Krångel krångel krångel !!

Ååh Krångel och stress och bråttom!
Fick mail idag om lägenheten, nu ska de ha martins anställningsbevis och han måste registrera sig som medsökande.. Samt att de ska ha papper av mig som bevisar att jag får läsa till hösten, hur lätt är det när vi får beskedet typ 15 juli? De måst ha det den 3 juli av mig.. Hoppas de godtar mitt mail med massa ointressanta bifogade filer.. Hoppas nått duger liksom!

Drar till Höljes imorgon så jag lär packa nu! Jag och Emma, Sen kommer Bella upp på Fredag!
Hoppas också att Martin får ledigt och kommer hem, så ja får snooos lit, annars får ja väl snooos med Emma & Bella!

Nej packa sen sova!

God natt !

Några ord och en bukett med blommor...

Har jobbat idag, slitit och stått i inför reastarten imorgon! :)
När jag stod där i kassan så kom interflora in med en blomsterleverans till mig! Blev helt paff och nyfiken och kunde inte förstå att jag hade fått blommor! Öppnade och fick en jättefin bukett, med en liten lapp där det stod några små underbart vackra ord!! Från Martin var de naturligtvis <3 Han är att han! Han vet nog om att ja saknar honom så jag håller på att dö här hemma... Både jag och Therese fällde några tårar :) Duuuud, detta kommer jag vara glad för länge <3

Ikväll då? Jo har varit på speedway, en rolig match var det :) Valsarna vann!

Sen har det varit lugnt, ska lägga mig nu, upp och jobba imorgon :)



Så Vackra, pirrar i hela kroppen idag! Nu står de här på mitt nattduksbors och det kommer en doft av rosor med jämna mellanrum.. Fy ja är ju som nyförälskad ;) Tänka sig vad blommor och några ord kan ställa till med! Jag blir Tokig, fast på ett bra sätt :)

Martin Nilsson, du är det bästa jag har <3

What are Words . . .

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
Chris Medina What Are Words lyrics found on http://www.directlyrics.com/chris-medina-what-are-words-lyrics.html

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Kär <3





Kärlek <3


Saknar honom så de gör ont!

Väckning, Telefonkö, skavsår, jobb, och sprucken display...

Har inte haft den bästa dagen idag precis.. Blev väckt imorse av att telefonen ringde.. Trött som en gnu var jag, men det var ju ingen ide att somna om eftersom klockan skulle ringa 25 minuter senare... Gick upp och ringde två samtal, fick sitta i telefonkö och bli kopplad fram och tillbaka, man bara älskar det :) Men tillslut fick jag svar på mina frågor!

Körde ner mammas bil till Helmia och gick därifrån upp till Norbergs, men nya skor.... Vilket resulterade i MEGABLÅSOR på hälarna... Lagon kul nu när man ska till Smögen och festa lite .. Men men Mamma har stuckit hål på dem nu och vi har satt på skydd :)

När jag kom hem hade jag superbråttom in, vilket resulterade i att jag tappade telefonen i grusgången = SPRUCKEN  DISPLAY..... Hmm är inte min bästa dag idag som sagt!

Har i alla fall tackat ja till Lägenheten i Karlstad :) Får se om jag får den, borde bli så, men de ska väl kolla upp massa saker och sånt... Men jag håller tummarna :)

Imorgon drar vi till Smögen, åh som jag längtar, får träffa vänner och framför allt min Martin <3 Som för övrigt är stationerad i Göteborg istället för Trollhättan.. Så Göteborg it is :)Lite längra bort, men en lite bättre stad kanske :)

Nu ska jag packa färdigt ......

God Natt gott folk!

Alltid ska det stressas ;)

Hej hopp!
Fick mail idag om att jag fick erbjudande på en lägenhet på Basungatan 4 ute på Kronoparken. Blev liksom bråttom med allt, fick ringa hit och dit och fixa och dona, sen ner till Norbergs och jobba i några timmar och sen slänga sig i bilen och åka ner till Karlstad för att kolla in lägenheten! Jag tycker den var helt okej och mysig, det fanns inte så mkt att jämföra med nu för det fanns inga möbler och det var smutsigt och lite saker här och där.. Men bara den städas ordentligt och fräschas upp lite så tror jag det blir bra!

De flesta verkar ha något emot Kronoparken, och jag har hört många dåliga rykten.. Men ärligt så tror jag att jag struntar i dem.. Har pratat med några som bor eller har bott där och de tycker att det är bra. Sen ska man väl kanske inte vara ute och gå själv på nätterna, men det ska man väl inte inne i stan heller, eller på herrhagen eller Haga för den delen också? Det finns ju idioter överallt... Hmm jag tror att många tycker att det inte är lika "fint" att bo på Kronoparken..... varav de säger att de aldrig skulle bo där, men det är ju vad jag tror bara :) Får se om jag orkar bestämma mig och ge besked imorgon :) Det är ju i alla fall en "inkörsport" till Karlstad :)

Nu ska jag sova, mycket att stå i imorgon också.. puuuuh, stressigt nu ju ....

jobb, jogging, slingning & lägenhetssökande...

