Jag besegrade feglorten !

Efter corepasset tänkte jag:
"Amen va tusan, nu kör Jag"

Så det blev alltså ett bodypump-pass också, och det ångrar jag inte, det var kul & jobbigt som bara den!
Fick proffshjälp under hela passet också, han som hade coren stannade för min skull och stod brevid mig och visade mig, det var att snällt det och nu kan jag ju lite tills nästa gång :) Litte träningsvärk imorgon då! Men det är gött!

Köpte en träningskalender förut, ååh jag längtar efter den! Vill börja fylla i den nu på en gång!



Nu blir det duschen och sen Tv-mys och lite te, och sen sova!

Feglort

Idag är jag trött, och imorgon börjar jag också klockan 06.00, men så är det ju sista dagen imorgon, fast jag har en dag att ta igen eftersom jag var ledig i fredags. Tråkigt att veckorna går så fort, praktik skulle vi verkligen behöva ha mer, för jag lär mig så mycket, både om barnen, verksamheten, hur man ska handla i vissa situationer och massa mer, man blir helt enkelt säkrare på yrket när man får vara med ute i verksamheten!

Idag blir det inget pass på gymmet, men jag ska dra ner till Träningsvärkstan och gå på ett core-pass :) Efter är det Bodypump, jag har velat testa det ett bra tag nu, men jag har ju vart sjuk och sen så är Emelie och Ida sjuka nu så de kan inte bli med.. Jag känner mig som en riktig feglort! För ja vågar inte göra det själv, men jag ska se hur jag känner när jag väl är där nere. Jag kan ju faktiskt inte dö av att pröva på det :)

Mitten på veckan

Onsdag idag och jag har tränat idag också, blev 30 minuter på crosstrainern & sen 20 minuters styrka :)
Härligt, Im back on track again! Men imorgon kommer jag nog ha träningsvärk, kände lite i rumpan idag efter gårdagens pass..

Slutade halv två från praktiken idag, då gick jag hem och åt lite mat och kollade på ett avsnitt av True
blood, sen somnade jag i soffan en stund :) Sen blev det ju som sagt träning & efter träningen så blev det tvätt, som äntligen är rent nu, har en maskin på tork kvar i tvättstugan, men den går jag inte och hämtar själv! Martin får att följa med!

Imorgon börjar jag klockan 06.00 på praktiken, jag som är så morgontrött.. Men jag har insett en sak som är väldigt konstig. När jag går upp jättetidigt så sover jag inte middag lika skönt, och ibland sover jag inte alls. Men när jag typ börjar halv nio då somnar jag som en stock när jag kommer hem.. Hmmm, lite konstigt tycker jag!

Nää nu ska jag se på Tv, och i alla pausar som är så ska jag hinna att plocka fram kläder tills imorgon, göra iordning en Tekopp, packa väskan, sätta på mig pjamasen, och lite mer småplock!

För övrigt så är Mhinna i Idol grym! :D

Första passet på fyra veckor

Drog upp till Gymmet med Martin och körde Crosstrainern i 33 minuter, skulle köra 30 egentligen, men när jag såg att det var så nära upp till 300 kalorier så slet jag ut mig lite till. Det känns att jag har varit sjuk och inte kunnat träna på hela fyra veckor! För ojojoj så tungt det gick ska ni veta, men jag klarade det och imorgon tänkte ja köra ännu ett pass :) Nu ska ja komma in i träningsrutinerna igen!

Känns underbart, så nu ska jag ta en välförtjänt dusch!

Bort med alla Basiller!

Usch nu är jag trött på att vara förkyld!
Igår var första dagen som jag kände mig typ helt frisk, så då tänkte jag att nu ska alla dessa små äckliga basiller städas bort, så det fick bli en storstädning.
Hängde ut täckena & kuddarna och dammsög och torkade golven & gjorde rent på toaletten och bytte ut handdukarna, Så det kändes kliniskt :)

Jag fattar inte vart allt damm kommer ifrån?!
Har ni också dammråttor som är stora som man blir rädd för dem? Usch usch usch!
Ändå tycker jag att ja dammsuger rätt ofta... Jaja man kan ju fundera..

Nu är det i alla fall rent i lägenheten och det gillar jag!

