God morgon!

Nyss käkat frukost :)
Nu ska man väl in på badrummet och försöka fixa håret & facet ... Det är väl för jobbigt ibland det?!
Är så glad att jag har min cykel! Den tar mig överallt och allt går så mycket fortare ;) Nepp nu måste jag snabba på!

Ha en bra dag ute i solen mina vänner!

kokobom smurf smurf

Träningen idag gick bra :) Sprang samma varv som förra veckan, tiden var nästan 2 minuter bättre... Kan dock bero på att förra veckan hade jag sån motvind så herregud vad det blåste, att jag ens tog mig fram! Men två minuter bättre kändes ju ändå gött ;) Coren gick också bra, bättre än förra veckan!

Hihi vi ska ha disco med barnen på fredag så jag har fixat fram lite låtar, barnen älskar den låten kokobom bom bom som var med i lilla melodifestivalen! Och den sätter sig så lätt på hjärnan ju! Så sökte martin runt lite på youtube och så ropade han på mig, då hade han hittat en version av smurfarna! Och gud vilken härlig! Hahaha här kommer ett litet smakprov :)

Kokobom smurf smurf
Kokobom smurf smurf
Här, här är jag

Kokobom smurf smurf
Kokobom smurf smurf
Här, här är jag

Du får gissa vem jag är
Och nu räknar jag till tre
Jag är liten blå och busig
Vem tror du att jag är

Kokobom smurf smurf
Kokobom smurf smurf
Här, här är jag

Kokobom smurf smurf
Kokobom smurf smurf
Här, här är jag

Kokobom smurf smurf
Kokobom smurf smurf
Här, här är jag

Om du inte hittar mig
Så kan du ropa på mig
Var är du? Smurf är här!

Nej nu ska jag lägga mig på spikmattan och se på Big Brother :)
Sov gott!

Onsdag mitt i veckan

Slutade tidigt idag för hemstudier :) Har varit till biblioteket och fixat lite böcker, gick runt där och checkade in alla roliga barnböcker..... Biblioteket besöker man allt för sällan tycker jag! Sen var jag till min gamla praktikplats och hälsade på dem, gav dem också pengar, för jag ska vara med på vår-ruset tillsammans med dem :) Roligt! Så nu får man väl lägga sig i hårdträning ;) Ska faktikst ut och springa sen, och ikväll blir det core! Det får bli dagens träning! Igår blev det 30 minuter på Crosstrainern och lite styrka, vilket resulterade i träningsvärk idag! Men en härlig sådan!

Nu är jag så trött så jag ska faktiskt vila mina ögon lite med en powernap :)

Lägenhetsletande :)

Usch va jobbigt jag tycker att det är att inte veta något :(
Nu har vi väl i alla fall bestämt att vi ska leta efter en tvåa eller trea i Karlstad.. För hur som helst har jag två år kvar i skolan och vart Martin får arbete det återstår att se! Drömmen vore ju om han fick på något företag i karlstad eller i närheten i alla fall... Men som sagt, vi vet inget!

Har i alla fall tittat runt lite ikväll och jag har hittat några :) Och vi har gjort intresseanmälan på en, men när martin kommer hem så ska jag visa fler! :) Hittade en rätt läcker trea på kronoparken :) Men jag vet inte hur det är att bo där(?) Lägenheten var fin i alla fall :D men men vi får se va sambon tycker!

Fredagsmys

Fick hoppa in och vara lite vikarie idag, hihi det kan vara körigt på förskolan ibland men jag älskar det :) Längtar grymt mycket tills jag är färdigutbildad!

När jag kom hem packade jag väskan och drog hem till Hagfors. Har träffat Therese lite och nu ikväll var jag till farmor & farfar och där träffade jag Ebba som var för go alltså! Vi gjorde upp att vi skulle åka till badhuset imorgon när jag slutar jobbet, gud så glad hon blev! <3 Hjärtegryn är vad hon är!

Nej nu ska jag sova, blir jobb på Norbergs imorgon! :)
Söv gött!

Fredag imorgon!!

Har nyss kommit hem från Simhallen, 40 härliga längder med Emelie blev det :) Skönt för kroppen min som är full i träningsvärk efter gym, jogging & core!

Imorgon är det fredag, gud va härligt, fredag är min favoritdag! Har inte planerat något än, men på lördag blir det nog återträff med några härliga människor :) Kommer nog bli riktigt trevligt! Sen får jag se på jag kanske drar ut på fest på kvällen, inget är säkert än...

