måla lite, så imorgon ska jag ringa till dem och höra hur det fungerar med sånt, såga att vi liksom vill fräscha upp den lite, och lägger inte de ut något på det så får man väl lägga lite själv då. Sen är det två andra som är med och eventuellet vill ha den också så att man vet ju inte ens om vi får  den.. Positivt är ju att det blir nära till stan och Friskis! Sen blir jag typ Granne med Bästa Bella :D Och bara det är ju värt en hel del! Sen tog det typ 1 minut ner till konsum också en väldigt härlig sak! :) Aja ska ringa dem imorgon och ställa massor av frågor och sen gå in och eventuellt tacka ja då..

Imorgon är det också jobb som gäller :) På samma ställe som i måndags, och där trivdes jag ju verkligen så det ska bli så kul! :) Blir dock en tidig morgon, men det får jag väl stå ut med ;) Med Rix morgonradio så kommer man igång :)

Lite färgklickar

Nu är jag hemma efter en kväll på Makeup store med Emma, blev att lite shopping :) Jag jar ju länge funderat på att börja med Makeup stores hudvård och smink eftersom jag har slutat mer och mer med mitt Mary Kay. Älskar Mary Kay, men hinner inte med det riktigt och därfär har jag valt att ta en paus med det.. Så nu hoppas jag att Makeup Stores produkter är lika bra :) Blev en rengöringsgele, en fukt, en Rouge och ett sånt där mineralpuder som fungerar som foundation!

Blev lite mera shopping på stan innan Emma kom och mötte upp mig, och tänk va sugen man blir på vårkläder nu när vädret börjar bli så vårigt! Har typ bara stickade tröjor i garderoben och huameja va jag längtar efter att få slänga ner dem i förrådet!! Så det blev lite vårigt med hem från Gina & Hm! Och tänk va glad man blir av att shoppa?!! Varför blir man det? Helt sjukt egentligen, men jag får en kick och blir så himla glad! :)


HM 249 kronor :)

Gina 149 kronor



Nu blir det sängen, natt natt och sov gott!

Solsken är min bästa vän!

Hej hopp!
Utedagen i skolan idag var bra och givande :) Och nu sitter jag här hemma och myser!
Har precis läst klart all kurslitteratur som ska vara läst tills imorgon och detta gjorde jag ute på balkongen :) Så himla underbart väder! Fräknarna har bara ploppat upp idag och solen värmer verkligen! Åh hoppas det fortsätter såhär!

Ska fortsätta att chilla lite här hemma och sen blir det ner till stan för att fixa lite saker och sen möta upp Emma för en clubkväll på Makeup store!

Äntligen hemma

Tjo!
Har precis kommit hem typ, efter en lång dag på förskolan.. Men åh som jag trivdes där :)
Ett toppenställe verkligen, kul att jag ska dit på Torsdag & Fredag också!
Nu ikväll känner jag att det inte blir ett dugg mer än chill.. Måste försöka få något i magen bara, lite varma smörgåsar tror jag det får bli ikväll!

Imorgon är det utedag i skolan, hoppas vädret är bättre än idag!
Har blivit dretförkyld inatt, så jag vaknade med öronvärk, huvudvärk, halsont och slemhosta .. Roligt! NOT! Är så trött på att vara förkyld... Så nu blir det väl säkert ett uppehåll i träningen igen :(

Nej, mat och sen TV resten av kvällen!

GODKÄND!

Åh vilket fint avslut på en bra helg, jag blev godkänt på barnintervju-uppgiften :)
Det var abara det jag ville skriva ;) haha!