Och jag är så äckligt sugen på att börja träna!! Så idag ska jag köra igång hade jag tänkt, får se vilken form av träning det blir, gym eller ett corepass hade jag tänkt...

Men först ska jag ta en powernap ;)
Som jag även gjorde igår. Haha jag somnade i soffan som en stock, jag hörde till och med själv hur jag låg och snarkade! Då är det illa ;) hahahaha!

uppdatering från Västerås

Helgen i Västerås var toppen :)
På Fredag när vi kom till Elle kollade vi in den nya gallerian, gick på Resraurang, Gick till Ica och köpte godis, och kvällen spenderades hemma i Elles mysiga studentlägenhet framför Idol och se upp för dårarna :) Elle hjälpte mig också att göra ljusa slingor i håret, skönt att vara lite ljusare!

På lördag var det seriös Shopping som gällde, oj vad vi handlade!
Bland annat detta :















Köpte även, tights från H&M, och ett par jeansleggings, även de från H&M. Blev också ett till par skor, men de tog jag aldrig kort på. Nu blir det att leva snålt i några veckor framöver :)
Men det är det värt, nu behöver jag ju inga mer kläder & skor framöver... (Får se hur länge det går innan jag är igång med shoppandet igen)

Efter shoppingrundan gick vi hem till Elle och gjorde oss iordning för att sedan dra ut på Krogen, till Pluto. Vi stod på VIP-listan, det ni! Vi bara gick före alla som stod i kö ute i kylan och vinden! Kände mig rätt cool ;) hahaha.










Tre Apor :)

Söndagen bestod typ av BAKFYLLA :( Men även lite shopping, pizza och senare hemfärd.
Haha hemfärden var riktigt kul, jag & Tessan var jämt liiiite övertrötta, allt var så roligt, vi pratade till exempel om monsterkvalster, (?) och när vi skulle beställa mozarella sticks & Chillichese på Max, då ballade det ur totalt! De lär ha trott att vi var helt knäppa.

Jag kom i alla fall hem till färdiglagad tacos och trevligt sällaksp av Älskade Martin, Daniel, Emelie & Jocke. Vi kollade på film, en riktig jäkla skuk film! The human centipede ... Fy bubblan..

Så tack för en Toppenhelg tjejer! <3

Segpropp

Vilken segpropp jag är!
Sitter liksom och har fått på mig leggings, vad ska man ha mer?
Inte har jag packat heller! Varför gjorde jag inte det igår?
Haha nej här har jag defenitift inte tid att sitta ;)

Ska packa, fixa håret, hitta kläder & fixa iordning i lägenheten innan jag åker!
Och problemet är att jag ska åka om 30 minuter !


Morsning !
Ha en toppenhelg för det ska jag ha :)

Helg

Är ledig från Praktiken imorgon, för Jag & Therese ska dra oss mot Västerås för att hälsa på Elle :) Det kommer bli en superhelg känner jag! Shopping, mys & lite kalasering skulle jag tro! Har inte sett människan på evigheter känns det som så det ska bli härligt att få umgås en hel helg! De har premiär för en ny Galleria inne i Västerås, hmm suger i shoppingtarmen ;)

Idag har jag gjort min intervju inför skolarbetet, så jag kunde börja lite smått med uppgiften förut, men det var svårt att formulera sig, och så ska man som vanligt pressa in massa litteratur som kanske inte ens är relevant för det som sades under intervjun. Men men jag kom igång lite i alla fall, så till veckan ska jag fortsätta! Så kanske man kan vara lite "Ledig" under skriv-veckan :)

Fick ett paket från Oriflame idag så det har jag delat upp till alla som ska ha :) Själv hade jag beställt ansiktsmask & hårbehandling, fick även med en sminkborste, varför vet jag inte, men gåvor är väl alltid kul! Och eftersom jag kom upp i en lite högre summa denna gång så fick jag två andra gåvor, nämligen en bodyscrub & en duschgele med doft av kaffe & kakao, den luktade riktigt gott!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Martin och se på Austin Powers, som för övrigt SUGER!