Haha, avslutar detta inlägg med en härlig kommentar som kom efter ett toalettbesök på förskolan:

Förlåt herr Plåt jag sket för hårt :)

På med löpskorna !

Praktiken idag var rolig, som vanligt :) Hade samtal med min handledare och det kändes bra att få beröm :) känns skönt att de är nöjda med mig!

När jag slutade cyklade jag till Ica och handlade lite mat.. Och sen hem en snabbis, kände att idag är det dags för årets första joggingtur :) Så jag satte på mig kläderna & Skorna och gav mig iväg. Huuuah, gick tungt, men det är verkligen härligt att springa! liiite mer än 2 kilometer blev rundan och det räcker verkligen de första gångerna känner jag! Sen bar det iväg till träningsvärkstan för ett corepass :) Ska försöka fortsätta springa några gånger i veckan tänkte jag :)

Efter coren blev det lite mat och ett avsnitt av One tree hill, och duschen förstås !!

Jag rekomenderar


Superhärlig bodyscrub med doft av jordgubb, innehåller olja som gör kroppen underbart mjuk!!


Olja för håret, Kommer nog aldrig kunna leva utan detta :) Beroendeframkallande..... Håret blir helt underbart!

En bättre dag :)

Tisdag, och vilken härlig dag det har varit! :)
Hade sovmorgon idag, började halv elva, cyklade till förskolan idag, vilken lycka :)
På rasten satt vi ute mot väggen, det var riktigt varmt ju! Våren är nära!

Fick sluta lite tidigare idag, skulle ha slutat kl 18.00, men jag fick gå hem tidigare, så jag ska passa på att plugga lite.. Ska få göra intervjun imorgon, härligt att få den gjord känner jag!

Ikväll funderar jag på om jag ska bli med killarna till gymmet :) vill komma igång igen nu! Så gymmet får det nog banne mig bli :)

Nepp mat kanske?

Dopkort

Fick en beställning på ett dopkort av en kompis igår, ROLIGT! Har inte så mycket prylar till just dop, men jag lyckades fixa ett i alla fall :)



Måndag...

Måndag, mår inget vidare idag, huvudvärk och trött... Fick gå hem från praktiken runt 13.30.. Ögonen ville sova men inte hjärnan.. Tror jag är lite stressad, men vet inte för vad riktigt, men stresskänslor är det.. Hoppas kunna sova bättre inatt, för natt tills idag sov jag riktigt dåligt!

Har fixat med lite intervjufrågor och enkäter idag i alla fall, så jag får visa det för handledaren imorgon :) Sen har jag skrivit en planering/utvärdering över aktivitetstimmen som jag hade i gympasalen :) Så nu har jag lite pappersarbeten gjorda.. Skönt..

Jag & Martin gick ner till Statoil idag också, fyllde luft i min cykel! Så imorgon kan jag cykla till praktiken :) Härligt!

Nej nu blir det Ägg, Big Brother och sängen .. God natt!

En dag i Karlstad med Martin

Har haft en mysig dag i Karlstad med Martin idag :)
Vi åkte till Biltema och hämtade min cykel som jag fick när jag fyllde år, sen var vi ut till Ikea och köpte en förvaringslåda till mina scrapbookingprylar. Sen drog vi vidare in till stan och besökte Panduro och åt mat. Sist men inte minst blev det bio, Hur många lingon finns det i Världen? Mysig film :)

Nu ikväll har jag scrappat två nya kort :)






Säljer alla kort jag gör, 25 kronor styck, ifall ni är intresserade av något :)

Lördag

Trippen till Karlstad igår var guld värd :)
Fick träffa Anna, och hennes syster har köpt sig en hund, sååå söt så honom blev det lite bus med! Sen åkte vi in till Panduro för jag skulle ha lite påskstämlar tänkte jag, och tre pennor blev det också :)

Därefter gick vi till SF och hämtade ut biljetterna, samt gick in på Hemköp och köpte lite godis.. Anna bjöd mig på godis och bio eftersom jag har fyllt år, TACK! :) Hmm filmen då, rätt bra, fast lite konstig också.. Men helt klart värd att se!

