Om bara helgen kunde vart en dag längre!

Usch känner verkligen inte för en måndag imorgon, jag vill ha söndag! Är absolut inte redo för en ny vecka känner jag, detta kan nog bero på att jag varit bakfull & seg typ från och till hela jävla dagen.. men men det är bara att bita i det sura äpplet..

Det blev ju som väntat kalasering igår, och så fick jag presenter ett par örhängen av Josefine som var så himla himla fina, TACK! <3 Av Anna fick jag typ världens sötaste sminkväska med massa roliga prylar i, TACK för det också!<3
Kvällen flög iväg och vi drog mot Uddeholm för att besöka festen som innebandytjejerna hade. Och jag kan ärligt säga att jag hade tråkigt, men ja kom aldrig riktigt igång på festhumör.. Vet inte varför men men så kan det vara ibland.. När klockan drog sig bort mot 03 så började jag nyktra till och efter en flaska black tower kan jag lova att huvudet inte mådde bra! fy fan det var nog det värsta jag varit med om på länge! Det kom i vågor och de var såna huvudsmärtor så fyyyy fan! Det gick ner i nacken och ryggen! Jessica Strand kom och hämtade mig och
det var GULD värt! Tack så mycket, och förlåt för mina fula ord i baksätet, hahaha!

Vaknade imorse, mådde ganska bra, men har varit seg till och från hela dagen och huvudvärk .. Nu har jag tagit 2 Panodil och ska nu sova så jag orkar upp imorgon :-/ Kul att det är praktik i alla fall, de går något lättare att gå upp på morgonen då :)

God natt på er !

Helgmys

Då var det lördag igen då, härligt tycker jag :)
Igår var det en myskväll tillsammans med mamma & Syster.. Vi såg på Så ska det låta och lite av Talang 2010, sen blev det typ sängen. Och nu sitter jag här vid datorn, vaknade runt halv nio och var skitpigg! Typiskt, men men jag har ju likosm gått upp tidigt i 3 veckor nu så kroppen är väl nöjd när den får sova ca 2 timmar längre än vanligt :-)

Idag känns det som att jag har hur mycket som helst att göra, jag måste försöka plugga lite och det tänkte jag göra nu på direkten så jag har det gjort! Sen tänkte jag ringa och fråga om det finns någon soltid på badhuset.. Ska även hinna med att städa sommarstugan åt farmor & farfar.. Sen ska det ju planeras inför kvällen, som jag hoppas blir mysig, men det tror jag mog att den blir :-) En promenad sk jag ju försöka hinna med också! Igår slutade stegmätaren på 15.054 steg och det är väl en rätt bra siffra!

Näpp igång med pluggandet nu Elin!
Ha en trevlig lördag!
/ Elin

5 kilometer

Sakta men säkert så går det lite lättare att gå upp på mornarna.. Men det är myrsteg ;)
Efter praktiken idag var jag iväg och fixade en liten present till bästa Anna som fyller år imorgon<3 Och det är ju nämligen så att hon kommer hem och därför så ska jag också åka hem under helgen och umgås med henne:-)
Efter att ja fixat det, så kom jag på nån knäpp idé om att jag skulle skaffa mig en stegräknare för att kanske höja min motivation till att promenera lite mera. Så jag knallade in på Hälsobutiken och inhandlade en, 369 kronor lite saftigt kanske, men de hade ingen annan och jag ville ha en på dirren! Så nu har jag den på mig :-)

Jag och Martin gick ut på en kvällspromenad nu, 5 kilometer blev det och min stegräknare visar 7306 steg.. Ska bli roligt att ha den på praktiken imorgon och se hur många steg det blir då på en dag :)

Obekvämt det där med vulkanutbrottet på Island också.. Hmm känns inte alls så bra, läskigt tycker ja! Tacka gudarna för att det inte hände när vi var i Polen!

Nää nu ska jag duscha, plugga, plocka ihop lite och kanske hinner jag med nått avsnitt av Desperate Housewives<3

Hejda!