Tv-maja

Nu har jag pluggat färdigt och planerat färdigt inför morgondagen.
Så nu kan jag med gott samvete kolla på alla Tv-program som jag ska se ikväll :

- Idol
- Berg flyttar in
- Välkommen åter
- Kungarna av Tylösand

Känner mig som en riktg Tv-maja, men jag kollar inte så mycket på Tv nu för tiden, men nu kommer hösten och då drar de igång med massor av roliga serier :)


Åh, som jag saknar Wilma, Molly & Alice :(



Snark zZzzzZzzz

Nu ska jag sova lite middag!

pluggat färdigt :)

Nu har jag pluggat färdigt för idag :)
Har gjort typ 1000 frågor känns det som, bara man börjar att fundera så bara ploppar det upp massor av tankar & funderingar och man vill fråga om allt!

Nu ska jag packa Förskoleväskan och sen slappa resten av kvällen :)


Barnahus

Jag har nyss kommit hem ifrån Karlstad, har varit på studiebesök hos Barnahus. En underbar verksamhet som underlättar för barn som är utsatta för olika sorters brott. Fick verkligen en tankeställare och "mer kött på benen". Fler sådana verksamheter behövs!

Var även på praktiken idag, gud vad barn är underbara! Vi har pysslat massor, gjort prinsesshattar & trollkarlshattar, och massa mer roliga saker :) Så det känns som att jag valt rätt yrke. Men idag när vi var på Barnahus så kunde jag inte hjälpa att tänka på att jag kanske faktiskt vill jobba med barn som är utsatta och hjälpa dem(?) Väldigt svårt att veta vad man vill, men en sak är säker: Jag vill arbeta med barn! :)

Mamma ringde förut och sa att hon skulle köpa ett ordentligt regnställ åt mig<3 Underbara mamma! Så nu kan jag leka hur mycket jag vill tillsammans med barnen i vattenpölarna & i leran!

Nu ska jag faktiskt få tummen ur och plugga lite, för på torsdag ska jag göra en intervju med en av pedagogerna :)


Måndag den 20 September 2010

Alliansen fortsätter att styra Sverige, ska bli intressant att se hur dessa fyra år kommer att se ut med tanke på att SD fick hela 20 mandat och blev vågmästare. Känns som att det kan bli precis vad som helst.


Imorgon ska jag följa med min moster till Barnens hus i Karlstad och se hur den verksamheten ser ut. Det är en verksamhet som tar upp ärenden som till exempel barnmisshandel och liknande (om jag fattade rätt) Så det ska bli jätteintressant, och även en erfarenhet.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen för jag fryser och är så otroligt trött, så bara tanken på att gå upp 05.40 imorgon får mig att vilja gråta!

Måste ju ringa till Kusin Ebba som fyller hela 4 år idag! Smööölfisen min det :) Åh vad jag saknar henne, de gånger jag kommer hem framöver ska jag verkligen försöka umgås mer med henne och hitta på roliga saker, för det märks att hon saknar mig när vi ses! Duud ni, i fredags när vi sågs så busade vi och så slängde hon sig i armarna på mig och sa att jag var hennes bästa vän! och det som är så underbart med barn är att de menar vad de säger! <3


En liten trollflicka



Tuffing


Sitter på en groda i Mariebergsskogen


Liten & sjuk


Alldeles nyklippt :)

BTW, Jehovas vittnen knackade nyss på dörren och frågade om jag funderade på varför det finns så mycket ondska i världen... Jaru sa jag, det kan man ju fundera på... Läste något ur bibeln gjorde hon också, men det blev en snabbvisit för dem.. Sa att jag inte är så insatt och engagerad i bibeln..

Valvaka på kåren

Ska dra ner till Kåren med grabbarna & ha valvaka :)

Självaste valdagen!

Idag är det Söndag den 19 september 2010, vilket innebär att det är självaste valdagen idag. Jag kommer nog sitta klistrad framför Tv:n en hel del idag och titta på alla politikprogram :) Just ni sitter jag i Ekshärad, men så småningom ska vi dra oss mot Flippan. Där det ser ut att kanske bli söndagsmys i form av valvaka tillsammans med några härliga människor!

Dagen idag

Vilket väder det varit idag, när vi åkte till Grums så regnade det konstant hela tiden, ibland så mycket att vi inte ens såg vägen! Men när vi kom fram så började det att klarna upp, men ack så lerigt det hunnit att bli efter allt regn. Som vi såg ut allihopa, både jag, mamma, Alice, Molly & Wilma, så det blev duschen så fort vi kom hem! Molly slogs ut av en hane som hade stående öron så det var inte så roligt! Men för Wilma gick det bättre och hon kom tvåa i gruppfinalen :)

På vägen hem sprang jag in op skokanonen och köpte mig ett par fodrade gummistövlar, ska ju praktik nu i två veckor så det lär beövas!

