Jävla förbannade fula pissräkningar!

Okej, det kostar att leva I knoooow! Men usch så tråkig och dyster juni kommer att bli, och juli också för den delen :( Fick 6500 från csn och hade fasta kostnader på mer än det, kul va? Nu blir det väl att leva på nudlar resten av sommaren :( Fy för tråkiga räkningar! Och nu när man flyttar vill man ju liksom köpa lite nytt, men inte nu inte.. lär få ha samma gamla trååkiga prylar!

Jaja, att jobba idag gick bra, fick beröm och jag tackade och tog emot! Kul att få höra att de tycker att man är duktig! :) Efter jobbet blev det träning 20 minuter crosstrainer och 20 minuter promenad på bandet.. Bättre än att inte göra något alls..

Imorgon har jag en liten sovmorgon, börjar klockan 9.00 och det ska jag fira genom att sitta uppe med projektboken ikväll! Ska dra igång nu efter detta inlägg..

Jobb, träning, projektbok

God kväll! Klockan har passerat 23.00 och jag borde gå och lägga mig för klockan ringer klockan 06.00 imorgon! Men det är ganska lätt att gå upp när det är ljust på morgonen och man vet att en dag på förskolan väntar :) Är på samma förskola må-tors nu och då är det roligare att jobba, man kommer in mer i verksamheten och kan hjälpa till på ett helt annat sätt :)

När jag vaknade imorse var huvudvärken borta, fy faan! Jag får det inte ofta och tur är väl det.. Jag hade så ont så jag griiiiiina som ett litet barn.. Ringde till mamma och hade panik för att inget hjälpte, då stoppade jag i mig lite mera piller och till slut släppte det och jag kunde sova. Emma var så snäll och kom upp med en starkare tablett till mig, men eftersom det släppte lite och jag orkade somna så behövde jag inte ta den. Meeen Emma är guld värd hon <3

Dagen på förskolan gick bra, det brann i skogen bredvid oss så personalen fick agera brandmän i väntan på brandbilen och polisen.. Ojojoj ni kan tro att barnen var helt överlyckliga när brandbilen körde upp på gården :) Tur att det gick bra i alla fall!

Efter jobbet drog jag till Friskis & Svettis, fick bli 30 minuter på crosstrainern och 20 minuters promenad på bandet! Tror jag kör på samma imorgon, och på onsdag ser det ut att bli skivstång/spin med Linn!

Ikväll har jag även kommit en liten bit på vägen med min projektbok! Det går sakta men säkert frammåt!


Emma är bra hon!

huvudvärken från helvettet!

Fy faan .. Har fått en huvudvärksattack! Har känt på mig sen igår att det var något på G! Och nu blev jag liggandes här i soffan och inge alvedon finns det hemma heller :( Jag hade diclofernak så det har j ag  tagit en och hoppas på att den hjälper. Annars brukar jag ta det plus två alvedon... Hatar det!

Skulle ha pluggat lite ikväll, men får nog skippa det :(  Usch när ska jag hinna klart med denna projektbok :(

ESC

Hej hopp!
Sitter och tittar på Eurovision song contest och hoppas ju på att Loreen tar sig vidare :)
Idag har jag ju jobbat hela dagen, det har varit riktigt härligt! Varit ute ganska mycket, och eftersom det var förskolans dag så har det varit tipspromenad med tema naturen och sen fick vi glass :) Har att fått lite färg i facet och axlar/armar såg jag när jag kom hem :) Gött!

Efter jobbet så drog jag faktiskt till Friskis och gick på crosstrainern i 30 minuter, känns som att det är 100 år sedan jag var där.. Men halsen börjar kännas bättre :)

Har även suttit lite med projektboken ikväll så lite till har jag att fått gjort, men det går såååå sakta! :-(
Men jag får kämpa på!!