Söndag och en liten helguppdatering

Denna helgen gick i ett naffs! :-/
Men den har varit toppen! I fredags blev det käk på Mongolian med Emma, Bella, Jocke & Martin! God mat och gott sällskap med andra ord. Efter maten gled jag, Martin och Jocke vidare til Olearys för att ta någon öl, blev dock vin för min del då, men i sommar har jag tänkt lära mig dricka öl :)

På lördag gjorde jag stan med Emma och Bella, vi fixade outfitts och presenter :) Sen blev det fest, först här hemma hos mig, sen till Anna & Fridas examensfest och sen vidare till Blue moon. Sista kvällen, kön var helt GALEN man kunde inte röra sig och ibland fick man fasiken inte ens luft! Tur man inte har cellskräck eller klaustrofobi!! Men till slut kom vi in och där inne blev det drink, dans, mera dans, sång, liveuppträdande med Markoolio :) Sen drog vi vidare till Burger King för lite nattkäk  :)

Idag har jag och Martin varit så himla trötta! Vi har typ sovit hela dagen, vi satt ute på balkongen en stund också! Vilket väder! Fick sitta i bikini för det var så varmt! Våren är på gång :)


Men men imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller! Blir en lååång dag på förskolan imorogn 7.30 till 17.30 så jag är nog lagom trött imorgonkväll ! Tisdag och onsdag är det skola som gäller och torsdag och fredag blir det mera jobb!! Och på tal om jobb, imorgon är det LÖN! ;) Hade jobbat rätt mycket i januari så det blir perfekt nu när jag måste spara pengar till  resan :)

Nej vet ni vad, nu ska jag inte göra så mycket mera idag, bara chilla framför TV:n! Sen lägga mig rätt tidigt tror jag!


Uuuu Va ja älskar dig<3

Ingen rubrik

Jaa, nu sitter jag här i soffan, klar med uppgiften ( typ i alla fall, ska bara finjusteras lite), Klar med tvätten och klar med städningen :) Jag har ju även jobbat idag så jag har att hunnit med lite ändå, skönt!
Imorgon är det skolan som gäller, vet inte riktigt vad vi ska göra, men eftersom vi ska samla material till en projektbok som vi ska göra så är det ju bäst att gå dit :) Tror jag ska köpa en plastfika och lägga alla anteckningar och sånt i, annars är det borta när man väl ska ha det!

Imorgon kommer Martin hem också, mysigt! Denna veckan har gått otroligt fort tycker jag, samtidigt som det känns som det var längessen vi såg på bio och hade mys.. Skumt det där med tiden.. Men men nu är det snart helg igen, toppen, inte sant?!

Titta på blomman vad som har skett under dessa två dagar :)


Vilken skillnad va? :)

Sen nu när våren är här så blir jag så sugen på att sätta lite färg här och var i lägenheten:









Nu ska jag göra mig klar för natten, och sen se på Big Brother :)

inställt

Typ hela dagen blir tillägnad denna förblånade dilemma-uppgift.. Känner att idag är liksom sista chansen för mig att bli klar med den. Imorgon går jag i skolan från 10.30 till 16.00 och sen så kommer Martin hem, vi ska ut och äta med ett soft gäng och då hinner man ju inte plugga. Sen på lördag blir det massa fixande inför Annas Examensfest och då hinner jag verkligen inte med något pluggande, och på söndag ska den vara inne och tror ni att jag kommer orka plugga på söndag? Ööh NEJ är svaret på den frågan.. Men men börjar faktiskt se ljuset i tunneln, men uppgiften känns jävligt dålig och det känns som komplettering knackar på dörren.. Men men dritsamma!

Eftersom jag ändå bara är hemma så passar jag på att tvätta också, sen ska jag ju veckostäda :) Varje torsdag brukar jag städa och fixa här hemma och det ska jag väl också försöka hinna med :) Ingen träning för min del idag, har alldeles för ont i kroppen + att jag som sagt måste bli klar med uppgiften idag! Så solningen och fikan och allt annat jag hade planerat blev inställt, men men påt igen en annan gång!

Får väl se om jag slänger in en liten uppdatering ikväll om hur mycket jag har hunnit med!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Skolan idag var väl helt okej :)
Direkt efter den så satte jag mig på bussen ut till Friskis där jag skulle möta upp Bella för ett konditionspass.. Vi gick upp och ställde oss på varsin crosstrainer, men det var de två som är sämst, så vi tog cyklarna istället, men neej inget passade oss.. Istället sprang vi ner och bokade in oss på ett gymapa/bas pass! Så det blev det idag :) Skönt, men jobbigt för träningsvärken!