När vi kom hem blev det duschen för allihop, sen drog jag till Ekshärad & här ligger jag nu... Mätt & belåten efter en trerätters :) Och lite starka drycker! Vi har kollat på tv4 och deras valspecial, det är roligt som bara den ju! Och nu kollar vi på parlamentet, haha så jäkla kul för de driver med de två blocken ;)

Imorgon blir det valvaka! Jag tror det blir riktigt spännande ja!
Vilket parti tror du vinner valet 2010 ?

Nu blirä söving!

Det är helg igen

Föreläsningen idag var precis likadan som den vi hade för ett år sedan, men det var ändå bra att gå dit för herregud va mycket det är att hålla reda på med all sekretess. Så det var bra att friska upp minnet lite!
När föreläsningen var slut så drog jag iväg mot Hagfors för veckans sista pass, så nu får jag se när jag kommer dit igen, snart förhoppningsvis för det är ju så roligt :)

När vi slutade åkte jag till Peter och städade och sen svängde jag förbi hos farmor där Ebba var så det blev lite mys & bus. Det är så roligt med barn, de säger så mycket roligt<3

Jag: Men se så ful häxan var Ebba
Ebba: Ja skitful!
Jag: Nej men Ebba skitful heter det väl inte? Men jätteful kan man ju säga
Ebba: Ja, just det förlåt. Ja jätteful var hon
Jag: Vart har du lärt dig att säga skitful?
Ebba: På dagis såklart (Med en helnöjd min)




Nu sitter jag hemma i soffan, Mamma kom hem från Ullared idag och fy sjutton va saker hon har köpt. Jag fick bland annat trosor, strumpor, leggings, en tavla, en snöborste, en doftgran, tuggummipaket, gummisnoddar, ljus, diadem, skal till mobilen, plåster och mycket mer :) Hon tycker nog att det är roligare att handla till oss än till sig själv :)

Imorgon ska vi på hundutställning i Grums så hoppas att vädret är bättre för det är utomhus.

Nä nu ska det inte dröja länge förrens jag ska sova!

Läppstift 3 in 1

Oriflame presenterar en världsnyhet i och med lanseringen av nya läppstiftet Triple Core Lipstick. Stiftet som finns i inte mindre än 10 olika nyanser består av tre lager som alla bidrar till de mest perfekta läpparna.

Vård

Det inre, vårdande lagret återfuktar läpparna under hela dagen.

Glans

Det skimrande mellanlagret innehåller ljusreflekterande mikrokristaller som ger både glans och ett vackert skimmer.

Färg

Det yttre lagret består av intensiva färgpigment som blir en dramatisk färgexplosion.

 

Just nu kostar de 99 kronor styck

Om någon är intresserad så kan ni gärna kontakta mig :)

 

Det kanske vänder nu :)

Har känt mig piggare idag, men nu har jag ont i halsen istället. Men har varit piggare idag än igår och det känns toppen! Seminariet idag gick väl bra, det känns så oseriöst på universitetet många gånger tyvärr och många gånger funderar man på om utbildningen är värd alla dessa pengar som man lånar. Men men lån har väl alla människor?

Åkte till farmor efter skolan idag och fick mig lite mat & kladdkaka :)
Sen drog jag vidare in till Hagfors för ett pass på Norbergs med Therese, och idag tycker jag nog faktiskt att vi varit rätt effektiva!

Ikväll när jag kom hem så stack jag iväg ner till Folketshus och röstade inför Valet 2010 :) Kände mig rätt vuxen faktiskt, min första röst här i livet :)

Kollade på Idol ikväll, jag tycker det är riktigt kul ja! Vilka jäkla mongon det finns, hahaha..
Men det är även kul att se och lyssna på de som verkligen kan sjunga, så jag kommer nog följa Idol under hösten.


Kvällsprat

Sitter och kollar på utfrågningen på TV4, shit va svårt det är att veta vad man ska rösta på. Jag skulle vilja ta lite av varje och mixa ihop liksom, men jag tror jag har bestämt mig för vad jag ska rösta på, och jag kommer sätta mitt ego i första hand och rösta för det som blir bäst för mig som student & blivande lärare.