Imorse strax efter klockan 07.00 kom min älskade Martin hem från studieresan! Jag har varit själv hela veckan, det ni :) Har inte velat skriva det rakt ut här på bloggen eftersom det kanske inte är så bra att skylta med att man är ensam ;) Men nu är jag inte ensam längre, som jag har saknat honom! men det har gått riktigt bra att vara själv :) Bra träning för mig det!

Idag har jag scrappat lite kort och fixat iordning en marängsviss, ikväll blir det tacomys och film :)





anna

Tjo!
Slutade klockan 13.00 idag, så när jag kom hem blev det lite chill på soffan, somnade väl som vanligt ;)
Nu ska jag göra mig iordning och sen sätta mig i bilen och åka till Karlstad för en Date med min kära vän Anna Nilsson! Vi ska mysa och se på bio :) Black Swan blir det!

The Fighter

Blev film med Emelie & Jim ikväll, för de hade bara träningar i bowlinghallen ikväll. filmen vi såg hette The Fighter. Bra men dryg film. Nu är jag trött och har så ont i ryggen så det vettu tusan hur ja ska orka sova inatt :( Hatar att ha ont i ryggen! Ont i svanskotan har jag också, hmm undrar om det kan hänga ihop?! Jaja, går inte värken i svanskotan över snart så får ja väl slå en pling till farbror doktorn..

Nej sängen kallar, ska upp suuupertidigt imorgon...

En låt jag känner starkt för ...

Har en låt som jag älskar, eller alltså jag känner starkt för den..... Spekulationer får mig att tro att texten handlar om barnmisshandel... Och därför har den en plats i mitt hjärta, fy va hemskt att det är så många barn som utsätts för våld och annat hemskt! Varför?!



Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm




Once there was this kid who

Got into an accident and couldn't come to school


But when he finally came back


His hair had turned from black into bright white


He said that it was from when


The cars had smashed so hard




Mmm Mmm Mmm Mmm


Mmm Mmm Mmm Mmm




Once there was this girl who


Wouldn't go and change with the girls in the change room


But when they finally made her


They saw birthmarks all over her body


She couldn't quite explain it


They'd always just been there




Mmm Mmm Mmm Mmm


Mmm Mmm Mmm Mmm




But both girl and boy were glad


'Cause one kid had it worse than that




'Cause then there was this boy whose


Parents made him come directly home right after school


And when they went to their church


They shook and lurched all over the church floor


He couldn't quite explain it


They'd always just gone there




Mmm Mmm Mmm Mmm


Mmm Mmm Mmm Mmm







Mycket väl godkänt

Nu har jag kommit hem från praktiken :) Gymnastiktimmen gick jättebra, tyckte både jag, lärarna och barnen, så det känns toppen!! Åh jag trivs verkligen, dagarna går kusligt fort och det är underbara barn (och lärare förståss)!

Nu ska jag bara slänga i mig mat och sen blir det en tur till simhallen med Emelie och Jim, och efteråt blir det bowling med dem, trevligt tycker jag!

Hade fått en anonym kommentar om min klocka som jag fick när jag fyllde år.. Den är av märket Oxxo Design.. På bilden ser den ut att ha en lila urtavla, men den är svart. Tror att de finns med rött och eventuellt rosa på Modeboden i Hagfors :) Om du inte bor i närheten så kanske det går att beställa om de har någon hemsida :)

Nervös . . .

Idag ska jag ha lite aktiviteter med några barn i gympahallen! Jag är nervös, men jag hoppas väl att det går bra! Det är så läskigt när man har en vuxen som tittar och bedömmer en... Men men jag får väl uppdatera er senare under dagen när jag kommer hem :)

Ska vara lat och ta bilen till praktiken idag, är nyduschad och det är en bit att gå så ja kommer bli varm i alla kläder som jag packar på mig.. Så jag lyxar till det med bil idag :)

Ser ut som det blir ännu en solig dag!

Film-mys

Nu har min kära moster åkt hem, vi hade en mycket trevlig stund tillsammans!
Fick presenter, två gröna fina ljuslyktor, gröna värmeljus, tre gröna dukar/underlägg, Schampo & Balsam och handdukar.. Jättefina saker :)

Nu har jag hoppat i min onepiece och sitter i soffan och ska se på film, Tusen gånger starkare blir kvällens film :)










Ha en trevlig kväll gott folk :)

Solen lyser ingen fryser, denna vackra dag!

