Ny jacka! :)

Inatt blev det en sån sömnlös sak igen, klockan två låg jag vaken och spelade spel på telefonen.. Sen har jag liksom inte somnat till ordentligt, har sovit himla oroligt.. Vilket resulterade i att jag låg i sängen till 12..... Då ringde farmor och farfar och sa att de skulle till Jula och lite sånt, så de undrade om jag ville bli med, och det ville jag ju :)

Först tog vi en lov in på Elgiganten sen en lov in på lager 157 och sist men inte minst in på Stadium outlet som öppnade idag :) Där hittade jag en sååå fin jacka, en från Helly Hansen.. Och den såg farmor att jag tyckte om så hon erbjöd sig att betala halva jackan, men det slutade med att hon sa att hon skulle betala hela istället! Taaack farmor! Och farfar, han köpte 10 flyttkartonger till oss inför flytten den 1 juni :) Tack tack! Sen fick jag handla lite mat också! Tur de kommer och skämmer bort mig lite ibland <3

Snart kommer Martin hem för långledighet! Ända tills på tisdag är han hemma! Gud så gött! :) Tror det får bli ett sånt där riktigt efterlängtat söndagsmys på söndag! :)

Effektiv :)

Hallå!
Cirkelfysen från igår har verkligen satt sina spår, hujedameja vilken träningsvärk jag har! Så som träning idag fick det bli en joggingrunda utomhus, var lite nyfiken på hur jag låg till med joggingen nu.. Blev 3.1 kilometer! En helt okej början för att vara säsongens första utomhusträning ;) Självklart hann jag dra på mig ett stort skavsår på insidan foten, så nu lär det inte bli denna typ av träning igen på några dagar, men laddar inför ett spinningpass imorgon eftermiddag :)

Idag skulle jag och Bella ha varit till Bikbok på förmiddagen gjorde vi upp igårkväll, meeeen det resulterade i att vi båda tog sovmorgon istället, vem fan är fattig och måste handla när det är 50% på allt liksom.. Haha.. Skämt och sido, men neeej imorse prioriterade vi sömn framför shopping ;)

Mellan 12.30 - 16.00 var det skolan som gällde. En ganska intressant föreläsning om hur barn lär sig läsa och skriva.. Kommer ni ihåg hur och exakt när ni lärde er? Det gör inte jag, och typ ingen annan heller.. Intressant ju! Jaja, när jag kom hem så fixade jag snabbt till mina 3 kompletteringsuppgifter som jag fick för att jag missade seminarier. Så de 3 + barnlitteraturanalysen är nu inskickade! Vilken härlig känsla! :)

Nu ska jag väl försöka komma på något mer nyttigt som jag kan göra innan denna dagen är slut :)



Cirkelfys

Tjaaa!
Inatt släkte jag lampan 02.15 för att jag var tvungen, inte för att jag var trött... Somnade väl efter många om och men, men ingen riktig sömn blev det :-/ Och ni kan tro att det var segt att gå upp imorse! Men jag tog mig upp och klarade av dagen i skolan... Nu vet jag inte vad jag ska hitta mig på med för att inte somna.. Laga mat kanske? För somnar jag nu är jag väl helt förstörd resten av dagen ..

Klockan 17.30 ska jag vara på friskis och svettis för ett pass som heter cirkelfys.. Vad har jag gett mig in på känns det som?! Har ju inte tränat på ca 4 veckor! Meeen nu gäller det att komma igång igen! Känns som det kommer bli en låång väg tillbaka! Men nu har jag ju anmält mig till vårruset också, så nu jävlar ska det tränas! :)

Jetlag?!

Jag ljuger inte om jag säger att jag upplever ett jetlag utan dess like ;)
Igår somnade jag runt 22.30, orkade liksom inte hålla ögonen öppna.. Shutter island gick ju på TV och den ville jag ju så gärna se, meeen jag somnade och vaknade flera timmar efter att filmen var slut och lyckades somna om.. Sov till 12.30, orkade inte gå upp när alarmet ringde.. Tur att Bella smsade och fick med mig ner till lager 157!

Där shoppade jag två tröjor och två scarfs :) 400 kronor, billigt billigt! Lär hänga lite där nere tror jag! Efter det kom Linn hit och vi pluggade. Har en barnlitteraturanalys som ska lämnas in på söndag.. Och tro det eller ej, men jag tror jag precis blev klar med den! Så jävla gött! Hoppas verkligen på G! Och på tal om G, Min hemtenta blev Godkänd!