Har haft lite att stå i på Norbergs idag, men jag har mått piss för det mesta under dagen. Har ont i vänstra bihålan så att det värker i hela huvudet och i tänderna. Därför bestämde jag mig för att ringa vårdrådgivningen och fråga vad jag ska göra, eftersom ja ätit pencelin i en vecka nu och jag tycker det borde blivit bättre. Det tyckte hon också, så är jag inte bättre imorgon så blir det att ringa farbror doktorn för att få ett nytt besök.

Ringde min underbara farmor förut, och hon skulle köpa höstskor åt mig, så jag var in på Skohörnan och skrev upp två par :) De var jättesnygga! Tack för det :)

Nej nu ska jag ta och göra mig kvällsklar och lägga mig, för imorgon är det seminarie, och efter det dags för ännu ett pass på Norbergs!

Natti Natti *

Ska snart dra mig mot Hagfors

Trött & sliten, idag igen.. Hoppas Therese kan få mig att må lite bättre idag :)
Ska i alla fall bli kul att jobba!
Har inget mer att tillägga nu, kanske slänger in ett inlägg ikväll!

Ha en bra dag

Trött & Irriterad ...

Lång dag på Uni idag, men men nu har jag äntligen kommit hem och jag är trött, hungrig & lättirriterad känner jag. Trött på denna förbannade förkylning är jag, vill må prima och kunna träna! Nya jäkla symptom varje dag. Idag har jag till exempel ont i tänderna, vilket jag tror beror på att jag har ett ton snor i bihålorna.. VILL INGE MER NU! ! ! Vill återgå till mitt normala liv utan att må dåligt.

Och nu sitter jag här trött & irriterad & har inget att göra, och inget kan jag hitta på med heller.. Ska fasiken sätta mig i duschen och dra på skitvarmt vatten så att det blir ånga i hela duschen, då kanske jag kan få "snora ur mig lite" för då kanske jag får känna mig lite gladare sen?!

Imorgon ska jag åka in till Hagfors och jobba med Therese i alla fall, då blir man på bra humör! (Så kanske man kan tröstshoppa lite)

Här är i alla fall bilder på mina nyinvesterade plagg


Jacka från Ichi 798kr




Mysigt höstplagg, även den från Ichi 299kr (Hade den på mig idag, och fick många fina kommentarer,tack för de) Jag bara ÄLSKAR detta plagg <3


Tjocktröja från ichi 299kr :)


Nej nu ska jag ta och hoppa in i dushen och hoppas på att mitt humör är bättre när jag kommer ut!


En ny vecka har börjat

Måndag idag, och jag mår fortfarande inte bra, varenda körtel i halsen ömmar när jag hostar, nyser eller snyter mig. Hoppas verkligen att det vänder snart, och på köptet höll jag  på att svimma imorse, som tur var landade jag i sängen istället för på golvet!

Har i alla fall orkat jobba på Norbergs tillsammans med Therese idag, Gud va mycket nytt det kommit på bara två veckor! Hjälp mig väl, min egonomi ligger risigt till! Köpte nämligen tre nya plagg idag.. Tänkte slänga upp lite bilder på dem imorgon :) Ta er en titt under veckan i butiken, ni kommer hitta massa höstmysiga plagg!

Imorgon är det skola hela dagen, tar bussen 8.20 & är hemma ungefär 18.00 så det blir en lååång dag, men det ska bli intressant för vi har sett ett avsnitt från uppdrag granskning som handlar om Nattdagis, jag har mycket att säga om det känner jag, så jag ser fram emot en intressant pratstund!

Nu ska jag läsa lite kurslitteratur & se på Lite sällskap :)


Duuudni sa jag ;)

Söndag

Har inte varit så aktiv här nu de senaste dagarna, vilket beror på att förkyldningen inte har blivit bättre, utan snarare blivit värre. Men idag känns det lite bättre tror jag :) Har dock börjat hostat ännu mer nu istället. Men men..
Skulle ha varit med mamma på hundutstäällning i forshaga idag, men eftersom jag är såpass förkyld så är det nog inte riktigt bra att stå och dra in massa kalluft en hel dag, så jag stannade hemma.