Halloj!
Imorse drog Martin iväg, nu är det verkligheten man lever i känns det som! Detta kommer liksom fortgå tills han blir pensionär ;) hahaha.. Men alt känns faktiskt bra, kul att han fått jobb min  älskling <3

Idag har jag jobbat, som vanligt just nu, men det är kul och pengar har väl ingen dött av ;) Efter jobbet cyklade jag hem, fy cykla aldrig med en cykel som har dåligt med luft i däcken när det går uppför i fyra kilometer.... Inget ja rekomenderar! När jag kom hem satte jag på mig mina nya springskor och min nya jacka som man ska ha när man typ promenarar och springer :) Sen drog jag och Tessan till Vågbacken och joggade runt trean :) Hmmmm måste verkligen träna upp min kondition igen... Men detta ska jag bestämt fortsätta med under sommaren!

När vi var klara där drog jag till Domus, skulle köpa hårfärg, Oh my goooood vilken djungel ... Fattade inget ja.. Men lyckades få tag i nått. Slängde mig i bilen och åkte till Underbara Elle som hjälpte mig med detta <3 så nu är jag lite ljusare i håret, känns fräscht :)

Nu ligger jag i sängen och ska sova, har gjort intresseanmälan på en lägenhet.. En på Kronoparken, nära och bra till universitetet med andra ord :) Och jag tror att det har blivit bättre nu än vad det var för några år sedan.. :) Vill att de ska va så iaf... Det är iaf billigare att bo där och det är det värt när man är fattig student!

Nej hoppas ni sover gott :)

Söndag

Helgen har gått i ett nafs!
Fredag och lördag var det jobb som stod på schemat :) Och på lördag när jag kom hem till Ekshärad så åkte vi till Torsby och åt på deras fina kinarestaurang... GOTT! :) När vi kom hem drog vi bort till hembygdsgården och kikade lite, 30+30årskalas... Kände inte många, men fick en grogg av Daniel och sen drog vi hem igen och la oss :)

Idag har jag, Martin, Göran & lilian varit ute på promenad, 1 timme och 15 minuter var vi ute! Jobbigt men skönt när vi kom hem :)

Ikväll blir det mys, för imorgon börjar martin sitt jobb i Trollhättan :) <3

Matmys med studiegruppen

Shit, det är fredag imorgon!
Idag har jag jobbat, lika roligt som vanligt!
När jag slutade bar det iväg till Karlstad för en avslutningsmiddag med studiegruppen. Vi har två stycken som ska börja med c-uppsats nästa termin så de ska inte fortsätta med oss :( Så idag hade vi lite avslutningsmys hemma hos Maria :) Mycket trevligt!

På vägen hem hann jag med att träffa på tre stora älgar, som tur va såg jag dem i tid och det är inte lika läskigt då!  Men gud va stora de är alltså!

Imorgon blir det ännu mera jobb och sen ska jag nog mysa med Martin <3
Längtar så tills midsommar då vi ska till smögen han och jag, med 4 underbara vänner :) Tror det kommer bli toppen! Så nu ikväll har jag beställt tre flashiga solbrillor som jag hoppas hinner komma tills vi ska åka! :) Kul med solglassögon, men då måste de ju vara sol också ;)

Nää sängen kallar !

God natt !

Händelserika dagar

Hej hopp!
Min uppdatering är usel, I know!! Ska försöka bli bättre nu, känner att jag har en bloggperiod nu! Händer mycket i mitt liv just nu, både på gott & ont, men mest gott :)

Martin har tagit examen, så det har varit några mycket intensiva dagar med festande och fixande :) Roligt har det varit! I Torsdags när han tog examen blev det fest ända fram tills på morgonkvisten, pallrade mig hem efter fem på morgonen, men gud vilken toppenkväll det var :)

I och med sin examen har han även fått jobb på skanska i Trollhättan.. Vilket betyder att vi kommer bli särbos på deltid kanske man kan säga, för vi kommer nog bo och ha en lägemhet i Karlstad. En lägenhet som vi har som vårt hem :)Sen kommer martin att ha något litet i trollhättan där han bor under veckorna. Kommer nog kännas lite konstigt att vara borta från varandra när vi varit sambos i tre år :-/ Men det är superkul att han fått jobb :) Kommer bli bra bara allt kommer till rätta :)

Jag har slutat skolan, har bara 1 och 1/2 år kvar nu, gud va tiden går! Och nu i sommar blir det jobb på Norbergs kläder, roligt :) Får träffa Therese typ varje dag, vara bland alla fina kläder, samt hjälpa alla trevliga och mysiga kunder <3

Ikväll har jag och Therese varit och träffat Elle <3 hon har blivit sjukgymnast och jobbar i Hagfors hela sommaren! :) Vi åt en smarrig fruktsallad och snackade massor, en riktigt tjejkväll! Hoppas på mer sånt med fler vänner under sommaren!



Har även hunnit vara i sommarstugan med mamma & pappa :) Vi har åkt båt och solat, så mysigt så! Även Molly älskar att åka båt, min tjej det! Snoooza!



Nej ska lägga mig, ska upp och jobba imorogn! Tror jag ska försöka ta en morgonpromenad innan jag börjar! Men det får vi att se imorgon ;) haha

God natt!
RSS 2.0