långa dagar - men fort går de!

God kväll!
Har haft en rätt lång dag idag, 8-18, och imorgon blir det 6.30 till 17.30! Men fördelen med att jobba på förskolan är att dagarna går så läskigt snabbt! Efter jobbet fick det bli träning, 1 timmes kondition.. Huua det var en lång timme. Blev 20 minuter crosstrainer, sen 10 minuter på en annan typ av crosstrainer och sen 30 minuter på löpbandet och lite intervaller..
 
Nu ligger jag och ser på Biggest Loser :) Får se om jag orkar se hela eller om jag somnar i nån av alla dessa pausar!
 
 
God natt !

Ny favorit :)

Har fått en ny favorit! Den var riktigt god, smaka den om ni inte gjort det! Efter jobbet idag gick jag upp till Konsum och pantade, 78 kronor rikare.. Haha det är pinsamt att panta, men va fan hållbar utveckling och extra klirr i plånkan. Det fick också bli lite plock och stök här hemma, dammsugaren och skurhinken åkte fram och lägenheten fick sig en omgång..
 
Men nu blir det biggest loser och sen sängen.. Stänger förskolan imorgon så jag måste ha massa energi :)
 

kort bildinlägg, bara för att testa att ladda upp via instagram :)

I söndags blev det glass med Bella :)
 
Blev lite shopping på skopunkten, så nu har jag ballerina i sommar :)

Lite nytt :)

Go kväll!
Ligger i sängen och försöker bli trött :) Går mindra bra, har shoppat på jotex.
Idag har jag haft mitt första egna utvecklingssamtal och det gick bra. Det var liksom både spännande/läskigt/nervöst och roligt på samma gång. Det känns i alla fall toppen att få ta ansvar och gå vidare i sin utveckling och samla på sig erfarenheter :)
Har även fått min första arbetsskada idag, en tallrik föll ner och gick i 100 bitar och en bit hamnade på min fot så det blev ett jack. Jag hade vita strumpor och den vita strumpan blev snabbt röd, varm & blöt.. Yjuuuuk! Barnen blev helt till sig och mitt i allt kom föräldrar, haha lite smått kaos med andra ord.
 
 
Denna matta är tänkt att ligga i köket framför spisen & diskbänken
Denna beställde jag två av, och de ska ligga på vardera sida om sängen :)
Och denna kappa ska få hänga i ett av köksfönstren
RSS 2.0