sjukgymnast

Hejsan hoppsan!
Idag har jag varit till sjukgymnasten på mitt första besök, och jag är väldigt överrörlig, vilket tydligen gör att de små musklerna som sitter längst in inte riktigt får jobba som de behöver.. Vilket kan vara en anledning till att jag har ont i ryggen.. (Om jag nu fattade rätt). Så nu har jag fått två övningar som jag ska göra varje dag tills vi ska ses igen om cirka en månad. Åh herregud säger jag bara, jag lär ligga i!!!!
 
I måndags gjorde jag min sista dag på praktiken, skönt att slippa pendla, men  tråkigt att återgå till universitetet och examensarbete! Meeeeen det är det sista. Nu är det slutspurten på denna utbildning!! :)
 
Resten av veckan har bestått av jobb, och det blir det även imorgon :) kul och alltid gött med lite extra klirr i kassan!
På tal om klirri kassan, igår var jag på ljusparty och där köpte jag en ljusstake som man själv kan dekorera, riktigt snygg! Och ikväll ska jag & Emma på klubbkväll på makeup store! Går väl säkerligen nån krona där också! ;) så har jag betalat räkningar idag också, men de är ju mindre roliga!
 
Nej nu ska jag plocka lite här hemma och fixa mig lite tills ikväll!
 
 

Trött hela tiden..

Fy, jag är så oerhört trött hela tiden! Vad beror det på undrar ju jag.. Stress, för lite sömn, praktiken, att jag inte hinner träna ordentligt, dålig mat ?!?! Jaa det är i alla fall inte klokt va trött jag är! Så ikväll ska jag inte ägna mig ett endaste dugg åt att plugga! Ska dra iväg på spinning 18.30 och sen ska jag nog banne mig mysa ner mig i soffan med en film ikväll :) Det är jag verkligen värd nu efter allt plugg och planerande av aktiviteter! Imorgon ringer klockan sådär vidrigt tidigt igen, 04.30, det är mitt i natten! Men jag får komma hem en timme tidigare och det gör mycket!
 
Nej, försöka tagga inför spinningen kanske? Som det känns nu kommer jag väl somna på cykeln!
 
 
 

Här var det dött igen

Praktikens sista vecka är inledd! Herregud så fort fem veckor har gått! Inte klokt ju :)
Snart är det dags för examensarbetet, lite ångest kan jag ju bara tala om.. Men det ska väl gå an det också, ingenting är omöjligt!
 
Idag när jag kom hem bestämde jag mig för att jag skulle skriva klart en av mina uppgifter! Så i 4,5 timmar har jag suttit här och skrivit och skrivit, mina ögon känns alldeles konstiga..Men nu är den sabla uppgiften klar! Nu hoppas vi på Godkänt, men förmodligen blir det komplettering! Men det tar vi tag i då, och lever fram tills dess ;) 
 
Har ju även en uppgift kvar som ska skrivas, plus att jag ska rätta en klasskamrats, vi har typ opponering i slutet på oktober.. Så jag har lite att stå i om man säger så! Men ska ändå försöka skriva upp mig på lite jobb nästa vecka! Är i stort behov av pengar!!
 
Nej, lugna ner sig lite och sen hoppa i säng kanske :)
 
 

pluggdag!

Det blev ingen afro idag heller... Var inte så sugen, sen kände jag liksom att jag var riktigt pluggsugen idag! Tro det eller ej, vart kom det från egentligen?! Men men har suttit i några timmar nu.. Planerat två aktiviteter som jag ska göra någon gång under de praktikveckor som är kvar. Sen har jag gjort en individuell utvecklingsplan för min utveckling med de mål som jag ska nå i kursen, så imorgon hoppas ja att min handledare och jag kan sätta oss och skriva ner delmål till dem. Jag har även fått in min första föreställningskarta i datorn (en karta om vad som är viktigt för oss i vår pedagogiska roll) Sen har jag läst uppgifterna och försökt förstå mig på dem lite mera!
 
Imorgon blir det mera plugg, då ska jag och två gruppisar komplettera vårt åtgärdsprogram! Så vi hoppas att vi får godkänt på det sen! :) Är ju inte förvånad att vi inte fick godkänt, vi hade ju liksom inga förkunskaper alls, vi skriver inte ens Åp på förskolan!
 
Imorgon börjar jag tiiiidigt, ska upp 04.30 så jag lär försöka sova strax!
 
 
 
Med lite färg & fint papper kan man ha såhär kul när man pluggar! Imorgon ska den fyllas på med delmål som gör att jag når upp till dessa stora mål! :)
 
 
 
 
 
 

Måndag.....

Känns som att mitt dygn just nu skulle behöva dubbelt så många timmar.. Kliver upp 05.30, är på praktiken, kommer hem 16.30.. Ska äta, gå på träning och sen hem och äta lite igen & duscha.. Sen ska man plugga och förbereda aktiviteter som jag vill utföra med barnen.. Samt att jag måste försöka lägga mig runt 22 för att orka upp igen och köra på i samma mönster! Men men det ska väl ordna sig! Har fixat en planeringsmall för en uppgift som jag ska visa min handledare på imorgon :)
 
Var på gympa idag, fan va svårt det är.. Blir nästan så man tappar träningslusten lite.. Jag + massa koordinationshopp & skutt är inte alls en bra ide, och jag tror banne mig inte ens att ja lär mig detta om ja så skulle gå på det 7 gånger i veckan! Jag är född utan koordinationsförmåga... Så ska jag prova afro imorgon... Hur ska det gå liksom?!
 
Jaja nu är klockan 22 snart och det är dags att hoppa i sängen igen...
 
 
                                      
RSS 2.0