Nu sitter jag här hemma och har precis ätit omelett med bacon i :) Mums! Känner dock ett jädrans sötsug just nu.. Får bli en apelsin på det! Ska ta mig in i duschen också, och sen förbereda inför morgondagen. Först vankas det jobb och sen ska jag möta upp Bella för lite solande och träning :)

Hmm måste plugga också!! Åååh ..

God morgon

Åååh smärta!! Ajajaj vilken träningsvärk! Alltså jag får så sjukt ont! Frågar mig återigen kan detta verkligen vara bra?! Haha.. Tror inte ens jag kommer ta mig upp ur sängen! Att gå på station/medel idag känns som jag kan drömma om! Men ett konditionspass kanske? Jaja får se hur det utvecklar sig under dagen!

Har ringt till Apartment bostad nu på morgonen, herregud detta med att hitta en lägenhet mer centralt känns helt jävla hopplöst just nu :( men det är väl bara att hänga i antar jag..

Ska i alla fall försöka ta mig ur sängen nu, kanske hinna plugga lite och sen gå upp till skolan för ett pass på tre timmar! Vad är matematik tror jag dagens föreläsning hette..

Frisk promenad

Tjoflöjt!
Idag fick jag pallra mig upp runt sju och masa mig iväg till skolan.. Var väl en ganska givande dag, lite tips på lekar och sen fick vi information om den kommande projektboken som ska påbörjas nu och lämnas in i slutet på maj.. Känns som att det är lite rörigt i min hjärna nu .. Mycket i skolan känns det som, men det beror kanske på att det känns som att jag har noll koll just nu.. Hmm får sätta mig med kalendern imorgon och försöka få koll på livet helt enkelt!

Efter skolan kom farmor och farfar hit på lite besök, fick en fin blomma av dem :) Sen fikade vi lite och därefter skjutsade de mig till Friskis och Svettis där det var skivstång som gällde.. Daaamn hon körde hårt den kvinnan! Haha Tror jag kommer ha grym träningsvärk... Efter den bestämde jag mig faktiskt för att gå hem.. 5 kilometer, härligt jobbat Elin :) Det börjar ta sig! Det är inte jobbigt längre, träningen känns skön och gör mig glad & pigg! Och med lite musik i öronen så är det faktiskt riktigt härligt med promenader!

Ikväll har jag kommit igång med min dilemma-uppgift.. Ska ha frågan Hur kan leken stimulera barnens språkutveckling. Många man möter tror att barn bara "leker", men ni anar inte hur mycket de lär sig genom den!
Känns skönt att ha kommit igång lite i alla fall, och imorgon fortsätter jag! För nu blir det Big Brother! :)

Hinner inte riktigt med

God kväll!
Som ni märker hinner jag inte riktigt med bloggen ibland! Men men så är det..
I torsdags skrev jag ju att jag var så slö, och det kan ha berott på att jag åkte på en släng av magsjukan på kvällen... Usch, fy va hemskt det är med magsjukan.. Men men det gick över till slut och nu mår jag bra igen.

Martin kom hem i torsdagskväll så det blev en extra dag med honom, dock låg jag ju hemma och var dålig.. Han åkte till Jocke under fredagen! På kvällen blev det lite mysmat, och sängen tidigt! Lördag blev också lugn för min del, hade lite mys med Bella! Vi tittade på i en annan del av köping och Baywatch :)

Söndag blev det bio, En gång i Phuket! Haha den var rolig, sen blev den liksom lite sådär internt rolig också, ingen idé att skriva om det här för ingen kommer fatta ändå :)

Sen åkte jag faktiskit hem igårkväll, hem till Hagfors.. Har ju lånat pappas bil så det var på tiden att jag lämnade tillbaka den :) Och idag har Mamma skjutsat hit mig :) Vi åt på Tuppen och fixade några ärenden.

