Ladies Night :D

Fredag 2009-02-13

Upphämtning busstation kl. 19:00 i Filipstad med avfärd till Örebro

Hemresa: 02:15

Följande ingår i priset:

Inträde
Garderob
En välkomstdrink bestånde av en smaskig frozen margaritha
Buss tur och retur
Privat show med läckra underklädesmodeller!!!!
En stor mingelbuffé

(Senare på kvällen är naturligtvis insläpp för killar)

Allt till priset av endast 249 kr per person!!!

Men det är först till kvarn som gäller för vi fyller bara en buss. Så missa inte det här tjejer.

Förköp på Thomas kläder i Filipstad
(Prata med Tina)

Go kväll !

Hallå kollade nyss på Sveriges sämsta bilförare eller vad det heter , hallå kan man verkligen va
så jävla kass på att köra bil ? De är ju faan farligare än en som druckit alkohol och sätter sig i bilen !!

Börjar lära mig liiite mer av facebook nu oxå =) haha det tar att ett tag innan poletten trillar ner kan jag lova !
Nu ska jag och martin krrypa ner i sängen och kolla på TV ..

God natt på er ! None

.....

Nyss kommit hem från jobbet, shit va grejer det hade kommit :)
Det är alltid lika kul att packa upp !! Kom en riktigt mysig tröja från Blend She som jag är lite sugen på !
Idag skrev även Tina upp mig på den där trippen till Örebro på Ladies night oxå ! Hoppas Hoppas att några av mina vänner vill med, det är så tråkigt nu när många har flyttat för det blir så svårt att planera :( men men hoppas hoppas nu i alla fall ! Är inte så sugen på att dra dit själv, men det verkar bli en helt underbart rolig kväll!! 249 kronor och då ingår buss dit och hem, garderob, inträde, välkommsdrink, en riktigt härlig buffe av en riktigt bra kock och sedan kommer det ju underklädsmodeller :D Yääää , haha .. Visst man har ju pojkvän, men som Tina säger man är ju inte blind.. Sen är det ju faktiskt ingen strippklubb ! Det är ju en kul grej :) Hörde något om att det kanske skulle vara modeller för kalsonger av calvin clein eller hur fasiken han stavar !

Usch & Fy

Syster har tydligen spytt ! Tur att jag fick jobba här i Filipstad idag och imorgon ! Så man slipper vara hemma för den där dreten vill man inte dra på sig ! Blääää !

Sitter och väntar på att ja ska få gå till jobbet :) ska jobba med Tina idag och snacka lite om fredag den 13 Februari , guud jag vill så gärna iväg , :) Så nu tycker jag att ni hänger på ! Är skita fest sugen ! Och nu till lördan när det är Folkan så är jag barnvakt, plus att det är Lasse Stefanz och det vill jag såå gärna på ! Men men det är ju kul att vara barnvakt oxå :)
Sen ska jag hämta martin, Daniel, mamma och Annbritt i munkförs för de ska ju på LS !

Nästa helg bär det förhoppningsvis iväg till Anna , Det hoppas jag oxå på !

None

Jävlar så kul !

Nu jädrar ska det planeras :D Jag har en mycket rolig chef :D
Hon känner en som nyss öppnat ett uteställe i Örebro !
Så nu blir det en ladies night ! Med Manliga strippor å allt  fatta jag som i alla fall !! Så hon sa Bjud med några vänner å häng på !! :D  :P hahaha

Sen blev jag även medbjuden på smink kurs på make up store :) Ska bli kul om dessa saker blir av !

Nu ska jag snart äta falukorv å makaroner :D Sen blir det fiml med martin daniel och Jocke

Tisdag

Idag åkte jag till Hagfors för att jobba :) Vi håller på att göra om där nu så jag var där i ca 2 timmar sen kom vi på att jag skulle åka ner till karlstad och köpa hyllor på Jysk till butiken, så jag tog med mig farmor och tog en tripp :)
När vi hade hämtat hyllorna om nätt och jämt gick in i bilen så tänkte vi att vi drar till Bergvik och shoppar lite :) Eftersom lönen kommit !

Så idag fick jag tag på trosor och strumpor på H&M , Linne, blus, klänning och örhängen på Gina och sist men inte minst två par skor, hör och häpna jag har fyndat igen ! De ena kostade 999 kronor och det var 70% och de andra kostade 799 och på dem var det 50 % fast hon slog fel i kassan så hon drog 70% på båda :D Så jag fick två par skit snygga skor och en skovax för 600 kronor ! :D Såå himla roligt när man hittar saker på Rean ;D

Så imorgon blir det en helt ny outfit !