Idag ska jag försöka fixa lite här hemma, vi får nämligen lite folk hit sen, det vankas söndagsmys, med En bra film, tacogratäng & efterrätt :) Ska försöka göra egen vit chockladmousse !

Nää eftersom jag sov så länge idag så är det väl dags att dra igång kanske ?

Farbror doktorn

Mår lite bättre idag så jag orkade gå till skolan på seminariet.
Ringde till läkaren imorse och bokade tid för halsprov, så jag kommer precis därifrån nu. Inga halsflussbakterier, men en sänka på 155 (Normalt ligger den på 5) Så något är det som inte är bra, han misstänkte att det var en lunginflammation som kunde vara pågång, så det blev pencelin & Hostmedicin i 10 dagar för min del..

Så nu blir det att ta det lugnt i några dagar framöver, fick ringa återbud på vikarietiden imorgon + att jag inte ska hjälpa Therese på Norbergs, men då är jag förhoppningsvis fit for Fight på måndag igen :) Tråkigt bara att jag gick miste om lite extra cash..

Nu ska jag slappa framför TV:n eller datorn & Sen ska jag tillaga plättar , mums fillibaba!

Mår inte så bra

Usch tror jag är sjuk, kom hem från förskolan förut efter en dag som vikarie och fick störta ner i sängen med världens huvudvärk & ont i kroppen.. Nu ligger jag i sängen & har lite feber & ont i halsen också.. Men det är väl inte så konstigt att jag blir sjuk när alla i min närhet är det, framförallt barnen på dagis! De nyser & hostar & snorar hela tiden.. Men det var kul att vara vikarie idag i alla fall, skulle ha varit mellan 8.15 till 9.00 bara, men det slutade med att jag gick 10.15. Jag hann precis komma innanför dörren hemma när de ringde mig igen och frågade om jag kunde komma tillbaka, så det blev en långdag i alla fall :)

När jag hade kvicknat till efter min powernap så kändes det lite bättre så jag orkade tvätta, och så bakade jag kladdkakemuffins med grädde & Hallon på :) Skitgoda, de såg ju ut att vara köpta på ett kafé typ!
De bjöd jag på när Mamma & Farmor & Emma kom på besök en stund, de kom förbi med min bil som ÄNTLIGEN är färdig!

Får se om det blir skolan imorgon, har jag feber & ont i halsen stannar jag nog hemma, har seminarium på Torsdag & det är ju viktigare att gå på!

Natti natti

Böcker hit & dit - jag blir snurrig

Det är så mycket kurslitteratur så jag blir alldeles snurrig & Knäpp..
Vi ska läsa något tills på torsdag då vi återigen har seminarium, tror jag har listat ut vad det är som ska läsas tills dess, men fy farao va många böcker vi har att hålla reda på!

Idag ska jag ta en promenad bara Martin har gått till skolan, sen ska jag läsa litteraturen & ikväll ska jag på Core + att jag kanske ska testa Bodypump, det beror på om Ida ska med eller inte!

Marknadsprylar :)

Köpte lite saker idag på marknaden :)


Strumpor är alltid bra att ha


Hur sköna??! Tänk dig att stoppa ner fötterna i dessa nu när hösten & Vintern kommer


En tavla som jag bara inte orkade låtabli att köpa :)

Nepp nu blir det sängen, härligt att vara ledig imorgon!

En riktig Flopp

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss i helgen.
I Fredagskväll knallade jag bort till grabbarna efter att ha druckit några cider här hemma, det var trevligt och massor av roliga & fulla människor. När klockan var strax innan tio kom Martin och frågade om vi inte kunde gå hem för han hade så fruktansvärt ont i örat, så jag knallade hem med honom.

På lördagmorgon ringde vi vårdrådgivningen och vi fick en tid i Kristinehamn. Väl där konstaterade doktorn att det var en akut öroninflamation med sprucken trumhinna, så jag förstår att han hade ont, stackars min Martin<3

När vi kom tillbaka till Filipstad så mötte jag upp några av de bästa, Nämligen Josefine & Björn, Therese & Anna. Vi tog en fika/lunch och sen knallade vi iväg på marknad, där vi köpte b.la Langos, marknadskarameller, sura remmar & Lite annat smått & gott :) Jag & Therese hittade någon typ av toffel som vi bara var tvungna att köpa, så sköna nu när det börjar bli kallt ute!