Men nu ska ja se klart ESC och sen lär det bli sängen, ska ju upp och jobba imorgon! Sen får jag se om det kanske bär hem mot Hagfors .... (?)

Soooool!

God kväll!
Jobbade en kort dag idag och sen åkte jag ut till Vågmästaren och solade där på en gräsplätt med Bella :)
Ja fick daaa ingen färg ja, men Bella blev så röd & fin så :)

När jag kom hem fick det bli en kall dusch efter cykelturen hem, huuuua så varmt det var åt mig!
Och sen blev det lite mat och plock här hemma.. Och nu lär jag försöka få lite gjort på projektboken! Vil bli klar med den.....

Vill flytta nu nu nu nu nu !

Åh vilken längtan jag fick efter att flytta när jag var där idag och kollade! :)
Tror det kommer bli riktigt bra när vi får in våra saker och får mysa till det lite! nu är de ju mitt uppe i flytten och säker var likosm lite rörigt, (Precis som här hemma just nu). Men nu är det bara 1,5 vecka kvar sen får vi äntligen börja flytta in :)

Umgicks med söta rara Bella lite också, hon var med och var sekreterare när jag mätte i lägenheten ;) Sen gick vi hem till henne och masserade varandras onda och spända ryggar! Fy fan asså, måste gå iväg på massage!
Åååh tänk när ja bor på Herrhagen, då tror jag det kommer bli massa Elin & Bella & Emma mys! Mat och vin och skvaller och film & Tv och sena kvällar! <3

Nej nu ska jag hoppa i sängen för imorgon blir det några timmars jobb :)



Men hallå va blir det?

Kollar på Melodifestivalen och blir fan rädd... Vart är musikvärlden på väg?
- Nunnor som sjunger typ party for all
- Nån jäkla dålig typ som sjöng i klass med Björn Ranelid, om inte sämre!
-Tjejer som dansar på strippstång?!


Nää in Med Loreen så hon får dänga skiten ur allihopa! ;)

Älskade sol!

Tjolahopp!
Nu har vår grupp gjort färdigt vår Show And Tell uppgift som ska redovisas fredag den 1 juni :)
Idag hade vi sagostig ute i skogen.. mysigt! Och på rasten satt vi ute i gräset och käkade glass! Älskar vädret !

Nu ska jag slänga mig på cykeln och cykla ut till Herrhagen för att kolla in lite saker i vår nya lägenhet, samt hälsa på Bella en sväng! Kanske blir en liten knööööö-kväll :)
(Massage)

De ringde om jobb nu också, så på torsdag ska jag till ännu ett nytt ställe! Och då är det förskolans dag! Så då händer det väl lite extra roliga saker skulle jag kunna tro! :)
Tänk att jobb kan göra en så glad :)


Stefan Holm bjöd på lite show idag ute vid universitetet :)

Sova?

Har precis sparat ändringarna på min Projektbok :) Skrev om två områden idag och pillade lite med designen! Det går sakta men säkert frammåt. Måste ta tag i den på allvar nu under veckan, för jag måste få den klar så fort som möjligt! Nästa vecka ska jag ju jobba heldagar ute på förskolan! Så jaaa, jag lär sparka mig själv i baken och kicka igång motivationen ;)

Känns som det har varit en lång dag idag, på ett bra sätt! Känns som att jag har hunnit med mycket.. Har ju shoppat, träffat min bror, fått matlådor fixade, promenerat 8 kilometer, städat lite, suttit ute på balkongen och läst i min bok, tvättat, hängt in den torra tvätten, flyttpackat, fixat parkering vid nya lägenheten, gjort ren mina golfklubbor, och skrivit lite på projektboken :) Hoppas det blir en bra dag imorogn också! Ska vara i skolan större delen av dagen, och sen får jag se vad som hinns med :)

Nu lär jag försöka sova....
God natt :-)



Lääängtar att lite tillbaka till L.A! Men om detta väder som vi har haft idag håller i sig så ska jag nog kunna överleva ;)

på bättre humör

Nu har min irritation lagt sig lite, kommer fortfarande störa mig på detta livet ut känns det som!!
Fick besök av brorsan idag, vi var ner till Lager 157 & Stadium outlet, och lite shopping blev det så klart! Men det blev två fynd så jag är nöjd!

