Båt

Idag var det lite tryck i affären, många som är nyfikna på rean :)
Efter jobbet åkte jag till Sommarstugan där det bjöds på mat, grillad kycklingfilé & Färskpotatis, sen kladdkaka, jordgubbar & grädde, Yummy! Sen blev det en båt-tur! Jag, mamma, pappa, Molly & Alice! Mysigt, men ack så kallt! Vart är sommarvärmen?
 
Nu ska jag nog ta en varm dusch, fryser som tusan! Sen blir det sängen för imorgon blir det jobb igen hela dagen lång, och sen på kvällen blir det mat på bryggan med några härliga personer <3
 
Natti natti!
 
 
 
 

Godkänd

Fick svar på Projektboken idag, äntligen godkänd!
Så skönt, nu är det sommarlov!  Dagen idag har bestått av jobb, massage och lite mys hos farmor.. Nu blir det snart sängen, för imorgon hoppas jag att det blir invation på Norbergs kläder, för imorgon startar REAN! Några plagg säljs ut för sjuka 50 kronor plagget! Först till kvarn gäller det ;) Sen massa annat tilll halva priset, så in och fynda vet ja ! :)
 
 

Känns gött!

Tja! Ser att de gjort om massa på blogg.se! Lär ta ett tag innan man fattar hur det fungerar ;) Sitter i alla fall hemma i Hagfors och har precis lämnat in kompletteringen på projektboken, så nu hoppas jag att den blir godkänd :) Har även gjort slut på riktigt med lägenheten på Kronoparken, och det känns så himla skönt! Var så mycket fixande med den nu på sista tiden! Så nu bor vi äntligen bara på ett ställe ;)

Idag och resten av veckan är det jobb på Norbergs kläder som gäller! Så kul att få arbeta lite här igen! Massa fint och på onsdag smäller det, för då börjar Sommar-rean! :)

God natt !

Ännu en ledig dag med lite saker fixade :)

Idag har jag fixat och trixat med städningen i lägenheten på Kronoparken, så nu är det kontrollerad & klar!
Imorgon ska vi dit och skruva ner det sista eftersom de inte har någon ny hyresgäst än.. Känns tråkigt att ta ner en fin hallplafond, en rullgardin och en fin persienn i köket.. Det är ju såna saker som nästa hyresgäst säkert skulle uppskatta, men men så är det! På Torsdag är det besiktning och då ska vi äntligen lämna in nycklarna också!

Fick tillbaka min projektbok idag, inte så kul.. Blev inte godkänd, så nu blir det komplettering... :( Måste försöka fixa den så snabbt som möjligt.. Fan va surt det känns, min första riktiga på hela universitetet... Hmm, men men någon gång måste ju bli den första.. Jaja får ta tag i det, men inte ikväll!

Blev en promenad med Therese idag också, i 1 timme och 30 minuter, känns så skönt! får se om det blir någon fysisk aktivitet imorgon :) Martin kommer hem imorgon också, och tvättas ska det göras, och jobba ska jag göra, ringa till besiktningsmannen ska jag också göra, och fixa en tvättkorg skulle jag behöva göra.. Haha mycket som ska göras imorgon!

Ikväll har jag umgåtts med Linn, de va härligt <3 tack för ikväll!

Nej plocka lite här hemma och sen krypa ner i sängen och sova!

Natti natti



Uuuu sö jag saknar dem! Till veckan blir det massa mys med dem!

En ledig dag

Blev inget jobb idag, men jag har fixat massa annat så det kändes skönt ;)
Däremot fick jag sms och mail nu, så på onsdag blir det jobb! Sen om det blir något imorgon eller inte, det återstår att se! Just nu fixar jag lunch och lite matlådor åt Martin <3 Och snart dyker Therese upp och det blir promenad! Fan det ska bli så jävla skönt att börja röra på fläsket igen efter typ 4 veckors uppehåll pga av sjukdom!! Känns bra att börja med promenader! Är ju inte helt 100 än, men snart så! :)

Ännu en passerad helg

God kväll!
Ja då var ännu en helg förbi! I torsdags gick systeryster ur nian och i fredags tog bror studenten! Är det jag eller de som blir gamla?! ;) Blev lite kalas hemma och senare åkte vi till Ekshärad och träffade Jennie som har anlänt till Sverige från Los Angelses! ;) Men sen bårde det av hem till Karlstad igen, och igår städade jag och Martin ur lägenheten på Kronoparken.. Och sen på kvällen blev det kalas! Hade riktigt roligt! Idag har vi slöat och fixat lite med lägenheten..