Tränat

Idag har jag haft massor av energi :) Har gått en rask promenad i 40 minuter och nu har jag nyss kommit hem från ett corepass tillsammans med Emelie, fy det känns att det var ett tag sedan man var på core! Hjälp va jobigt det var! Imorgon har vi fått för oss att vi ska testa det nyaste nere på träningsverkstan, core 30 minuter + spinning i 30 minuter.. Meeen jag lovar mig själv inget, för förmodligen har jag träningsvärk så det sjunger om det imorgon!

Idag har vi varit ute typ hela dagen på förskolan, Gud så härligt och jag har fått så mycket färg i ansiktet, Martin frågade om jag hade solat genom ett durkslag.. JÄTTEKUL! :P men men har man fräknar så har man! Men men jag får väl acceptera dem!

Igår kom det en försäljare hit och skulle sälja en brandsläckare till mig & Martin, 4000 skulle de ha för den och då var det garanti i 10 år och det lät skitbra, så vi slog väl till på den och tyckte att det var ju bra att vi fått en brandsläckare! Sen fick jag se ett klipp från Plus där de tog upp detta med försäljare som knackar dörr och säljer brandsläckare.... Hmmmm de hade sånt jäkla överpris, och man kan tydligen få tag på en lika bra från försäkringsbolagen för typ 500-700 kronor.. Haha så Martin fyllde i ångerblanketten på dirren igår när han kom hem från fotbollen.. Ojojoj säger jag bara massa krångel!

Nää nu ska jag duscha sen får ja se vad som sker :) Och jag hoppas på fint väder imorgon oxå!

Underbara dag!

Gud så pigg & Glad man blir när det är så underbart ute, och jag har turen att få vara ute mestadels eftersom jag är på praktik på förskolan :) Praktiken är så kul och jag tror jag valt rätt yrke! Ungar är ju bara för underbara!

Kom hem från Polen i torsdags, veckan där var mkt givande och känslosam, tänkte försöka göra ett inlägg om de olika sakerna vi fick uppleva, men inte idag dock.. Men ja ska försöka ta det längre fram när jag har tid & Lust!

Idag har min underbara Sambo städat på balkongen, så nu kan man sitta och må gött där på eftermiddagarna.. Jag fullkommligt ÄLSKAR solen, ge mig mera! Jag och Emelie tog en promenad förut, och det var helt underbart! Vi ska försöka komma igång med träningen igen, eller vi och vi sa svinskiten.. JAG ska försöka, Emelie håller på som bara den hon så jag ska haka på henne. Och imorgon har vi tänkt att det ska tränas Core :-) Och det har jag inte gjort på 100 år känns det som så det ska bli kul! En promenad borde man kunna få in också eftersom vädret ska vara lika härligt imorgon<3

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, Martin är och tränar och han ska även på fotboll ikväll, funderar på om jag ska plugga eller kolla på desperate Housewifes . . .(?) öö det blir nog inte plugg iaf.. haha ..

Näpp ha en trevlig kväll allesammans!

En resa i förintelsens spår

Ikväll bär det äntligen av till Polen och en resa genom förintelsens alla spår.. Tror det kommer att bli en mycket intressant, spännande, gripande & hemsk upplevelse, och ska jag vara ärlig har jag inte en aning om hur jag kommer att reagera när vi väl är där nere och kollar på alla dessa grymheter so utspelade sig under andra världskriget. Har kollat på lite filmer och dokumentärer, igår såg jag en dokumentär om Dr Mengele, usch va hemska han & hans kollegor var, är man riktigt frisk om man kan göra saker som han? Den frågan ställer jag mig, hur kan man behandla människor på det viset som de faktiskt blev behandlade? Nej usch, men jag hoppas kunna få med mig lite svar på alla de frågor som snurrar i huvudet nu. Kameran ligger på laddning och jag ska verkligen föröka dokumentera så gott det går!

Nu måste jag verkligen se över packningen och fixa massa saker innan jag ska åka till Karlstad..
Ha en trevlig påskvecka allesammans!
// Elin
RSS 2.0