Sen bjöd jag min kära bror på mat, köttförs och potatisgratäng! Sååå gott, längtar redan tills jag får äta matlåda i skolan imorgon ;) Haha.. Efter maten så åkte han hem och jag tog mig en promenad i det underbara vädret! 8 kilometer fick det bli, gud vilka sommarkänslor jag fick! Varmt, doft av grillat, doft av gräs och blommor, fåglar med sina bebisar, gröna träd och värmen :) I Like, hoppas det håller i sig!

Satte mig och läste lite ute på balkongen förut, och fick lite färg på köpet :) Härligt!
Nu städar jag och funderar även på att sätta på en tvätt.. När jag har städat klart så ska jag försöka sätta mig med projektboken :)



Kostade 200 kronor,  annars 400, och ordinarie 800! ;)


100 kronor, men hade bonus på Stadium så 50 kronor ;)

Billigt Billigt ;)

Förbannad!

uuuh är så arg och förbannad på Kralstads Universitet nu så jag tror jag vill spy!
Vill så gärna slippa att ha praktiken i Filipstad, bor ju i Karlstad nu och jag har ingen större lust att pendla.. Men idag kom beskedet och NEJ jag får inte byta.. Usch, när vi till och med var där och frågade om jag och en i klassen bara kunde byta för hon vill gärna vara i Filipstad och jag gärna i Karlstad! Men icke! Jävla otillmötesgående människor! :(

Jaja, det är väl bara att gilla läget antar jag! Men jag är INTE glad just nu!

kvällsprat

Har flyttpackat lite ikväll, och gud för saker man samlar på sig! Ska försöka rensa lite nu när vi flyttar! (Då kan man ju köpa nytt) Haha.. Åh vil flytta nu nu nu nu!!

Har även sett klart sista säsongen av One Tree hill, känns lite sorgligt.. Men men jag har ju fler serier som jag följer så jag lär inte bli serielös ;) Tittar ju bland annat på Desperate Housewives, True blood, Greys Anatomy, Sons of Anarchy, och Gossipgirl ;) Sen vill jag se Alcatraz och Revenge! Och nu är jag också sugen på att se OC, har inte sett sista säsongen där... :)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa i Blondie, strax klar med den! Riktigt bra bok!

Imorgon är jag Ledig och det känns som att jag har en del jag behöver att fixa.. Men vi får se vad som händer och sker imorgon ;)

Hahaha min humor på hög nivå :)



Haha skrattar varje gång jag ser den :)

Strongman

Bloggtorka igen, ber om ursäkt ;)
I helgen har jag varit på Strongman tävling och tittat på Daniel när han tävlat! Han placerade sig som nr 10 av 40 på sin första tävling! Inte illa pinkat tycker jag! Var riktigt roligt att vara där och hejja på honom :)

Igårkväll blev det partaj i Lidköping och nu har jag precis kommit hem till Karlstad igen :)
Får se vad man hittar sig på med.. Borde typ plugga och börja packa... Meeen ja lägger mig nog hellre i soffan och ser klart på One tree hill ;)

Lite bilder på Daniel från tävlingen:









Regnig dag idag

Tjo Tjo i Regnvädret!
Regnet öser ner och jag sitter här och myser lite framför TV:n, men funderar på om jag ska försöka få fram lite plugg-motivation?! Skulle behöva fortsätta jobba med projektboken.. Får försöka hitta lite motivation :)

Idag har det varit en rätt kul dag i skolan, ett matematikprojekt, från Idé till reflektion. Vi ska skapa en byggnad i tre olika material, materialet vi jobbade med idag var Lera, och det var roligt :) Vi har valt Eiffeltornet :) Imorgon fortsätter skapandet och vi ska då konstruera med Lego och återvinningsmaterial :)

Efter skolan åkte jag och Linn hem hit och käkade makaroner och köttbullar! Sen blev det Spinning! Huuualigen så jobbigt det är, men känslan efteråt är grym!