När jag kom hem hit så blev det en lång powernap, hade sån huvudvärk så jag var tvungen.. Sen pallrade jag mig iväg på Gympa medel med Bella. Tog till och med Cykeln dit, så 1 mil på cykel och ett träningspass på friskis blev det idag! Härligt, imorgon laddar vi för skivstång! Och om det blir som planerat så laddar vi för station medel på onsdag och box på torsdag :)

Idag har jag tagit ett stort steg i min mänskliga utveckling, eftersom jag cyklade till och från friskis odag så köpte jag mig en reflexväst som det stod friskis och svettis på :) För typ något år sedan så skulle jag ALDRIG sätta på mig en sån.. HAha detta måste ju vara ett bevis på att jag blir mer och mer mogen ;) Asså, jag vill Synas, jag vill inte bli till exempel påkörd bara för att man inte syns! Så PÅ med reflexer allihopa! De räddar liv! :)

Nu blir det Big Brother och sen sova, för imorgon är det skolan :)
Go natt!

En spark i baken

Slö slö slö slö slö .... Idag är jag SLÖ ;)
Skolan idag var rätt värdelös, 1,5 timme skrivdans, men hon snackade mest om runor och annat.. Vet inte riktigt vad jag fick ut av det, men nu har jag haft den föreläsningen i alla fall och man får väl se om man använder sig av den i sin yrkesroll längre fram i livet ...

Efter skolan så blev Linn med hit och vi slöade och åt lunch för hon skulle börja jobba klockan 13.. När hon gick så blev det en powernap i soffan, nu sitter jag här och ser på Biggest Loser USA och känner att Friskis kallar på mig! Axeln känns lite bättre idag, men kör nog bara konditionspass veckan ut så jag inte förvärrar det! Så just nu behöver jag en spark i baken för att komma ur soffan och i träningskläderna ;)

Har blivit bokad på mera jobb också, på torsdag :) I Skattkärr, nytt ställe alltså! Spännande :) Bara 4 timmar dock, men vi har en uppgift som ska lämnas i på fredag då, så att 4 timmar blir nog toppen :)

Neeej ingen lär komma med den där sparken så jag får väl försöka ta mig upp på egen hand ;)

kvällsbabbel

kvällen är här !!
Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova, för imorgon är det skolan som gäller! Slutar klockan 11 och då får jag se om det kanske blir en sväng till Friskis.. Har fått ont i axeln nu på kvällen :( Har haft detta typ 5 gånger förut.. Tror det är någon sorts inflammation.. Så nu blir det voltaren och muskelsalva.. Så typiskt, är det inte det ena så är det det andra :( Vill träna nu, ordentligt och regelbundet.. Inte ha ont :(

Men men, eftermiddagen har spenderats med Linn, vi lagade mat och åt kladdkaka ;) Sen har vi varit iväg och tjuvkollat på en lägenhet.. Imorgon ska jag ta telefonen och ringa för att få ett Ja ett nej eller ett kanske.. Jag hoppas på ett glatt besked.. Men säkert inte ... Men hoppas och håller mina tummar och tår, det gör jag!

God natt, sov gott !

Bra eller Anus?

Haha Är det bra eller anus när en tant på gymmet frågar va sjutton jag har gjort när jag är så svett och röd i ansiktet? Haha .. Passet gick bra, och fy va gött det är att köra kondis! Svetten bara forsar och man känner hur man kör slut på sig själv :) 40 minuter på löpbandet fick det bli idag! Promenad/jogging blir det ju! Kör liksom lite intervaller :)

God morgon!

Längessen jag skrev ett blogginlägg på morgonen känns det som :) Men idag vaknade jag 8.20 och var superpigg! Härlig känsla! Önskar sånt kunde ske oftare ;) Men men man får väl vara glad de dagar det händer!

Sitter i soffan och ser på Tv och äter gröt! Snart ska jag faktiskt dra mig bort mot Friskis och Svettis :)
Sen hem och dona för att sedan dra sig upp mot universitetet för en föreläsning!

Solen skiner så vackert idag också! Åh så mycket energi man får av solen! man blir pigg och har lust att ta tag i saker och ting! Mera SOL!!

Ha en bra dag allesammans!