Härligt med Sooooool :) Det liksom spritter i hela kroppen!
Dock har jag ju suttit inne på föreläsning hela dagen, men den har varit lärorik så det var det väl värt :)

Nu sitter jag och väntar på att moster ska ringa, så ska jag förklara vägen hit... Som jag sa igår, trevligt med lite släktbesök :)

Imorgon är det praktik igen, dagarna bara flyger iväg när man har det ju... Så fort går det inte när det är vanliga skoldagar! Undrar varför ;p

One tree hill

One tree hill är en serie som jag följde när jag gick på gymnasiet. Men så kommer en dag då man inte har tid att följa alla serier... Plus att kanal fem är dåliga på att visa när det börjar igen efter ett uppehåll så man har missat ett antal avsnitt! Men nu ska jag börja om från början, har sett tre avsnitt idag och jag längtar tills jag får fortsätta titta :)

Imorgon är förskolan stängd, alla är på föreläsning om den nya läroplanen och den nya skollagen. Jag får följa med, så det ska bli riktigt intressant! :) Har fått varit med om mycket annorlunda på dessa praktikdagar och jag gillar det :) Så imorgon blir det alltså en heldag med massa nyttig information!

Imorgon kommer även min moster på besök, de ville fira mig :) Och det är väl alltid trevligt med släktbesök? :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på Big Brother :)

Tjingelling !

Nu är det kvällen

Kvällen är här, jag känner mig piggare än förut, men ändå börjar jag ju bli trött, vilket är normalt vid denna tiden på dygnet :) Imorgon börjar jag 10.30 så det blir lite sovmorgon, dock går jag ända till klockan 18.00 men det ska bli härligt med en lite annorlunda tid :)

Har suttit och gjort lite VFU-saker nu, känns toppen :) Jag har dokumenterat lite under förra veckan när vi gjorde teater med barnen, så nu har jag fixat så jag ska sätta in det i min pärm :) Jag har också försökt planera lite inför vistelsen i gympasalen, ska visa min handledare imorgon och se om hon tycker att det ser ut som en bra idé :)

Tittar på en unge i minuten samtidigt som jag sitter här och klickar på datorn, herregud! Gör det verkligen så ont?! Jag blir ju vettskrämd! ska man våga föda ungar efter detta? ;) Jaja den dagen kommer väl den också :) Men inte än på ett tag..

Nepp ska fixa inför kvällen nu .. God natt!


<3

TRÖTT!

Nyss kommit hem från praktiken, fy jag är så trött! Ni vet när all energi är typ sluuuut, för man är trött & hungrig? Blodsockret är så lågt så man tror man ska svimma? Så var jag på vägen hem.. Fick gå in på ica och köpa mig en banan på vägen hem ;) Efter att jag slängde i mig lite mat fick jag till och med äta en risifrutti för att få upp blodsockret lite ... Fy läskigt.. Nu känns det lite bättre i alla fall :) Tror jag ska ta en powernap!

Kort

Har scrappat lite nya kort :)
Sen har jag beställt cellofan som jag lägger dem i, ser lite finare ut ifall någon vill köpa :)









Helgen

Söndag... Usch denna helg har gått riktigt fort! :(
Vi har varit i Ekshärad hela helgen, firat mig & Jenny och tagit det lugnt..
Fick Eclipse & ett ljus som skiftar i olika färger av Jenny, och av Martins mormor fick jag lite scrapbookingprylar :)

Har gått i min onepiece typ hela helgen, eller på kvällarna i alla fall, och jag verkligen älskar den :)

idag när vi åkte hem så tog vi ett stopp i Geijersholm och blev bjudna på mat :) Och det blev massa mys med hundarna <3







Sötfisar är vad de är !!

Nu blir det big Brother och imorgon börjar praktik vecka 2 :)

Och så försvann alla vårkänslor!

Fy vilket jävla väder!! Igår var det ju vår och jättefint, idag är det snöstorm!! Usch och fy och BLÄ! STORT MINUS!!

Tredje dagen på praktiken är gjord nu och det är så roligt! :) Ikväll är det en föreläsning om barn med ADHD som jag fick möjligheten att få gå på, en biljett hade blivit över och den blev min! Så det ska bli riktigt intressant och ett bra lärtillfälle! Så om en timme ska jag träffa de andra :)

Igårkväll gjorde jag en beställning från scrapbruket.se och jag vill ha mina kort nu nu nu nu nu så jag kan pyssla! Det suger i pysseltarmen ju!