Hoppas på fint väder imorgon, för då ska jag ta med Linn hem till Skogarna och se på Speedway :)

Lite bilder från skolan :)






Snyggt va? ;) haha

Nöjd Cheeey då, nöjd på toblerone nu!



Haha uuuu, är så nöjd på Toblerone! ;) Men det är ändå gött när en blir sådär trött och sötsugen ;)

Helgen

En liten uppdatering om helgen kanske?
I torsdags deltog jag ju i vårruset och oj va det var blött, men det gick vägen ändå! Hade som mål att försöka jogga hela vägen och det gjorde jag, det gick sakta men jag gav inte upp utan joggade hela varvet! Så det är jag nöjd med, tiden kan väl diskuteras :p men men jag fick skavsår och detta är ingen bortförklaring, men utan dem hade nog tiden blivit något bättre! Jaja, nya tag nästa år ;)

I fredags jobbade jag mellan 8-17, en låååång dag för att inte ha jobbat på länge, men jag tog mig igenom den, kände mig dock så jäkla värdelös :-( Gillar inte när det är bara yngre barn, eller gillar och gillar... Det gör jag väl, men det är svårt när man aldrig träffat barnen och det var lite allmänt rörigt just den dagen tror jag! Men de verkade ju nöjda för jag ska dit igen mellan 8 och 12 nästa tisdag. Passar perfekt för sen mellan 13-16 är det föreläsning som gäller :)

Efter jobbet blev det fredagsmys med Martin, men oj vilken tidig fredagskväll det blev. Martin var dålig och somnade i mitt knä när jag masserade honom, snutten min det! Sen kollade jag lite på matchen mellan Sverige och Ryssland och gud så dåligt det gick! Somnade nog runt 22.30 ;)

I lördags vaknade vi tidigt och bestämde oss för att dra till Örebro och kolla lite soffor till den nya lägenheten :) Fann en som vi gillade, så vi får väl se om det blir den :) Åh va jag längtar tills vi ska flytta, inte länge kvar nu!
Sen igårkväll blev det mat på O´learys och sen bio, The Hunger Games tillsammans med Martin, Berggren, Kim, Emma och Jocke! Grymt bra film tyckte jag!

Idag har vi mest slappat, ätit kycklingsallad hos Jocke... Sen drog jag till Friskis och tränade lite, 420 kalorier fattigare blev jag, imorgon blir det spin/bas!

Men hallå, bloggtorka eller?

Haha nu var det väl alldeles för längessen man skrev här ! Har haft fullt upp med allt verkligen!
Martin har varit långledig och då orkar ja inte sitta blogga, Jag har varit i Göteborg med några av mina älskade vänner! Har haft fullt upp med uppgifter i skolan och massa annat, men nu lär det bli lite mera uppdateringar här igen :)

Ikväll är det vårruset som gäller! Känner mig inte alls taggad nu, men hoppas det ändrar sig! Ligger i soffan och käkar Toblerone och dricker mormors saft, hmm jättebra uppladdning va? Jaja nu är säsong 8 av One tree hill slut och nu är det nionde och sista sänsongen kvar.. Känns lite sorgligt, men men de måste ju ta slut någongång!

Imorgon ska jag jobba igen, efter typ mer än en månads uppehåll! Det ska bli så kul! Och nyss blev jag bokad fredag den 25 maj också! Två nya förskolor att checka av :)

Nej nu lär jag försöka tagga till lite inför kvällen!! ;)

RSS 2.0