Eftersom Martin äter Penecelin (stavning??) Så blev det ju inget partaj igår, istället blev det en mysig hemmakväll med lite lyxmat & godis, men jag tog en höstcider till maten, så lite partykänsla blev det väl, haha.

Idag ska jag & Martin ta oss en liten sväng, för jag ska köpa 14 par strumpor för 100kr, sen så ska jag till Wasas bord och köpa billiga knäckebröd och sen var det lite mer som jag tror jag ska införskaffa :)

Nä nu ska jag äta lite frukost & göra mig iordning för dagen
Om Någon av mina andra vänner har vägarna förbi oxhäljen så är det bara att ringa så kanske man hinner ses :)
Ha en bra dag!

Oxhälja is here ;)

Fy dryg föreläsning idag, en sådan som verkligen hade kvittat! Men men jag var där i alla fall..
När jag väntade på att bussen skulle gå passade jag på att dra in på Gina & Akademibokhandeln, slutade inte bra :P 3 böcker & en tröja + en karta med örhängen... Jaja man lever bara en gång ;)

När vi var påväg hem så började det pipa som bara den i bussen & så stannade vi vid en hållplats, tror ni det var ffel på bussen eller? Joora det var det, motorn kokade så vi fick vänta på en ny buss i en halvtimme.. Sånt har jag inte tid med idag.. Men nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik & ska väl strax hoppa in i duschen för att senare dra vidare till Grabbarna och festa lite, det är ju oxhälja nu :)

Ha en trevlig fredagskväll allesammans !

Fick förresten ett jätteuppmuntrande sms förut <3 Tack Bella ! ;)

Lite att stå i

Seminarietidag gick bra tycker jag :) Gruppen diskuterade och fick fram svar på frågorna som vi hade, och vi var färdiga 10.45 så jag hann med bussen till Filipstad som gick 11.15, Härligt! Annars hade jag fått vänta i 3 timmar på nästa buss :( När jag kom hem lade jag mig i soffan och slumrade till lite.. Sen kom Martin hem och han var lika trött han, så vi gick och lade oss på sängen och sov middag i typ lite mer än en timme. Det är så mysigt att sova middag tillsammans, det har jag saknat under sommaren :)

Nu ska vi snart dra till systembolaget & inhandla lite smått & gott, efter det drar vi till ica och impulshandlar lite ;)
När vi kommer tillbaka är det dags för mig att dra till gymmet för att besöka mr. Crosstrainer och sen ska jag ner till träningsvärkstan och köra ett corepass med Ida :)


Kanske skulle kosta på sig en vaniljvodka ? ;) Ska inte köpa VANLIG vodka nu isf!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Gud jag skulle ha gjort så himla mycket idag, men blev inringd som vikarie istället mellan 11.30 till 17.00 så jag har alldeles nyss kommit hem.. Prio nummer ett nu är att få något i magen! För jag hungrar ihjäl.. Sen måste jag läsa de där kapitlen som vi har seminarium på imorgon.. Sen vill jag kanske träna eller om jag ska akippa det idag. Ska ju på core med Ida imorgon..  Jaja får väl se vad som hinns med :)

Nu ska ja i alla fall fixa maaat!

Träningsvärk

Jag tog mig i kragen och pallrade mig upp till gymmet utan Martin & Daniel igår för de skulle komma hem så sent. Väl där uppe blev det 30 minuter på crosstrainern + lite ben & armstyrka.. Så jag har lite träningsvärk i armarna idag :) Men det stoppar mig inte för jag tänkte gå upp en sväng idag också, det är så härligt när man tränat klart!

Är ledig idag, och det känns lite skönt, slippa åka bussen fram & tillbaka. Så idag ska jag plugga för vi har seminarie imorgon. Martin är i skolan nu på förmiddagen och sen ikväll ska han på nollemiddag, så ikväll blir det ensammys så jag ska passa på att titta på Remember me... Som jag har längtat efter att se den filmen<3

Ska nog även försöka baka något idag, typ matbrö eller nått :)
Måste iväg och handla isf, rätt mycket som saknas i kylen.. Men jag har ingen bil så det lär ju inte bli någon vidare storhandling..

Ha en bra dag!
RSS 2.0