Fixar & donardag

Efter jobbet idag kände jag att ångesten angående examensarbetet sköljde över mig.. Måste få tag i intervjupersoner, så jag satte igång.. Efter många ringda samtal hit & dit och efter tre nej så kom till slut två ja! Så nu på fredag & sen på onsdag nästa vecka blir det av! Så det känns så jävla gött! Hoppas inte på några mer som ställer in bara..
 
Sen har jag fixat och donat i lägenheten, fått upp julgardiner ialla fönsetr & lite jylpynt :)
 
Tränat har jag gjort också! Fy faaan va jobbigt, men skönt nu efteråt! Nu blir det duschen och sen mys innan läggdags.. Blir jobb även imorgon 9-16.30, Hoppas på en finfin liten lön i december ;)

Inställt

Hmm fick en inställd intervju idag.. Så det blir jobb imorgon istället.. Men innan denna vecka är slut ska jag ha hittat två intervjupersoner som ställer upp och kan senast nästa vecka! Det är mitt mål :) Och eftersom det inte blev någon intervju imorgon så blir det jobb istället, en kort dag. 7.30-13.30! Sen blir det ev en tur till ikea och lite shopping! Behöver köpa mig större värmeljus till min stake.. Sen behövs nog även fyra blockljus till en adventsljusstake :)
 
Träning står på schemat också.. Har bokat skivstång/spin som jag skrev om igår... Huuuualigen, känner redan hur förbannat jobbigt det kommer att bli! Men men, träning som rutin ska in på schemat igen! Så det så!
 
Nej nu blir det duschen och sen mysa i morgonrocken & pyjamasen tills det är dags att lägga sig :p
 

bra jobbat Elin

Idag har jag skrivit ungefär 9 sidor på examensarbetet! Så bra gjort av mig :) Haha man måste berömma sig själv ibland! Jag har även hunnit att börja julpynta lite här hemma! Så himla mysigt! Nu vill jag ha SNÖ!
 
Imorgon blir det jobb igen, 7.30-16.00 och sen blir det eventuellt lite träning med Linn efter 17.00.. Kondis & gym! Sen på Onsdag lutar det åt ett skivstång/spinpass! Får se hur det blir med den saken! Men nu har träningen sakta men säkeet sparkats igång igen efter praktik, trötthet, sjukdomar och slöhet!
 
Nej nu ska jag se färsdigt på sos uppdraget och sen sova!
 
 

Sammanställning av intervjuer

Måndag! Ny vecka nya möjligheter! :)
Idag är jag ledig från jobb och då ska jag lägga ner tid på examensarbetet! Sitter just nu och sammanställer en av de två intervjuer jag gjorde förra veckan. Mitt mål är att båda ska sammanställas och vara klara i resultatdelen innan dagen är slut! Men det ska jag väl kunna ordna ;) Man måste ha en positiv syn för att ta sig frammåt i detta arbete! Jag ska klara det! :)
 
Neej nu är rasten slut och jag ska återgå till att sammanställa ;)
 

Slutet på sagan

 
Idag var det en lång dag på jobbet, 7.30-17.00 .. Sen direkt hem och bytte kläder och iväg med Bella på Bio! Breaking dawn part two! Åh huuuuameja det var både romantiskt, spännande, jobbigt, ångestfyllt & lyckligt! Nu är sagan slut! Känns lite konstigt, men ändå bra :) Eftersom det serverades tomatsoppa på förskolan idag så fick det bli donken innan.. Tomatsoppa är inte riktigt min grej ... Fyyya.....
 
Nu ska det väl inte dröja allt för länge innan jag kryper till kojs.. Jobb imorgon och sen är det helg! :) Tror det ska julhandlas lite, både julpynt & julklappar! Sen blir det kanske nån god mat och lite godis :) Lite träning ska jag se till att få in också.. Och eventuellt lite examensarbete.. Har fått klartecken från min handledare att jag får skriva mina intervjuer så som jag hade tänkt i resultatet :) Så nu har jag lite material att jobba med.. En intervju är redan nedskriven i resultatdelen, men jag har två kvar att analysera. Satt och bearbetade dem igår, alltså skrev ner dem från ljudfil till textfil på datorn.. 3.5 timmar tog det! Uuu så drygt! Men känns jävligt skönt att det är gjort.. 
 
Nepp goooody nightyyy!
 

Vilken självdiciplin man har .. NOOOT!