Såg även att min och Josefines Onepiece äntligen har landat i SVERIGE! Den lastades med en lastbil från Jönköping klockan 2 inatt så imorgon eller på fredag borde de vara här :) LYCKA!

min födelsedag :)

Imorse när jag kom till praktiken så fick jag kladdkaka och daimtårta av personalen :) Så snälla och goa! Barnen sa grattis och frågade massor!

När jag kom hem bakade jag kladdkaka och fixade mitt livs första tårta och sen kom folket :)

Fick massa fina saker :) Och jag fick en CYKEL :) Eller jag får åka och köpa den själv, men ja fick pengar till en Så jag är suupernöjd! Sen fick jag en ny kamra av martin och svärföräldrarna, jättefin och bra :)

Här kommer min kväll i bilder :)

















Första dagen på praktiken :)

Första dagen på praktiken är gjord, och det nya stället känna bra :) Det är alltid lite svårt i början när man inte känner någon, varken barn eller vuxna, men alla var så trevliga så det kommer nog bli toppen :)

Imorgon fyller jag år och det kommer massa folk hit :) Trevligt! Därför har jag lite att stå i just nu! Man vill ju att det ska vara städat och fint när man får besök, och just nu är det massa grus och damm överallt, vart kommer allt ifrån?! Tycker inte det var längessen jag städade ju! Me nu ska jag strax iväg på träning, bodypump blir det idag :)

Nytt kort :)

Fick ett sug efter att pyssla lite förut :) Så jag drog fram alla saker och testade pennorna och de nya stämplarna! Och jag tyckte jag lyckades rätt bra, för jag blev nöjd :) Det var riktigt roligt att färglägga och tänka vad man skulle ha för färger och sånt! Men nu har jag sluuuuut på korten :( Måste beställa och det tar väl ett tag innan korten kommer då...

Nyheter

På fredagkväll blev jag bjuden till Cherin på make up kväll med Lisa Boss, hon säljer Mary Kay och vi hade en liten provning av produkter! Riktigt kul var det och jag shoppade självklart lite produkter :)
När jag körde hem Tessan så fick jag paket av henne! Eftersom jag fyller år på Tisdag! TACK!


Rengörning


Ögonskugga, highlighter, Primer & concealer :)


Sjalen som jag fick av Therese <3 Den kommer bli välanvänd !


Sen fick jag ett jättefint armband !!! <3




På lördag åkte jag på scrapbookingmässa i Karlstad med Frida & Ida-Marie. Det var riktigt roligt och inspirerande, shoppade även loss lite där så nu är jag riktigt sugen på att göra massa kort!! :) Får se om jag hinner börja lite idag!
























Sen handlade jag även lite till mig själv på Norbergs också!!






Dragkamp om täcket

Inatt vill jag lova att jag och Martin hade krig :) Hahaha.. När jag sover så har jag en förmåga att tumla runt och verka lite aggresiv säger Martin, själv vet jag ju inte riktigt.. Men inatt var jag halv-vaken och jag minns hur jag låg och drog i täcket för ja frös. Men Martin drog det tillbaka.. sista gången vet ja att han ryckte rätt hårt så jag vaknade liksom till lite mer och tänkte att va fan blir det! Haha då har jag tagit hans täcke... Mitt låg halvvägs ner på golvet på min sida, så jag minns att ja sa något i stil med "Ojdå, det var visst ditt täcke för mitt ligger här." Sen somna vi igen, haha .. Vass det kan bli :) Inte undra på att Martin tycker han sover bättre utan mig ibland ;)

Ingen onepiece idag heller!

Åh blir tokig, hur länge tar det att få den, de skickade den ju förra torsdagen... Inget numer har jag fått så jag kan se orderstatusen heller.. Så jag skickade ett mail till dem imorse och sa att jag skulle vara tacksam om jag fick ett sånt! Längtar übermycket efter den ju! Och det gör nog Jossi också kan jag tänka mig! Får ta med min jumpin från Gina hem i helgen istället då..



Näää nu ska jag packa väskan och allt sen bär det av till Hagfors runt 15.00 :)

Orka med rubrik ...