Alla hjärtans dag idag då

God kväll!
Igår blev det en riktigt tidig kväll! Låg i sängen innan klockan sju! Det har nog inte hänt sen jag var typ 5 år eller något! Var helt slut, somnade runt nio! Men det var riktigt skönt att få sova! Sov ända tills klockan ringde imorse!

Att jobba idag har gått bra, men fy ibland känner jag mig så himla frustrerad och vet inte alls vad jag ska ta mig till.. När barn inte lyssnar, bara skrattar mig rätt upp i ansiktet när jag försöker prata med dem, inte har någon respekt för mig och testar gränser till 110%.... Då blir jag ilsken inombords, framför allt för att jag själv inte vet vad jag ska ta mig till... Barnen gör det ju inte för att vara elaka.. Men en sån sak tror jag blir bättre när man får en fast tjänst.. Man lär sig hur barnen fungerar helt enkelt :) Nu när man hoppar fram och tillbaka på olika platser så är ju det riktigt svårt och jag förstår ju att barnen testar, det hör ju till deras utveckling, men det är frustrerande!

Idag är det ju alla hjärtans dag också, och eftersom jag spenderar den utan Martin så har jag köpt mig en liten blomma och ätit en väldigt god kycklinggryta :) Jag tycker att man får tycka vad man vill om denna dag. Det finns så många olika synpunkter om den. Jag tycker i alla fall att det är en mysig dag :) Och jag ska nog köp en liten sak till Martin tills vi ses <3 Bara för att jag älskar honom! Till helgen blir det mys!

Jag har även passat på att tvätta och städa idag! Hur fasan kan det bli så mycket damm?! Uuuah, att jag inte har utvecklat dammallergi ;) Men nu är det borta för en kort period i alla fall och tvättkorgen är nästan tom!
Imorgon är det skola som gäller, börjar kl 13, så därför ska jag nog försöka att ta mig iväg till Friskis för enn litet konditionspass! Och sen efter skolan blir det plugg och mys med Linn..


Trötter

Ojoj, nu är jag så trött, så ärligt talat skulle jag nog kunna somna för kvällen nu om jag gick och la mig :)
Att jobba gick bra, och det var lite härligt att få köra lite bil faktiskt, för jag saknar det! Skulle ju ha jobbat till klockan tre men de behövde lite mer hjälp så jag blev kvar till fyra! En extra timme lika med mera pengar ;) Sen har de ringt som tokar idag från vikariebanken, så imorgon blir det jobb och även den 1 och 2 mars.. Heldagar alltihopa :) I LIKE !

När jag slutade så drog jag direkt till Friskis och Svettis där det blev 40 minuter på en crosstrainer! jobbigt men skönt att köra skiten ur sig! Men jag känner att jag orkar inte göra mer idag ;) Ska nog bara duscha och sen krypa ner i sängen och se på TV resten av kvällen! plugga lite ska jag ju göra också! :)

Uppdatering

God kväll !!
Har inte hunnit blogga alls denna vecka! Det har verkligen gått i ett kör.. Men nu har jag precis landat hemma i soffan och har äntligen tid att uppdatera mig :)
I tisdags drog ju jag och Therese till Stockholm för modemässan! Beställde nya kläder till butiken så håll utkik! ;)
Efter Två dagar med massa fina kläder, goo mat, härligt sällskap, lite drinkar och hotellövernattning så bar det åter igen hem till Karlstad.. Där Martin faktiskt var hemma och väntade på mig :) <3

På fredag blev det lite jobb på Norbergs kläder och på kvällen blev vi inbjudna till grannarna i Geijersholm.. Blev god mat och (massor) med drinkar och Tequila... Var lagomt pigg när vi skulle upp och kolla rally på lördagmorgon ;) Men men jag tog mig upp och det bar iväg ut på en sträcka i skogen med massa gott folk, snabba snygga bilar, brasa, korvgrillning och skratt :)

Sen på lördagkväll blev det tidigt, lite mat och sen sängen typ, vi var helt slut! Och idag vaknade vi pigga och glada :) Anna & stefan kom upp till Geijersholm och hälsade på en stund, sen drog vi upp till Värmullen och tittade på den sista specialsträckan :) Hade med oss vovvarna och vi hade det trevligt.. Sen avrundade vi vår vistelse i Hagfors med en pizza från Milano.. uuuuh finns ingen godare pizza!