Näää nu blir det kvällen : D

Ska bara betala en dreträkning till a-kassan först :( mindre kul !
och så kanske ja gör en beställning från H&M :D men det får vi att se .. Tar det kanske längre fram i månaden, när det suger mer i shoppingtarmen ;D hahaha

Det blir aldrig som man tänkt sig :)

Neej verkligen inte, i alla fall inte de sista dagarna :) Idag när jag kom till jobbet för att hämta kläder och sedan  åka till hällefors för att jobba till klockan fyra :D En kort och härlig dag tänkte jag som var väldigt trött imorse..
Men så kom jag till Butiken och där berättar Tina att alla tre ordinare personal har sjuka barn ! Så jag skulle jobba i Hällefors till ca 12 och sen åka därifrån till Filipstad och jobba där alldeles själv hela dagen.. Jaja tänkte jag :)
Så idag har jag varit helt själv, det givk mkt bra, man lär sig så mkt mer när man är själv ! För då har man ingen som löser de problem som uppkommer utan man får göra det själv :D

Jag fick mig ett gott skratt den sista timmen i alla fall , det kom in en pojke på typ 12 år och frågade om vi hade Björn Borg kalsonger :) aa sa ja och så tog han ett par och betalade.. Sen kom han in igen efter typ 10 minuter, och skriker Får man prova kalsongerna ?!? Ja bara ööh nja, sen hann jag inte längre förrens han skrek ja provar dom hemma , hahah jag bara aa men se till att du har dina egna kallingar under ! haha Rolig var han i alla fall :D

Får se hur det blir imorgon, kanske behöver jobba i Filipstad , om jag inte ska det så ska jag nog åka hem och jobba :D
Näää nu blir det slappt i ett par timmar !

Lägg MÄRKE till mitt Blåmärke !

På bilden nedan, ovanför mitt vänstra bröst, haha det är Terroristen Therese som varit igång :P hahaha

Fattar inget !

 Hallå hjälp mig, jag har skaffat facebook men fattar nada !!
Det bara sprutar in mail där det står att blablabla vill bli vän å sånt !
hahahaha teknikens underverk det är jag det ! Ska man liksom skriva till varandra som man typ gjorde på lunarstorm eller ? ?

Har i alla fall nyss kommit ur duschen .. Är det något bra på Tv ikväll då ?
Om inte får jag väl försöka lära mig mera om facebook ! Skriv ett inlägg till mig vet ja så kanske ja fattar något !! Hahahha

  

Detta är ingen vanlig bild på mig, det är från en fest med tema 80 talet ..
Vettu tusan om det är rätt stil haha , men bara så ni inte tror att ja går omkring sådär annars oxå :P

Söndag

aa idag är det söndag ! Vilket innebär sista dagen innan det börjar en ny vecka..
Idag har vi inta haft mycket att göra, så jag har städat hela lägenheten, rikgtig storstädning med dammning å allt :D Så nu glänser det här hemma ! Gud va skönt ..

Har just käkat nudlar och hårt brö, och nu hamnade jag här framför denna sak .. Datorn ..

Imorgon är det jobb i Hällefors som gäller... Det är sista gången som jag är där nu :( men men det har varit kul att få prova jobba på ett annat ställe oxå =)

Nää nu ska jag försöka hitta på något kul ! !

Vilken start på dagen ! haha

Ojojoj vilken lördag det har varit
Började med att jag åkte till jobbet imorse, jaa jag åkte för fy faan vilket dretväder det var !!
När jag nästan var framme så kom det ett helt gäng med änder ! Och när de ska över vägen, då tar de ingen hänsyn till att det är glingt och man har svårt att stanna !! Åååh sega IQ befriade fåglar ! Så jag tvärbromsade väl och bara gleeeeed och änderna likosm fattar ju inget , och jag bara hallå hur ska jag göra, ja vill juu inte köra över den !! Ska jag satsa på att få den rakt under bilen eller ska jag köra upp på trotoaren ?!?!?! Nää så jag tog det snabba beslutet och svängde upp på trottoaren men ankjäkeln den bara går rakt fram ju !! så jag lovar när den var 0.000001 millimeter från mitt vänstra framdäck då föll väl poletten ner att det kanske var dags att flyga, först upp på mor´torhuven och sen flaxade den iväg !! Han klarade sig i alla fall !! Tänk om ja kört över den å den liksom inte hade dött !! Nej tur att det gick bra !

När jag väl kom till jobbet så tjöt larmet i hela lokalen, det hade blivit fel för camilla, så vi fick vänta på securitas i 2 timmar innan vi kunde öpppna.. Så et blev en kort dag ..

nu sitter ja hemma och vi ska alldeles nu i denna stund äta :D
Hejda 1

Helg

Japp nu är det helg , gud va skönt :D
Nu sitter jag och kollar på Lets dance ja tycker det är mysigt att titta på..
Idag har jag jobbat här i Filipstad, jädrar va folk det har varit, riktigt skojsigt :D Och jag har gått och spanat in lite kläder ja ska köpa bara ja får lönen !!