Är tillgänglig för jobb imorgon, har inte fått något ännu men jag låter det stå kvar ifall någon förskola ringer imorgonbitti ;) I need Cash!

God natt !

Tisdag

Att jobba idag gick bra, var här på Herrhagen så det var ju väldigt nära och bra ;) Där hoppas ja man får jobba mera! Imorse blev jag även bokad på jobb imorgon, så Romstad mellan 7.30 till 14.00 blir det! En lagom dag, för precis som idag så måste jag upp till Kronoparken efter jobbet och fixa i lägenheten! Varför sparar man allt till sista stund?! Jaja, det löser sig ju liksom alltid ;)

Nu då.. Hmm tror jag ska plocka lite här hemma, behöver verkligen få ordning på min garderob! Sen får jag se om jag ska knalla ner till Emma  ikväll och se på hotell inför lady gaga ;)

selma spa

Tjoho!
Helgen är slut och den spenderades själv hemma i soffan på fredag och på examensfesti Filipstad på lördag..
Igår styrde jag saaben hem mot Hagfors och myste lite med familjen och idag var jag, syster & farmor till Sunne och spenderade dagen på Selma spa! Har aldrig varit där förut, men dit lär man väl åka igen (När man har pengar igen) Haha.. Fick ju presentkort i julklapp, så det var kul att få testa på! Jag badade i ett kurbad, fick en ansiktspeeling och en saltskrubb på kroppen! Allt var hur skönt som helst! Nästa gång vill ja prova på sån hot stone massage, de ville inte göra den idag eftersom jag fortfarande är sjuk :-( Och det ät ju onödigt att bli sjuk igen nu när det äntligen känns som det håller på att vända..

Nu har jag ont i tandköttet igen pga mitt överbett :-( Funderar på om jag ska ringa tandis imorgon, hon ville att jag skulle höra av mig när jag fick problem, för då kunde hon skriva ut något bedövande och bakteriedödande.. Men de kostar völ typ 800 att bara öppna käften och sen typ 300 för munsköljen! DYRT!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för jag ska jobba imorgon :) De ringde förut! Så till 14 blir det jobb!

Natti natti !

Sommarlov :)

Åh, sista dagen på termin 6 är gjord! Ett ganska slappt, men ack så segt seminarium.. Satt och räknade ner hela tiden, snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlov :) Till hösten börjar jag min sista termin alltså, GALET!

Efter skolan tog jag en tur till Kronoparken, skulle hämta maten i frysen.. Men möttes av en frys där allt var blött och i princip låg och flöt omkring. Martin & Andreas hade visst glömt sätta på strömmen tillbaka i lördags när de hämtade tvättmaskinen ;) Så det blev att slänga allt, tur att den inte var så stor ;)

Knallade upp till konsum förut, tänkte fira sommarlovet med tacos ;) Dock mår jag sämre idag än vad jag gjorde igår så jag fick ringa och sjukanmäla mig från jobbet imorgon, lite tråkigt, men halsen värker och jag hostar så det gör ont i både bröstet & ryggen, huvudet gör ont, näsan är tätt och jag har ingen energi till något typ..

Aja, ska mysa ner mig till en film ikväll, himlen är oskyldigt blå, köpte den förut på konsum :)

Flytt :)

I torsdags hämtade vi nycklarna jag & martin <3
I fredags var det fullt upp hela dagen för killarna, jag var i skolan hela dagen, men hjälpte till när jag slutade :)
Och nu sitter jag här och myser i vår nya bostad! Trivs som fisken i vattnet känns det som! Och det kommer ju bara bli ännu bättre när allt blir färdigt!

I lördags åkte vi hem till Ekshärad där det blev marknad och sen fest hos Jim & Angelika.. Kul kväll! Idag har jag blivit sjuk också, kände på mig igår att jag inte mådde alls bra, hostar som bara den! Och nu fryser jag och huvudet bultar.. Förkylning på gång kanske.. Hoppas den försvinner lika snabbt som den kom!

Projektboken har jag jobbat med ikväll och äntligen är den inskickad! Men jag är inte alls nöjd och ställer nog in mig på komplettering.. Men men va gör väl det om 100 år? Imorgon har vi även litteraturseminarium, har inte läst boken, tänkte lägga mig och göra det nu.. se hur mkt jag orkar..

MEN imorgon efter seminariet är det äntligen slut på termin 6!!! SOMMARLOV! :) En enda ynka termin kvar nu! Sen kan jag titulera mig som förskollärare :)

RSS 2.0