Nu är dagens fysiska aktivitet avklarad :) 40 längder i bassängen, sen blev det bastu och frukt, Härligt!
Nu har jag även tagit helg och skoluppehåll, till veckan inleder jag min 5 veckor långa Praktik och ni kan tro att det ska bli roligt! Träffa massa nya och härliga individer! Denna gång har vi inte en megastor uppgift heller, och vi har valfritt ämne. För mig står det mellan att jämföra pedagogers genustänkade och föräldrars genustänkande, eller att klura lite i hur man jobbar med barns hälsa både i hemmet och på förskolan.. Båda känns rätt intressanta!

Imorgon ska vi åka hem till Hagfors :) Tidigt på lördagmorgon åker jag till Karlstad och går på Scrapbookingmässan, det ska bli kul med lite inspiration och kanske några nya prylar ;) Efter mässan hämtar jag upp min saknade kompis Isabelle och vi drar till Ekshärad där det blir galej med Emma också! 2 efterlängtade brudar vill jag lova! Det blir så mycket knas med de två, så det lär bli en kul kväll!

Nu ska jag slappa resten av kvällen!


(Snodde bilden från Emmas facebook)

Vårsolen tittar fram

Trött ... Kom nyss hem från Universitetet, har haft en föreläsning om hur man skriver texter. Den gav mig inget, jag kan redan allt det som hon sa idag! Så det kändes rätt kasst faktiskt! Men men .. När jag kom ut till bilen förut och skulle åka hem så fick jag vrida på kylan i bilen :) Härligt, det är ju ett vårtecken tycker jag :)

Nu ska jag faktiskt bara ta det lugnt och vila fram tills 18.30, då bär det upp till simhallen med Emelie. Blir alltså ett lugnt och skönt träningspass idag :)

sömnlös i filipstad

Tredje natten i rad som jag har svårt att sova... Men inatt var nog värst, gud va drygt det är alltså.. Inte likt mig. jag brukar sova som en stock hela nätterna! Ont i ryggen har jag haft också :( Så när klockan närmar sig fem-sex typ och man verkligen somnar, då ringer klockan sju istället.. Kommer nog bli en lång dag på universitetet... Dagens frukost  lär bestå av en energidryck!

Ska väl sminka mig så jag inte ser så trött ut .. Sen sätta sig i bilen och lyssna på Rix morgon radio :) Det är fasiken görroligt det!

Trött & småhungrig ...

Har verkligen inte gjort någon nytta alls idag känns det som, men det är härligt med lata dagar! De behövs de också. Fy spinning, va hemskt det är alltså, hemskt med skönt efteråt! Och nu sitter jag, helt död igen i datastolen och lyssnar på Martins smörlista på Spotify :) Just nu spelas Samson - Regina Spector.

Hungrig är jag, men vad ska jag äta? Är riktigt jävla sugen på en macka från smörgåsgrillen, men det är verkligen en kaloribomb det, som min svärmor en gång sa och jag är väl bered att hålla med! Men jäklar va gott det är! Kanske skulle kosta på sig en i alla fall? Vad kan man äta på kvällen som är typ nyttigt? Jag brukar äta Ägg :)

Nej mat & Dusch och senare Big Brother!! Någon mer än jag som följer det?!

Ger det en chans till

Ska på Spinning ikväll, ska ge passet en chans till :) Det var fan så jobbigt, men gud vilken bra träning! Så klockan 18-18.30 blir det core & 18.30-19.10 blir det spinning ... Har inte gjort ett dugg idag så träningen behövs ju!

Gjorde mig en sallad förut, kyckling & pasta :) Den blev riktigt god! Så det blir en matlåda till skolan imorgon också! Måste ut och se om bilen startar idag, annars lär det ju bli buss till skolan imorgon!


Nej nu måste jag tagga till lite !

Go möra!

Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen och börjat en ny dag :)
Men vad ska man hitta på idag? Har liksom inget alls som jag behöver göra. Ska nog läsa lite i min bok
"Miraklet i Anderna"
den är spännande, och när man vet att det har hänt på riktigt så blir boken så mycket bättre! Jag är inte så mycket för böcker som inte är verklighetsbaserade. Jag gillar att läsa hemska böcker! Varför gör man det? Helt sjukt att man ens vill läsa om barn som far illa, eller tonåringar som blir våldtagna och misshandlade.. Hmm, konstigt hur man fungerar som människa..

Längtar efter min Onepiece också! En vecka sen jag beställde idag, så den borde ju inte vara allt för långt borta tycker jag! De hade ju onepiece på sig i Big Brother igår, gud va mysiga de är!