Nu har Martin åkt ner till Göteborg och jag tvättar och fixar här hemma..
Imorgon är det jobb som gäller, i Molkom .. Lite långt kanske, men fick låna bilen av mamma & pappa så jag ta en superdupertidig buss ;) Snälla föräldrar man har!

Nu kommer lite bilder från veckan

















Herregud va klockan är mycket!

ojojoj denna dagen har gått i ett nafs! Klockan är snart 12!! Och jag ska upp och ha seminarie imorgon! Gå och lägg dig människa!
Har ju som sagt varit iväg och bokat biljett till L.A.. 5-19 april blir vi borta och ni kan tro att jag längtar!

Sen åkte jag hem och pluggade massor, för jag har en uppgift som ska lämnas in på söndag, och imorgon åker jag nämligen till Stockholm för att gå på modemässan med Therese! Wiiiie! Kommer hem sent på torsdagkväll och på fredag ser det ut som om det blir jobb på Norbergs kläder! Sen är det ju Rally i helgen och Martin och jag har lite planer.. Så jag ska INTE sitta och plugga hela helgen! Men men jag har äntligen blivit klar och det är dags att skicka in den :) Härligt jobbat Elin!

Sen har jag varit iväg till Friskis och svettis idag också :) Äntligen ska jag få komma igång och träna igen, det känns underbart!!! Men huuuuameja va jobbigt det var idag, blir nog några riktigt hårda och jobbiga pass för min del nu när man varit borta i ca 2 och en halv vecka! Men men snart är man nog tillbaka till den "normala" formen igen!

Haha har inte ens hunnit packa inför morgondagen.. Men jag får ställa klockan tidigt så jag hinner med allt innan skolan börjar!

Sov gott och ha det gött!

LOS ANGELES !!!

Har precis kommit hem från stan.. Har varit in på Ticket och bokat resan till Los Angeles!! Åååh som jag längtar :) Wiiie.. Tillsammans med Emma och Martina så drar jag ner och våldgästar jennie :) Ser fram emot det och det kommer bli så himla bra! :) Är lite orolig över byten och allt, men på något vis kommer vi nog fram! Haha!

Aja, vet ni vad nu må¨ste jag plugga!

Träning

Tjabba Tjena Läget?!
Att jobba idag gick bra, imorse beslutade jag mig för att gå av bussen ute på Sundstad och gå till Färjestad istället för att stå på torget och vänta i en kvart och fy i mig själv va kallt det var, tror jag förfrös mina lår. Uh de var så kalla så det bara stack i dem.. Men men jag kom fram i alla fall och kunde utföra min arbetsdag!

När jag slutade så var ju vädret så härligt så jag gick hem, dock med thermobyxorna denna gången ;) Alldeles lagom temp var det, kylan bet lite i käkarna, men det var gött! 5 kilometer var det hem, så nu har jag fått en promenad idag, och ikväll ska jag med Therese & lollo på en tur i simhallen! Åh det var längessen jag simmade och det ska bli härligt! :) Känner att det är dags att börja på lite med träningen! ÄNTLIGEN!!

Ikväll blir det mys med Murtta <3

Min rygg :(

Hejsan!
Har precis kommit hem.. Blev jobb 8- 17.30 istället för till 16.00 och efter 9,5 timmar på småbarnsavdelning så strejkar och värker min rygg just nu :( Fy hatar det .. Hur ska det bli när man blir gammal?
Ska jobba imorgon också, men det är inte på en småbarnsavdelning.. Hoppas det är borta imorgon i alla fall!

Ikväll blir det mera kurslitteratur och sen vila hela kvällen :)
Imorgon kommer älskade Martin hem <3

God morgon

God morgon!
1 fabruari idag :) Herregud va tiden går fort! Men men, har tagit en lång varm dusch nu på morgonen och ätit lite frukost! Nu bär det av mot Förskolan för jobb och eventuellt lite plugg på rasten också!

Bye bye!

RSS 2.0