Imorgon ska jag oxå jobba, trevligt trevligt :D Sen blir det tvättstugan, mindre trevligt ! men nu jädrar har vi tvätt så det står härligt till ! !

// Trevlig helg !

Hemma

Ja nu har jag kommit hem från Hällefors =) Jag har haft en trevlig dag med massa prat och klädprovning :D
Fick även min lönespecifikation idag, den var mkt trevlig att få se på , men schemat för februari var dessvärre sämre, endast 2 dagar nu i Februari fick jag :( Nää nu blir det att ta med sig sitt CV ut och söka jobb igen ! Men det känns så krångligt för alla typ utnyttjar en ju, de vill ha en när de själva vill va ledigfa osv, och om man har två jobb , då vill ju båda ha mig till sommaren, hmm vad gör man då, för enligt Tina kommer jag typ jobba heltid på Thomas kläder .. Det är väl ingen som vill ha någon som inte kan jobba när de har semester, nää vet ni va, jag får väl bli städerska på kvällstid eller så . . .Suck ..

Blir nog mkt jobb hemma i Hagfors nu framöver .. Gaaah Blir så arg på att det inte finns några jobb lediga, eller jo det finns ju men man måste ha utbildning .. Tänk om det skulle finnas en linje där man kunde gå och när man var klar där så kunde man jobba med allt :D

Nää nu ska jag göra något roligt !

Trötter !

jaa herregud vad jag är trött ! Har jobbat hårt nu i några dagar på Norab :)
Och idag har jag varit och badat med Ebba i badhuset , Det var riktigt skojigt!!
Nu ligger jag i lägenheten och är hur trött som helst, har även spänningshuvudvärk ..

Imorgon jobbar jag från nio till sex i Hällefors, på Fredag jobbar jag i Filipstad, Lördag Filipstad och måndag Hällefors igen :D men det är gött med pengar :D

Min telefon är slut i batteri , tror ni jag hittar laddaren då ? NEEEJ !! LETT , Den ligger väl hemma .. Så den kommer döö inatt, hoppas martin börjar klockan nio !

Torsdag

Holla !

Igår åkte jag hem till Hagfors för att jjjobba i två dagar , å tjenna vad mycket det är att göra!
Men det är roligt, gjorde saker som jag blev riktigt nöjd med :D riktigt snyggt blev det!
Mamma fyller år idag oxå, GRATTIS . . . Så igår hade vi folk hos oss, Ebba var självklart med, världens sötaste kusin i alla fall .. Skrattar åt henne så jag får ont i magen varje gång !!

Nu sitter jag hemma i Filipstad igen, har fått mig TV i sovrummet nu , YES äntligen, nu kanske jag vågar sova själv :P
Har städat bort julen hhär i lägenheten oxå, gud va skönt ! Så nu är det sådär vårmysigt med nya gardiner å prydnadsaker !

Neej nu ska jag packa upp väskan och kolla på min nya TV :D
Imorgon blir det jobb på klädaffären , jäääää !! :D None

Värsta kapet :D

Hej Hej Hallå ! :D
Fasiken vad jag är dålig på att blogga ! ! Men som sagt det händer inte så mkt i mitt liv så ni missar inget ...
Har i alla fall jobbat otroligt mkt på sista tiden och nu går jag och väntar på att lönen ska komma ! Uscha jag är så fattig nu så herregud ..

Har inte bara jobbat, ha räven varit till Sälen med massa underbara männniskor och det var supertrevligt och kul , ojojoj va ja skrattade mkt :) Kalas blev det åxå !
Vi kom in på HC , även fast det är 20 år för att komma in :D Där inne var det såå jäkla kul !

Idag har jag varit i Hällefors och jobbat så på lunchen passade jag på att se mig omkring lite i affärer :)
Och jag gjorde vad jag kallar värsta kapet ! Köpte 3 stycken Fris & company väskor för så lite som 100 kronor styck!! den ena hade kostat 899 kronor ... ! Så nu sitter jag och är sådär riktigt NÖJD ! ! ! !

Har även fixat med massa jävla förbannade papper från a-kassan idag, varför ska allt va så svårt ? Gud jag vill vara 10 år igen, bo hemma och inte oroa mig för pengarproblem och annt skit!

Ikväll blir det film med min Martin <3 saw 5 tror jag det blir .. Tur att ja kan hålla marin i handen :)

None
RSS 2.0