Jaha då var vi på det där med självdiciplin igen då ..... Jag skulle lägga jobbet åt sidan denna veckan.. Men idag har jag jobbat.. Dock bara 4 timmar, men sen ringde de från ett ställe och ville ha hjälp imorgon och va tror ni jag sa? Jaa da inga problem, jag kommer ;) Haha, herregud.. Det är så roligt att jobba och jag behöver pengarna så förbannat mycket! Börjar få sån ångest för januari månad och februari månad :-/ Så december & januari MÅSTE jag försöka klämma in jobb mellan skoldagarna, för annars har jag ju inte råd med hyran och räkningarna! Men men det ska väl lösa sig!
 
Idag efter att jag hade jobbat mina 4 timmar så åkte jag iväg och gjorde min första intervju. Sen hem och skrev ner den i datorn (Shiiit vilken tid det tar!!) Sen drog jag iväg till Gymmet och gick 5 km på bandet.. Nu har jag duschat & ätit mat och nu sitter jag här.. Ska se om jag ska skriva nån mer mening på examensarbetet idag eller inte.. Nu är det två intervjuer på onsdag som jag ska blicka fram emot! Imorgon får jag även besked från en förskolechef om jag får göra intervju på hennes skolområde :) Hoppas det! För då ska jag ringa dem imorgom på rasten! Skönt att man kan jobba och fixa med arbetet paralellt! ;)
 
 

Helg ffs! :)

Åååh its Friday! Jag jobbade till kl 14.00 idag! För varje timme jag gör så känner jag hur sedlarna bara rullar in! Så jävla skönt! Även om det inte blir så många timmar så är det alltid något! :)
 
Nästa vecka ska jobbandet få vila lite, och krut ska läggas på examensarbetet! Nu har jag tre inbokade intervjuer, 1 på måndag och två på onsdag :) Wihoooo en sten har släppt från mitt bröst.. Nu behövs bara 1 eller 2 personer till! Det är väl inte omöjligt ;)
 
Neej nu ska jag lägga ner examensarbetet och ta helg!

Första inskicket

Nu är examensarbetet inskickat för en första bedömning! Lite nervöst, förmodligen får man väl tillbaks en heeeel del att ändra på skulle jag kunna tro :-( Meeeeen alla ändringar man får är ju bra, för de leder ju till att man så småning om kommer att bli godkänd! 
 
Skulle ha jobbat till 15.00 idag, men när jag kom dit var den första frågan om jag kunde jobba till 17 istället, och ja varför inte, typ 220 kronor mer än man hade förväntat sig.. Det är väl aldrig fel med lite extra!
 
Idag ska jag nog faktiskt unna mig en film och lite mys, ska lägga examensarbetet på is lite tills imorgon! Då ska der ringas! Jag ska boka in intervjuer hade jag tänkt! Det är de som ligger och stressar på mig lite just nu! Så det sk jag försöka fixa imorgon. Försökte ringa 3 förskolechefer idag, ingen fick jag tag på! Haha, hoppassom sagt på bättre lycka imorgon!
 

Jobb jobb jobb :-)

Tjohej!
Examensarbetet flyter på bra (än så länge) :-)
Idag har jag jobbat, och det blir jobb resten av veckan också! Examensarbetet tar jag tag i på eftermiddagen/kvällarna! Och nu när jag är ute och jobbar försöker jag även ragga lite intervjuer ;) Tror jag fick en person att ställa upp idag i alla fall :) Så då ska jag bara få tag i typ fyra till!
 
I fredags var det tjejfest här hemma innan maskinen! Det var en riktigt bra kväll <3
På lördag åkte vi till Exär och firade Göran som hade fyllt år på fredag, massa mat & fika!
 
Nej, som jag nämnde tidigare em/kvällen ska tillägnas examensarbetet, även om det så bara blir en hav sida skrivet så ska något göras varje dag!

examensrbete!

Sista kursen på uni är kommen!! :)
Nu har vi dragit igång med examensarbetet, wihoooo, nu jävlar ska jag ge järnet på slutet!
Har kommit igång ganska bra känns det som, och jag hoppas det håller i sig!
 
Imorgon spelar Maskinen på Nöjes och jag ska dit med ett jävla härligt gäng <3
Behöver jag säga att jag vill ha Fredag nu nu nu nu nu !!! ? ? !! ? ?
 
 
 
RSS 2.0