Nej.. Man kanske skulle vårstäda lite i lägenheten? Lite mera färg och sånt, haha slänga doftljusen med juldoft kanske också är dags nu?! Jaja, vi får se vad jag hittar mig på med :)


Härligt!

3 pass har det blivit idag

- Längdskidor cirka 2,5-3 kilometer
- Promenad cirka 5 kilometer
- Crosstrainer 50 minuter på Gymmet :)

Passet på crosstrainern gick så bra, körde hela 50 minuter, det har jag aldrig gjort förut :)

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska strax  äta lite och se på TV, är ju Eric &  Mackan idag! Sen är det Big Brother! Missade Sofias änglar idag, måste kolla det på kanal 5 play imorgon!

Ännu en ledig dag imorgon, får se vad man hittar sig på med, en sak är säker, jag ska inte ställa klockan! :)

TRAGISKT!! Detta får mig ju inte direkt att bli motiverad !

Kvinnor – undvik helst fruktätande

Ett tips som gäller män också såklart, men är ett än vanligare hinder hos kvinnor som försöker gå ner i vikt.

Frukt må anses nyttigt men innehåller tyvärr mycket socker, ungefär 10% av vikten (resten är mest vatten).

Fem frukter om dagen (som många äter) ger lika mycket socker som en halv liter läsk. Till skillnad från vad många tror är det samma sorts socker. Sockret i frukten höjer ditt blodinsulin vilket effektivt stänger av fettförbränningen. I värsta fall ger det till och med viktuppgång. Bäst resultat får du helt utan frukt. Så ät det bara undantagsvis, för att det är gott.


Motionera gärna

Motion är mindre effektivt för viktnedgång än många tror.

Men den är naturligtvis inte helt oviktig. Problemet är att 30 minuters promenad förbränner runt en tredjedels kexchoklad extra, och dessutom blir du hungrigare av promenaden, varför effekten är än mindre. Låt oss säga så här – en promenad några gånger i veckan utan kostförändring kommer inte att ge märkbar effekt på vågen närmaste tiden.

I studier har det krävts drygt en timmes hård träning om dagen för att få en tydlig effekt på vikten.


 

Haha herregud va TRAGISKT, jag vill ju gå ner i vikt och jag har ju lyckats förut en gång, så jag vet att det går!! men vissa saker får ju motivationen att bara sjunka i botten!! Men men ... Haha det är väl bara att bita ihop och fortsätta kämpa trots all jävla skit som står om bantning ;) I HATE IT!!

 

Därför ska jag gå ut och GÅ med Emelie nu, (Och bli mer hungrig som de skrev) Haha känns så tragiskt att en halvtimmes promenad förbränner en tredjedels kexchoklad....... Suck .. . !!!

 

Keep up the gooood Work !! ;)

hemma igen :)

Nu är jag hemma efter en tur i skidspåret :) Det gick mycket bättre idag! Ramlade inte en enda gång! Haha, men jag fegade att i nedförsbackarna idag också, men lite tuffare var jag idag känns det som! Hoppas det går ännu bättre nästa gång :) Blev dock inte 5 kilometer för det var så konstigt skyltat så jag & Ida fattade inget, men ja tror det blev mellan 2,5-3 kilometer i alla fall och det räcker när man är nybörjare ;)

Nu ska jag göra en beställning från Oriflame, bara till mig själv denna gången.. Har inte orkat sälja något denna månad.. Om ni är intresserade kan ni gå in på oriflame.se och kolla i katalogen så kan ni alltid säga till om ni vill ha något. Jag ska beställa mig omega 3 tabletter :)

God morgon Världen!

Imorse var jag så trött när klockan ringde så jag fick ställa om den så jag fick sova en halvtimme till! Fy, har inte vaknat till än heller. Har nyss varit ner och provstartat bilen och idag ville den va snäll och starta, så jag ska fixa mig och åka och hämta Ida, så blir det en tur i längdskidspåren, vi tänkte försöka oss på 5 kilometern......(?) Undrar om jag orkar det? Alltså jag lär ju ta mig fram i alla fall ;) Vi får se vad vi känner för! Jag fasar för nedförsbackarna!
Hoppas jag inte bryter några armar eller ben!

Sitter och lyssnar på en låt som de spelade på Harrys i helgen, Do you Love me heter den och är med i Dirty dancing! Så himla svängig, så jag tänkte vrida på volymen lite mer och vakna till :)

RSS 2.0