Jaa, nu sitter jag här... Pigg och vrålhungrig.. Enligt mitt dygn är klockan 14.30... Men lär ju försöka sova snart för imorgon ska jag upp 07.30, hur ska det gå?!




Borta bra men hemma bäst!

Hej!
Jag är hemma och jag lever :)
Semestern i L.A har varit toppen och jag har fått massa roliga minnen! Får uppdatera mera om resan under veckan nu, för jag är alldeles för trött nu! Jetleg är inte att leka med! 9 timmars skillnad gör kroppen lite halvseg må jag säga! Men men hoppas vara pigg inom kort! Har massor av skolarbeten som ska tas ikapp! Usch! Tur att Linn kommer hit imorgon för då ska hon få hjälpa mig lite :)

Möttes av en bukett rosor när jag kom hem i fredags <3
Uuuu så jag älskar Martin .. Världens goaste!

Mitt sista blogginlägg?

Tjenna!
Seminariet var hur drygt som helst, men men nu är det över! När jag slutat cyklade jag ner till ica och köpte lite mat och en väska att ha all kosmetika i när vi åker ;) Fan inte länge kvar nu! Springer runt med lite smått panik här hemma och funderar på hur jag ska göra för att minska innehållet i min resväska! Man ska väl kunna (och kommer förmodligen) shoppa massor där nere och då är det ju kul om det får plats i resväskan! Jaja, får se över vad jag har med mig!

Martin kommer hem ikväll, då ska vi minsann mysa till det med god mat och efterrätt <3
Sen kör han oss till Gardemoen imorgon <3

Om jag inte slänger in något mer inlägg innan jag åker så får ni ha det så bra! För det ska väl jag se till att ha :) Får se om jag får tillgång till dator i Los Angeles, för då får jag väl kanske slänga in ett eller flera inlägg!

KRAM

Noll koll!?

God kväll!
Färjestad är utslagna för denna säsong, och vi får tacka dem för rycket de gjorde, jag menar hallå, från sista plats i serien till semifinal, inte så pjåkigt tycker jag! :)

Idag har jag varit ledig, slappat, sett klart på Greys anatomy säsong 2 och varit på stan och shoppat lite inför resan :) Mötte upp Emma och Martina nu på kvällen och vi kollade lite papper och sånt! Tur var väl det, för ni vet att jag och papper är ingen bra kombination! Där satt Emma & Martina med reseförsäkringspapper också.. Tror ni jag hade en tanke på det?! Som tur är har vi världens bästa försäkringsbolag IF! Ett telefonsamtal klockan 8 på kvällen liksom och allt är löst ;) Haha jaja nu lär allt vara klart inför resan i alla fall!

Har även börjat packa resväskan, tror jag känner mig klar ... Bara allt smink och sånt som ska packas ner och det lär jag göra på torsdagmorgon!

Fy, inser att jag kommer sakna Martin så mycket.. Känns som att jag kommer bryta ihop totalt på flygplatsen på torsdag.... Men men det problemet löser vi väl då.. Har ju Emma & Martina, de får trösta mig <3 Jag kommer ju hem igen (förhoppningsvis) Jääävlar att man ska va flygrädd :(

Nej imorogn är det seminarium i skolan som gäller! Så jag kanske ska pallra mig i säng?!

Natt Natt *

Bortglömd?

Jopp, bloggen har blivit lite bortglömd såg jag nu ;)
Och den lär vara i typ två veckor framöver! Shit på Torsdag reser Jag, Emma & Martina ner till Los Angeles för att hälsa på efterlängtade Jennie! <3 Så idag har jag hämtat upp resväskan och tvättat kläder, så nu är det bara att bestämma vad som ska få bli med i väskan! Vi kommer ju säkert handla som tokar där nere så jag vill inte ha med för mycket :-S Svårt....

I fredags var vi hem till Ekshärad en sväng där svärmor hjälpte mig med fötterna, och sen på lördag åkte vi återigen ner till Karlstad! Där det blev fest på Tempel! Elle var i stan, Roligt att träffa henne och umgås lite!

Igår var dock en sämre dag, vaknade och mådde så himla illa, slutade med att jag spydde rejält två gånger... Sen hade jag så jävla ont i magen hela dagen ocg igårkväll smög sig febern på också.. Så jag hade nog fått nån typ av bacill tror jag, för så bakfull kan man väl ändå inte bli? Mår inte 100% bra idag heller, men är mycket piggare :)


Näää Packa resväskan var det va? :) :) :) :)
RSS 2.0